ابزار هدایت به بالای صفحه

همه چیز اینجا هست ... - طرح مفهومی از «چاپگر پشته‌ای» که بر روی ستونی از کاغذ‌ها قرار می‌گیرد
صفحه اول تماس با ما RSS                     قالب وبلاگ
  
همه چیز اینجا هست ...
درین حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند که با این درد اگر در بند در مانند درمانند

طرح مفهومی از «چاپگر پشته‌ای» که بر روی ستونی از کاغذ‌ها قرار می‌گیرد

اصولاً مشاهده کارکرد چاپگرها، جذابیت چندانی ندارد. اما مخترع خلاقی به نام موگی یاماموتو (Mugi Yamamoto)، پرینتری اختراع کرده که با پرینتر‌های متداول تفاوت دارد. این دستگاه که چاپگر پشته‌ای (Stack Printer) نامیده شده است، جایی برای ذخیره کاغذ ندارد و برای استفاده در سازمان‌ها طراحی شده است. در ادامه با این خبر کوتاه با ما همراه باشید.

 

 

طرح مفهومی از «چاپگر پشته‌ای» که بر روی ستونی از کاغذ‌ها قرار می‌گیرد
 

شاید دستگاه یاماموتو یک اختراع و محصول جدید نباشد و بهتر باشد آن را یک محصول بهبود یافته نامید. بر خلاف دستگاه‌های مجهز به سینی‌های مختلف، چاپگر پشته‌ای یاماموتو به جای اینکه از سینی (Tray) برای ذخیره کاغذ استفاده کند، بر روی ستونی از کاغذها قرار می‌گیرد و از بالای پشته، یکی‌یکی کاغذها را بلعیده و با سمت پایین ستون حرکت می‌کند. همین ویژگی چاپگر پشته‌ای علاوه بر حمل آسان باعث می‌شود که تغذیه کاغذ کار راحت‌تری باشد.

این چاپگر برای سازمان و شرکت‌هایی که استفاده زیادی از چاپگر دارند بسیار مفید خواهد بود. یاماموتو ماه‌ها بر روی نمونه اولیه این چاپگر کار کرد و حالا با نهایی شدن طرح اولیه، به دنبال اسپانسر برای تولید انبوه و تجاری آن است. باید دید آینده این محصول خلاقانه به چه چیزی ختم می‌شود.




درباره‌ی وبلاگ
به نام خدا . سلام دوستان . امیدوارم همگی خوب و خوش و خندان و سلامت باشید و دست هیچ خزانی به بهار همیشه سبز ایمانتان اشارتی نکند. من در این صفحه سعی ام بر این است که بتوانم مطالب مفید و ارزنده ای را به نمایش بگذارم تا شاید به درد شما هم بخورد و مورد استفادتان قرار بگیرد... به امید پیروزی و بهروزی همه شما دوستان خوب ایران اسلامی
موضوعات
آخرين مطالب
نويسنده
آرشيو مطالب
لینک دوستان
آمار سايت
كل بازديدها : 1868413 نفر
كل مطالب : 3136 عدد
کل نظرات: 252
تاریخ ایجاد وبلاگ :سه شنبه 14 خرداد 1392 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 9 فروردین 1397