رئیس اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی گفت: درایام دهه فجر سال جاری با حضور خیل عظیم زائران 21 ساعت برنامه پرسمان دینی در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد.
به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین مهدی حسنزاده اظهار کرد: در دهه مبارک فجر سال جاری 18 نشست پرسش و پاسخ در قالب «پرسمان دینی» در رواقهای امام خمینی(ره) و دارالحجه حرم مطهر رضوی برگزار شد.
وی با بیان اینکه پرسشگری از جمله مسائل حیاتی و مهمی است که رشد و تعالی هر فکر و اندیشهای وابسته به آن است، گفت: یکی از اصولیترین اهداف اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی، ایجاد بستر و فضای مناسب برای پرسش و پاسخ است، از این رو سلسله نشستهای پرسمان دینی در حرم مطهر رضوی پیشبینی شده است.
رئیس اداره پاسخگویی به سوالات دینی لزوم ولایت فقیه، جلوههای انقلاب، مرجعیت و حاکمان دینی، دستاوردهای انقلاب، جایگاه مقاومت و شهادت در اسلام و ... را عناوین جلسات پرسمان دینی حرم مطهر رضوی ذکر کرد.
وی اظهار کرد: تبیین الگویی کارآمد و جامع از نظام تعلیم و تربیت اسلامی در حوزه های خانواده، جوان و اجتماع برای عموم زائران حرم مطهر رضوی از اهداف برگزاری جلسات پرسش و پاسخ دینی در حرم مطهر رضوی است که طی دهه فجر گذشته 16هزار نفر در این نشستها شرکت کردند.
رئیس اداره پاسخگویی به سوالات دینی اضافه کرد: برای زائران در هر برنامه مسابقهای از مطالب استاد برگزار و در پایان به قید قرعه به هشت نفر هدیه اعطا شد.
منبع: https://news.aqr.ir/