ابزار هدایت به بالای صفحه

همه چیز اینجا هست ... - تماشا کنید: لحظه اصابت گلوله به بالستیک ژلی
صفحه اول تماس با ما RSS                     قالب وبلاگ
  
همه چیز اینجا هست ...
درین حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند که با این درد اگر در بند در مانند درمانند

بالستیک ژلی

بالستیک ژلی به دلیل مقاومت بالا و جنس متفاوت در تیراندازی کاربرد بسیاری دارد؛ اما اگر گلوله‌ای به بالستیک ژلی اصابت کند چه اتفاقی می‌افتد؟ 

بالستیک‌ها قطعاتی از ژلاتين محکم هستند كه برای سنجش نفوذ پرتابه اعم از تير كمان، گلوله و ساچمه مورد استفاده قرار می‌گیرند. نکته‌ی جالب درباره‌ی ماده مذکور،  ضريب نفوذ و حالت آن است که شباهت بسیاری به بدن انسان يا حيوانات دارد. اما این ماده تا چه حد در برابر اصابت گلوله مقاومت دارد؟ برای بررسی مقاومت بالستیک، اخیرا آزمایشی انجام شده که در آن چندین گلوله پی‌در‌پی به این ماده اصابت می‌کند. 

در این آزمایش بالستیک ژلی طرح بدن مورد استفاده قرار گرفته و از فاصله‌ای کمتر از دو متر گلوله‌ها به سمت این ماده پرتاب می‌شوند. در هر بار اصابت گلوله حالت بالستیک ژلی بهم نخورده و فقط تکان می‌خورد. گلوله‌ها در ظاهر به بالستیک آسیبی وارد نمی‌کنند اما پس از عبور از بافت ژلاتینی آن به سرعت ژل موجود در آن را پخش می‌کنند. بالستیک‌های ژلی در خانه نیز قابل تهیه شدن هستند و برای درک بهتر آزمایش اصابت پرتابه‌ها، می‌توان تکه استخوانی را در داخل بالستیک قرار داد.

در ادامه‌ ویدئوی مربوط به این آزمایش را مشاهده می‌کنید: 




درباره‌ی وبلاگ
به نام خدا . سلام دوستان . امیدوارم همگی خوب و خوش و خندان و سلامت باشید و دست هیچ خزانی به بهار همیشه سبز ایمانتان اشارتی نکند. من در این صفحه سعی ام بر این است که بتوانم مطالب مفید و ارزنده ای را به نمایش بگذارم تا شاید به درد شما هم بخورد و مورد استفادتان قرار بگیرد... به امید پیروزی و بهروزی همه شما دوستان خوب ایران اسلامی
موضوعات
آخرين مطالب
نويسنده
آرشيو مطالب
لینک دوستان
آمار سايت
كل بازديدها : 1867278 نفر
كل مطالب : 3136 عدد
کل نظرات: 252
تاریخ ایجاد وبلاگ :سه شنبه 14 خرداد 1392 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 9 فروردین 1397