خوردن لقمه ای متبرک از غذای حضرت، آرزوی زائران و مجاوران علی بن موسی الرضا(ع) در هنگام تشرف به حرم مطهر است.
در دهه پایانی صفر از سوی اداره پاسخ گویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی، 5 برنامه مناجات خوانی «از حرم تا عرش» در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
آنها اینجا بودند. 5 مرد و 11 زن. همه شیعه و اهل کشور پاکستان. از کراچی ایالت سند آمده بودند. از کوهستانهای بلند، جادههای صعبالعبور و دشتهای وسیع. رنج سفر را به جان خریده بودند تا در روزهای آخر ماه صفر به زیارت امام رضا(ع) مشرف شوند. برای این سفر از مدتها قبل، برنامه ریخته بودند و ذرهذره پول اندوخته بودند تا اینجا باشند. در حرم امامشان.
خداوند به همهی بندگان هم رأفت دارد و هم محبّت. ولی از بندگان نسبت به خداوند، محبّت معنی دارد، اما رأفت معنی ندارد، فلذا ما نداریم كه به بنده ای بگویند رئوف است نسبت به خداوند، اما خداوند رئوف است نسبت به بندگان.
مراسم عزاداری روز شهادت امام حسن عسکری (ع) با حضور هزاران زائر و مجاور سوگوار در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
همزمان با شب شهادت امام حسن عسکری(ع) حرم مطهر رضوی سیاه پوش و از سوی آستان قدس رضوی برنامه های عزاداری در این بارگاه برگزار شد.
خط مشی اصلی و اختلاف تاکتیکها
امت اسلام به عنوان یک مجموعه، نتیجه تلاش 23 ساله پیامبر اکرم است که توانستند در این مدت، امتی را پدیدار سازند که بتواند در تاریخ بشریت اثر گذار باشد و بار هدایت را به دوش کشد.
پس از پیامبر، مسؤولیت تداوم حرکت و هدایتبه عهده امامان معصومین بود لیکن با رحلت پیامبر امت دچار حوادث و ناهنجاریهایی گشت که در اقدامات تمامی ائمه تا دوران غیبت و پس از آن اثر گذار شد. اما به هر تقدیر مسؤولیتحفظ و هدایت این امتبزرگ بر عهده آنها بود و اگر چه به حسب ظاهر حکومت در دست دیگران قرار داشت اما همان حاکم را نیز امامان معصوم با اقدامات خود تحت تاثیر قرار میدادند و در مجموع، از فروپاشی و انهدام نظام اسلامی و استقرار کفر محض جلوگیری میکردند.