حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری:
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری ابراز کرد: انجام واجبات و ترک محرمات یکی از شرایط میهمانان حضرت امام رضا(ع) است.
به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین مهدی ماندگاری در جمع بانوان روزه دار در صحن هدایت حرم علی بن موسی الرضا(ع) گفت: شما روزه داران باید به خود ببالید که خداوند این توفیق را نصیبتان کرد تا در اولین روز ماه مبارک رمضان میهمان ضیافت نورانی حرم منور امام رضا(ع) باشید.
وی با بیان اینکه برخی از زائران میهمان سفره امام رضا(ع) و عده ای میهمان خود امام رضا(ع) هستند، گفت: کسانی که میهمان سفره حضرت رضا(ع) می شوند، توسط خادمان این بارگاه منور مورد استقبال و پذیرایی قرار می گیرند، اما میهمانان شخصی امام رضا(ع) به محض ورود مورد لطف و عنایت ویژه خود حضرت قرار خواهند گرفت.
ماندگاری با بیان اینکه میهمان حضرت رضا(ع) شدن 3 شرط دارد، تصریح کرد: انجام واجبات و ترک محرمات اولین شرط میهمان حضرت شدن است. هر کس واجبات خود همچون اقامه نماز، روزه، امر به معروف و نهی از منکر، احترام به والدین، رعایت حجاب و عفاف را در زندگی خود پیاده کند و به آن پایبند باشد، بداند که مورد لطف و عنایت ویژه حضرت رضا(ع) قرار می گیرد.
وی دومین شرط را دوری از حرام دانست و افزود: حرام به معنی آتش است و هر کس در دنیا کاری خلاف موازین اسلامی انجام دهد، شعله های آتش در قیامت را روشن می کند.
ماندگاری تصریح کرد: ما باید مراقب اعمال و رفتار خود در دنیا باشیم تا جایی که خداوند در قرآن کریم می فرماید: «ای کسانی که ایمان آوردید خودتان و خانواده تان را از آتش جهنم دور کنید».
استاد حوزه و دانشگاه خدمت و حل مشکلات مردم را سومین شرط میهمان حضرت رضا(ع) شدن دانست و گفت: اگر انسان در دنیا گره ای از مشکلات همنوعان خود باز کند خداوند آتش آخرت را بر او سرد خواهد کرد.
وی ادامه داد: کمک و یاری به هم نوع علاوه بر اینکه موجب آرامش روح می شود، بلاهای زندگی انسان را دفع و مشکلات را برطرف خواهد کرد.
منبع : http://news.aqr.ir/