تاريخ : جمعه 5 تیر 1394  | 3:49 PM | نویسنده : امیررضا رحیمی

کرمی: تا آخرین لحظه برای ایران می جنگیم


سرمربی تیم ملی فوتبال دانشجویان گفت: با قوای کامل و آمادگی کامل ایران را به سمت کره جنوبی ترک می کنیم.


 

به گزارش "ورزش سه"، فرشاد کرمی سرمربی تیم ملی فوتبال دانشجویان جمهوری اسلامی ایران در آخرین مصاحبه خود به خبرنگار ورزش سه گفت: با قوای کامل و آمادگی کامل ایران را به سمت کره جنوبی ترک میکنیم و از فرصت باقیمانده تا بازی روز پنجشنبه با ژاپن به دنبال تطابق بازیکنان با شرایط آب و هوایی محل برگزاری یونیورسیاد خواهیم بود.

کرمی در ادامه افزود: نزدیک به یکسال است که تلاش کرده ایم تا بهترین نفرات را انتخاب کنیم و به دور از حاشیه و توجه به نامها تیمی با انگیزه را روانه مسابقات کردیم. اولین باز است که در ترکیب ٢٠ نفره اعزامی بیشتر ار ١٠ بازیکن غیر لیگ برتری حضور دارند و پس از ٨ سال دوری از یونیورسیاد با ساختار و تفکر جدیدی وارد مسابقات میشویم، در گذشته در ترکیب تیم ١١ بازیکن لیگ برتری و شاخص و ملی پوش حضور داشتند و در آخرین دوره در ترکیه بین ١٦ تیم چهاردهم شدیم و ٨ سال از مسابقات خارج شدیم.

امسال با بازیکنان شهرستانی و گمنام و بعضی بازیکنان خوش اخلاق و بی ادعا و جوان لیگ برتری به دنبال شگفتی در مسابقات هستیم و تا آخرین ثانیه برای اهتزار پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران می جنگیم.

 



نظرات 0