در محضر قرآن....

«بسم الله الرحمن الرحیم»

سه چیز بلا را دور می سازد و‌ نعمت را زیاد می‌کند:
۱)دعا:
«اگر دعای شما نباشد پروردگارم به شما اعتنایی نمی کند.»
(فرقان/۷۷)

۲)شکر نعمت:
«اگر واقعا سپاسگزاری کنید نعمت شما را افزون خواهم کرد.»(ابراهیم/۷)

۳)یاری ضعیفان:
رسول خدا(ص) می فرمایند:«آیا جز این است که بواسطه ضعیفانتان یاری‌ و روزی داده می شوید؟!»
(بخاری/۲۸۹۶)

 





[ یک شنبه 20 اسفند 1396  ] [ 11:36 AM ] [ زارع-مرادیان ]

آماده تر از قبل ....

 

امام خامنه‌ای : 

بلاشک اگر آن روز جوانان ما توانستند دشمن را به عقب برانند، 
امروز این جوانان به ‌مراتب برای عقب راندن دشمن آماده ‌ترند.





[ یک شنبه 20 اسفند 1396  ] [ 11:24 AM ] [ زارع-مرادیان ]

محبت را زندگی کنیم...

 

نتیجه تصویری برای محبت به همسر

 
کلیدهای ماندگاری یک رابطه عاشقانهحمایتگری نشان دیگر عشق پایدار و ازدواج موفق است
احساس شیدایی آغاز ازدواج رفته رفته با رعایت برخی امور می تواند به عشقی عمیق و پایدار تبدیل شود. در این حالت، مرد از گفتن «دوستت دارم» و زن از شنیدن آن، حتی ده ها سال پس از ازدواج، لذت می برند؛ زیرا محبت و جذابیت دوسویه در بافت صمیمیت، وفاداری، اعتماد و دوستی، عشقی قوی تر و ژرف تر را پایه گذاری می کند.
پذیرش بی قید و شرط همسر، شرط اساسی روابط عاشقانه است. می توانید بدون انتقاد از یکدیگر، در زمینه های سیاسی یا درباره اشخاص، نظراتی متفاوت داشته باشید. می توانید بدون قضاوت و سرزنش، نقاط ضعف همسرتان را بپذیرید. این پذیرفتن ها بسیار اطمینان بخش اند و به زن و شوهر احساسی از پذیرش خود می دهند.
 البته پذیرفتن به معنای دربست پذیرفتن و چشم فرو بستن بر نواقص و اشکالات همسر نیست؛ اما در فضای پذیرفتن می توانید به همراه یکدیگر با هر آنچه از نزدیک تر شدن شما به هم جلوگیری می کند برخورد کنید.
رعایت خواسته های همسر و توجه به نگرانی های او، برای ایجاد روابط بهتر ضرورت دارد. با آنکه برخی به طور طبیعی از دیگران حساس ترند، حساسیت ویژگی ای پرورش دادنی است.
اگر همسرتان به برخی رفتارهای شما بیش از اندازه حساسیت نشان می دهد، می توانید به جای آن که موضع انتقادی یا تدافعی بگیرید، موضوع را از ذهن خود دور کنید می توانید با ملایمت با همسرخود سخن بگویید و از نگرانی ها و خواسته های او آگاه شوید.
 
پذیرفتن به معنای دربست پذیرفتن و چشم فرو بستن بر نواقص و اشکالات همسر نیست؛ اما در فضای پذیرفتن می توانید به همراه یکدیگر با هر آنچه از نزدیک تر شدن شما به هم جلوگیری می کند برخورد کنید.
در برخورد با واکنش های بی تناسب همسرتان، خونسردی خود را حفظ کنید و بدانید که بسیاری از واکنش های نامتناسب، از نقاط ضعف برملانشده ی فرد نشأت می گیرد


ادامه مطلب
[ یک شنبه 20 اسفند 1396  ] [ 11:15 AM ] [ زارع-مرادیان ]

زنان ،انسانهای بزرگ....

نتیجه تصویری برای نقش زن در جامعه

 

رهبر انقلاب در خصوص مقام و جایگاه زن می فرمایند: «اگر زن در جامعه بتواند به علم و معرفت و کمالات معنوی و اخلاقی که خدای متعال و آیین الهی برای همه انسانها چه مرد و چه زن  به طور یکسان در نظر گرفته است، برسد، تربیت فرزندان بهتر خواهد شد، محیط خانواده گرمتر و با صفاتر خواهد شد، جامعه، پیشرفت بیشتری خواهد کرد و گره های زندگی آسانتر باز خواهد شد... هدف این است که زنان، انسان های بزرگ شوند. این ممکن است و در اسلام تجربه شده است».
یکی از بانوان برجسته و فعال حوزه اجتماعی و هلال احمر که اقدامات  ایشان به‌ویژه در زمینه حمایت و کمک به خانواده آزادگان و تالیف کتاب‌هایی در این حوزه، سبب انتخاب ایشان به عنوان برگزیده جشنواره جایزه جهانی گوهرشاد شده، خانم بهجت افراز است.
ایشان در سال ۱۳۱۲ در شهرستان جهرم استان فارس در خانواده-ای مذهبی به دنیا آمد. از ۴ سالگی فراگیری قرآن را در مکتب خانه آغاز کرد. ۱۲ ساله بود که به تدریس در مقطع ابتدایی مشغول شد. در دانشسرای تربیت معلم دیپلم گرفت و از رشته زبان عربی دانشگاه علامه طباطبایی مدرک گرفت. تقریبا در همه مقاطع تحصیلی معدل اول داشت و ممتاز بود. در ۲۱سالگی مدیریت مدرسه ای در جهرم با ششصد دانش آموز را به عهده گرفت و به تدریس و مدیریت مدارس شیراز، تهران و کرج ادامه داد.



 

با ورود به تهران پای او به محافل سیاسی باز شد. وی به همراه همسرش و به واسطه خواهرانش، رفعت و محبوبه، پیش از انقلاب،‌ حین جنگ و پس از آن فعالیت زیادی داشت و عضو انجمن بانوان مبارز مسلمان بود.
فعالیت های وی به وقایع و رخدادهای آن سال ها و فعالیت در سازمان مجاهدین خلق و مدرسه رفاه، اختصاص دارد. مدیریت مجتمع زینب (ع) در کرج در سال های پس از پیروزی انقلاب که به مرکزی برای جمع آوری کمک های مردمی به جبهه تبدیل شده بود، بخشی از کارنامه درخشان ایشان است.
 در این ایام فعالیت گروهک های ضد انقلاب در مدارس زیاد شده بود که ایشان با مدیریت قوی مانع از نفوذ این عناصر به مدارس می شدند. پس از بازنشستگی از تدریس، مدتی در سفارت جمهوری اسلامی ایران در هند فعالیت داشت. پس از آن ایشان به مدت ۱۸ سال به فعالیت در جمعیت هلال احمر پرداختند و مدیریت اداره امور اسرا و مفقودان را به عهده گرفتند.
خاطرات ایشان در دو کتاب به نام های «چشم تر» و «ام الاسرا» به چاپ رسیده است. به علاوه ترجمه کتاب «جایگاه زن در اسلام» به قلم محمد عطیه الابراشی نویسنده مصری به زبان عربی را به عهده داشتند. وی دستی در شعر هم دارد و شعر زیبای «کوثر» در نعت حضرت فاطمه زهرا (س) از سروده های اوست.
این بانوی گرانقدر با کسب عنوان پیشکسوت نمونه از وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی به عنوان کار آفرین نمونه شناخته می شود و به دریافت لوح تقدیر از سازمان اوقاف و امورخیریه نائل شده است. ایشان با فروش منزل شخصی خود، آن را وقف مدرسه کرده اند. همچنین در دیگر امور عمرانی چون تعمیرات اساسی امامزادگان سید عبد الطیف و سید محمد در شهرستان جهرم فعال بوده اند.


فهرست منابع:
۱. ام الاسرا،‌ خاطرات خانم بهجت افراز، تدوین حکیمه امیری،‌ مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ۱۳۷۸.
۲. پورتال جایزه جهانی گوهرشاد، آستان قدس رضوی.





[ یک شنبه 20 اسفند 1396  ] [ 11:11 AM ] [ زارع-مرادیان ]

یک شهید یک صلوات

 

میخواستم بزرگ بشم
درس بخونم 
مهندس بشم
خاکمو آباد کنم
زن بگیرم
مادر و پدرمو ببرم کربلا
دخترمو بزرگ کنم 
ببرمش پارک ,
تو راه مدرسه باهم حرف بزنیم
خیلی کارا دوست داشتم انجام بدم
خوب نشد
.
.
.
باید میرفتم از مادرم, پدرم ,خاکم , ناموسم ,دخترم , دفاع کنم
رفتم که
دروغ نباشه
احترام کم نشه
همدیگرو درک کنیم
ریا از بین بره
دیگه توهین نباشه
محتاج کسی نباشیم ...

فرازی از وصیت نامه تخریبچی نوجوان شهید کاظم مهدیزاده





[ یک شنبه 20 اسفند 1396  ] [ 10:47 AM ] [ زارع-مرادیان ]