طرز تهیه اسنک قارچ پنیری

طرز تهیه اسنک قارچ پنیری

آماده سازی: 30 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مجموعاً: 45 دقیقه


مواد اولیه :

برای 3 نفر

قارچ (بزرگ)قارچ12عدد
نان تست6عدد
کرهبه میزان لازم
سس مایونزبه میزان لازم
پنیر پیتزا (رنده شده)6قاشق سوپخوری سر پر
گشنیز (خرد شده و تازه)1قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
ژامبون مرغ5ورق
پیاز (کوچک)پیاز1عدد
پودر سیر2قاشق مرباخوری
پودر موسیر1قاشق مربا خوری
کرهبه میزان لازم

51

اسنک قارچ پنیری

 

طرز تهیه :


ابتدا پیاز را رنده زده و داخل تابه بریزید تا کمی آب آن تبخیر شود سپس مقداری کره به آن افزوده و آن را خوب سرخ کنید.
قارچ را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا قارچ کمتر آب بیندازد.ژامبون مرغ را خرد کرده و به قارچ اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا ژامبون کمی بپزد.پودر سیر،موسیر و نمک و فلفل را به قارچ اضافه کنید.
مقداری سس مایونز و گشنیز خرد شده را باهم مخلوط کنید و روی نان های تست بمالید ، روی نصف نان ها مقداری پنیر بریزید سپس مایه تفت خورده را اضافه کنید ، باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید و با نصف باقی مانده نان ها روی مواد را بپوشانید.
داخل تابه کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، ساندویچ ها را داخل تابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا ظرف دیگر نیز طلایی شود سپس همراه با سس گوجه فرنگی سرو کنید.


 

نکات:


1)بهتر است این اسنک را داخل ساندویچ ساز تهیه کنید.
2)توجه داشته باشید شما باید اسنک را فقط مقداری حرارت دهید که پنیر آب شود نه اینکه از اسنک سرریز شود.
3)در صورت تمایل از مقداری ذرت و نخودفرنگی هم داخل اسنک استفاده کنید.
4)استفاده از پنیر موزارلا به جای پیتزا این اسنک را خوشمزه تر میکند.
نوش جان





[ چهارشنبه 25 بهمن 1396  ] [ 1:12 PM ] [ آشپز باشی ]
[ نظرات(0) ]