معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی خبر داد:
معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی گفت: یک میلیون بطری آب معدنی در شب های قدر در بین شرکت کنندگان در مراسم احیا حرم مطهر رضوی توزیع خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، سید خلیل منبتی تصریح کرد: در شب های قدر ماه مبارک رمضان بیش از 1 میلیون بطری آب معدنی در بین زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی که برای شرکت درمراسم ویژه شب های قدر به حرم مطهر رضوی مشرف می شوند، توزیع خواهد شد.
وی همچنین تصریح کرد: معاونت اماکن متبرکه و امور زائران در ماه مبارک رمضان به ویژه در شب های قدر فعالیت ها و خدمات فراوانی را برای رفاه زائران و مجاوران در نظر گرفته است که از آن جمله می توان طرح اکرام رضوی، برنامه یامعین الضعفاء، توزیع افطاری سبک بین نمازگزاران و... را نام برد.
منبتی با اشاره به مفروش کردن ویژه شب های قدر افزود: امسال حدود 165 هزار متر مربع از صحنها و خیابانهای اطراف حرم مطهر رضوی مفروش خواهند شد که این مقدار نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی همچنین با اشاره به مفروششدن همه رواقها، ایوانها و راهروهای صحنها توسط 25 هزار مترمربع فرش دستباف، اضافه کرد: مفروشکردن صحنهای حرم مطهر رضوی در مراسمهای خاص با حدود 132 هزار مترمربع قالی ماشینی انجام میشود.
وی تاکید کرد: علاوه بر این، در زمان برگزاری نماز یومیه و مناسبتها، در خلوتترین ایام حدود 45 هزار مترمربع و در شلوغترین ایام 115 هزار مترمربع صحنهای اماکن متبرکه رضوی مفروش می شوند.
سیدخلیل منبتی از توزیع 700 هزار کتاب منتخب ادعیه و اعمال شب های قدر در کلیه اماکن متبرکه خبر داد و افزود: کتاب های منتخب ادعیه و اعمال شب های قدر به تعداد لازم تهیه شده است که در این شب های عزیز در دسترس زائران و مجاوران قرار می گیرد.
منبع : http://news.aqr.ir/