ابزار هدایت به بالای صفحه

همه چیز اینجا هست ... - خانه‌ای مرموز در یکی از دورافتاده‌ترین نقاط زمین
صفحه اول تماس با ما RSS                     قالب وبلاگ
  
همه چیز اینجا هست ...
درین حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند که با این درد اگر در بند در مانند درمانند

خانه ای مرموز در ایسلند

تصور کنید شما و اعضای خانواده‌تان تنها ساکنان جزیره‌ای دورافتاده هستید، به نظرتان این وضعیت چه شرایطی را پیش روی‌تان می‌گذاشت؟ روزهایی در زندگی همه ما هست که آرزو می‌کنیم ای کاش در خلوت‌ترین و پرت‌ترین نقطه‌ی زمین سکنی داشتیم، جایی که احدی مزاحم خلوت تنهایی‌‌‌مان نمی‌شد. مکانی که در ادامه به بازدید آن خواهیم رفت، شاید همان آرزوی ذهنی برخی از ما باشد.

 اگرچه محل قرار گیری این ساختمان آن قدرها هم بزرگ نیست، اما در عوض از منظره‌ای تماشایی برخوردار هستند. به طور حتم زمینی سرسبز که رو به اقیانوس دارد، مورد توجه بسیاری از عاشقان طبیعت قرار خواهد گرفت، به ویژه آنکه در صورت اقامت، مزاحمت چندانی را هم نمی‌توان متصور بود. در عالم واقع این خانه متعلق به چه کسی بوده و با چه انگیزه‌ای ساخته شده است؟

خانه‌ا‌ی دورافتاده در جزایر ویستمن در جنوب ایسلند

جزایر وست‌مَن (Vestmannaeyjar)، ایسلند

شهر و مجمع‌الجزایری که در ساحل جنوبی ایسلند واقع شده‌اند، به نام جزایر ویستمن یا "وست‌مانایِر"  شناخته می‌شوند. بزرگ‌ترین جزیره‌ی این ناحیه تنها 4,135 نفر سکنه دارد. سایر جزایر غیر مسکونی بوده و در تعدادی هم تنها کلبه‌های شکارچیان ساخته شده‌اند. این ناحیه با فوران آتشفشان اِلدفِل (Eldfell) در سال 1973 مورد توجه جهان قرار گرفت، فورانی که منجر به تخریب بسیاری از ساختمان‌های مسکونی و تخلیه‌ی بسیاری از بخش‌های جزایر این منطقه شد. آتشفشان شکل جزایر را به گونه‌ای دگرگون کرد که  دیگر برای زندگی بیش از اندازه کوچک بودند.

آتشفشان الدفل 1973

در این ناحیه جزیره‌ی کوچکی واقع شده که اِدلیدایی (Elliðaey) نامیده می‌شود. خانه‌ای کوچک و پرت در این جزیره ساخته شده که توجه و کنجکاوی بسیاری را برانگیخته است. برخی تصور می‌کنند  این خانه به خواننده معروف "یورک" (Bjork) تعلق دارد، عده‌ای هم بر این باورند که اینجا منزلگاه میلیاردری مرموز است.

خانه‌ا‌ی دورافتاده در جزایر ویستمن در جنوب ایسلند

خانه‌ا‌ی دورافتاده در جزایر ویستمن در جنوب ایسلند

خانه‌ا‌ی دورافتاده در جزایر ویستمن در جنوب ایسلند

اما واقعیت چیز دیگری است، در حدود 300 سال پیش، پنج خانواده که با ماهیگیری، گله‌داری و شکار پافین روزگار می‌گذراندند، در این جزیره سکنی داشتند. اما در دهه‌ی 1930،  آخرین افراد نیز این جزیره را ترک کردند. اکنون  این ساختمان متعلق به انجمن شکارچیان محلی است و تنها در فصل شکار پافین‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خانه‌ا‌ی دورافتاده در جزایر ویستمن در جنوب ایسلند

خانه‌ا‌ی دورافتاده در جزایر ویستمن در جنوب ایسلند

نظرتان در باره زندگی به دور از تکنولوژی، بدون گجت‌ها و بدون سر و صدا و در مکانی دور از تمدن اما بسیار آرام و اینچنین زیبا چیست؟




درباره‌ی وبلاگ
به نام خدا . سلام دوستان . امیدوارم همگی خوب و خوش و خندان و سلامت باشید و دست هیچ خزانی به بهار همیشه سبز ایمانتان اشارتی نکند. من در این صفحه سعی ام بر این است که بتوانم مطالب مفید و ارزنده ای را به نمایش بگذارم تا شاید به درد شما هم بخورد و مورد استفادتان قرار بگیرد... به امید پیروزی و بهروزی همه شما دوستان خوب ایران اسلامی
موضوعات
آخرين مطالب
نويسنده
آرشيو مطالب
لینک دوستان
آمار سايت
كل بازديدها : 1868067 نفر
كل مطالب : 3136 عدد
کل نظرات: 252
تاریخ ایجاد وبلاگ :سه شنبه 14 خرداد 1392 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 9 فروردین 1397