طرز تهیه بعضی گلوله ها ارزش خوردن دارن
طرز تهیه بعضی گلوله ها ارزش خوردن دارن
مواد اولیه :
برای 3 نفر
برنج250 گرم |
آب گرم5 پیمانه |
عصاره سبزیجات1 عدد |
عصاره مرغ1 عدد |
کره50 گرم |
زرده تخم مرغ1 عدد |
پنیر پارمسان200 گرم |
زعفران دم کرده1 قاشق سوپخوری |
میگو![]() |
تخم مرغ![]() |
پاپریکا1 قاشق سوپخوری |
روغن زیتون2 قاشق سوپخوری |
پودر سوخاری150 گرم |
روغن مایعبه میزان لازم |
نمک و فلفلبه میزان لازم |
5
طرز تهیه:
1. برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.
2. در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2 تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید .
3. دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستان تان آن را باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید. حالا کراکت را درون تخم مرغ های زده شده بغلتانید. بعد از آن، درون پودر سوخاری غلتانده و سپس آن را داخل قابلمه ای حاوی روغن که روی حرارت قرار داده اید، به مدت 4-3 دقیقه سرخ کنید. هر تعداد که می شود به همین ترتیب کراکت ها را آماده کنید، سپس آنها را با سالاد سرو کنید.