طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده

طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده

آماده سازی: 1 ساعت

مدت انتظار: 30 دقیقه

مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه


مواد اولیه :

برای 4 نفر

ماكارونی (فرم دار)1لیوان
سیب زمینیسیب زمینی2عدد
تخم مرغتخم مرغ3عدد
خیار شور6عدد
هویج3عدد
نخودفرنگی1لیوان
شوید (خشك)1قاشق چایخوری
ژامبون300گرم
سس مایونزبه میزان لازم
آبلیموبه میزان لازم
نمكبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
كرهبه میزان لازم
شكربه میزان لازم

112

سالاد ماكارونی ساده

 


 

طرز تهیه : 


ابتدا سیب زمینی ها را پوست كنده و به شكل مربعی درشت خرد كنید و بعد با مقداری كره،نمك و آب بپزید طوری كه خیلی له نشوند ولی آب ظرف كاملا به خورد آنها برود.
هویج را پوست كنده و نگینی ریز خرد كنید و با مقداری آب و شكر بپزید به طوری كه مثل سیب زمینی پخته شود.نخودفرنگی را هم با مقداری آب و نمك و كره بپزید.تخم مرغ ها را نیز آبپز كرده و سفیده آنها را نگینی خرد كنید.
ماكارونی را با مقداری آب و نمك به مرحله آبكشی برسانید اما اجازه دهید از حد معمول كمی نرم تر شوند و بعد آنها را آبكشی كرده و با آب سرد بشویید.
ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد كنید.ظرفی مناسب انتخاب كرده و داخل آن مقداری سس مایونز و آبلیمو ونمك و فلفل بریزید و با هم مخلوط كنید.سیب زمینی،نخودفرنگی،ژامبون،هویج،سفیده تخم مرغ و خیارشور را داخل ظرف ریخته و با سس مخلوط كنید.حال ماكارونی را به مواد افزوده و دورانی هم بزنید تا مواد له نشوند.در انتها زرده تخم مرغ را روی سالاد رنده زده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

سالاد ماكارونی ساده

 


 

نكات:


1)در صورت تمایل مقداری مرغ پخته و ریش شده هم به مواد اضافه كنید.
2)سالاد را حداقل یك ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
3)میتوانید از سایر مواد دلخواه همچون قارچ یا فلفل دلمه ای سرخ شده هم داخل سالاد استفاده كنید.
نوش جان





[ یک شنبه 28 آبان 1396  ] [ 10:47 AM ] [ آشپز باشی ]
[ نظرات(0) ]