توسط اداره پاسخگویی به سوالات دینی در سال 94 صورت گرفت:
طی سال 94 توسط اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی سه میلیون سوال شرعی از طریق دفاتر و سامانه تلفنی و پیامکی پاسخ داده شد.
به گزارش آستان نیوز، مهدی لسانی؛ رئیس اداره پاسخگویی به سؤالات دینی آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه خدمات پاسخگویی به سوالات شرعی زائران و مجاوران حرم امام رضا(ع) با حضور بیش از 200 نفر از طلاب دینی در حرم مطهر رضوی به صورت شبانه روزی ارائه می شود، گفت: اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی علاوه بر ایجاد دفاتر پاسخگویی در اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی، برای رفاه هرچه بیشتر زائران و دسترسی آسانتر آنان به اطلاعات مورد نیاز، سامانه تلفنی 32020 را راهاندازی کرده است که زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی می توانند از ساعت 8 تا 22 از سامانه بهرمند شوند.
2 میلیون و دویست هزار تماس تلفنی
وی با اشاره به اینکه در سال 94 بیش از هفتصد هزار زائر و مجاور بارگاه منور رضوی به دفاتر پاسخگویی به سوالات شرعی مستقر در حرم مراجعه کرده اند، افزود: همچنین در زمینه سوالات شرعی در سال گذشته بیش از 2 میلیون و دویست هزار تماس تلفنی نیز با سامانه 32020 از اقصی نقاط کشور برقرار شده است که بنابر فتاوای مراجع به تمامی سوالات، پاسخ صحیح ارائه شده است.
رئیس اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی، با اشاره به اینکه دفاتر پاسخگویی برادران در صحن آزادی، مسجد جامع گوهرشاد و مدرسه پریزاد قرار دارند، خاطرنشان کرد: در صحن آزادی، رواق های دارالولایه، دارالاجابه، کوثر و دارالرحمه نیز دفاتر پاسخگویی مخصوص خواهران مستقر است و برخی از این دفاتر به صورت شبانه روزی به زائران و مجاواران خدمات ارائه می دهند.
جلسه هم اندیشی
وی افزود: با توجه به پویایی فقه و در راستای تقویت بنیه علمی اساتید پاسخگویی، طی سال 94، نود جلسه هم اندیشی ویژه کارشناسان پاسخگویی به سوالات شرعی خواهران و نود جلسه نیز ویژه برادران برگزار شد.
رئیس اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی ادامه داد: در این نشست ها، اساتید با فتاوای جدید مراجع عظام آشنا شده و درباره فروعات مسائل به بحث و تبادل نظر می پردازند.
به گفته وی سامانه پاسخگویی به سؤالات شرعی، پاسخگوی احکام خمس و زکات، تقلید، نماز، روزه، وصیت، وقف و ارث است و مخاطبان میتوانند با ذکر نام مرجع تقلید خود، پاسخ سؤالشان را بر اساس نظر آن مرجع دریافت کنند.
منبع : http://news.aqr.ir/