مدیر فرهنگی آستان قدس رضوی خبر داد:
مدیر فرهنگی آستان قدس رضوی از برگزاری مسابقه فرهنگی «کبوتران حرم» در ایام ماه مبارک رمضان ویژه کودکان خبر داد.
به گزارش آستان نیوز، جواد هاشمی با بیان این خبر ابراز کرد: این مسابقه به همت اداره تولیدات فرهنگی آستان قدس رضوی در شمارگان 50 هزار نسخه در حال برگزاری است.
وی «آمده ماه خدا»، « فرزندان قرآن»، « ماه خدا»، «کشتی نجات»، «بگرد و پیدا کن»، «دوست مهربان» و «راه بهشت» را از عناوین و بخش های این مسابقه فرهنگی دانست.
هاشمی با بیان اینکه این مسابقه ویژه کودکان 7 تا 11 سال برگزار می شود، افزود: کودکان زائر می توانند در ایام ماه مبارک رمضان با مراجعه به کیوسک های راهنمای زائر در صحن های حرم مطهر امام رضا(ع) و همچنین از طریق مراجعه به پورتال آستان قدس رضوی به نشانی razavi.aqr.ir در این مسابقه شرکت کنند.
مدیر فرهنگی آستان قدس رضوی با بیان اینکه سوالات این مسابقه از متن ویژه نامه کبوتران حرم طراحی شده است، ابراز کرد: شرکت کنندگان می توانند در طول شبانه روز پاسخنامه های خود را به سامانه ۳۰۰۰۸۰۲۲۲۲ ارسال کنند یا در داخل صندوق های مسابقات فرهنگی مستقر در حرم مطهر رضوی بیاندازند
منبع : http://news.aqr.ir/