همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه(س)، خواهر بزرگوار امام هشتم شیعیان(ع) مراسم ویژه جشن میلاد در حرم مطهر رضوی با حضور عاشقان و دوستداران اهل بیت(ع) برگزار شد.
به گزارش ستاد خبری جشن های دهه کرامت آستان قدس رضوی، مراسم جشن ولادت کریمه اهل بیت(س) در روز میلاد بانوی مهر و وفا، با حضور زائران و مجاوران حرم حضرت رضا(ع) در رواق امام خمینی(ع) حرم مطهر رضوی برگزار شد و حجت الاسلام و المسلمین علیرضا حدائق در این مراسم به تبیین کرامت انسان در قرآن پرداخت و اظهار کرد: از منظر قرآن کریم خمیرمایه اولیه کرامت انسانی باید در جهت رشد انسان مدیریت شود و اگر انسان زندگی خودش را بر مبنای قرآن تنظیم کند در برابر مشکلات از پا در نمی آید.
وی افزود: کرامت موهبتی است که از منظر قرآن مجید در بین مخلوقات ظاهری خداوند تنها مخصوص آدمی است و هیچ موجود زمینی دیگری به این شرافت توصیف نشده است.
سخنران حرم مطهر رضوی گفت: بشر در قوس صعود به جایی می رسد که فرشتگان او را سجده می کنند، ملائک الله خادمان شیعیان راستین می شوند، به شرطی که در جهت و مدار خود حرکت کنند و در مسیر درستی و راستی قرار گیرند.
حجتالاسلام حدائق ادامه داد: انسان اگر خود را نشناسد، در قوس نزولی به جایی می رسد که خداوند می فرماید بدترین موجود روی زمین همین انسان دوپاست که از او خطرناک تر و وحشناک تر در نظام خلقت وجود ندارد.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس تصریح کرد: اکرام و تکریم این است که بزرگداشتی یا سودی به انسان برسد که درآن نقصان و خواری نباشد یا چیزی که به او می رسد، او را کریم و شریف گرداند.
وی گفت: انسان به عنوان خلیفه و نماینده حق در روی زمین وظیفه دارد با ابزار علم و عمل به اقامة حق و عدل در مسیر عبودیت و بندگی و تکامل معنوی و نیل به قرب الهی حرکت کند و دیگران را نیز به سیر و حرکت در این راه ترغیب و تشویق کند.
سخنران حرم مطهر رضوی خاطرنشان کرد: انسان کریم در سخت ترین شرایط ثبات دارد، گرسنگی و محرومیت ها را تحمل می کند، اما سراغ خلاف نمی رود و هرگز خداگریز نمی شود.
وی با اشاره به اینکه طبق روایتی نشانه عقل سالم این است که هرچه بیشتر از شما می گذرد و عقل شما رشد می کند، بندگی شما نسبت به پروردگار افزون تر و نگرش شما نسبت به جهان آخرت زیادتر شود، گفت: خروجی عقل باید بندگی باشد، اما بعضی عقلانیت را در شیطنت و فریب دیگران تعریف می کنند.
حدائق در ادامه با اشاره به کرامات حضرت معصومه(س) اظهار کرد: وقتی یک معصوم، لقب معصومه را به کسی می دهد، یعنی آن شخص در جایگاه والایی از تقوی و پاکی قرار دارد.
وی افزود: عبادت و زهد، پارسایی و تقوا، بخشندگی و پاکدامنی، راستگویی و بردباری و استقامت در برابر ناملایمات از ویژگی های حضرت فاطمه معصومه(س) است.
یادآوری می شود؛ در ویژه برنامه روز میلاد کریمه اهل بیت(ع) در رواق امام خمینی (ره) حرم رضوی مداحان و ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به مولودی خوانی و شعرای آیینی به شعرخوانی و گروههای همخوانی به اجرای سرود و تواشیح پرداختند.
منبع : http://news.aqr.ir/