همزمان با دهه کرامت صورت گرفت؛
همزمان با ششمین روز دهه کرامت گروهی از دانش آموزان مدارس امام رضا(ع) به حرم مطهر رضوی مشرف شدند و به زائران امام هشتم(ع) شاخه های گل اهدا کردند.
به گزارش ستاد خبری جشن های دهه کرامت آستان قدس رضوی، همزمان ششمین روز دهه کرامت 50 نفر از دانش آموزان پایه متوسطه دوره دوم واحد 4 مدارس امام رضا(ع) با اهدای شاخه های گل از زائران امام مهربانی استقبال کردند
این گروه از دانش آموزان مدارس امام رضا(ع) همزمان دهه کرامت برای عرض ارادت به ساحت قدسی حضرت رضا(ع) به بارگاه منور رضوی مشرف شدند و با حضور در صحن جامع رضوی ضمن قرائت صلوات خاصه، مراسم متنوعی همچون اجرای سرود، مداحی، قرائت زیارتنامه و زیارت امام رضا(ع) با امام خود تجدید میثاق کردند.
در ادامه این مراسم خلیل استیری؛ معاون پژوهشی بنیاد فرهنگی رضوی مدرسه امام رضا(ع) واحد 4، گفت: دهه کرامت فرصت مناسبی برای آگاهی دهی به جوانان و نوجوانان است و این تشرف ها با هدف افزایش معرفت دانش آموزان در راستای زیارت با معرفت صورت می گیرد.
استیری تصریح کرد: بنیاد فرهنگی رضوی به عنوان عالیترین مرکز تبلیغ علمی در اشاعه سنت و سیره حضرت رضا(ع) به منظور ترویج فرهنگ دینی و نهادینه سازی ارزشهای اسلامی، طرح تشرف دانش آموزان مدارس امام رضا(ع) به حرم مطهر رضوی را در دستور کار خود قرار داده است.
یاد آوری می شود؛ با توجه به اینکه توفیق تشرف به حرم امام رضا(ع) و زیارت آن حضرت، موجب شادابی و پویایی معنوی میشود، بنیاد فرهنگی رضوی تلاش دارد تا با تشرف دسته جمعی دانش آموزان به حرم مطهر رضوی طراوت و شادابی را در مسیر کسب علم و معرفت ایجاد کند
منبع : http://news.aqr.ir/