تاريخ : شنبه 6 تیر 1394  | 1:16 AM | نویسنده : امیررضا رحیمی

میرشیا لوچسکیو:

داگلاس کاستا میتواند روبن جدید بایرن باشد


میرشیا لوچسکیو، سرمربی شاختار دونتسک خبر انتقال بازیکن برزیلی تیمش به بایرن را تایید کرد.


 

به گزارش "ورزش سه"، همه نشانه‌های موجود حاکی از آن است که انتقال دوگلاس کاستا به بایرن قطعی شده و مراحل نهایی خود را طی می‌کند. لوچسکیو با تایید این خبر به "دولچه اسپورت" گفت:" انتقال کاستا قطعی به بایرن است. البته ابنترمیلان هم او را می‌خواست. از زمستان تا به حال شایعاتی مبنی بر رفتن وی وجود داشت و مشخص بود که او دیگر امیدی به پیشرفت در کنار تیم ما نداشت."
درحالیکه که گفته می‌شود باواریایی‌ها مایلند کاستا را جایگزین فرانک ریبری کنند، لوچسکیو افزود:" به نظر من او جانشین روبن است؛ چرا که پروفایل این دو شبیه به هم است. کاستا تازه وارد 24 سالگی شده و سال‌های آتی قادر است سطح خود را به روبن برساند."
بایرن قصد دارد با این بازیکن یک قرارداد پنج ساله امضا کند، اما قبل از آن باید 35 میلیون یورو به باشگاه شاختار دونتسک بپردازد؛ چرا که قرارداد کاستا با این تیم اوکراینی تا سال 2018 اعتبار دارد.
گفتنی است که این بازیکن در مرحله یک‌هشتم پایانی چمپیونزلیگ 15-2014 در دیدار بایرن مقابل شاختار با برخورد شدید با فرانک ریبری عامل مصدومیت این ستاره فرانسوی شد که هنوز هم درمان نشده است.

 



نظرات 0