تاريخ : جمعه 5 تیر 1394  | 1:21 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

کرگر: به کلاین گفتم به لیورپول بپیوندد


جیمی کرگر، مدافع سابق لیورپول به تمجید از ناتانیل کلاین، خرید جدید باشگاه پرداخت و گفت که او فصل گذشته به کلاین توصیه کرده به لیورپول بپیوندد.


 

به گزارش "ورزش سه"، کلاین پس از میلنر، اینگس، باگدان، گومز و فیرمینو، به ششمین خرید فصل لیورپول تبدیل شد . در حالی که تقریبا جدایی استرلینگ قطعی به نظر می‌رسد، کرگر معتقد است که پیوستن کلاین می‌تواند تیم را تقویت کند.

او گفت:" من ناتانیل کلاین را فصل گذشته در سنت ماری دیدم و به او گفتم که به لیورپول بپیوندد و به نظر می‌رسد او به توصیه من گوش کرده است. فکر می‌کنم یک خرید خوب دیگر توسط باشگاه انجام شده است. در ابتدا چندین خرید خوب انجام شد مثل جیمز میلنر و پس از آن، فیرمینو و کلاین به تیم اضافه شدند که مسلما خیلی باعث پیشرفت تیم خواهند شد و البته هزینه زیادی برای خرید آنها انجام شده است. باشگاه واقعا خوب کار کرده و خرید‌های خوبی انجام داده است. یک مهاجم دیگر نیز لازم است."

 



نظرات 0