معاون امور حقوقی و موقوفات آستان قدس رضوی:
معاون امور حقوقی و موقوفات آستان قدس رضوی گفت: در دهه پایانی ماه صفر، آیین سنتی صفه با حضور خادمان بارگاه منور رضوی پر شورتر از همیشه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، حجتالاسلام والمسلمین رضا دانشور ثانی درباره این مطلب اظهار کرد: مراسم صفه در ایام شهادت امام رضا(ع) در دو نوبت، نیم ساعت قبل از طلوع آفتاب و بلافاصله پس از نماز مغرب و عشاء، توسط خدام و فراشان کشیک روز، در رواق مبارکه دارالسلام برپا شد.
وی بیان کرد: در این مراسم افزون بر تلاوت قرآن کریم، مدیحه 14 معصوم یا دوازده امام از منشآت خواجه نصیر طوسی نیز خوانده شد.
وی ادامه داد: این مراسم با میزبانی واقف امام وردیخان بیات مختاری و آبجی سلطان همسر وی در این ایام بوده که نام ایشان در مجموعه واقفان دهه پایانی ماه صفر قرار داشته است.
معاون امور حقوقی و موقوفات آستان قدس رضوی افزود: موقوفه ایشان در سال 1276 هجری قمری با نیتی خیرخواهانه و خالصانه وقف شده است.
دانشور ثانی ادامه داد: ایشان نیز در وقفنامه خویش آورده که منافع و درآمد موقوفات برای روز وفات امام حسن(ع)، وفات امام رضا(ع) و دیگر مصارف تعیین شده از سوی ایشان مورد استفاده قرار گیرد.
منبع : http://news.aqr.ir/