طرز تهیه کوکو سیب زمینی
طرز تهیه کوکو سیب زمینی
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه :
برای 5 نفر
سیب زمینی![]() |
پیاز![]() |
تخم مرغ![]() |
نان خشك (كوبیده)1لیوان |
دارچیننصف قاشق مرباخوری |
گرد لیمونصف قاشق مرباخوری |
گوشت (اختیاری)نیم كیلو |
روغنبه میزان لازم |
نمكبه میزان لازم |
فلفلبه میزان لازم |
65
طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینیها را به خوبی شسته و به همراه آب و نمك آبپز كرده، پوست كنده و رنده ریز میكنیم.در صورت تمایل گوشت را به همراه نمك، فلفل، دارچین و گرد لیمو كمی ورز داده و سپس پیاز رنده شده و آب گرفته شده ، سیبزمینی و تخممرغها را به آن میافزاییم و مجدداً ورز میدهیم تا تمام مواد خوب مخلوط شده و مایه كاملاً یكنواخت شود.
در تابهای روغن را داغ كرده، از مایه گلولههایی به اندازه یك نارنگی برمیداریم و آن را داخل گرد نان میغلتانیم. سپس مایه را با كف دست یا قالبهای آماده موجود در بازار شكل داده و داخل روغن داغ میاندازیم. حرارت در حین طبخ باید كمی ملایم باشد تا كتلتها مغزپخت شوند.
وقتی دو طرف كتلتها سرخ شد، آنها را روی صافی یا كاغذ روغنگیر قرار میدهیم تا اضافی روغنشان گرفته شود.
نكات:
1)این كوكو را بدون گوشت هم میتوانید طبخ كنید ولی اگر از گوشت استفاده میكنید دقت داشته باشید كه گوشت كتلت باید بدون چربی باشد.
2)در طبخ كتلت، روغن باید روی آن را بپوشاند.
3)اگر كتلت در تابه وا رفت، علت آن غالباً زیادی پیاز است و جهت رفع این مسئله باید مقداری گوشت چرخ كرده یا كمی آرد سیبزمینی به مایه اضافه كرده و آن را خوب ورز داد.
4)جهت درست كردن كتلت، گوشت چرخ كرده را باید با نمك و فلفل حدود 10 دقیقه ورز داد. سپس مواد دیگر را به ترتیب مخلوط كرده و مجدداً ورز دهید. زیرا ورز دادن گوشت باعث ایجاد چسبندگی بیشتر مواد و در نتیجه وا نرفتن كتلت خواهد شد.
نوش جان