معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی:
معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی گفت: مراسم ویژه روز شهادت حضرت جواد الائمه(ع) با حضور زائران و مجاوران علی بن موسی الرضا(ع) در حرم مطهر رضوی برگزار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، حجت الاسلام والمسلمین «سید جلال حسینی» با اعلام این خبر افزود: در این مراسم معنوی که همزمان با سالروز شهادت این امام مظلوم در حرم مطهر رضوی برگزار می شود، امام جمعه مشهد آیت الله سید احمد علم الهدی، طی سخنانی به تبیین شخصیت این امام بزرگوار می پردازد.
وی در ادامه اظهار کرد: اجرای برنامه مرثیه سرایی و مداحی توسط مداحان اهل بیت(ع) از دیگر برنامه های این مراسم معنوی است.
یادآور می شود؛ این مراسم همزمان با سالروز شهادت حضرت جواد الائمه(ع) از ساعت10:30 تا 13:30 روز دوشنبه در رواق بزرگ امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار می شود.
منبع : http://news.aqr.ir/