کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
کد خبر:
148731
 
 
تاریخ انتشار: 15:37 - 24 اسفند 1394 - 2016 March 14
 
  بازخوانی جنایت منافقین در 24 اسفند 31 سال
 
 
پیش/ رهبر معظم انقلاب با صلابت به خطبه‏‌ها
 
 
 
ادامه دادند

 

خبرگزاری میزان- در زمانی که رژیم بعث، مردم را از رفتن به نماز جمعه بر حذر می‌‏داشت و به

بمباران و موشک باران نماز جمعه تهدید می‌‏کرد، منافقین نیز بیکار ننشسته و با یک طرح از قبل تعیین شده و هماهنگ با رژیم عراق، نماز جمعه تهران را در ۲۴اسفند1363 به خاک و خون کشیدند.

 
فراهانی 16به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان،
در زمانی که رژیم بعث، مردم را از رفتن به نماز جمعه بر حذر می‌‏داشت و به بمباران و موشک باران نماز جمعه تهدید می‌‏کرد، منافقین نیز بیکار ننشسته و با یک طرح از قبل تعیین شده و هماهنگ با رژیم عراق، نماز جمعه تهران را در ۲۴اسفند1363 به خاک و خون کشیدند. در این جنایت ۱۴ نفر شهید و ۸۸ نفر مجروح شدند. مقام معظم رهبری حضرت آیت‏ الله خامنه‏‌ای (مدظله‌العالی) که در آن زمان در مقام ریاست جمهوری و امام جمعه تهران در حال ایراد خطبه‏‌های نماز بودند، پس از انفجار بمب، با صلابت و بدون هیچ گونه تزلزلی به خطبه‏‌ها ادامه دادند و این امر موجب تقویت روحیه ضداستکباری نمازگزاران و امت شهیدپرور ایران شد.

روزنامه کیهان در ۲۵اسفند1363 نوشت: «بر اثر انفجار یک بمب دستی در محل برگزاری نماز جمعه تهران که در ساعت 12:29 دقیقه روز گذشته صورت گرفت، چند تن از نمازگزاران شهید و مجروح شدند. رژیم عراق که قبلاً اصابت موشک‌های دور برد ایران به شهرهای کرکوک و بغداد را انفجار بمب توصیف کرده بود، در یک هماهنگی ناموفق با عوامل ضد انقلاب داخلی، قصد داشت به هنگام انفجار بمب در صفوف نمازگزاران تهران، هواپیمایش را در ارتفاع بالا به حریم هوایی تهران اعزام کند و ادعا کند که صدای انفجار، ناشی از بمباران تهران بوده است؛ اما با تاخیر ورود هواپیمای عراقی به آسمان تهران و انفجار بمب، نیم ساعت قبل از آمدن هواپیما‌ها، این توطئه تبلیغاتی با شکست مواجه شد و هواپیماهای عراقی نیز با آتش به موقع و قدرتمند پدافند هوایی متواری شدند.»

شرح این ماجرای حماسی در پیام نوروزی بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی به خوبی ترسیم شده است: «قصه‌ روز جمعه را که آن‌طور باشکوه، با نورانیت، با استقامت گذشت. آن‌طور مردم با طمأنینه ... مخصوصاً نگاه می‌کردم ببینم در بین مردم چه وضعی هست؛ ندیدم حتی یک نفر را که یک تزلزلی درش پیدا باشد. و آن وقت امام جمعه آن‌طور با آن طنین قوی صحبت کرد، مردم آن‌طور گوش کردند، آن‌طور فریاد زدند که ما برای شهادت آمدیم... با یک همچو ملتی کسی نمی‌تواند مقابله کند. ملتی که این‌طور است؛ آن روزی که اعلام می‌کنند که می‌خواهیم بمباران کنیم نماز جمعه را، بیایند و بیشتر بیایند، حتی آن‌هایی که نمی‌آمدند برای نماز، (از) قراری که برای من نقل کرده‌اند، آن‌هایی که برای نماز جمعه هم نمی‌آمدند، هفته‌های دیگر، این هفته آمده‌اند.»

خطیب جمعه، بلافاصله پس از آن انفجار، بحث خود را این‌گونه ادامه داده بود: «بحث اصلی که در این هفته من در خطبه‌ دوم می‌خواستم بگویم همین مسأله‌ای است که الان مسألة محسوس و ملموس ماست. هفته‌ای که گذشت برای جمهوری اسلامی ایران هفتة مقابله به مثل بود. در مقابل شرارت‌ها، در مقابل جنایت‌ها، در مقابل خباثت‌ها همه دیدند که ما مقابلة به مثل می‌کنیم و مشت را با مشت محکم‌تری پاسخ می‌دهیم. اگرچه دشمن ما یک دشمن ناجوانمرد و خبیث است؛ اما این یک چیزی نیست که احتیاج به استدلال داشته باشد. برای او وقتی که در میدان جنگ نمی‌تواند مقاومت کند، وقتی تو دهنی در میدان جنگ می‌خورد، برای او شهر، روستا، بیمارستان، محل نماز جمعه و اجتماع انبوه مردم غیرنظامی تفاوتی نمی‌کند؛ هرجا را که از دستش بیاید می‌زند.»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان، در این واقعه عده‌ای مجروح و عده‌ای به شهادت رسیدند. سید محمد شاه مرادی، سید مجید محمدی، لطفعلی عرفانی، ابراهیم سیاهی عروجی، سید مهدی رضوی نیا، محمد حاجی هاشمی، رجبعلی تلکانی، پرویز شعبانی، عباس رایگان، ذکریا فرجی بیگی، مهدی ابراهیمی، محمد غفاری، حاج مجتبی توانگر دهقان، علی احمد‌پور فیروز آبادی و محسن ظهیری از جمله شهدا بودند. مجروحان واقعه نیز به بیمارستان‌های مصطفی خمینی، فیروزگر، سمیه، سینا، امام خمینی و دکتر شریعتی منتقل شدند.

منابع:

۱ـ آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی

۲ـ روزنامه کیهان ۲۵/۱۲/۶۳ و ۲۶/۱۲/۶۳

3-سایت مقام معظم رهبری

انتهای پیام/
 

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 8:06 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

د خبر: 148718

تاریخ انتشار: 12:53 - 24 اسفند 1394 - 2016 March 14
 
 
15 ایراد شورای نگهبان به طرح نحوه انتصاب
 
 
اشخاص در مشاغل حساس

 

خبرگزاری میزان- شورای نگهبان نظر خود را در مورد طرح نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس

 اعلام کرد.

 
15 ایراد شورای نگهبان به طرح نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساسبه گزارش
گروه سیاسی خبرگزاری میزان، طرح
نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس مصوب جلسه مورخ یازدهم بهمن ماه یکهزار و سیصد و نود و چهار مجلس شورای اسلامی در جلسه مورخ 1394/12/17 شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که نظر این شورا به شرح زیر اعلام می گردد:

1- در ماده یک:

1 - 1- اطلاق انتصاب برخلاف استعلام صورت گرفته، خلاف نظام اداری صحیح و مغایر بند 10 اصل سوم قانون اساسی است.
1 - 2- اطلاق دستگاه های اجرایی موضوع ماده 5 در خصوص دستگاه های تحت امر مقام معظم رهبری مدظله العالی مغایر اصل 57 قانون اساسی است. همچنین اطلاق آن در مورد دستگاه های غیر از قوه مجریه، تداخل در امور قوای دیگر تلقی و مغایر اصل 57 قانون اساسی شناخته شد.
1 - 3- در مورد مشاغلی که برای انتخاب و انتصاب اشخاص در قانون اساسی تشریفاتی خاص ذکر گردیده، مغایر اصول مربوطه است.
1- 4- با توجه به وجود دستگاه هایی همچون شورای عالی انقلاب فرهنگی و گزینش که با حکم حضرت امام راحل رحمت الله علیه و اذن مقام معظم رهبری دام ظله العالی به وجود آمده یا مأموریتشان استمرار دارد، نسبت احکام مزبور در این قانون با مقررات مربوط به وظایف دستگاه های مذکور روشن نیست؛ پس از رفع ابهام اظهارنظر خواهد شد.

2- در ماده 2 :
2 - 1 - نظر به اینکه تشخیص بعضی از شرایط مذکور در این ماده، از وظایف مراجع رسمی دیگر است، اظهارنظر در خصوص آنها توسط وزارت اطلاعات واجد اشکال است.
2 - 2 - تبصره ذیل بند(ب)، به نحو مذکور خلاف موازین شرع شناخته شد.
2 - 3 - در بند(ث)، عبارات «فرق ضالّه و افکار انحرافی و عرفان های کاذب» ابهام دارند؛ پس از رفع ابهام اظهارنظر خواهد شد.
2 - 4- با توجه به اینکه در بند (چ)، عبارت «ضداسلام» قید گردیده است، این ایهام وجود دارد چنانچه اقدامات مذکور «ضد مذهب رسمی کشور» صورت پذیرد، فاقد اشکال است بنابراین باید این عبارت نیز ذکر شود و الا ایراد دارد.
2- 5 - بند (ذ)، از این جهت که روشن نیست آیا محکومیت مذکور، شامل هر نوع محکومیت ولو نامتناسب نیز می گردد، ابهام دارد؛ پس از رفع ابهام اظهارنظر خواهد شد.
2 - 6- در کلیه بندهای این ماده، چنانچه خلاف آن در مراجع صالحه قضایی اثبات و یا حکم برائت شخص صادر گردد، اشکال دارد.

3- در ماده 3:
3 -1 - صدر این ماده از این جهت که سازمان اطلاعات سپاه در حدود وظایفی که توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی معین فرموده اند استقلال دارد، واجد اشکال بوده و مغایر اصل 57 قانون اساسی شناخته شد.
3 - 2- فراز اخیر این ماده علاوه بر اینکه مبنیاً بر ایرادات سابق، واجد اشکال است کان لم یکن شدن انتصاب به نحو مذکور مخالف نظام اداری صحیح و مغایر بند 10 اصل سوم قانون اساسی می باشد.

4- در ماده 4، از آنجا که این ابهام وجود دارد که حق مراجعه به مرجع صالحه قضایی را از اشخاص سلب می نماید، اشکال دارد.

5- در ماده 5، واگذاری تعیین ضوابط مشاغل حساس به آیین نامه، مغایر اصل 85 قانون اساسی شناخته شد.

6- اطلاق ماده 6، در خصوص دستگاه های زیر نظر مقام معظم رهبری دام ظله العالی و قوای دیگر، مغایر اصل 57 قانون اساسی است.
همچنین در خصوص قوه قضاییه مغایر اصل 158 قانون اساسی نیز می باشد. به علاوه در خصوص دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی همان طور که قبلاً آمده است، اشکال دارد.

انتهای پیام/
 

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 8:03 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
میزان گزارش می دهد

افزایش خیره کننده آمار زائران خارجی در مناطق

عملیاتی جنوب/ زیرساختهای یادمان های راهیان

 نور توانایی گنجایش چند میلیون زائر را دارد؟

 

خبرگزاری میزان- هرچقدر مسئولان بیشتر از گذشته به راهیان نور و ابعاد مهم و آینده ساز آن توجه

داشته باشند، برای انقلاب هزینه کرده اند و یقینا سود و منفعت این هزینه کردن و ظرفیت سازی برای حفظ و بسط ارزش های دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و صدور آن به خارج از مرزها خواهد بود.

 
راهیان نور
 
خبرگزاری میزان-گروه سیاسی:
 
نزدیک به یک ماه پیش، سردار نادر ادیبی دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور گقته بود: "در یک دهه گذشته زائران مناطق عملیاتی راهیان نور و یادمان های دفاع مقدس از 400 هزار نفر در سال به بیش از 5 میلیون نفر رسیده اند و انتظار داریم این استقبال در سال های آتی به بیش از 10 میلیون نفر برسد."
 
روز گذشته سردار "علی فضلی" فرمانده قرارگاه راهیان نور سپاه و بسیج و جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین طی سخنانی با بیان اینکه "سال گذشته میزبان 5 میلیون نفر زائر در یادمان های هشت سال دفاع مقدس در جنوب، غرب و شمالغرب کشور بودیم که پیش بینی مان این است در سال آتی راهیان نور این رقم به 6 میلیون نفر افزایش پیدا کند" اظهار داشت: "زیرساخت های استان های میزبان کاروان های راهیان نور پاسخگوی پذیرایی بیش از 6 میلیون زائر نیست وگرنه مردم شوق بسیار زیادی برای حضور در یادمان ها دارند."
 
با توجه به این سخن مقام معظم رهبری در شهریور سال 88 که فرموده بودند: "هشت سال دفاع مقدس ما صرفاً یک امتداد زمانی و فقط یک برهه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی زمانی نیست؛ گنجینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی عظیمی است که تا مدتهای طولانی ملت ما می تواند از آن استفاده کند، آن را استخراج کند و مصرف کند و سرمایه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گذاری کند"، به نظر می رسد که همچنان زیرساخت ها و ظرفیت های مناطق میزبان کاروان های راهیان نور در حد مطلوب و برای پذیرایی و استقبال از زائران در حد 6 میلیون نفر نیز تدارک دیده نشده است؛ حال آنکه دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور از روند افزایش پرشتاب استقبال از مناطق عملیاتی راهیان نور تا بیش از 10 میلیون نفر در سال های آتی خبر داده بود.
 
روز گذشته همچنین سردار بهمن کارگر رئیس ستاد مرکزی راهیان نور با حضور در یادمان شهدای هویزه، با بیان اینکه "80 درصد زائران جوانانی از سن 15 تا 30 سال هستند" گفته بود: " 50 درصد مردم با خودروهای شخصی در این یادمان‌ها حضور می یابند."
 
با توجه به فعالیت تنها 55 یادمان در 7 استان سطح کشور به نظر می رسد بسترسازی و ظرفیت سازی های مسئولان برای پذیرایی از کاروان هایی که زمینه ساز آینده انقلاب هستند همچنان به آن میزان مطلوب و قابل قبول نرسیده است.
 
مصطفی ذباح مدیر راهیان نور سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج در اردیبهشت ماه سال 94 با اشاره به استقبال خیره کننده زائران خارجی از مناطق عملیاتی راهیان نور گفته بود: "امسال از چهار قاره جهان زائر راهیان نور داشته‌ایم که از مناطق علیاتی جنوب کشور بازدید کردند؛ این استقبال رشد چشمگیری داشته است و امسال نسبت به سال گذشته صد درصد رشد زائر خارجی داشتیم."
 
با در نظر گرفتن افزایش چشمگیر استقبال از راهیان نور به ویژه توسط زائران خارجی که می توانند اصلی ترین عامل صدور انقلاب ما در خارج از مرزهای جمهوری اسلامی باشند، یقینا اسکان، پذیرایی و روایتگری برای این زائران نیز نیازمند تخصص و ظرفیت بالایی است.
 
در مجموع به نظر می رسد هرچقدر مسئولان بیشتر از گذشته به راهیان نور و ابعاد مهم و آینده ساز آن توجه داشته باشند، برای انقلاب هزینه کرده اند و یقینا سود و منفعت این هزینه کردن و ظرفیت سازی برای حفظ و بسط ارزش های دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و صدور آن به خارج از مرزها خواهد بود.
 
انتهای پیام/

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 7:59 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۵۴۷۶۳۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۸
 
نگاهی به زندگینامه شهید اسحاق عزیزی فرمانده عملیات امام مهدی(عج)
 
شهید عزیزی هم در کمیته مسجد حسینی شروع به فعالیت نمود و در دستگیری ضد انقلاب و مزدوران طاغوت نقش مؤثری داشت بعد از مدتی به سپاه پاسداران پیوست و چون پاسدار فعالی بود در درگیری‌های کردستان وجودش بسیار مؤثر بود تا اینکه جنگ میان کفر و اسلام در گرفت و عراق به ایران تجاوز نمود.

گروه جهاد و مقاومت مشرق - برادر شهید اسحاق عزیزی در یک کارخانه چرم سازی کار می‌کرد و کارگری فعال و فهمیده بود. او برای کارگران اعلامیه و نوارهای امام خمینی را می‌برد و در گوشه و کنار با آن‌ها صحبت می‌کرد و از امام می‌گفت از تبعید شدن امام به نجف و از چیزهایی که در سال 42 دیده بود برای آن‌ها تعریف می‌کرد او همیشه می‌گفت در کارخانه دو نفر هستند که خیلی خوب اسلام را درک می‌کنند.

وقتی از امام صحبت می‌کنم آن‌ها اصرار می‌کنند که باز هم بگو. او نقش فعالی در کارخانه داشت، تا اینکه کم کم تظاهرات خیابانی شروع شد دیگر عزیزی یک کارگر فعال نبود چون بیشتر اوقات در راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد و حتماً هم باید شرکت می‌کرد و بالاخره کارها را رها کرد و شب و روز فعالیت می‌کرد. بیشتر اوقات با دست و پای خونی و غبارآلود به خانه بر می‌گشت. حتی یک شب وقتی به خانه برگشت تمام لباس‌هایش خون آلود بود از او پرسیدم چه شده است گفت دیگر نباید کسی در خانه بنشیند باید به مبارزه بپردازیم، رژیم کثیف شاه دست به کشتار مردم بی گناه زده است و امروز تعداد زیادی از جنازه های برادران خود را من حمل می‌کردم.

تا اینکه جمعه سیاه فرا رسید شهید عزیزی می‌گفت چرا من شهید نشدم شاید سعادت نداشتم او می‌گفت چرا پنج هزار نفر کشته شوند و ما هنوز زنده باشیم و حالا که زنده‌ایم باید مبارزه کنیم و همیشه به شهادت در راه خدا فکر می‌کرد هر زمانی که خانه می‌آمد درباره شهدا صحبت می‌کرد. در روز ورود امام به تهران سرپرست انتظامات یک منطقه بود بعد از ورود امام او حتی دیگر شب‌ها به خانه نمی‌آمد تا اینکه یوم الله فرا رسید و طاغوت در 22 بهمن در هم شکسته شد و ما نیز شاهد جانبازی عزیزی و عزیزی‌ها بودیم پس از پیروزی کمیته و سپاه به فرمان امام شروع به کارکردند.

شهید عزیزی هم در کمیته مسجد حسینی شروع به فعالیت نمود و در دستگیری ضد انقلاب و مزدوران طاغوت نقش مؤثری داشت بعد از مدتی به سپاه پاسداران پیوست و چون پاسدار فعالی بود در درگیری‌های کردستان وجودش بسیار مؤثر بود تا اینکه جنگ میان کفر و اسلام در گرفت و عراق به ایران تجاوز نمود. شهید عزیزی هم به جبهه اعزام شد، چندین بار از افراد محلی را بسیج نمود و به جبهه برد تا اینکه فرماندهی عملیات سوسنگرد را به عهده گرفت و از کسانی با این شهید بوده‌اند باید پرسید که چطور فرماندهی بوده است، پس از حمله شدیدی که بر مزدوران عراقی وارد آوردند تعداد زیادی اسیر و مقدار زیادی غنائم جنگی گرفتند و در شهر سوسنگرد کانالی است که با نقشه شهید اسحاق عزیزی کنده شد که از همان کانال حمله شدیدی بر بعثیان نمودند پس از چندی جهاد در راه خدا در مورخه 8/1/60 در اثر ترکش خمپاره به درجه رفیع شهادت نائل آمد روحش شاد.


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 7:56 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۵۴۷۵۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۲

شعر/ آن شب در آن بیت العزا غوغا به پا بود

 

         به گزارش مشرق،       آنچه در زیر می خوانید مرثیه ای است از قاسم نعمتی برای حضرت صدیقه طاهره حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها:


آن شب در آن بیت العزا غوغا به پا بود

تصویر یک زن روی دست مرتضی بود


آه مانند شیشه چند جای او ترک داشت

این ها همه درد سر شیر خدا بود


هی دست روی دست میزد راه می رفت

صدها گره در کار یک مشکل گشا بود


یک مرد تنها دو کنیز و این همه زخم

غسل و کفن پیش نگاه بچه ها بود


هر عضو را بینی که کاری تر شکسته

بی شک همانجا بوسه گاه مصطفی بود


یادش نرفته حیدر کرار روزی

می دید زهرایش به زیر دست و پا بود


مادر به هر درد سری آخر کفن شد

دلشوره ها بهر شهید کربلا بود


پیراهنش را از تنش بیرون کشیدند

یوسف اسیر گرگ های بی حیا بود


یک پیکر عریان و بی سر روی خاک

منزل به منزل راس او بر نیزه ها بود


جا دارد از این روضه نوکرها بمیرند

تشییع آقا بین تکه بوریا بود


اهل القری آقای مارا دفن کردند

آن آقایی که در بیبان ها رها بود


فرمود فرزندش نشد او را ببوسم

چون بند بند پیکرش از هم جدا بود


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 7:54 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۵۴۷۶۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۳
 
عکس/ تصادف خونین اتوبوس با سه دستگاه موتورسیکلت
 
سانحه تصادف بین اتوبوس شرکت واحد و سه دستگاه موتور سیکلت موجب آتش سوزی و جان باختن یکی از راکبان موتور سیکلت در مسیر ویژه اتوبوس خیابان مفتح تهران شد.

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 7:52 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۵۴۷۶۶۸
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۷
ا
 

عکس/ داعش سه جوان اهل سنت را سر برید  

تروریست های داعشی در ولایت فرات با منتشر کردن ویدیویی از ذبح سه جوان اهل سنت عراقی به نام های ضیاء جلال، احمد عنتر، سفوک ریکان را به جرم جاسوسی برای ائتلاف آمریکایی ذبح کردند. در حالی که برخی رسانه ها تلاش دارند اعدام های داعش را به مباحث قومی مذهبی ربط دهند که تروریست های داعشی این جوانان اهل سنت را مرتد و شایسته ذبح معرفی کردند که هیچ دلیل و مستندی بر جاسوس بودن آنها توسط این گروه تروریستی ارائه نشده است.

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 7:50 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۲۹۴۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۴
 
عید کجا بریم...

تصاویر/ آبشاری زیبا در استان البرز  

          گروه چندرسانه ای مشرق _  آبشار هفت چشمه یکی از آبشارهای استان البرز است که در کیلومتر ۱۷ جاده کرج- چالوس و در نزدیکی روستای ارنگه و بالادست رودخانه ارنگه واقع شده است.ارتفاع آبشار هفت چشمه در حدود ۹۰ متر است و از این نظر یکی از آبشارهای بزرگ کشور محسوب می‌شود.مسیر دسترسی به این آبشار از میان سنگ‌ها و صخره‌ها عبور می‌کند و همین امر بازدید از آبشار را در فصول بارندگی با مشکل مواجه می‌سازد. در این مسیر آبشارهای کوچکی وجود دارند که ارتفاع آن‌ها به ۵ متر می‌رسد و با نام «هفت چشمه» خوانده می‌شوند.

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 7:48 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

سردار شهید حاج محمد علی صادقی طرقی

حاج محمد علی صادقی طرقی

ولادت :۱۳۳۸ شهادت ۱۳۶۵ گلزار آرامگاه شهید مدرس کاشمر

او طی سال ۱۳۶۰ در حفاظت بیت امام خدمت کرد و خاطره شبی که حضرت امام با یک لیوان چای و پیش دستی میوه در یک سینی به پشت بام آمده بودند و از او که در حال نگهبانی بوده است پذیرایی کرده بودند هرگز از یاد نمی برد .

پس از بازگشت از «جماران» به تیپ هجده جواد الائمه اعزام شد و تا تیر ۱۳۶۱ معاون فرمانده گردان یاسین بود .سال بعد از آن چهار ماه در« لبنان» به آموزش نظامی نیروهای حزب الله مشغول بود .

او حدود یک سال مسئول واحد بسیج سپاه «کاشمر» بود که در انجام دادن امور بسیج و وظایف محوله شب و روز نمی شناخت .وی در تمام روستاهای شهرستان و مساجد شهر کاشمر برای جذب نیرو سخنرانی می کرد
مسئولیت هایش هیچگاه مانع حضورش در جبهه نبرد نگردید . در بیشتر عملیات جنگ تحمیلی شرکت و فعالیت داشت .

جسارت ، شهادمت و شجاعت محمد علی صادقی مثال زدنی بود. همرزمانش به دلیری و نترس بودنش به دیده تحسین و تمجید می نگریستند .

نام «محمدعلی صادقی» با نام گردان کوثر گره خورده بود و در بین رزمندگان معروف بود که گردان کوثر به دهان شیر هم می رود .روزی محمد یزدانی در جلسه ای با شنیدن جمله یاد شده با خوش ذوقی گفت :راست است که گردان کوثر به دهان شیر هم می رود ؛ ولی شیر هم روزی دهانش را خواهد بست .

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 4:27 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

سردار شهید محمد یزدانی

سردار شهید محمد یزدانی

ولادت ۱۳۴۳شهادت ۱۹/۱۰/۱۳۶۵ گلزار آرامگاه شهید مدرس کاشمر

دهم شهریور ۱۳۶۴ بود که بار دیگر از کاشمر به جبهه نبرد شتافت .و در تیپ ۲۱ امام رضا معاون اول فرمانده گردان عملیاتی کوثر شد و در این مسئولیت انتظار کشید تا عملیات کربلای پنج آغاز شد .
او شب عملیات کربلای پنج با یک گالن نفت در خانه ای مخروبه نزدیک خرمشهر به نیت شهادت غسل کرد ، قبل از حرکت با چند همرزم عقد اخوت خواند و گفت :اکنون که همگی برادر شدیم باید قول دهیم که هر کی از ما وارد بهشت شد ، دیگران را شفاعت کند ، و همگی قبول کردند .

آن شب «محمد» لباس نو پوشید، برادران همه وداع کردند و از زیر قرآن گذشتند و به سوی شلمچه و عملیات کربلای پنج حرکت کردند .روز نوزده دی ۱۳۶۵ در حالی که پیشگام نیروهای گردان بود، برای نابود کردن آتش کالیبر نیروهای عراقی که گردان را زیر آتش شدید قرار داده بود ، حرکت کرد اما ناگهان هدف تیر دشمن قرار گرفت و سرانجام در حالی که هم رزمش «ولی الله غلامی» پیکر غرقه به خونش را به پشت خط حمل می کرد یا حسین گویان ، جان به جان آفرین تسلیم کرد و به شهادت رسید .

پیکر پاک سردار شهید «محمد یزدانی کریزی» در «کاشمر» با شکوه تشییع گردید و در جوار آرامگاه شهید« سید حسن مدرس (ره) »در کنار یاران و همرزمانش به خاک سپرده شد.


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 4:26 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
نوشته شده در تاريخ دوشنبه 24 اسفند 1394 توسط احمد
 

خاطرات دفاع مقدس( 2) ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 

در خدمت شهید ولی الله چراغچی

 

 

Image result for ‫علی اسماعیلی کریزی /تصاویر‬‎

 

 

 

 

پس از آن به تیپ21 امام رضا(ع) رفتیم. فرمانده تیپ شهید ولی الله چراغچی بود. نیروهای وی در بلندیهای مشرف به شهر مندلی عراق مستقر بودند و نیروهای دشمن نیز مستقیما منطقه را زیر آتش داشتند. مجبور شدم لباس روحانیت را در بیارم و لباس سپاهی بپوشم و فقط عمامه را به به عنوان علامت روحانیت روی سر نگه داشته بودم. البته کلاه آهنی نیز همراه بود و گاهی که فشار دشمن زیاد بود یا مجبور بودیم فاصله بین دو سنگر را به صورت خمیده و حالت دویدن طی کنیم،کلاه را بنا به توصیه شهید چراغچی با عمامه عوض می‌کردم و عمامه را دست می‌گرفتم.

داخل سنگر‌ها هنگام سخنرانی دوباره کلاه و عمامه را جابجا می‌کردم. و عمامه سر می‌گذاشتم. در یکی از گروهانهای مستقر در بلندیهای مشرف به شهر مندلی عراق، شهید فلاح هاشمیان از پاسداران کاشمر فرمانده گردان بود. داخل سنگر ایشان سخنرانی می‌کردم. چند مرتبه گلوله خمپاره به اطراف سنگر و روی آن اصابت کرد؛ لکن سخنرانی با یک وقفه کوتاه دوباره ادامه می‌یافت. همه تشنه شنیدن مسائل معنوی و بیان آیات و روایات معصومین(علیه السلام) بودند. هیچ کس نمی‌گفت زیر بمباران گلوله، مثلاً سخنرانی چه معنائی دارد.

دیداری با شهید ترابی

در تپه‌های حیدک و صیدک از گردان شهید ترابی سرکشی نمودیم. شهید ترابی قاری قرآن بود و نیرو‌های تحت امرش بسیار با روحیه بودند. شهید چراغچی نیز که به عنوان فرمانده تیپ بود با همه احوالپرسی و معانقه می‌کرد و چون امام خمینی فرموده بودند که من بازوی رزمندگان را می‌بوسم، ایشان مقید بود با هر بسیجی که احوالپرسی می‌کرد، بازوی او را نیز می‌بوسید و ما هم همانند ایشان عمل می‌کردیم. آنچه بر آنجا حاکم بود، صفا، خلوص، صمیمیت، یکرنگی و ایثار بود. خلاصه همه‌اش معنویت بود و شبها‌ی تاریک و نماز شب و صدا‌ی یا قدوس و الهی العفو جوانان کم سن و سال و اشکها‌ی جاری آنان. آنانی که هنوز بعضاً مویی به صورتشان نروئیده بود، انسان را به یاد شب عاشورا ویاران امام حسین(علیه السلام) می‌انداخت و به حال آنها غبطه می‌خوردم. پس از بازدید مناطق عملیاتی و خطوط مقدم مندلی و نفت شهر، با فرماندهان محترم مهدیان پور و چراغچی و تعدادی دیگر از فرماندهان من جمله اکبر شاکری که فرمانده گردان بود، خداحافظی کرده و سرانجام عازم منطقه ایلام شدیم.

 

منبع : کتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی کریزی

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 3:38 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

‌ فاطمه زیباترین واژه هاست،

فاطمه ناموس شاه لافتی است...

فاطمی بودن تشیع بودن است،

فاطمه راه علی پیمودن است...

فاطمه آلاله آلاله هاست،

فاطمه سوز و گداز ناله هاست...

فاطمه گنجینه ای از خاتم است،

فاطمه چشم و چراغ عالم است...

فاطمه روح علی جان علیست،

فاطمه هم عهد و پیمان علیست...

فاطمه تفسیر یاسین است و بس،

باغ هستی را گل آذین است و بس...

فاطمه سبزینه سبزینه هاست،

 

فاطمه آوای وای سینه هاست...

نی توان گفتن زنی مانند اوست،

قلب احمد از ازل پیوند اوست...

فاطمه از هر پلیدی عاری است،

فاطمه فرهنگی از بیداری است...

فاطمه یعنی زمین یعنی زمان،

فاطمه یعنی حدیث قدسیان...

فاطمه یعنی ثریا تا سمک،

فاطمه یعنی مدینه تا فدک...

فاطمه دریای عصمت را در است،

فاطمه جامی است کز کوثر پراست...

فاطمه راز هزاران رازهاست،

فاطمه خود برترین اعجاز هاست...

کعبه را آیینه روی فاطمه است،

پنج تن را آبروی فاطمه است...

فاطمه یک یادبود ماندنی است،

فاطمه تنها سرود خواندنی است...

فاطمه علامه ساز مکتب است،

فاطمه آموزگار زینب است...

فاطمه رمز تماس با خداست،

فاطمه تاج عروسان سماست...

آسمان هم خاکسار فاطمه است،

یا علی مولا شعار فاطمه است..

 

. کانال رهروان حیدرکرار *@rahrovaneheydar


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 2:08 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

نوحه سینه زنی در رابطه با گردان کوثر که توسط شهید حاج محمدعلی

صادقی ساخته و در جمع نیروهای گردان اجرا شده است که نوار آن موجود

 

است. شب قبل از عملیات کربلای 4 و 5 در حمیدیه خوانده شده است.

 

 

 

حاج محمد علی صادقی طرقی

 

 

 

 

باید رسد در کربلا گردان کوثر

نزد حسین فاطمه فرزند حیدر

با همت روح خدا پیر جماران

با صبر و ایثار بسیجی مرد میدان

باید رسد در کربلا گردان کوثر

نزد حسین فاطمه فرزند حیدر

خواهد بگیرد در بغل با امر یزدان

قبر علی مرتضی شیر دلاور

باید رسد در کربلا گردان کوثر

 

نزد حسین فاطمه فرزند حیدر

ما همگی عشق حسین داریم خدایا

 

در آرزویش شور و شین داریم خدایا

 

  باید رسد در کربلا گردان کوثر

نزد حسین فاطمه فرزند حیدر

این درس از پیر خمین داریم خدایا

از سوز دل داریم ما این جمله یکسر

باید رسد در کربلا گردان کوثر

نزد حسین فاطمه فرزند حیدر

پیمان خون بندید با جمع شهیدان

با کاروان آماده همراه دلیران

عزم حریم نینوا با کینه دارند

باید رسد در کربلا گردان کوثر

باید رسد در کربلا گردان کوثر

نزد حسین فاطمه فرزند حیدر

نجوا کنید ای عاشقان با دیده تر

یا رب به حق آن علی ساقی کوثر

حق عزیزان به خون گردیده پرپر

باید رسد در کربلا گردان کوثر

باید رسد در کربلا گردان کوثر

نزد حسین فاطمه فرزند حیدر

آن زاده مولا حسین سبط پیامبر

بنما نظر بر عازمان کوی اختر

باید رسد در کربلا گردان کوثر

نزد حسین فاطمه فرزند حیدر

یا حسین، یا حسین، یا حسین، یا حسین،

یا حسین، یا حسین،

یا حسین جانها همه فدایت

با حمله نهایی می آییم به کربلایت

 

 

ارسالی از آقای میثم صادقی، به کانال کریزیها بپیوندید. @

kariziha

سردارشهیدحاج محمدعلی صادقی فرمانده گردان کوثر لشکر21امام رضا(ع)

استان خراسان رضوی ،شهرستان کاشمربخش کوهسرخ روستای کریز،محل

 

شهادت شلمچه عملیات کربلای  5  

مورخ20/10/1365


ادامه مطلب



[ دوشنبه 24 اسفند 1394  ] [ 10:13 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
   کد خبر: 77412 یکشنبه، 23 اسفند 1394 - 10:40
 
 
وصف زیبای امام علی(ع) از زبان حضرت زهرا(س)
 
شهیدخبر(شهیدنیوز): هرگاه شاخ شیطان ظاهر می‌شد یا کسی از مشرکین دهان باز می‌کرد و می‌خواستند علیه مسلمین فتنه به راه بیاندازند، برادرش را در دهان حوادث می انداخت. و علی نیز از میدان بازنمی‌گشت مگر وقتی که گوش‌های آنها را زیر پا له و شعله فتنه آنان را با شمشیرش خاموش کرده بود.
  

در مطالب پیشین شرح مختصری از مضامین عالی نخستین فراز خطبه فدک ارائه گردید.حضرت زهرا(س) تا اینجا تاریخچه‌ای از خلقت، بیان و بعد فهرستی از اصول اعتقادات را از مبدأ تا معاد و نبوت پیامبر اکرم (ص) و آثار برخی از معارف و احکام را بیان فرمودند.  پس از آن عهد و بقیه الهی که نزد آنها به امانت نهاده شده بود را یادآوری کردند. در ادامه خطبه دوباره خود و پدر بزرگوارشان را معرفی می نمایند. ماجرای عقد اخوت امیرالمومنین علی(ع)  با رسول الله(ص) را یادآور می شوند. و  کمالات علی (ع) در برابر ضعف مردم آن زمان را بازگو می نمایند.

معرفی خویشتن

اَیُّهَا النَّاسُ! اِعْلَمُوا اَنّی فاطِمَةُ وَ اَبی مُحَمَّدٌ، اَقُولُ عَوْداً وَ بَدْءاً، وَ لا اَقُولُ ما اَقُولُ غَلَطاً، وَ لا اَفْعَلُ ما اَفْعَلُ شَطَطاً

سپس گفت: ای مردم بدانید من فاطمه ام و پدرم محمد(ص) است. می گویم آن هم نه یکبار بلکه تکرار می‌کنم و هیچگاه در گفتارم اشتباه ندارم و کارهایی که انجام می‌دهم بر خلاف حق نیست.

لَقَدْ جائَکُمْ رَسُولٌ مِنْ اَنْفُسِکُمْ عَزیزٌ عَلَیْهِ ما عَنِتُّمْ حَریصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنینَ رَؤُوفٌ رَحیمٌ.

هر آینه رسولی آمد از خودتان برای شما، وقتی بر شما سختی و فشار وارد می‌شد برای او سخت و ناگوار بود. در هرچه که خیر شما در آن قرار داشت او حریص بود و نسبت به مومنین مهربان بود.

فَاِنْ تَعْزُوهُ وَتَعْرِفُوهُ تَجِدُوهُ اَبی دُونَ نِسائِکُمْ، وَ اَخَا ابْنِ عَمّی دُونَ رِجالِکُمْ، وَ لَنِعْمَ الْمَعْزِىُّ اِلَیْهِ.

واگر مراجعه کنید به نسب پیامبر اکرم(ص) و او را بشناسید می فهمید که او پدر من است نه پدر زن‌های شما و او برادر پسرعموی من است نه برادر مردان شما (اشاره به ماجرای عقد اخوت بین پیامبر(ص) و علی(ع))، و چه سعادتمند است کسی که به او نسبت داده شود( منظور حضرت علی (ع) است که شایستگی اخوت معنوی با رسول اکرم(ص) را یافت).

توصیف پیغمبر اکرم(ص) و راه و روش ایشان

فَبَلَّغَ الرِّسالَةَ صادِعاً بِالنَّذارَةِ، مائِلاً عَنْ مَدْرَجَةِ الْمُشْرِکینَ، ضارِباً ثَبَجَهُمْ، اخِذاً بِاَکْظامِهِمْ

پیامبر(ص) ابلاغ کرد رسالتش را درحالیکه مردم را صادعاً انذار می نمود( پدرم مبعوث شد در جمعی که سکوت و خاموشی آنها را فراگرفته بود و پدرم آن جو را شکست و حق را اظهار کرد)، درحالیکه پیامبر به راه و روش مشرکین پشت پا زده بود، درحالیکه ضربه به کمر مشرکین زد و گلوگاه آنان را گرفت.

داعِیاً اِلى سَبیلِ رَبِّهِ بِالْحِکْمَةِ و الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ، یَکسِرُ الْاَصْنامَ وَ یَنْکُتُ الْهامَّ، حَتَّى انْهَزَمَ الْجَمْعُ وَ وَلَّوُا الدُّبُرَ حَتَّى تَفَرَّى اللَّیْلُ عَنْ صُبْحِهِ، وَ اَسْفَرَ الْحَقُّ عَنْ مَحْضِهِ، و نَطَقَ زَعیمُ‏الدّینِ، وَ خَرَسَتْ شَقاشِقُ الشَّیاطینِ، وَ طاحَ وَ شیظُ النِّفاقِ، وَ انْحَلَّتْ عُقَدُ الْکُفْرِ وَ الشَّقاقِ، وَ فُهْتُمْ بِکَلِمَةِ الْاِخْلاصِ

درحالیکه مردم را به وسیله حکمت و استدلال و موعظه نیکو دعوت می‌کرد.او با دست خودش بت‌ها را می‌شکست و به سرهای مشرکین ضربه وارد می‌کرد، تااینکه مشرکین هزیمت و عقب نشینی کردند و ازبین رفتند و تاریکی شب کنار رفت و صبح آشکار شد، و حق از آن موضع خالصش هویدا شد. و رهبر دین به سخن آمد و حنجره‌های دهان شیاطین لال شد(گویندگان کفر خاموش شدند)، و جمعیت نفاق هلاک شد، و گره‌های کفر و شقاق بازشد، و شما به کلمه توحید و اخلاص سخن گفتید(لااله الاالله را بیان کردید).

اهل بیت، آبرومندان شمایند

فی نَفَرٍ مِنَ الْبیضِ الْخِماصِ

حال آنکه شما در میان عده ای از انسان‌های آبرومند و روسپید و شکم خالی بودید. یعنی با اینکه همه شما مسلمان بودید اما همراهان واقعی پیامبر کسانی بودند که روح و بطن‌شان از تعلقات دنیوی خالی بود. (اشاره به عترت خصوصا حضرت علی(ع))

حقارت مردم قبل از اسلام

وَ کُنْتُمْ عَلى شَفا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ

و شما در لبه پرتگاه جهنم بودید.(ضعف معنوی)

مُذْقَةَ الشَّارِبِ، وَ نُهْزَةَ الطَّامِعِ، وَ قُبْسَةَ الْعِجْلانِ، وَ مَوْطِی‏ءَ الْاَقْدامِ

محل چشیدن و آشامیدن تشنگان بودید و هرکس از شما بهره کشی می کرد، و محل فرصت طمعکاران بودید، و مثل آتشی که هر کسی از آن چیزی برمیدارد و می‌برد، شما محل قدم‌ها بودید یعنی ذلیل و زیردست بودید.(ضعف اجتماعی)

تَشْرَبُونَ الطَّرْقَ، وَ تَقْتاتُونَ الْقِدَّ

از آب‌های کثیف گودال‌های بیابان می‌خوردید، و غذای شما پوست دباغی نشده یا برگ درختان بود.(ضعف مادی)

اَذِلَّةً خاسِئینَ، تَخافُونَ اَنْ یَتَخَطَّفَکُمُ النَّاسُ مِنْ حَوْلِکُمْ

مردم ضعیف و مطرود جامعه انسانیت بودید، آنقدر ضعیف بودید که می‌ترسیدید مردم از اطراف به اصطلاح شما را بربایند یعنی به بندگی بگیرند.(ضعف روحی)

فَاَنْقَذَکُمُ اللَّهُ تَبارَکَ وَ تَعالی بِأبی مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ الِهِ، بَعْدَ اللَّتَیَّا وَ الَّتی، وَ بَعْدَ اَنْ مُنِیَ بِبُهَمِ الرِّجالِ وَ ذُؤبانِ العَرَبِ وَ مَرَدَةِ اَهْلِ الْکِتابِ. کُلَّما اَوْقَدُوا ناراً لِلْحَرْبِ اَطْفَأَهَا اللَّهُ.

پس خدا شما را بوسیله پدر من محمد(ص) نجات داد. و بعد از همه این حوادث ناگوار و آن افراد متهوّر بی منطق از مشرکین و گرگ‌های عرب که پیغمبر به آنها مبتلا شد، به متمرّدین از اهل کتاب مبتلا شد( در تورات و انجیل بعثت رسول اکرم(ص) بشارت داده شده بود اما اهل کتاب از کتب خودشان تمرّد کردند). هر وقت اینها آتش جنگ می افروختند خداوند آن را خاموش می‌کرد.

نقش حضرت علی(ع) در مبارزات و برخی از کمالات ایشان

اَوْ نَجَمَ قَرْنُ الشَّیْطانِ، اَوْ فَغَرَتْ فاغِرَةٌ مِنَ الْمُشْرِکینَ، قَذَفَ اَخاهُ فی لَهَواتِها، وَ لایَنْکَفِی‏ءُ حَتَّى یَطَأَ صِماخَها بِأَخْمَصِهِ، وَ یُخْمِدَ لَهَبَها بِسَیْفِهِ

هرگاه شاخ شیطان ظاهر می‌شد یا هرگاه دهان بازکننده ای از مشرکین دهان باز می‌کرد و می‌خواستند علیه مسلمین فتنه به راه بیاندازند، برادرش را در دهان حوادث می انداخت. و علی نیز از میدان بازنمی‌گشت مگر وقتی که گوش‌های آنها را زیر پا له و شعله فتنه آنان را با شمشیرش خاموش کرده بود.

مَکْدُوداً فی ذاتِ اللَّهِ، مُجْتَهِداً فی اَمْرِ اللَّهِ، قَریباً مِنْ رَسُولِ‏اللَّهِ، سَیِّداً فی اَوْلِیاءِ اللَّهِ، مُشَمِّراً ناصِحاً مُجِدّاً کادِحاً، لا تَأْخُذُهُ فِی اللَّهِ لَوْمَةَ لائِمٍ.

علی(ع) سخت در راه خدا مبارزه کرد و در انجام دستورات الهی سختکوش و تلاشگر بود. او نزدیکترین اشخاص به رسول خدا(ص) بود. او سرآمد و سرور اولیای خدا بود، مهیای خیرخواهی بود که در این راه جدیّت و فعالیت داشت، و سرزنش سرزنش کنندگان هم در او که در راه خدا کوشش می‌کرد اثر نداشت.(تنها رضای حق برای او منظور نظر بود نه رضای مخلوق)

حال مردم در زمان فتنه ها

وَ اَنْتُمَ فی رَفاهِیَّةٍ مِنَ الْعَیْشِ، و ادِعُونَ فاکِهُونَ آمِنُونَ، تَتَرَبَّصُونَ بِنَا الدَّوائِرَ، وَ تَتَوَکَّفُونَ الْاَخْبارَ، وَ تَنْکُصُونَ عِنْدَ النِّزالِ، وَ تَفِرُّونَ مِنَ الْقِتالِ.

و در همان حال شما در رفاه و عیش و خوشگذرانی بودید. (شما که پیش از اسلام آنچنان وضعی داشتید، در اثر تلاش‌های پدرم و کوشش‌های حضرت علی(ع) به امنیت و احترام و رفاه و عزت رسیدید و برای دفاع از اسلام خود را به زحمت نینداختید و در عیش و رفاه غرق شدید. پس حالا هم نمی‌توانید ضامن حفظ اسلام باشید و تداوم این امر با امامت علی(ع) محقق می‌گردد.) و شما ساکت و آرام در امنیت بودید (درد دین نداشتید)، منتظر رسیدن بلاها بر ما بودید ( دسته اول از شما منافقین بودید که در ظاهر اسلام داشتید اما منتظر حادثه‌ای برای اهل بیت بودید تا از لاک خودتان بیرون بیایید)، و منتظر اخبار بودید( دسته دوم کسانی بودند که از دور حوادث را دنبال می‌کردند و فقط از دور دستی بر آتش داشتند) و [دسته سوم] آنها که هنگام پیش آمدن حوادث عقب نشینی می‌کردید، و از صحنه جنگ فرار می‌کردید.

گویی حضرت می‌فرماید: شما که در این مسجد نشسته‌اید از این گروه‌ها هستید. ای منافق‌ها، ای بی تفاوت‌ها،  ای بزدل‌ها و ای فرصت طلب‌ها، حال که دور دست شما افتاده برخلاف دستور پیغمبر عمل می‌کنید و خلیفه خدا را کنار می‌گذارید!
 


*خطبه فدک برگرفته از درس های آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی

   

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 23 اسفند 1394  ] [ 12:43 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 59 :: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4051471 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب