همزمان با شب میلاد جوان کربلا، حضرت علی اکبر(ع) حرم مطهر رضوی غرق شادی و نور بود و از سوی آستان قدس رضوی برنامه های مولودیخوانی و جشن در این بارگاه معنوی برگزار شد.
به گزارش آستان نیوز، همزمان با شب یازدهم ماه شعبان المعظم، در شب میلاد حضرت علی اکبر(ع) حرم مطهر رضوی میزبان خیل عظیم ارادتمندان اهل بیت(ع) بود که با حضور در بارگاه منور رضوی و برگزاری جشن میلاد این بزرگوار بار دیگر ارادت خود را به خاندان نبوت به اثبات رساندند.
در این مراسم که بعد از نماز مغرب و عشاء در صحن جامع رضوی برگزار شد، حجتالاسلام والمسلمین عرفان با اشاره به اینکه حضرت علی اکبر(ع) شبیهترین مردم به رسول خدا(ص) بود، اظهار کرد: حضرت علی اکبر(ع) جوانی خوش چهره، زیبا، خوشزبان و دلیر بودند و از نظر خلق و خوی شباهت بسیاری به پیامبر(ص) داشتند.
وی خاطرنشان کرد: همه مومنان به ویژه جوانان باید اخلاق و رفتار حضرت علی اکبر(ع) را سر لوحه خود قرار دهند تا به مقامات عالی عبدویت دست یابند.
این استاد سطوح عالی حوزه در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه مومنان در هر زمانی مورد آزمایش الهی قرار می گیرند، ابراز کرد: هر کس به قضا و قدر الهی راضی باشد، آرامش دارد، اگر انسان باور داشته باشد که بیماری، اولاد دار نشدن، از دست دادن جوان و امثال آن بر اساس حکمت و قدر الهی است، هر آینه به آرامش خواهد می رسد.
وی افزود: مومنان باید خود را بسنجد تا متوجه شوند که خشنودی و رضایتشان در راستای عبودیت پروردگار است، به عنوان مثال، یکی از مصادیق رضایت الهی، راضی نگه داشتن پدر و مادر با کارهای شایسته و معقول است که خشنودی خدای متعال را به دنبال دارد.
گفتنی است؛ در این برنامه مداحان و ذاکران خاندان عصمت و طهارت(ع) در مدح حضرت علی اکبر(ع) پرداختند.
منبع : http://news.aqr.ir/