در 6 ماه نخست سال جاری؛
معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی از برگزاری 3 هزار و 680 جلسه آموزشی و کارگاه تفسیر و حدیث قرآن کریم در 6 ماه نخست سال جاری خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، حجت الاسلام والمسلمین «سید جلال حسینی» ابراز کرد: آستان قدس رضوی با برگزاری برنامه های تبلیغی و مذهبی یکی از محورهای اصلی فعالیت های خود را برگزاری برنامه های قرآنی قرار داده است که می توان به تشکیل کلاس ها و کارگاه های تفسیر و حدیث اشاره کرد.
وی ابراز کرد: از ابتدای سال تا کنون 16 حلقه «تدبر در قرآن» در دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی برگزار شد که بیش از 140 شرکت کننده از این حلقه ها بهره مند شدند.
حسینی تصریح کرد: در 6 ماه نخست سال بیش از 361 جلسه کارگاه تفسیر و حدیث با حضور 8 هزار و 728 شرکت کننده در اتاق 8 دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی برگزار شد.
وی با بیان اینکه بیش از 184 کلاس تفسیر و حدیث در حرم مطهر رضوی و شعبه های سطح شهر مشهد برگزار شده است، تصریح کرد: 4 هزار و 26 فراگیر قرآنی در گروه های مختلف سنی در این کلاس حضور یافتند. معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی به برگزاری کارگاه آشنایی با معارف و روش تدریس نهج البلاغه اشاره کرد و افزود: بیش از 40 جلسه کارگاه آشنایی با معارف و روش تدریس نهج البلاغه ویژه کارشناسان الهیات، دروس حوزوی، علوم قرآن و حدیث و نهج البلاغه همزمان با میلاد با سعادت امام علی(ع) در دارالقرآن حرم مطهر رضوی برگزار شد و در ایام عید غدیر به کار خود پایان داد.
وی ابراز کرد: 285 جلسه کارگاه پاسخگویی به سوالات قرآنی و حدیثی با شرکت 2878 نفر به صورت حضوری یا از طریق تماس تلفنی برگزار شد. برگزاری مسابقات قرآنی چهل حدیث خانواده و خطبه غدیر از دیگر برنامه های برگزار شده در کارگاه های تفسیر و حدیث آستان قدس رضوی بود.
حسینی با اشاره به اینکه بیش از 120 استاد قرآنی ما را در برگزاری این کلاس ها یاری می کنند، تصریح کرد: علاقه مندان برای شرکت در کارگاه های تفسیر و حدیث آستان قدس رضوی می توانند روز های فرد صبح ها از ساعت 9 تا 11 و عصرها از ساعت 16 تا 18 به اتاق 8 دارالقرآن الکریم واقع در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی مراجعه کنند و از کارگاه های قرآنی بهره مند شوند.
منبع : http://news.aqr.ir/