در دهه پایانی صفر؛
معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی گفت: سلسله نشست های تفسیر و تدبر در قرآن کریم در دهه پایانی صفر در دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی برگزار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، حجت الاسلام والمسلمین سید جلال حسینی به نشست قرآنی در روز اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: در این نشست حجت الاسلام والمسلمین قنبری راد با موضوع «قتیل العبرات؛ شرح زیارت اربعین» به ایراد سخنرانی می پردازد.
وی ابراز کرد: در سالروز شهادت پیامبر اکرم(ص)، امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) نیز نشست های قرآنی با حضور حجج اسلام والمسلمین بابایی و حسنی با موضوعات «رحمه العالمین؛ تدبر در سیره قرآن پیامبر(ص)» و«وداع خورشید؛ گذری بر سیره امام رضا(ع) » برگزار می شود.
حسینی ابراز کرد: نشست های تفسیر و تدبر در قرآن کریم قبل از نماز ظهر و عصر در صحن دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی برگزار می شود.
دبیر شورای عالی فرهنگی آستان قدس رضوی در ادامه به برگزاری محفل انس با قرآن اشاره کرد و افزود: شنبه 21 آذر همزمان با شام شهادت ولی نعمتمان علی بن موسی الرضا(ع) بزرگترین محفل انس با قرآن از ساعت 20 تا 22 در رواق امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.
وی حزب خوانی قرآن مجید، قرائت زیارت اربعین به مناسبت اربعین حسینی، ختم های قرآن به صورت حضوری و غیر حضوری را از دیگر برنامه های اداره علوم قرآن و حدیث در ایام پایانی ماه صفر دانست.
منبع : http://news.aqr.ir/