پیامبر اکرم(ص) یکی از مهمترین دلایل برانگیختگی خود را به کمال رساندن «مکارم اخلاق» دانسته است. نگاهی هرچند گذرا به قرآن و سنت پیامبر(ص) و امامان معصوم(ع) این نکته را به خوبی آشکار میسازد که این بزرگواران پیش از راهبری مردم به خیر و صلاح، نخست خود را به خصال نیکو میآراستند و از این حیث الگویی عملی و راستین از خیر و نیکی به آنها ارائه میدادند.
در مشرق ايران، ستاره اي چون فانوس در ظلمات زمان، به گم گشتگان حقيقت ره مي نماياند، آناني که اميدوار و سختکوش اند و جوياي الگو و مشعل دار هدايت نيز هنوز با همان صفا و عشق رئوف که از بوستان نبوي است، به دلها رضا و سکينه مي دهد. بوستاني که گلهايش پرپر و هر شاخه اي به کنجي به هجران رضا داد و اين گل قدسي که از مدينه بود به مشهد مقيم شد. گل قدس ما، سراسر درس صبوري است، نام زيبايش علي، ملقب به «رضا»؛ و چقدر اين کلمه به انسانهاي خسته و پر التهاب و درمانده، اميد و آرامش و نيرو مي دهد.
من فقط رو به روی گنبد تو خم شده ام
کمرم غیر در خانه ی تو تا نشود
هرقدر باشد اگر دور ِضريح تو شلوغ
من نديدم كه بيايد كسي و جا نشود
بين زوّار كه باشم كرمت بيشتر است
قطره هيچ است اگر وصل به دريا نشود
مُرده را زنده كُنَد خوابِ نسيم حرمت
كار اعجاز شما با دَم ِ عيسا نشود
بهتر از این؟که کسی لحظه پابوسی تو
نفس آخر خود را بکشد پا نشود
دردهايم به تو نزديك ترم كرده طبيب
حرفم اين است كه يك وقت مداوا نشود
من دخيل ِ دلِ خود را به تو طوري بستم
كه به اين راحتي آقا گره اش وا نشود
امتحان كرده ام اين را حرمت ، ديدم كه
هيچ چيزي قسم حضرت زهرا نشود
آخرش بي برو برگرد مرا خواهي كُشت
عاشقي با اگر و شايد و اما نشود
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا
قدس آنلاین/ پورافضلی:در روایات اسلامی تهمت زدن به بى گناه سنگین تر از کوههاى عظیم تو صیف شده و آن را در تضاد با روح ایمان می داند. در حقیقت بهتان و تهمت، نه تنها بدترین انواع دروغ و کذب است بلکه از بدترین نوع ظلم و ستم محسوب می شود.
قدس آنلاین- پورافضلی:توجه به کلام نورانی معصومین علیهم السلام در مورد اسراف و صرفه جویی و همچنین قناعت پیشگی و پرهیز از ریخت و پاش و پیروی از سیره عملی آن بزرگواران ، بهترین راه کار برای عمومی سازی و نهادینه کردن فرهنگ صرفه جویی و دوری از اسراف است .
آقای غریبه میگوید: «دخترای گل و گلاب! میاین ازتون عکس بگیرم؟» از حرفهایش تعجب میکنیم. او دیگر از کجا اسمهایمان را فهمیده؟ نکند میشناسدمان؟ پس چطور ما تا حالا ندیدیمش؟ما که اسممان گل و گلاب است و یکیمان سه دقیقه از آن یکی زودتر به دنیا آمده. بعد نگاهش میکنیم. اصلا هم آشنا نیست. شکل هیچکدام از دوستهای دایی امین هم نیست. همانها که وقتی میرویم خانه بابایی و مامانی، یکی از بازیهایشان شناختن ما دوتا است. بعد،هشتون بار هم که بگذرد، باز توی این بازی میسوزند و ما برنده میشویم.
قدس آنلاین/ پورافضلی: انسانها به لحاظ برخورداری از قوه عقل و خردورزی دارای درجات گوناگونی هستند اما بهترین معیار برای سنجش خرد و استفاده مطلوب از عقل را می توان در کلام گهربار امام رضا (ع) جستجو کرد.