ابزار هدایت به بالای صفحه

همه چیز اینجا هست ... - ناسا عکس‌های جزیره‌ای که پس از زلزله‌ی پاکستان پدید آمده را فاش کرد
صفحه اول تماس با ما RSS                     قالب وبلاگ
  
همه چیز اینجا هست ...
درین حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند که با این درد اگر در بند در مانند درمانند

ZALZALA JAZEERA

عکس‌های جزیره‌ای که اخیرا در منطقه‌ای ساحلی در کشور پاکستان سر از آب برآورده این بار توسط ناسا منتشر شده است. زلزله‌ی ویران‌گری که چند روز پیش (دوم مهر ماه) در پاکستان رخ داد و 500 کشته و زخمی بر جای گذاشت، باعث به وجود آمدن یک جزیره شده است. گفته می‌شود که این جزیره در فاصله‌ی 380 کیلومتری مرکز زمین لرزه پدیدار شده است.

 

zalzala-j1

برای مقایسه، دو عکس قبل و بعد زلزله از همان منطقه را به ترتیب در بالا و پایین این متن مشاهده می‌کنید. عکس پایین جزیره‌ای را که به تازگی بوجود آمده، نشان می‌دهد. این جزیره «Zalzala Jazeera» (جزیره‌ی زلزله‌ای) نام‌گذاری شده است. طبق اظهارات دانشمندان به واسطه‌ی عمق کم آب در این منطقه‌ی ساحلی که حدود 15 الی 20 متر برآورد می‌شود، شرایط تشکیل این جزیره فراهم شده است.

zalzala-2j

دانشمندان این «جزیره‌ی زلزله‌ای» را فقط یک توده‌ی بزرگ از گل و لای کف اقیانوس توصیف کرده‌اند که تحت فشار به سطح آب آمده است. علاوه بر این آن‌ها معتقدند که این جزیره عمر زیادی نخواهد داشت و تقریبا تا یک سال دیگر دوباره به زیر آب خواهد رفت!

zalzala-3j




درباره‌ی وبلاگ
به نام خدا . سلام دوستان . امیدوارم همگی خوب و خوش و خندان و سلامت باشید و دست هیچ خزانی به بهار همیشه سبز ایمانتان اشارتی نکند. من در این صفحه سعی ام بر این است که بتوانم مطالب مفید و ارزنده ای را به نمایش بگذارم تا شاید به درد شما هم بخورد و مورد استفادتان قرار بگیرد... به امید پیروزی و بهروزی همه شما دوستان خوب ایران اسلامی
موضوعات
آخرين مطالب
نويسنده
آرشيو مطالب
لینک دوستان
آمار سايت
كل بازديدها : 1868499 نفر
كل مطالب : 3136 عدد
کل نظرات: 252
تاریخ ایجاد وبلاگ :سه شنبه 14 خرداد 1392 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 9 فروردین 1397