میان این همه دلگیری آهسته صدایم. میان این روزهایی که شب زخمه بر پیکر صبحم زده. تو را نه برای آرزوهای دور و دراز، تو را نه برای ذرههای آسایش که برای آرامش لحظههایم میخواهم.
تار و پود احساسم را که برهم میریزم، کلافی میشود از رشتههای وصالت. تو سهم تمام لحظههای ناب منی. تویی که رنگ میزنی به جان ثانیههای بیرنگم.
کنجکاوي درباره مجموعه عظيمي مثل حرم امام رضا(ع)اتفاق ويژه اي نيست . حرم رضوي ،تاريخچه زنده هزار سال معماري ايراني است که هنوز فعال و زنده است مجموعه اي مملو از اعتقاد و مراسم هاي ويزه و برنامه هاي گوناگون ،آنچه خواهيد خواند چند نمونه از اين مجموعه است به روايت امير خوراکيان معاون تبليغات و ارتباطات اسلامي آستان قدس رضوي
در اين پست، براي آن که قلبت بيشتر به معرفت و محبت مولاي مهربانت نوراني شود، معجزاتي از آن امام را ميآوريم. اين معجزات از منابع قديم و موثق آورده شده است. سه حکايت اول را از کتاب شريف عيون أخبار الرضا عليهالسلام آورده ايم که حدود هزار و صد سال قبل توسط عالم بزرگوار، شيخ صدوق تاليف شده است. کرامت آخر را نيز محدث بزرگوار مرحوم ميرزا حسين نوري نقل کرده است.
عالم بزرگ، شیخ بهایی (قدس سره) كه مزارش در صحن آزادی آستان مقدس و ملكوتی حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام) قرار دارد، یكی از شخصیتهای برجسته تاریخ اسلام است. ایشان به جز آنكه در علوم دینی به درجه اجتهاد رسیده و مرجع تقلید زمان خود بودهاند، در بسیاری از علوم دیگر از جمله طراحی و معماری ساختمان نیز مهارت داشتهاند؛ چنان كه حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) را ایشان طراحی كردهاند و خود در ساخت آن نظارت كامل داشتهاند.
از فرش . . .
تا عرش . . .
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ایها الامام الرئوف
رايحهي خوشبوي مريم
همچون نگيني زيبا، در ميان حلقهي انگشتري دوستان و يارانش ميدرخشيد. كار و كردار و گفتارش همه سنجيده و درست و آگاهاننده بود. كلامش به نسيمي ميمانست كه به آرامي بر سطح امواج درياها ميوزد و بوي ايمان و اميد و زندگي را در همه جا ميپراند!پيامبر خدا(صلی الله علیه و آله وسلم) سخني بر زبان نميآورد، مگر اينكه در آن حكمتي عظيم و معنايي ژرف نهفته بود. آن روز هم، نزد تني چند از ياران، غنچهي لبانش چنين شكفته شد: ـ پدرم فداي پسر بهترين كنيزان باد!