ابزار هدایت به بالای صفحه

همه چیز اینجا هست ... - تماشا کنید: مسابقه بزرگترین درگ جهان ۵
صفحه اول تماس با ما RSS                     قالب وبلاگ
  
همه چیز اینجا هست ...
درین حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند که با این درد اگر در بند در مانند درمانند

مسابقه بزرگترین درگ جهان ۵

مجله موتورترند یکی از معتبرترین نشریات خودرویی جهان است. این نشریه هرساله مسابقه درگ بین معتبرترین خودرو‌های معرفی شده در همان سال برگزار می‌کند.

 

این مسابقه هر ساله بین ۱۰ عدد از خودروهای سریع تولید شده در همان سال برگزار می شود. برخلاف سال‌های گذشته نیسان GT-R‌ در این رقابت حضور ندارد. امسال رقابت اصلی در مسابقه درگ موتورترند بین شورولت کوروت، مرسدس AMG GT S و بنتلی کانتیننتال GT3 است. کوروت به پیشرانه سوپرشارژ ۸ سیلندر و ۶.۲ لیتری مجهز شده است که توانایی تولید ۶۵۰ اسب بخار را دارد. مرسدس AMG GT S به لطف پیشرانه توربو ۸ سیلندر و ۴ لیتری خود توانایی تولید ۵۰۳ اسب بخار را دارد و پر نهای بنتلی نیز از پیشرانه ۸ سیلندر و ۴ لیتری به قدرت ۵۹۱ اسب بخار بهره می‌برد. علاوه بر خودروهای ذکر شده، هفت خودرو دیگر حضور دارند که هر کدام در رده‌ی خود حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

لازم به ذکر است که معیار قیمت، یکی از مهم‌ترین معیارهای انتخاب خودروها در این نشریه است. به همین دلیل شاهد ابرخودروهایی مانند مک‌لارن P1 و فراری لافراری نخواهیم بود. با این وجود تماشای این مسابقه خالی از لطف نیست.

لینک دانلود

نظر شما در رابطه با پنجمین شماره از مسابقه بزرگترین درگ جهان چیست؟




درباره‌ی وبلاگ
به نام خدا . سلام دوستان . امیدوارم همگی خوب و خوش و خندان و سلامت باشید و دست هیچ خزانی به بهار همیشه سبز ایمانتان اشارتی نکند. من در این صفحه سعی ام بر این است که بتوانم مطالب مفید و ارزنده ای را به نمایش بگذارم تا شاید به درد شما هم بخورد و مورد استفادتان قرار بگیرد... به امید پیروزی و بهروزی همه شما دوستان خوب ایران اسلامی
موضوعات
آخرين مطالب
نويسنده
آرشيو مطالب
لینک دوستان
آمار سايت
كل بازديدها : 1867722 نفر
كل مطالب : 3136 عدد
کل نظرات: 252
تاریخ ایجاد وبلاگ :سه شنبه 14 خرداد 1392 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 9 فروردین 1397