ابزار هدایت به بالای صفحه

همه چیز اینجا هست ... - HTC قصد دارد با کمک دولت چین یک سیستم عامل اختصاصی موبایل برای این کشور بسازد
صفحه اول تماس با ما RSS                     قالب وبلاگ
  
همه چیز اینجا هست ...
درین حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند که با این درد اگر در بند در مانند درمانند

بنا بر گزارش‌های متعدد کمپانی تایوانی اچ تی سی در یک تعامل دو طرفه با دولت‌مردان چینی قصد دارد یک سیستم عامل اختصاصی که به صورت یکپارچه با سرویس‌های آنلاین این کشور مانند Weibo کار می‌کند را طراحی کرده و بسازد. به گزارش وال استریت ژورنال، این پروژه قرار است تا پایان سال میلادی جاری تکمیل شود.

 

HTC قصد دارد با کمک دولت چین یک سیستم عامل اختصاصی موبایل برای این کشور بسازد

در این گزارش دقیقا ذکر نشده که آیا این سیستم عامل جدید مبتنی بر اندروید است یا خیر؟ یکی از منابع خبری که این اطلاعات را به وال استریت ژورنال داده، اذعان کرده است که اچ تی سی برنامه کاری خود در مورد این سیستم عامل را به طور کامل تغییر داده، اما هنوز مشخص نیست که محصول نهایی قرار است یک سیستم عامل کاملا جدید باشد و یا تنها یک رابط کاربری اختصاصی مبتنی بر سیستم عامل گوگل است.

البته به نظر می‌رسد که هم اکنون نیز چندین مدل آزمایشی از گوشی‌های مبتنی بر این سیستم عامل در دستان دولت‌مردان چینی است و آن‌ها به طور دائمی در حال کار کردن با آن‌ها می‌باشند.

اقدام برای مشارکت با یک شرکت خارجی جهت ساخت سیستم عامل ملی، قدم بزرگی برای چین محسوب نمی‌شود. این کشور پیش از این نیز در اقدامی مشابه، یک قرارداد همکاری مشترک با کمپانی انگلیسی کانونیکال (توسعه دهنده اصلی سیستم عامل اوبونتو) برای ساخت سیستم عامل ملی چین که به صورت یکپارچه با سرویس‌های این کشور کار می‌کند را امضا کرده بود. در کل، دولت چین تمام تلاش خود را به خدمت گرفته تا وابستگی خود را به نرم افزارهای خارجی کمتر و کتر کند. وزیر فناوری چین در یک نامه که فروردین ماه امسال منتشر شد گفت که کشورش بیش از حد استاندارد به سیستم عامل اندروید که ساخت کمپانی آمریکایی گوگل است اعتماد کرده است و این اعتماد بیش از حد ممکن است در آینده مشکل ساز شود.

این همکاری مشترک قطعا باعث دمیده شدن خونی تازه در رگ‌های کمپانی اچ تی سی خواهد شد. این شرکت هم اکنون با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند. چین کشوری است که به تنهایی می‌تواند یک منبع درآمد بسیار عالی را برای این کمپانی تضمین کند. حتی اگر تایوانی‌ها نتوانند در بازارهای جهانی موفق ظاهر شوند، کافیست رابطه خود را کمی با چین بهبود داده و نتایج درخشان آن را در آینده‌ای نزدیک مشاهده نمایند.

اما در مورد چین، باید گفت که این کشور با این همه نیروی متخصص و خلاق و بودجه‌های کلان، هنوز هم برای ساخت یک سیستم عامل، مجبور به گرفتن کمک از نیروی خارجی است. به نظر می‌رسد که این اقدام چینی‌ها در کوتاه مدت باعث خواهد شد که رفته رفته از تسلط اندروید بر بازار چین کاسته شده و سیستم عامل جدید جایگزین آن شود. اما این کار نیاز به زمان دارد و با توجه به ابعاد گسترده چین از هر نظر، نباید انتظار داشت که این سیستم عامل تنها در طی چند ماه بتواند بر بازار چین حکم‌فرما شود.




درباره‌ی وبلاگ
به نام خدا . سلام دوستان . امیدوارم همگی خوب و خوش و خندان و سلامت باشید و دست هیچ خزانی به بهار همیشه سبز ایمانتان اشارتی نکند. من در این صفحه سعی ام بر این است که بتوانم مطالب مفید و ارزنده ای را به نمایش بگذارم تا شاید به درد شما هم بخورد و مورد استفادتان قرار بگیرد... به امید پیروزی و بهروزی همه شما دوستان خوب ایران اسلامی
موضوعات
آخرين مطالب
نويسنده
آرشيو مطالب
لینک دوستان
آمار سايت
كل بازديدها : 1868910 نفر
كل مطالب : 3136 عدد
کل نظرات: 252
تاریخ ایجاد وبلاگ :سه شنبه 14 خرداد 1392 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 9 فروردین 1397