بارگاه مطهر حضرت امام رضا (ع) در شب میلاد سومین اختر تابناک امامت و ولایت با حضور خیل عظیمی از زائران و مجاوران آن حضرت غرق جشن و سرور شد.
به گزارش آستان نیوز، در شب میلاد امام حسین(ع) سراسر حرم مطهر رضوی غرق نور است و صحن و سرای این آستان میعادگاه زائران و عاشقانی است که برای عرض تبریک به محضر مولایشان حضرت امام رضا(ع) مشرف شده تا از چشمه جوشان معرفت رضوی سیراب شوند.
به مناسبت این شب فرخنده، از سوی معاونت تبلیغات آستان قدس رضوی برنامههای متنوعی در حرم امام رضا(ع) برای زائران و مجاوران تدارک دیده شده است.
مولودی خوانی و مدیحه سرایی ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی، اجرای سرود و همخوانی از جمله برنامههای شب میلاد اباعبدالله الحسین(ع) در حرم مطهر رضوی بود.
حجت الاسلام رفیعی در این مراسم باشکوه با اشاره به اینکه به امام حسین(ع) از کودکی ابا عبدالله گفته میشد، عنوان کرد: حضرت محمد(ص) از سیدالشهدا به عنوان «زینت آسمان ها و زمین، چراغ هدایت و کشتی نجات» یاد کردند.
وی ادامه داد: روزی ابی بن کعب، در محضر رسول خدا حضور داشت که امام حسین(ع) وارد شدند. پیامبر به او نگریستند و فرمودند: «یا اباعبدالله یا زین السموات و الارضین». ابی بن کعب با تعجب گفت:«ای پیامبر(ص) آیا غیر از شما کسی زینت آسمانها و زمین است؟» پیامبر اکرم پاسخ دادند:« ای ابی بن کعب سوگند به خدایی که مرا مبعوث کرد، حسین(ع) در آسمانها بزرگتر است از زمین و بر سمت راست عرش نوشته شده است: «الحسین...مصباح الهدی و سفینه النجاه».
این استاد حوزه عنوان کرد: در روایات آمده است که هر آینه بر سمت راست عرش خدای عزوجل نوشته شده است «حسین، چراغ هدایت و کشتی نجات، پیشوای نیکی و برکت و عزت و افتخار و دریای دانش و گنجی است که برای آینده اندوخته شده است.»
وی درباره شجاعت امام حسین(ع) گفت: یکی از صفات و ویژگیهای اباعبدالله(ع) که جا دارد بیشتر به آن توجه کنیم و این صفت را برای خودمان معنا کنیم، عبارت است از صفت شجاعت. شجاعت اباعبدالله(ع) و اصحابش، یک شجاعت بینظیر و قابل توجهی است؛ هم قبل از عاشورا و هم در روز عاشورا.
دکتر رفیعی ادامه داد: وقتی می گویند شجاعت، تصور ما خوب جنگیدن و خوب در مقابل دشمن ایستادن است؛ اما این یک معنای شجاعت است.
وی صداقت را یکی از علائم انسان شجاع، معرفی کرد و اظهار کرد: بعد از شهادت امام حسین(ع)، ابن زیاد در مجلسی که ترتیب داده بود بر روی منبر رفت و شروع به جسارت کردن به امام حسین(ع) و امیرالمؤمنین(ع) کرد. همه نشستهاند و گوش میکنند در حالی که میدانند دروغ میگوید، ولی یک نفر هم برای اعتراض بلند نشد، این ترس است. اما یک جانباز به نام عبدالله بن عفیف که در جنگها هر دو چشمش را یکی در صفین و دیگری در جمل در رکاب امیرالمؤمنین(ع) از دست داده بود، بلند شد و گفت: «ان الکَذّاب ابن الکذاب انت و ابوک»؛ ابن زیاد، دروغگو خودت، پدرت، جد و اجدادت هستید.
خطیب حرم مطهر رضوی با اشاره به اینکه گذشت و صبر اجتماعی از علائم شجاعت است، تصریح کرد: شجاعت گاهی اوقات حقگویی است که باید مسئولان ما و سیاستمدران ما به آن توجه داشته باشند.
وی ادامه داد: طبق فرمایش پیغمبر خدا، کسی که این سه صفت را دارد، شجاع است؛ در حال غضب ناحق نگوید، در صورت فراهم بودن شرایط، گناه نکند و در حال قدرت، چیزی که مال او نیست را کسب نکند.
منبع : https://news.aqr.ir/