
شخصيت واقعي افراد، نوعا در تعامل با يكديگر تبلور يافته و جوهره اصلي آن ظاهر مي شود، توجه به حقوق شهروندان، كارگران و خدمه يكي ديگر از رفتارهاي امام (ع) است. ايشان در هنگام غذا خوردن حتي حقوق افرادي را كه كمتر مورد توجهند مراعات مي كردند.
شخصيت واقعي افراد، نوعا در تعامل با يكديگر تبلور يافته و جوهره اصلي آن ظاهر مي شود، توجه به حقوق شهروندان، كارگران و خدمه يكي ديگر از رفتارهاي امام (ع) است. ايشان در هنگام غذا خوردن حتي حقوق افرادي را كه كمتر مورد توجهند مراعات مي كردند.
علی جنتی، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پاسخ به سؤالی در خصوص افزايش بودجه جشنواره امام رضا(ع)، اظهار كرد: بنا به توان خود به بودجه جشنواره كمك میكنيم اما بايد قبول كرد در تنگناها و سختیهای زيادی قرار داريم.
وی در پاسخ به سؤال ديگری بنا بر عملكرد 11 ساله جشنواره امام رضا(ع)، ابراز كرد: جشنواره بينالمللی امام رضا(ع) در 11 دوره گذشته عملكرد مناسبی را داشته و برنامههاي خوبي را در كشور و خارج از كشور انجام داده است.
اين مراسم با حضور علما، روحانيون و عموم مردم و جوانان و شيفتگان آنحضرت برپا شد.
حسنخانی، وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، طی سخنانی به بيان اهداف و برنامههای حضرت علیابنموسیالرضا(ع) پس از ولايتعهدی ناخواسته از سوی مأمون پرداخت و گفت: حضرت در قبول اين پيشنهاد همچون جد بزرگوارشان حضرت علی(ع) تنها به مصالح جامعه اسلامی در آن مقطع زمانی و تهديدات و فرصتهايی كه ممكن بود بر مسلمانان وارد آيد میانديشيدند.
وی در ادامه به برخی اقدامات سازنده و فعاليتهای فرهنگی، اجتماعی و سياسی آنحضرت در دوران حكومت مأمون پرداخت و اظهار کرد: امروزه مسلمانان بيش از هر چيز از غفلت از سيره امامان معصوم (ع) و انحراف از تعاليم قرآن در رنج هستند.
حجتالاسلاموالمسلمین احمد سالک
کاشانی در اختتامیه جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا که در سالن
صبا مرکز همایش های صدا و سیمای خراسان رضوی در حال برگزاری است با بیان
این مطلب افزود: مجلس به خود می بالد که ردیف بودجه مستقلی را در بودجه
سالانه برای این جشنواره در نظر گرفت و با یک جهش دو میلیاردی دریک سطح
مناسب مسیر این جشنواره را تعقیب می کند.
وی افزود: جشنواره امام رضا امامت و ولایت را در سطح جهان گسترش می دهد.
سالک کاشانی با اشاره به جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور و نظام
اسلامی گفت: نباید فراموش شود که جمهوری اسلامی ایران با محوریت امام
خمینی و رهبر معظم انقلاب پابرجاست. گاهی برخی از روی غفلت تفکر تسخیر
مراکز اصلی ولایت را در سر می پرورانند.
وی افزود: هدف اصلی دشمن براندازی ستون اسلام و نظام جمهوری اسلامی است
که این امر را در فتنه 88 مشاهده کردیم اما رهبر معظم انقلاب به خوبی این
جریان را هدایت کردند و اگر غیر از این بود بسیاری از اتفاقاتی که در
سایر کشور ها افتاد در کشور ما نیر رخ می داد.
سالک با تاکید بر امادگی کمیسیون فرهنگی مجلس در راستای تحقق فرهنگ اهل
بیت در کشور گفت: امیدواریم با یاری فرهیختگان فرهنگی کشور در مقابل هجمه
های سنگین بین المللی که در برابر اسلام و قرآن وجود دارد بایستیم./س
مراسم استقبال و اهتزاز پرچم بارگاه ملکوتي ثامن الحجج (ع) صبح امروز با حضور سردار محمدتقي عصار، فرمانده دانشگاه علوم انتظامي امين، هيئت رئيسه، خادمان حرم بارگاه رضوي و دانشجويان در جوار مقبره الشهداي اين دانشگاه و در فضاي پرشور معنوي برگزار شد.
امسال برای نخستین بار استان اصفهان توانست با همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این استان میزبان چهارمین جشنواره قصهگویی رضوی شود و میهمانانی از داخل و خارج را در دیار نصفجهان به مدت دو روز پذیرایی کند.
میثم مطیعی از مداحان و ذاکرین اهل بیت(ع) است که سالها در جلسات حضرت آیتالله حاجآقا مجتبی تهرانی مداحی کرده است. او از مؤسسین دفتر حفظ و نشر آثار حاج آقا مجتبی و اولین مدیر عامل این مؤسسه است. مطیعی هم اکنون دانشجوی دکتری دانشگاه امام صادق(ع) و از اساتید همین دانشگاه است.
چرا حرم امام رضا (ع) از طلاست؟ چرا آن را ساده درست نمي کنند و از پولها و طلاها براي مستمندان استفاده نمي کنند يا اينکه چرا دائما آن را بزرگتر مي کنند فکر نمي کنم نيازي باشد مگر چقدر زائر مي آيند که اين قدر بزرگش مي کنند؟