ما با ولایت زنده ایم...
"مدافع حــریم ولایت":
برادارن و خواهران من ماهواره :satellite_antenna:و فرهنگ کثیف غرب:flag_for_United_States: مقصدی به جز آتش دوزخ:fire: ندارد،
از ما گفتن، ما که رفتیم.
⚘شهید_مصطفی_صدرزاده
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
سیستم دفاعی بدن طوری برنامه ریزی شده است که وقتی ویروسی وارد بدن میشود و قصد اخلال در بدن را دارد، اولین هشدار و آژیر خطر بدن توسط تب کردن مشخص و معلوم و مقاومت در برابر این ویروس و دشمن آغاز میشود.
یکی از نکات و درسهایی که می شود از این موهبت الهی گرفت و الگویی عملی در زندگی برای ما شود، اتحاد و همدلی میان اعضای بدن است. بعنوان مثال با چرکی شدن گوش، دیگر دست نمی گوید به من ربطی ندارد یا دهان و بزاق دهان ابراز بی میلی به مبارزه نمی کنند.
هرگاه یک عامل میکروبی و غیرمیکروبی وارد بدن شود، فعالیت سلولهای دفاعی در بدن آغاز میشود. وقتی این فعالیت تشدید شود به بدن پیام میدهد، گلبول سفید بیشتری را برای مقابله با این حمله بسازد و طی این فرآیند، گلبول های سفید افزایش پیدا میکند و بعد از رفع عفونت تعداد آن کاهش مییابد.
در جهان اسلام ویروس و غدهای سرطانی رشد و نمو یافته به نام «داعش» که منجر به نمایش گذاشتن چهرهای زشت و کریه و همچنین معرّف دینی با دیدگاه خشونت طلبی است و نتیجهای جز بدنامی، اسلام و مسلمانان جهان ندارد.
جامعهی اسلامی با رشد و بلوغ فکری به این نتیجه و راهبرد رسیدهاند که داعش اگرچه نام و نشان اسلام را به یدک میکشد؛ اما بویی از اسلام و تبلیغ این دین رحمانی نبردهاست، لذا بعد از رسیدن به این نتیجه متحد شده، همانگونه که سیستم دفاعی بدن در مقابل هر ویروسی عکس العمل نشان میدهد، در مقابل این ویروس خطرناک جبهه متحد گرفتند.
داعشی که قصد و هدفی جز ایجاد شکاف و فاصله میان مذاهب اسلامی نداشت، خود سبب اتحاد و همدلی میان شیعیان و اهل سنت شد، لذا این فرایند و اتحاد را باید به فال نیک گرفت و بهترین نتایج را از آن بهرهوری کرد.
تأکید بر وحدت با تکیه بر معاشرت نیکو و مدارا با مخالفان
یکى از راهکارهایى که مى تواند به حفظ اتحاد مسلمین کمک نموده و آنها را از افتادن در گرداب اختلاف مصون دارد؛ رعایت حسن اخلاقو رفتار نسبت به یکدیگر و داشتن مدارا در برخوردهاست. ائمه (علیهم السلام) نیز ضمن توصیة اصحاب به مجالست و معاشرت نیکو با اهل سنت که منجر به نشان دادن چهره اى خوب و درخشان از شیعه مى شود؛ مدارا با سایر مسلمانان را از وظایف اصلى آنها بر شمرده اند و از همین رو با سفارش به رازدارى و عدم انتشار اسرار، آنها را از بیان مطالبى که مخالفان توان درک و فهم آن را ندارند بر حذر مى داشتند؛ همچنان که سیرة ائمه (علیهم السلام) در برخورد با عالمان اهل سنت خود گواهى بى نظیر بر این مطلب است.
آرى ائمة اطهار (علیهم السلام) شیعیان را در فضایى بسته و جداى از سایر مسلمانان در نظر نمی گرفتند؛ بلکه به نوع روابط ایشان با دیگران و نیز نوع بینش دیگران دربارة آنان اهمیت زیادى مى دادند. آنها بر ترسیم چهره اى خوب و درخشان از شیعه در اذهان عمومى مسلمانان تأکید فراوانى داشتند و براى این امر، راهکارهاى مختلفى بیان مى فرمودند که مهمترین آنها تأکید بر مدارا با سایر مسلمانان پیرو مذاهب مخالف است؛ مدارایى که در رفتار نیک و کردارى پسندیده رخ نموده، خود تبلیغى مؤثر براى ماهیت شیعه در ذهنیت مخالفان مذهبى مى گردد. امام صادق (علیه السلام) در این باره مى فرمایند: «اى گروه شیعه! شمایید که به ما منسوب اید؛ براى ما زینت باشید نه مایة ننگ و عار. چه مانعى دارد که همانند یاران علی (رضوان الله علیه) در بین مردم باشید؟ که اگر مردى از یاران او در بین قبیله اى قرار مى گرفت امام و مؤذن آنها بود و امانتدار و محافظ مال آنان. مریضان آنان را عیادت کنید و در تشییع جنازة آنان حاضر شوید و در مساجدشان نماز بگزارید. نگذارید در امر خیر از شما پیشى گیرند، به خدا قسم شما سزاوارتر از آنها به آن امر هستید. راوى مى گوید: سپس امام (علیه السلام) رو به من که در آنان از همه جوان تر بودم کرد و فرمود: «و شما اى جوانان! بپرهیزید از تکیه دادن به پشتى [بزرگان، به عیادت آنها بروید] [با عملتان] بخوانید شان تا حدى که آنها دنباله رو شما شوند و خداوند براى شما بهتر ازآنان است».[1]
ادامه مطلب
حجاب و عفّت در آیین مسیحیت
در انجیل «متی» که از همه انجیل ها مفصل تر است در مورد عفّت نگاه و چشم پوشی از نامحرم می نویسد: گفته شده است که زنا مکن! ولی من می گویم که: اگر حتی با نظر شهوت آلود به زنی نگاه کنی، همان لحظه در دل خود با او زنا کرده ای. پس اگر چشمی که برایت این قدر عزیز است، باعث می شود که گناه کنی، آن را از حدقه درآور و به دور افکن. بهتر است بدنت ناقص باشد تا این که تمام وجودت به جهنم بیافتد».