ابزار هدایت به بالای صفحه

همه چیز اینجا هست ... - با دو ماژیک، نوارچسب و یک موبایل، نور سیاه بسازید
صفحه اول تماس با ما RSS                     قالب وبلاگ
  
همه چیز اینجا هست ...
درین حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند که با این درد اگر در بند در مانند درمانند

 با دو ماژیک، نوارچسب و یک موبایل، نور سیاه بسازید

حتما با خودکارهایی که در پشت آنها نور سیاه قرار داده شده تا بتوانید از اصل بودن اسکناس‌ها آگاهی پیدا کنید روبرو شده‌اید. شما می‌توانید به روشی ساده با استفاده از تلفن مجهز به دوربین و فلش LED نور سیاه را ایجاد کنید.

با دو ماژیک با رنگ دائمی، یکی آبی و یکی بنفش و مقداری نوارچسب شیشه‌ای و دوربین گوشی همراهتان می‌توانید یک فیلتر فلورسنت یا نور سیاه ایجاد کنید.

یک تکه نوار چسب را روی فلش LED تلفن همراهتان بچسبانید و روی آن را با ماژیک آبی رنگ کنید و اجازه دهید خشک شود. سپس یک لایه نوارچسب دیگر روی آن بچسبانید و این کار را با همان ماژیک تکرار کنید. در مرحله سوم یک تکه نوار چسب دیگر روی آن بچسبانید و این بار روی آن را با ماژیک بنفش رنگ کنید.

وقتی اپ دوربین را اجرا کنید و فلش را روشن کنید، نوری ساتع می‌شود که دارای طول موج بلند فرابنفش است و به کمک آن می‌تواند فلورسنس را مشاهده کنید. بسیاری از اجرام اطراف ما فلورسنت هستند و به کمک نور سیاهی که ایجاد کرده‌ایم می‌توانیم آنها را ببینیم.

در ادامه می‌توانید مراحل این کار و نتیجه را تماشا کنید:

دانلود ویدیو




درباره‌ی وبلاگ
به نام خدا . سلام دوستان . امیدوارم همگی خوب و خوش و خندان و سلامت باشید و دست هیچ خزانی به بهار همیشه سبز ایمانتان اشارتی نکند. من در این صفحه سعی ام بر این است که بتوانم مطالب مفید و ارزنده ای را به نمایش بگذارم تا شاید به درد شما هم بخورد و مورد استفادتان قرار بگیرد... به امید پیروزی و بهروزی همه شما دوستان خوب ایران اسلامی
موضوعات
آخرين مطالب
نويسنده
آرشيو مطالب
لینک دوستان
آمار سايت
كل بازديدها : 1866534 نفر
كل مطالب : 3136 عدد
کل نظرات: 252
تاریخ ایجاد وبلاگ :سه شنبه 14 خرداد 1392 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 9 فروردین 1397