ابزار هدایت به بالای صفحه

همه چیز اینجا هست ... - استفاده از شیشه گوریلا گلس در خودرو هیبریدی BMW i8
صفحه اول تماس با ما RSS                     قالب وبلاگ
  
همه چیز اینجا هست ...
درین حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند که با این درد اگر در بند در مانند درمانند

BMW i8

کمپانی BMW اطلاعات تازه‌ای را در مورد خودرو هیبریدی جدیدش با نام i8 ارائه کرده است. این خودرو اسپورت، اولین ماشین دنیا است که شیشه‌های پنجره آن از جنس گوریلا گلس ساخته شده است.

 

 

BMW i8

گوریلا گلس یک شیشه نشکن و بسیار مقاوم است که امروزه بر روی صفحه نمایش اکثر گجت‌های هوشمند از تلفن تا تبلت و حتی لپ‌تاپ‌های لمسی کشیده می‌شود تا آسیبی به پنل صفحه نمایش وارد نشود.

حال BMW تایید کرده که قصد دارد پنجره‌های خودرو BMW i8 را از جنس گوریلا گلس بسازد.

مخصوصا شیشه پشت خودرو به صفحه محافظ گوریلا گلس تجهیز خواهد شد. یک لایه آگوستیک در بین دو لایه 0.7 میلی متری از این شیشه قرار می‌گیرد تا هم از ورود صدا به داخل ماشین ممانعت شود و هم استحکام شیشه بالا رود.

از آنجایی که شیشه گوریلا گلس بسیار باریک و مستحکم است حالا علاوه بر بازار گجت‌ها ظاهرا خودروسازها نیز مایل به استفاده از آن در محصولات خود شده‌اند.

bmw i8

BMW i8 دارای 131 اسب بخار قدرت و سه سیلندر 1.5 لیتری است. حداکثر سرعت آن نیز 250 کیلومتر در ساعت است و صفر تا 96 کیلومتر را در کمتر از 4.5 ثانیه طی می‌کند.




درباره‌ی وبلاگ
به نام خدا . سلام دوستان . امیدوارم همگی خوب و خوش و خندان و سلامت باشید و دست هیچ خزانی به بهار همیشه سبز ایمانتان اشارتی نکند. من در این صفحه سعی ام بر این است که بتوانم مطالب مفید و ارزنده ای را به نمایش بگذارم تا شاید به درد شما هم بخورد و مورد استفادتان قرار بگیرد... به امید پیروزی و بهروزی همه شما دوستان خوب ایران اسلامی
موضوعات
آخرين مطالب
نويسنده
آرشيو مطالب
لینک دوستان
آمار سايت
كل بازديدها : 1875041 نفر
كل مطالب : 3136 عدد
کل نظرات: 252
تاریخ ایجاد وبلاگ :سه شنبه 14 خرداد 1392 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 9 فروردین 1397