کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
 
تجمع در مشهد با ریشه های اقتصادی/ طلبکاران خشمگین میزان درخواست رسیدگی دارند
 
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۱۴
کد مطلب: ۳۷۲۸۵
 
 
 
طلبکاران میزان آمده اند پول خود را پس بگیرند ولی با دیوارهای خالی از سکنه، حسابهای خالی از پول و مدیرانی در پشت میله های زندان مواجه شده اندو به شدت عصبانی هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تجمع امروز صبح طلبکاران میزان در اطراف خیابان فردوسی و دفتر مرکزی موسسه مالی و اعتباری میزان به اندازه ای زیاد شده که عملا ترافیک و زندگی عادی این بخش از شهر مشهد، به مشکل برخورده و همه چیز قفل شده است.

خبرنگار ما از مشهد گزارش می دهد تجمع معترضان به این شرکت و درخواست پس گرفتن سرمایه این مالباختگان باعث شده در برخی از موارد، برخوردهایی بین نیروهای تامین کننده امنیت دفتر مرکزی و طلبکاران پیش بیاید.
تصاویری که از تجمع امروز مشهد در اختیار ما قرار گرفته به خوبی گویای این است که شهر مشهد به خاطر موسساتی مانند میزان، پدیده شاندیز، پردیسبان و مانند آن، آبستن حوادثی با ریشه اقتصادی است. حضور بیش از ۵٠٠ سپرده گذار در این تجمع باعث انسداد خیابان مقابل شعبه سرپرستی موسسه میزان شده است.



چندی پیش دادستان کل کشور خطاب به مردم گفته بود اقداماتی که برای موسسات مالی و اعتباری مشهد انجام شده، به خاطر حفظ اموال مردم و سهامداران است، ولی سهامداران این روزها، اختیار از کف داده اند و بدون توجه به امیدهایی که دستگاه قضایی به آنها می دهد، بی صبرانه در انتظار دریافت سرمایه خود هستند.

از مشهد خبر می رسد جمعی از تجمع کنندگان معترض به کلاهبرداری موسسه میزان، قصد دارند با تجمع در ورودی های حرم رضوی، کاری کنند زائران نیز متوجه اعتراض آنها شده و ابعاد تازه ای به اعتراض خود بدهند. در این صورت دور از انتظار نیست تبعات این اقدام، بیشتر به چشم آید.

 



ادامه مطلب



[ یک شنبه 22 شهریور 1394  ] [ 6:55 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
موسسه میزان و پدیده شاندیز را دریابید
 
کد خبر:37480
تاریخ انتشار:۲۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۱:۳۵ ب.ظ
 

موسسه میزان و پدیده شاندیز را دریابید

این روزها با سررسید حواله‌های وعده داده‌شده به مردم توسط شرکت پدیده و طولانی‌شدن روند بازپرداخت مطالبات مردم از موسسه منحل‌شده میزان، ابعاد امنیتی و اجتماعی رشد بی‌قواره مؤسسات مالی و اعتباری در حال نمایان‌شدن است.

کارگرآنلاین: دراین‌میان، مسئولان مرتبط هم که در زمان رشد ویروس و مرض در بدن تب‌دار اقتصاد شهری اولویت‌های دیگری داشتند، طبق معمول دیرهنگام (در مراسم ترحیم مریض) و تنها با هدف کم‌کردن عوارض ناشی از انحلال و بیکاری کارمندان و… وارد ماجرا شده‌اند. همان‌طور که از اخبار این روزها هم می‌شود فهمید،ماهیت منطقی این اوضاع ایجاب می‌کند که دیگر سخن از پیشگیری و علاج ریشه‌های این وقایع نباشد و کار به نیروی انتظامی و دادگستری و شورای‌عالی امنیت و… ارجاع شود؛ اما عجیب و غیرمنطقی است که رسانه‌ای مثل «شهرآرا» به ریشه‌های این‌گونه وقایع هشدار دهدو از برنامه‌ریزان درخواست علاج واقعه قبل از وقوع کند و درعین‌حال به‌دلیل انجام این تکلیف روی زمین مانده رسانه‌ای، به برهم ریختن فضای اقتصادی شهر هم متهم
بشود!
واقعیت این است که بسیاری از اتفاقات ناخوشایند سالیان گذشته در مدیریت شهری مشهد، جهت‌گیری‌های مالی و پولی نادرست بانک‌ها، مؤسسات مالی و اعتباری، ادارات دولتی و نهادهای مالی شبه‌دولتی در تصمیم‌گیری‌ها نشئت گرفته که عملا با هدایت سرمایه‌ها در مسیرهای توجیه نشدنی و غیرشفاف و در نبودِ نظارت جدی مجموعه‌های ناظر اتفاق افتاده است.
متاسفانه سطح نظارت به برخی از این ساختارها آن‌قدر ضعیف بوده که به‌گفته دادستان، برخی از این مؤسسات تا یک‌میلیارد ریال را بدون حتی یک برگ چک به‌عنوان تسهیلات در اختیار اعضای خانواده خود قرار می‌دادند و حجم عظیمی از سپرده‌های مردم را در تصرف افراد محدودی (که در بسیاری از موارد روابط خانوادگی نزدیک با صاحبان قدرت سیاسی نیز داشتند) قرار داده بودند؛ اما این، همه ماجرا نیست.
نقش مخرب برخی از این نهادهای ظاهرا قانونی در اقتصاد شهر بسیار جدی‌تر از این‌گونه حیف‌ومیل‌های شخصی است.
برخی از «بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری» به‌ویژه در مشهد و کلان‌شهرها، ازآنجاکه به دسترسی به سودهای کلان و سریع و زودبازده نیاز دارند، خارج از حوزه تخصصی فعالیت خود، یعنی «گردآوری سپرده‌های مردم و پرداخت تسهیلات به صاحبان صنایع و کشاورزان و بخش‌های تولیدی»، به‌شکل گسترده‌ای به بخش ساخت‌وسازهای تجاری و اداری و تجملی وارد شده‌اند و به‌تبعِ قدرت اقتصادی و نفوذی که در ساختارهای سیاسی شهری نیز دارند، سهم عمده این منابع را در ساخت‌وسازهای تجاری و اداری بزرگ مقیاس و خارج از ضوابط و قوانین شهرسازی به جریان می‌اندازند.
این نهادهای مالی تلاش می‌کنند با اعمال فشار بر نهادهایی چون «کمیسیون ماده پنج» به تغییر کاربری باغات و اراضی سبز تثبیت‌شده در طرح‌های جامع نیز اقدام کنند و عملا عرضه و تقاضا را در حوزه شهرسازی، به‌ویژه در کاربری‌های تجاری و اداری و تفریحی موردنیاز از حد معمول جهانی آن نیز خارج کنند؛ اتفاقی که اکنون در مشهد افتادهاست.
قطعاً بسیاری از این مؤسسات و بانک‌ها، حداقل‌های اولیه برای مجازبودن در شبکه بانکی کشور، چون عضویت در شتاب، ذخیره قانونی استاندارد در بانک مرکزی، صورت‌های مالی سالیانه و… را دارند؛ اما شیوه تأمین منابع مالی و اثر وضعی آن‌ها در اقتصاد شهری، در بسیاری از موارد قابل‌تأمل و عبرت‌آموز است.
اعطای وام‌های کلان به پروژه‌های تجاری بزرگ (ازقبیل وام کلان موسسه میزان به پدیده شاندیز)، تأسیس شرکت‌های اقماری وابسته برای فعالیت در عرصه‌های سودآوری چون واردات نهاده‌های دامی، روغن خام، دانه‌های روغنی، محصولات نفتی و پتروشیمی و…، تعریف شرکت‌های مشترک با نهادهای صاحب نفوذ در اقتصاد مشهد به‌منظور استفاده از فرصت‌های آن‌ها ، تبلیغات وسیع و اغواکننده رسانه‌ای در سایه حمایت مسئولان سیاسی شهر و استان (بازهم مشابه نمونه پدیده) و موارد متعددی ازاین‌دست،
نکاتی است که توجه‌نکردن به آن‌ها در سالیان آینده، بازهم وضعیت مؤسسات مالی شهر مشهد را در حالت بحرانی نگاه خواهد داشت و در سایه ناکارآمدی مسئولان و بی‌توجهی رسانه‌ها، خود به بزرگ‌ترین کارخانه برای تولید نارضایتی مردمی تبدیل خواهد شد. پس تا دیر نشده، برای این واقعه علاجی بکنید.

منبع: شهرآرا

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 22 شهریور 1394  ] [ 6:53 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

  تسليت شهادت حضرت امام جواد (جوادالائمه) علیه السلام 

[تصویر:  39040111544260364927.gif]

 

*شهادت مظلومانه   نهمین اخترتابناک آسمان  امامت وولایت حضرت امام

محمد تقى،  جوادالائمه علیه السلام رابه یگانه منجی عالم بشریت  امام

زمان ،مهدی موعود(عج) ونایب برحقش ولی امرمسلمین جهان

ورهبرمعظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای

(حفظه الله ) وعموم مسلمانان جهان ،علی الخصوص ملت

شهیدپروروولایت مدارایران اسلامی  تسليت وتعزیت  عرض می  نماییم*

خورشید سپهر عدل و داد است جواد
سر لوحه دفتر رشاد است جواد
در جود و سخا کسی به پایش نرسد
چون مظهر جود حق جواد است، جواد

 

احمداسماعیلی کریزی


ادامه مطلب



[ شنبه 21 شهریور 1394  ] [ 6:56 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
عفو عمومی در عرفات : از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی
 

[تصویر:  39040111544260364927.gif]

عفو عمومی در عرفات 

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1431600910167824_1%20124.jpg


  هرگاه درصحرای عرفا ت  به گوشه ای پناه ببریم روبه قبله زانو زده ، سر بر آستان بندگیش  سائیده ، سجده نما ئیم ، پیشانی خود را برزمین گذاشته ، سفره دل را باز کنیم ، به خاک چسبیده تا به در یای بی کران رحمتش به پیوندیم ، درساحل قدری درنگ کرده، به خود آئیم،درخلوت دل نشسته ،حجاب خود خواهی وهوای نفس را کنارزده، به اعمال ورفتار خود بنگریم، تجری وسرکشی، گناهان آشکار وپنهان ،صفات حیوانی ،ورزائل نفسانی خود را یاد آوری نمائیم یأس و ناامیدی ، سراسر وجودمان را فراخواهد گرفت ،آه وناله و فریادمان  بلند می شود، یارب ارحم ضعف بدنی ورقه جلدی ودقه عظمی ، یاد آوری دعای عرفه امام حسین( ع) که ابتدا برخی از  نعمت های ظاهری وباطنی خداوند را  به  انسان شمرده وجملاتی از قبیل انت الذی احسنت ،انت الذی اجملت، را  زمزمه کرده وسپس به کفران نعمت های الهی  اشاره نمود ه و می فرماید : انا الذی اسأت ، انا الذی اخطأ ت ،  عمق وجود انسان را می لرزاند ، که اگر امام (ع) این طور با خدا حرف می زند ،من چه بگویم وبه کجا پناه ببرم، ولی هرزمان به لطف وکرم، خداوند ورحمت واسعه او توجه نمائیم، امید وار می شویم ،لبخند رضایت غنچه لب گناه کارما ن را خواهد شکفت ،با جمله، یاسریع الرضا،  ویا من سبقت رحمته غضبه  ، به خود دلداری می دهیم، که اینجا صحرای عرفات است ،سرزمین رحمت است ، همه اشخاص و چه بسا حیوانات درنده نیز در این صحرا موردعنایت قرار می گیرند، زیرا اینجا وادی عرفان است ،جایگاه بارش رحمت بی کران الهی برهمه حاضرین، ومحل عفو عمومی خداوند درعصر آن روز برهمه بندگان است،جائی است که  پیامبر گرامی اسلام( ص) می فرماید :
 همانا، عصر، ساعتی است که آدم (ع) پروردگارش رامعصیت نمود ، وخداوند عزوجل بر امت من واجب کرد وقوف وتضرع ودعارا، در بهترین اماکنی  که اودوست دارد ، وبهشت را برای آنها تضمین نمود ، ساعتی که مردم از عرفات برمی گردند، همان ساعتی است که  خداوند کلمات رابه آدم( ع) آموخت وآدم (ع )توبه کرد وخداوند توبه اورا پذیرفت، زیراخداوند بسیار توبه پذیر ومهربان است . در ادامه پیامبر( ص)فرمودند : سوگند به آن کسی که مرابه حق مبعوث کرده، بشیر ونذیر قرار داده است .همانا برای خداوند دری است در آسمان که به آن گفته می شود : باب رحمت ، باب توبه ، باب حاجات ، باب تفضل ، باب احسان ، باب جود ، باب کرم، وباب عفو، وهیچ کسی در عرفات جمع نمی شود مگر اینکه اهلیت دریافت این خصلت هارا در این وقت از خداوند دارد. وخداوند عزوجل صد هزار ملک دارد که باهر ملکی یکصد وبیست هزار ملک وجود دارد .وبرای خداوند رحمتی است که براهل عرفات نازل می کند . وهر زمانی که منصرف می شوند از عرفات ، خداوند ملک ها یش را بر آزادی اهل عرفات از آتش جهنم  شاهد می گیرد . وبهشت را بر آنها واجب  گردانیده و منادی ندا، می دهد : کوچ کنید ،درحالیکه  آمرزیده شده اید ، همانا، شما مراخوشنود کردید ومن هم از شماراضی هستم.  

منبع : کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی


ادامه مطلب



[ شنبه 21 شهریور 1394  ] [ 6:38 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

اشاره

نخستین روز از آخرین ماه سال قمری، سالروز پیوندی آسمانی است که دیگر هیچ گاه مانند آن در تاریخ تکرار نشد. علی علیه السلام ، پیشوای پارسایان با فاطمه علیهاالسلام ، برترین بانوی جهان پیمان عشق بست و خدا، والاترین فرستاده خویش را بر این پیمان گواه گرفت. برکت این ازدواج، عمری به گستردگی آفتاب دارد؛ هم چنان که یاد و نام آن در تاریخ برای همیشه مانا گردید. اول ذیحجه، روزی مبارک برای همه نوگامانی است که دل به زندگی فاطمی علیهاالسلام داده اند تا شادی خود را با خاطره همیشه روشن آن روز مبارک، پیوند زنند.

فاطمه علیهاالسلام ، برترین بانو

فاطمه علیهاالسلام به نه سالگی رسیده بود. رشد جسمانی مناسب آن حضرت و رشد وکمال عقلی بانوی فضیلت ها، سبب شده بود که با وجود کمی سن، گوی سبقت از همه برباید و یکه تاز میدان فضیلت ها گردد. ایمان والا، پارسایی بی نظیر، آگاهی، ذهن سرشار و هوش فراوان و نیز بهره مندی از زیبایی، وی را از همه دختران دیگر ممتاز ساخته بود. توجه و مهرورزی بی پایان رسول خدا صلی الله علیه و آله نیز بر امتیازات او افزوده بود. کمالات بی شمار فاطمه علیهاالسلام ، دختر محمد صلی الله علیه و آله آخرین فرستاده خدا باعث شد تا سرشناسان شهر، به رسم دیرین عرب او را از پیامبر خواستگاری کنند.

عروس بی همت

اشراف عرب دختران خود را به کسانی می دادند که در قبیله و قدرت و زر و زور مثل آنها باشند. روی این عادت دیرینه، اشراف و بزرگانی اصرار داشتند که با دختر گرامی پیامبر، فاطمه علیهاالسلام ازدواج کنند؛ غافل از آنکه این دختر با همه دختران دیگر فرق داشته و به موجب آیه مباهله مقام بلندی دارد. فاطمه علیهاالسلام به تصریح آیه تطهیر معصوم بود و شوهری جز معصوم نمی توانست داشته باشد؛ از این رو، پیامبر از طرف خدا مأمور بود که در پاسخ خواستگاران بگوید ازدواج فاطمه باید به فرمان خدا صورت گیرد.

کسی مانند زهرا علیهاالسلام

سفارش اسلام در ازدواج، توجه به هم شأنی عروس و داماد است، و یکی از مهم ترین موارد هم شأنی، هم ترازی در ایمان و اسلام است. در جریان ازدواج حضرت فاطمه علیهاالسلام نیز افراد زیادی خواهان ازدواج با ایشان بودند؛ کسانی که از جایگاه اجتماعی یا اقتصادی بالایی برخوردار بودند، ولی همه آنها با جواب رد روبرو شد. تقدیر الهی برای فاطمه علیهاالسلام برتر از آن بود که فکرهای مادی می انگاشتند.

اصحاب پیامبر فهمیده بودند که جریان ازدواج فاطمه علیهاالسلام آسان نیست و هر فردی نمی تواند با او ازدواج کند؛ هرچند جایگاه مادی و اجتماعی بالایی داشته باشد. شوهر فاطمه علیهاالسلام باید شخصیتی باشد که از نظر کمالات معنوی و سجایای اخلاقی، پشت سر پیامبر بوده و چنین فردی کسی نبود غیر از علی بن ابی طالب علیه السلام ، همراه همیشه پیامبر صلی الله علیه و آله .

عشق علی علیه السلام

پاسخ های منفی پیامبر صلی الله علیه و آله و دخترش فاطمه علیهاالسلام ، و نیز توجه ویژه آن حضرت به علی بن ابی طالب علیه السلام ، جمعی را بر آن داشت که برای این وصلت سهمی ایفا کنند. به همین دلیل روزی به در خانه علی علیه السلام آمدند تا او را برای خواستگاری فاطمه علیهاالسلام تشویق کنند. او در منزل نبود. دانستند که در نخلستان مشغول آبیاری است. به آنجا روانه شدند و حضرت را مشغول کار دیدند. یکی از آنان پیشنهاد خواستگاری را مطرح کرد. چشمان علی علیه السلام پر از اشک شد و فرمود: «احساساتم را به هیجان آوردی و آرزوی دیرینه ام را بیدار کردی. به خدا سوگند فاطمه مورد خواست و رغبت من است، ولی چه کنم که دستم خالی است». آن مرد گفت: تو می دانی که همه دنیا نیز پیش خدا و پیامبرش ناچیز است و پیامبر به مال و ثروت چشم ندارد. علی علیه السلام کار آب دهی نخلستان را رها کرد،شترش را به خانه آورد و آن را بست و خود را برای رفتن به خانه رسول خدا صلی الله علیه و آله آماده کرد.

علی علیه السلام در خانه پیامبر صلی الله علیه و آله

هنگامی که حضرت علی علیه السلام برای خواستگاری فاطمه علیهاالسلام رفت، پیامبر در خانه ام سلمه بود. علی علیه السلام در زد. ام سلمه پرسید: کیست؟ قبل از پاسخ خواستگار، پیامبر دستور داد: «در را باز کن و بگو داخل شود. کسی پشت در است که محبوب خدا و رسول است». علی علیه السلام وارد شد، سلام کرد و در حضور رسول خدا صلی الله علیه و آله نشست. چشمان خود را بر زمین دوخت. شرم از پیامبر صلی الله علیه و آله مانع گفتن خواسته اش می شد. پیامبر صلی الله علیه و آله که خود علی علیه السلام را بزرگ کرده و از روحیات او باخبر است، سکوت را شکست و فرمود: «می بینم برای حاجتی اینجا آمده ای. خواسته ات را بر زبان آور و آنچه در دل داری بازگو که خواسته ات پیش من پذیرفته است».

مرا بپذیر!

علی علیه السلام که برای خواستگاری دختر پیامبر به خانه ایشان رفته بود، با سخنانی شیرین خواسته اش را چنین بازگو کرد: «پدر ومادرم فدای شما، وقتی خردسال بودم مرا از عمویتان ابوطالب و فاطمه بنت اسد گرفتید. با غذای خود و به اخلاق و منش خود بزرگم کردید. نیکی و دل سوزی شما درباره من از پدر و مادرم بیشتر و بهتر بود. تربیت و هدایتم به دست شما بوده و شما ای رسول خدا به خداسوگند ذخیره دنیا و آخرتم می باشید. ای رسول خدا! اکنون که بزرگ شده ام، دوست دارم خانه و همسری داشته باشم تا در سایه انس با او، آرامش یابم. آمده ام تا دخترتان فاطمه را از شما خواستگاری کنم. آیا مرا می پذیرید؟» چهره پیامبر چون گل شکفته شد. گویا انتظار این لحظه را می کشید. خوشحال شد، ولی جواب قطعی را برعهده فاطمه علیهاالسلام گذاشت.

سکوتی برتر از سخن

پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله ماجرای خواستگاری پسر عموی خویش، امام علی علیه السلام را برای دخترش بازگو کرد و فرمود: «دختر عزیزم! تو علی را خوب می شناسی و به سابقه ایمان و خویشاوندی و فضیلت و پارسایی او آگاهی داری. من همیشه آرزو داشتم تو را خوشبخت کنم و به عقد کسی درآورم که بهترین مرد روی زمین است. آیا راضی هستی همسر علی باشی؟»

فضای اتاق لحظاتی غرق در سکوت بود؛ سکوت از سر حیا. فاطمه خاموش ماند و چیزی نگفت. نغمه تکبیر پیامبر بلند شد: «اللّه اکبر! فاطمه راضی است. سکوت او نشانه رضایت اوست». واکنش فاطمه علیهاالسلام در برابر خواستگاران قبلی، برگرداندن چهره و اظهار ناراحتی بود، اما این بار با سکوت خود صد سخن گفت و روی خود را هم بر نگرداند. آن حضرت صلی الله علیه و آله نزد علی علیه السلام که در انتظار پاسخ بود برگشت و رضایت فاطمه علیهاالسلام را خبر داد.

مهر علی علیه السلام ؛ مهریه زهرا علیهاالسلام

مشخص کردن میزان مهریه، از شرایط عقد در اسلام است. حضرت محمد صلی الله علیه و آله که نخستین مجری دستورات اسلام بود، در پیوند دخترش با حضرت علی علیه السلام ، از داماد آینده اش پرسید: آیا برای این ازدواج اندوخته ای داری؟ علی علیه السلام پاسخ داد: شما از وضعیت من به خوبی آگاهید. تمام دارایی من شمشیر، زره و شتر آبکشم است. پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: شمشیرت را برای جهاد در راه خدا نیاز داری؛ شتر هم برای انجام کارهای روزمره و امرار معاش می خواهی؛ ولی این زره (پیراهن جنگی) رابفروش و پولش را برایم بیاور. علی علیه السلام زره را به پانصد درهم فروخت و پول را به عنوان مهریه همسرش نزد پیامبر آورد تا برای ازدواجشان هزینه کند. بدین ترتیب مهریه برترین بانوی دنیا تعیین شد و پیام مهرآفرین آن برای همه دختران مسلمان باقی ماند. این مبلغ به عنوان سنت قرار گرفت و هر یک از اهل بیت علیهم السلام میزان مهریه همسران خود را به همین مقدار مشخص می کردند.

شفاعت، مهریه معنوی

پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله ازدواج دخترش را به ساده ترین و راحت ترین شیوه انجام داد تا برای همه جوانانی که در آستانه زندگی مشترک هستند، سرمشق نیکویی باقی بماند. مهریه پانصد درهمی برای فاطمه علیهاالسلام مهتر زنان نیز، به همین هدف صورت گرفت.

در روایات، افزون بر این مهریه که جنبه مادی و مالی دارد، مهریه های معنوی دیگری نیز برای آن بانوی بزرگ گفته شده است. در روایتی می خوانیم که حضرت زهرا علیهاالسلام از پدر تقاضا کرد که آن حضرت از خدا بخواهند تا مهریه اش را شفاعت از مسلمانان گناهکار قرار دهد. این خواسته حضرت مستجاب شد و فاطمه علیهاالسلام شفیع و واسطه بخشش گناهکاران قرار گرفت.

خطبه عقد

سال دوم هجری بود. برای اجرای خطبه عقد، امام علی علیه السلام به دستور پیامبر صلی الله علیه و آله به مسجد رفت. همچنین پیامبر صلی الله علیه و آله به بلال دستور داد که مهاجر و انصار را در مسجد گرد آورد. پس از مدت کوتاهی همگی در مسجد جمع شدند. پیامبر بر منبر مسجد نشست و در حضور شاهدان، خطبه عقد برترین بانوی اسلام را در مسجد مدینه جاری فرمود. سپس برای عروس و داماد دست به دعا برداشت و فرمود: «خداوند برای شما مبارک گرداند و اجتماعتان را پاینده بدارد».

دوره نامزدی

امام علی علیه السلام در خاطره ای زیبا، پایان دوره نامزدی اش را چنین بیان می کند: «یک ماه از اجرای خطبه عقدمان گذشت. در این یک ماه با رسول خدا نماز می خواندم و به خانه ام برمی گشتم و در این یک ماه درباره ازدواج سخنی به ایشان نگفتم. پس از یک ماه، همسران پیامبر به من گفتند: نمی خواهی درباره آوردن فاطمه علیهاالسلام به خانه خودت با پیامبر صحبت کنیم؟ گفتم صحبت کنید. آنها به محضر حضرت رفتند و عرض کردند: علی علیه السلام دوست دارد همسرش را به خانه ببرد، چشم فاطمه را به دیدار شوهرش روشن کن! پیامبر صلی الله علیه و آله پرسید: چرا خود علی علیه السلام همسرش را ازمن نمی خواهد؟ ماتوقع داشتیم که خودش اقدام کند. من عرض کردم: ای رسول خدا! حیا و شرم مرا از سخن گفتن در این باره باز می دارد. پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله با شنیدن این سخنان، با برگزاری مراسم ازدواج موافقت کرده، به همسران خود دستور تهیه مقدمات آن را داد.

سفره با برکت علی علیه السلام

مقدمات جشن ازدواج فاطمه علیهاالسلام فراهم گردید و برای دادن ولیمه عروسی هماهنگی های لازم به عمل آمد. داماد به مسجد رفت تا مؤمنان را برای صرف غذای عروسی دختر پیامبر صلی الله علیه و آله دعوت کند. جمعیت در مسجد موج می زد. علی علیه السلام نتوانست تنها عده ای را از جمع برگزیند؛ به همین خاطر با صدای بلند به همگان اعلام کرد که: «دعوت مرا به ولیمه عروسی فاطمه بپذیرید». تمام جمعیت حرکت کردند. کمی غذا و زیادی جمعیت، داماد پیامبر را نگران کرده بود. از حضرت کمک خواست. پیامبر صلی الله علیه و آله که شرمندگی علی علیه السلام را دریافته بود، فرمود: «دعا می کنم خداوند به غذا برکت دهد». از برکت دعای ایشان، چهار هزار نفر از آن غذا خوردند و سیر شدند. سپس پیامبر کاسه ای طلبید و غذایی در آن ریخت و فرمود: «این هم برای فاطمه و شوهرش».

خانه ای پر از مهر

زندگی مشترک علی علیه السلام و فاطمه زهرا علیهاالسلام در خانه ای ساده اما پر از نور و مهر آغاز شد. یاد خدا چلچراغ خانه آنها بود و غیر از رضایت حضرت حق خواسته دیگری آنها را به خود مشغول نکرد. زهرا علیهاالسلام رازدار علی علیه السلام بود و علی علیه السلام پناهگاه فاطمه علیهاالسلام ؛ تا آنجا که حضرتش با نگاهی به زندگی خویش فرمود: «هیچ گاه فاطمه از من نرنجید و او نیز هرگز مرا نرنجاند. او را به هیچ کاری مجبور نکردم و او نیز مرا آزرده خاطر نساخت. در هیچ امری، قدمی برخلاف میل باطنی من برنداشت و هرگاه به چهره اش نگاه می کردم، تمام غصه هایم برطرف می شد و دردهایم را فراموش می کردم». آن حضرت در جایی دیگر می فرماید: «به خدا قسم هرگز کاری نکردم که فاطمه خمشگین شود؛ اونیز هیچ گاه مرا خشمگین نکرد».

خانه گِلی و گُل های یاس

فاطمه زهرا علیهاالسلام و همسر بزرگوارش، زندگی را در خانه ای گِلی آغاز کردند، اما زیباترین گل های یاس در همان خانه پرورش یافتند. حضرت امام خمینی رحمه الله با اشاره به این مطلب می فرماید: «یک کوخ چهار ـ پنج نفری در صدر اسلام داشته ایم و آن، کوخ فاطمه زهرا علیهاالسلام است. برکات این کوخ چند نفری آن قدر زیاد است که عالم را از نورانیت پر کرده است. کوخ نشینان این کوخ محقر، در مراتب معنوی آن قدر بالا بودند که دست ملکوتی ها هم به آنها نمی رسد. جنبه های تربیتی این کوخ، آن قدر والا بوده است که همه برکات در بلاد مسلمین، خصوصا در مثل بلاد ما، همه از برکات آنهاست».

همسران نمونه

سراسر زندگی مشترک امام علی علیه السلام و حضرت زهرا علیهاالسلام ، سرشار از مشق های نیکوست. مقام معظم رهبری، در تحلیلی زیبا، از نقش حضرت زهرا علیهاالسلام در فعالیت های تأثیرگذار همسرش چنین یاد می کنند: «در طول ده سالی که پیامبر در مدینه بود، حدود نه سال، جنگ های کوچک و بزرگی ذکر کرده اند (حدود شصت جنگ اتفاق افتاده)، در اغلب آنها امیرالمؤمنین هم بوده است. حالا شما ببینید، او [حضرت زهرا علیهاالسلام [خانمی است که در خانه نشسته و شوهرش مرتب در جبهه است و اگر در جبهه نباشد، جبهه لنگ می ماند... از لحاظ زندگی هم وضع رو به راهی ندارند... در حالی که دخترِ رهبر است، دختر پیامبر است، یک نوع احساس مسئولیت هم می کند.

ببینید انسان چه روحیه قوی ای باید داشته باشد تا بتواند این شوهر را تجهیز کند، دل او را از وسوسه اهل و عیال و گرفتاری های زندگی خالی کند، به او گرمی بدهد، بچه ها را به آن خوبی تربیت کند... فاطمه زهرا علیهاالسلام این گونه خانه داری، شوهرداری و کدبانویی کردند و این طور محور زندگی فامیل ماندگار در تاریخ قرار گرفتند».

 

منبع:www.hawzah.net/fa/Magazine/View/3282/4301/34801

 


ادامه مطلب



[ شنبه 21 شهریور 1394  ] [ 6:36 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
شرح ماجرای ازدواج علی(ع) و حضرت فاطمه(س) از زبان امام رضا(ع)
 
شرح ماجرای ازدواج علی(ع) و حضرت فاطمه(س) از زبان امام رضا(ع)
کدام فرشته خطبه عقد حضرت زهرا(س) را خواند

خبرگزاری فارس: حضرت على(ع) فرمود: تصمیم به ازدواج گرفتم، ولى جرأت نمى‌کردم به حضرت رسول(ص) عرض کنم تا اینکه روزى بر حضرت وارد شدم و آن حضرت‌ فرمود: آیا میل و رغبتى به ازدواج دارى؟

خبرگزاری فارس: کدام فرشته خطبه عقد حضرت زهرا(س) را خواند
  •  

به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه فارس، نخستین روز از آخرین ماه سال قمری، سالروز پیوندی آسمانی است که دیگر هیچ‌گاه مانند آن در تاریخ تکرار نشد. علی علیه‌السلام، پیشوای پارسایان با فاطمه علیهاالسلام، برترین بانوی جهان پیمان عشق بست و خدا والاترین فرستاده خویش را بر این پیمان گواه گرفت.

برکت این ازدواج، عمری به گستردگی آفتاب دارد؛ همچنان که یاد و نام آن در تاریخ برای همیشه ماندگار شد، اول ذیحجه، روزی مبارک برای همه نوگامانی است که دل به زندگی فاطمی داده‌اند تا شادی خود را با خاطره همیشه روشن آن روز مبارک، پیوند زنند.

و چه زیباست که امامی معصوم از فرزندان آن حضرت به روایت این ازدواج پر خیر و برکت بپردازد، در ادامه شرح ماجرای پیوند آسمانی یار نبی با یاس نبی از زبان امام رضا علیه‌السلام می‌آید:

 

*شرح ماجرای ازدواج علی(ع) و فاطمه(س) از زبان امام رضا(ع)

حضرت رضا(ع) فرمود: پدرم از پدرش جعفر بن محمّد و آن حضرت از پدر خود از جدّ بزرگوار خویش(ع) نقل فرمود که:

حضرت على(ع) فرمود: تصمیم به ازدواج گرفتم، ولى جرأت نمى‌کردم، این‌ مطلب را به حضرت رسول(ص) عرض کنم و مدتى این موضوع شب و روز در فکرم بود تا اینکه روزى بر حضرت رسول(ص) وارد شدم و آن حضرت‌ فرمودند: اى علی!

عرض کردم: بفرمایید اى رسول خدا!

فرمود: آیا میل و رغبتى به ازدواج دارى؟

عرض کردم: رسول خدا خود داناتر است -و گمان بردم ‌حضرت یکى از زنان قریش را به عقد من درآورند- و من از اینکه فرصت ازدواج‌ با فاطمه را از دست دهم، نگران بودم و متوجّه نشدم که چه شد که حضرت مرا صدا زدند و در خانه ام‌سلمه به خدمتشان رسیدم.

وقتى به من نگاه کردند، چهره‌شان درخشید، تبسّمى فرموده به گونه‌اى که سفیدى دندان‌هایشان را که ‌مى‌درخشید دیدم، حضرت به من فرمودند: اى على! مژده! چرا که خداوند مسأله ازدواج تو را که فکر مرا مشغول کرده بود، خود به عهده گرفت.

گفتم: قضیه چیست یا رسول اللّٰه!؟

حضرت فرمودند: جبرئیل با سنبل و قرنفل بهشتى‌ نزد من آمد و آن‌ها را به من داد، من آن دو را گرفتم و بوییدم و گفتم: اى جبرئیل! این سنبل و قرنفل را به چه مناسبت آورده‌اى؟

او گفت: خداوند تبارک و تعالى‌ ملائکه ساکن بهشت و نیز سایر ساکنین آن را امر فرموده که تمام بهشت‌ها را با تمام درخت‌ها و رودخانه‌ها و میوه‌ها و قصرهایش آذین بندند و به بادهاى‌ بهشتى دستور داده تا با بوى انواع عطر بوزند و حورالعین را به خواندن‌ سوره‌هاى «طه»، «طس»، «شورى» و سوره‌هایى که با «طسم» شروع‌ مى‌شود امر فرمود و به یک منادى دستور داد که چنین جار بزند:

اى ملائکه من و اى ساکنین بهشت من! شاهد باشید که فاطمه دختر محمّد را به عقد على بن ابى‌طالب در آوردم و به این کار راضى و خشنودم، این دو از یک دیگرند.

سپس ‌خداوند تبارک و تعالى به ملکى از ملائکه بهشت به نام راحیل - که در بلاغت‌ هیچ یک از ملائکه به پاى او نمى‌رسند- امر فرمود که خطبه بخواند، او نیز خطبه‌اى خواند که اهل آسمان و زمین چنین خطبه‌اى نیاورده بودند، سپس به ‌یک منادى دستور داد تا چنین جار بزند:

اى ملائکه من و اى ساکنین بهشت من! به على بن ابى‌طالب حبیب محمّد و فاطمه دختر محمّد تبریک بگویید، چه‌ اینکه من براى آنان خیر و برکت قرار دادم.

راحیل گفت: برکت تو بر آن دو بیشتر از آنچه ما در بهشت و منزلت براى آنان مشاهده کردیم نیست؟

خداوند فرمود: اى ‌راحیل! از جمله برکت من بر آن دو این است که آنان را بر محبّت خودم، با هم‌ همراه مى‌کنم و حجّت خود بر مردم قرارشان مى‌دهم و قسم به عزّت و جلالم ‌که از آن دو، نسل و فرزندانى به وجود خواهم آورد که در زمین گنجینه‌داران و معادن حکمت خود قرارشان خواهم داد، بعد از پیامبران، آنان را حجّت بر مردم قرار مى‌دهم.

پس مژده بده اى علىّ! که من نیز، همچون خداى رحمان، دخترم فاطمه را به ازدواج تو درآوردم و آنچه را که خداوند براى او پسندید، من نیز پسندیدم.

حال دست همسر خود را بگیر که تو از من نسبت به او سزاوارترى، جبرئیل ‌به من خبر داد که بهشت و اهل آن، مشتاق شما دو نفرند و اگر خداوند تبارک ‌و تعالى نمى‌خواست از نسل شما حجّتى بر خلق برگزیند، خواسته بهشت و اهل بهشت را در مورد شما دو نفر اجابت مى‌فرمود، پس تو چه خوب برادر و چه خوب داماد و چه خوب همدمى هستى و رضایت خدا براى تو کافى است و از رضایت هر کس دیگر بهتر است.

حضرت على(ع) گفت: «رَبِّ أَوْزِعْنِی‌أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ اَلَّتِی أَنْعَمْتَ عَلَیَ‌»؛ پروردگارا! مرا بر آن دار که شکر نعمتى که‌ به من دادى، به جاى آرم، حضرت رسول(ص) نیز آمین گفتند.

منبع: عیون اخبار الرضا(ع)

انتهای پیام/و


ادامه مطلب



[ شنبه 21 شهریور 1394  ] [ 6:36 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

اس ام اس شهادت امام جواد -عhttp://www.dl2.mobfa.org/Autumn-90/1_imamjavad_png__12_.png

 

ای شیعه بزن ناله و فریاد امشب
از غربت آن غریب کن یاد امشب
مسموم شد از زهر، جواد بن رضا
در حجره ی در بسته ی بغداد امشب

——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
ابن الرضا به حجره غریبانه جان سپرد
او شمع جمع بود و چو پروانه جان سپرد
مسموم شد ز زهر جگر سوز اُمّ فضل
از روی شوق در ره جانانه جان سپرد
——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
گشته عالم غرق ماتم در عزاى جوادالائمه
کرده زهرا ناله بر پا از براى جوادالائمه
یوسف زهرا به سن نوجوانى گشته مسموم
مى‏ دهد جان در میان حجره ‏ى در بسته مظلوم
——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
یاجواد الائمه! ای خورشید عشق
ای مولای جوان من
چه زود غروب کردی!
——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
گشته عالم، غرق ماتم
در عزای جواد الائمه
کرده زهرا ناله برپا
در عزای جواد الائمه
شد ز بیداد، شهر بغداد
کربلای جواد الائمه

——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-

امام جواد(ع):
بدان که از دید خداوند پنهان نیستی
پس بنگر که چگونه هستی!
——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
در میان حجره یا رب کیست غوغا میکند
شکوه زیر لب ز بی رحمی دنیا میکند
همسرش از فرط شادی و شعف کف میزند
زین عمل خود را به عالم خوار و رسوا میکند

——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-

می زنم امروز در کوی توَلاّیت قدم
تا بگیری دست این افتاده را فردا جواد
در گلستان محمد، نخل سرسبز رضا
میوه قلب علی، ریحانه زهرا جواد

——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
شهادت مظلومانه جوانترین شمع هدایت و نهمین بحر کرامت، تسلیت و تعزیت.

——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
شهادت غریبانه ی امام مسموم، جواد مظلوم(ع) بر شما تسلیت باد.

——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
شهادت مظهر جود و سخا و علم و معرفت، امام جواد(ع) تسلیت و تعزیت.

——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
غروب شفق¬گون نهمین آفتاب ولایت را تسلیت عرض می¬کنیم.

——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
ای باب الحوائج، یا جواد الائمه! ای بهارِ نُهُم، تو را شهید کردند؛ در حالی که هنوز بیش از 25 گُل در باغِ عمرت شکوفا نشده بود.

——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
ستاره جوان آسمان ولایت، با غروب سرخش، زمین را از داغ فراق پیر خواهد کرد.

——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-

سلام بر امام جواد(ع) که 25 سال، خورشید فضیلت را رویاند و شکوفاند و خود، فروزان تر از خورشید تابید و درخشید.

——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
سلام بر امام جواد(ع) که «جود» قطره ای بود در پیشانی بلندش و «علم» غنچه ای بود از گلستانِ وجودش و «حلم» گوهری بود از گنجینه فضایلش.

——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
سلام ما به رخ انور امام جواد
درود ما، به تن اطهر امام جواد
غریب بود و غریبانه جان سپرد و نبود
کسى به وادى غم، یاور امام جواد
——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-
خورشید سپهر عدل و داد است جواد
سر لوحه دفتر رشاد است جواد
در جود و سخا کسی به پایش نرسد
چون مظهر جود حق جواد است، جواد
——————-
اس ام اس ویژه شهادت امام جواد پیامک تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام جواد اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی
——————-

مظلوم تر از جواد، بغداد نداشت
آن مظهر داد، تاب بیداد نداشت
می خواست که فریاد کند تشنه لبم
از سوز عطش، طاقت فریاد نداشت


ادامه مطلب



[ شنبه 21 شهریور 1394  ] [ 6:34 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

منبع:تبیان

پیامکهای تسلیت

به مناسبت شهادت جانسوز امام محمد تقی علیه السلام

 

شهادت امام جواد

 

ای شیعه بزن ناله و فریاد امشب        از غربت آن غریب کن یاد امشب

مسموم شد از زهر، جواد بن رضا        در حجره در بسته‌ بغداد امشب

 

امام جواد علیه‌السلام: تا هنگامی که سپاسگذاری بندگان ادامه دارد نعمتهای خداوند قطع نمی‌شود.

شهادت مظهر جود و سخا و علم و معرفت، تسلیت و تعزیت.

 

ابن الرضا به حجره غریبانه جان سپرد        او شمع جمع بود و چو پروانه جان سپرد

مسموم شد ز زهر جگر سوز اُمّ فضل        از روی شوق در ره جانانه جان سپرد

 

 

نفرین بر آن محرم نامحرم

که زهر جفا را نه در جام تو که در کام ما ریخت

آه! ای خورشید عشق

 

ای مولای جوان من

 

چه زود غروب کردی!

 

 

گشته عالم، غرق ماتم  در عزای جواد الائمه

کرده زهرا ناله برپا   در عزای جواد الائمه

شد ز بیداد، شهر بغداد  کربلای جواد الائمه

 

شهادت مظلومانه جوانترین شمع هدایت و نهمین بحر کرامت، تسلیت و تعزیت.

 

امام محمد تقی علیه‌السلام: بدان که از دید خداوند پنهان نیستی پس بنگر که چگونه هستی!

یا جواد الائمه

چون بخود نگریستم جز بی حیائی و بی شرمی در برابر ارباب خودم ندیدم

امشب دعایم کن تا دیگر باگناهانم دل فرزندت مهدی را نشکنم.

 

در میان حجره یا رب کیست غوغا می‌کند        شکوه زیر لب ز بی رحمی دنیا می‌کند

همسرش از فرط شادی و شعف کف می‌زند        زین عمل خود را به عالم خوار و رسوا می‌کند

 

شهادت غریبانه ی امام مسموم، جواد مظلوم-ع بر شما تسلیت باد.


ادامه مطلب



[ شنبه 21 شهریور 1394  ] [ 6:33 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

پیامک های تسلیت شهادت امام جواد علیه السلام

امام جواد

تابوتی از نور به آسمان کاظمین نزدیک می‌شد و زمان، زمان وداع عالم خاک با فرزند افلاک بود؛

آری! کاظمین منتظر است با آغوشی گشوده تا جوان‌ترین ستاره دنبال دار امامت را از خاک تا افلاک دنبال کند و این حالتِ محزون خاک است که ملائک را به زاری نشانده.

و اینک مائیم و ستاره‌های سوخته ای که همچو داغی بر آلاله‌های جوانِ دشت، ریخته اند...

 

آتش زند به قلب همه، سوز داغ تو                            شد در اشک اهل ولا، چلچراغ تو

  اى یادگار فاطمه، اى حجت نهم                            گیرد زلال اشک من امشب سراغ تو

                                                        

     ******

شهادت مظلومانه باب المراد جواد الائمه را به حضرت رضا علیه السلام و تمامی شیعیان و دوستداران آن حضرت تسلیت عرض می نمایم.

     ***

امام محمد تقی علیه السلام: آشكار كردن چیزى پیش از استوار شدن، مایه تباهى آن است.

 

مظلوم تر از جواد"ع"بغداد نداشت                            آن مظهر داد ، تاب بیداد نداشت

می خواست که فریاد کند تشنه لبم                        از سوز عطش طاقت فریاد نداشت

 

ای جوان‏ترین حجت خدا! تا همیشه ی روزگار، با یاد غم تو، پا به پای امام عصر (عج)، خون خواهم گریست...

 

نور نهم ز اوصیا، جلوه جان اولیا

روح به پیکر رضا ، عطر گل خدا جواد

با لب تشنه وای من ، جان به لبت رسیده بود

داشت حریم حجره ات ، غربت کربلا جواد

                                                

 ***************

حضرت جوادالأئمه علیه السلام: دیدار برادران مایه سلامتى و رشد عقل است ؛ اگرچه بسیار اندك باشد .

 

ای باب المراد! رفتی و حال کجاست دستان تسلی بخش، تا مرهم زخم‌های «هادی»ات باشند؟بعد از تو چه کند «علی» در محاصره «معتصم»ها؟ ....

از من گرفته همسر من خورد و خواب را                    زهر جفا ز جان و دلم برده تاب را

 

     واى از عناد دختر مامون که از جفا                         مسموم کرد زاده‏ ى ختمى ماب را

 

*****

امام جوادعلیه السلام: هركه از خدا قطع امید كند و به غیر او پناهنده شود،خداوند او را به همان شخص وامیگذارد.

 

یابن الرضا! بالرضا المرتضی، اشفع لنا عندالله

 

آن روز، بغداد بود و نُهمین خورشید ولایت که غریبانه به همجواری «جد» غریبش می‌رفت؛ به همجواری کسی که تلخی خاطره هایش را زندان های هارون، همواره به یاد می‌آورن...!

برون حجره همه پای‌کوب و دست افشان

درون حجره یکی بود، دست و پا می زد

ایستاده بود و جوادالائمه جان می داد

ز او بپرس که زخم زبان چرا می زد؟!

 

حضرت جواد علیه السلام: عزّت مؤ من در بى نیازى او به دیگران است .

 

شهادت جانسوز نهمین اختر امامت و ولایت ، بر تمام شیعیان جهان تسلیت باد.

منبع:تبیان


ادامه مطلب



[ شنبه 21 شهریور 1394  ] [ 6:32 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 بازخوانی نظرات رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمريكا

 
طعمه را از دهان گرگ با قدرت باید گرفت، نه مذاکره
 
 رویش‌نیوز: اظهارات اخیر آقای هاشمی رفسنجانی و مطرح کردن مذاکره با آمریکا و خاطره گویی ایشان از دوران امام واکنش های متفاوتی را در سطح سیاسیون و هم چنین رسانه‌ها اعم از داخلی و خارجی به همراه داشت.
 
صحبت های آقای هاشمی به عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین ظن عده ای را برانگیخت که ممکن است این اظهارات درآمدی باشد بر تغییر رویکرد و استراتژی مسئولات عالی رتبه نظام در قبال مذاکره و یا رابطه با ایران.
 
بهترین معیار و روشن گرترین کلام در این بین بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص رابطه با آمریکاست. مرور سخنان رهبری در این خصوص به خوبی نشان دهنده فاصله فکری هاشمی رفسنجانی با خط فکر ولایت است. مطلب زیر گزیده ای از فرمایشات حضرت آیت الله خامنه ای در ۲۲ سال گذشته در خصوص مذاکره و رابطه با آمریکا و همچنین خصوصیات افرادی است که چنین پیشنهادهایی را مطرح می کنند.
 
فریب لبخند دشمن را نخورید/راحت عهد می شکنند
 
" گاهى به روى ما لبخند زدند. اوائل گاهى بعضى از ما باور ميكرديم. يواش يواش فهميديم پشت صحنه چيست. فريب لبخند دشمن را، فريب وعده‌هاى دروغ دشمن را نخوريم. جبهه‌ى قدرت مادى‌اى كه امروز بر دنيا مسلط است، راحت عهد ميشكند. بدون هيچ دغدغه‌اى عهدشكنى ميكنند، زير قولشان ميزنند، زير حرفشان ميزنند، نه از خدا خجالت ميكشند، نه از خلق خجالت ميكشند، نه از طرف مذاكره خجالت ميكشند؛ راحت دروغ ميگويند! من نمونه‌هاى زنده دارم - كه حالا در اينجا جاى بحثش نيست؛ شايد آن وقتى كه لازم باشد، عرض بكنم - همين اظهاراتى كه آمريكائى‌ها كردند، رئيس جمهور آمريكا كرد؛ نامه‌اى كه به ما نوشت، جوابى كه ما داديم؛ بعد عكس‌العمل و اقدامى كه آنها با مضمون آن نامه‌ها كردند. اينها يك روزى در اختيار افكار عمومى دنيا - آن وقتى كه لازم باشد - قرار خواهد گرفت؛ خواهند ديد كه اينها چه جورى‌اند، حرفشان چقدر اهميت و ارزش دارد، وعده‌شان چقدر ارزش دارد. بنابراين يكى از كارهاى اساسى ما اين است كه فريب لبخند و وعده‌ى دروغ اينها را نخوريم".
 
خطبه‌های نماز جمعه تهران ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
 
معنای مذاکره یعنی چشم بستن بر همه ظلم های آمریکا
 
" خيلى‌ها بودند از همان اوائل انقلاب، ميگفتند آقا حالا كه انقلاب پيروز شد، ديگر بس است؛ برويم با آمريكائى‌ها مسائل را تمام كنيم! اين معنايش اين بود كه شعار ظلم‌ستيزى انقلاب تخطئه شود. اين را تشويق ميكردند. در طول زمان، بودند كسانى كه دنبال اين بودند؛ يعنى برويم با آمريكا همراه شويم؛ آن كسى كه دشمن اصلى ماست، برويم زير بال او؛ به دامن او پناه ببريم. معناى اين حرف، فروختن قضيه‌ى فلسطين است. معناى اين حرف، اغماض كردن از جنايات آمريكا در عراق و افغانستان و امثال اينهاست. معناى اين حرف، چشم بستن بر روى اين همه ظلمى است كه آمريكا در جهان بر ملتها دارد انجام ميدهد. معناى اين حرف، يعنى به اين مسائل اعتراض نكنيم. خب، عادى كردن روابط معنايش اين است كه ديگر ملت ايران و مسئولين ايران نتوانند صريح اعتراض كنند و حرفشان را بزنند؛ و يك مرحله آن طرف‌تر، تدريجاً مجبور بشوند حرف آنها را قبول كنند. خب، اين ثبات و استقامت، پر زحمت بود؛ اما بابركت بود، رحمت الهى را هم جلب كرد، توجه ملتها را هم جلب كرد."
 
خطبه‌های نماز جمعه تهران ۱۳۸۹/۱۱/۱۵
 
 
ما همیشه این پیشنهاد را رد کرده ایم
 
" اما در قضيه‌ى مذاكره كه اين را زودتر از همه بگوئيم؛ بد نيست كه حرف مذاكره ميزنند. اين پيشنهاد البته جديد نيست. از قبل هم دولتهاى آمريكا به ما پيشنهاد ميدادند براى مذاكره؛ ما هم هميشه اين پيشنهاد را رد كرده‌ايم. البته دلائلى وجود دارد، اما يك دليل واضح اين است كه مذاكره‌ى در سايه‌ى تهديد و فشار، مذاكره نيست. يك طرف مثل ابرقدرتها بخواهد تهديد بكند و فشارى بياورد و تحريمى بكند و يك دست آهنى‌اى را نشان بدهد و از آن طرف هم بگويد خيلى خوب، بنشينيم پشت ميز مذاكره! اين مذاكره، مذاكره نيست. اينجور مذاكره‌اى را ما با هيچ كس نميكنيم. لذا آمريكا هميشه با اين چهره براى مذاكره وارد ميدان شده است".
 
بیانات در دیدار كارگزاران نظام ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
 
 
هرگاه لبخند زدند، خنجری پشت سرشان مخفی کردند
 
" جمهورى اسلامى هيچ رودربايستى با هيچ دولتى ندارد؛ ليكن دولتى كه دستش از منابع عظيم مالى و انسانى كشور قطع شده بود و هرچه توانست توطئه كرد، دولت آمريكا بود. سى سال دولت آمريكا عليه نظام جمهورى اسلامى و عليه ملت ايران توطئه كرده، ضربه زده، تدابير گوناگون انديشيده؛ هر كار توانسته كرده. اگر شما فكر كنيد يك كارى بود كه آمريكائى‌ها ميتوانستند بكنند و نكردند، بدانيد كه چنين چيزى نيست؛ هر كار ممكن بوده، كرده‌اند.
 گاهى هم حرفهاى به‌ظاهر آشتى‌جويانه‌اى در اين مدت زدند؛ اما هر وقت كه لبخندى به روى مسئولين جمهورى اسلامى زدند، وقتى دقت كرديم، ديديم خنجرى در پشت سرشان مخفى كرده‌اند؛ از تهديد دست برنداشته‌اند؛ نيتشان عوض نشده است. خنده‌ى تاكتيكى، لبخند و روى خوش تاكتيكى، فقط بچه‌ها و كودكان را فريب ميدهد. يك ملت بزرگ با اين تجربه، و مسئولين برگزيده‌ى يك چنين ملتى، اگر فريب بخورند، خيلى بايد ساده‌لوح باشند؛ يا بايد ساده‌لوح باشند، يا بايد غرق در هوى‌ و هوس باشند؛ دنبال زندگى راحت و خوش و همراه با عافيت باشند؛ بخواهند با دشمن بسازند. والّا اگر مسئولين كشور باهوش باشند، دقيق باشند، مجرب باشند، پخته باشند، دل در گرو منافع ملت با همه‌ى وجود داشته باشند، گول لبخند را نميخورند.
صورت قضيه اين است كه بيائيد مذاكره كنيم؛ اما در كنار مذاكره، تهديد؛ كه اگر مذاكره به اين نتيجه‌ى مطلوب نرسد، پس چنين و چنان! اين شد مذاكره؟! اين همان رابطه‌ى گرگ و ميش است كه امام گفت: رابطه‌ى گرگ و ميش را ما نميخواهيم. بيائيد بنشينيد با ما سر ميز، مذاكره كنيد بر سر فلان موضوع؛ مثلاً بر سر موضوع هسته‌اى، ليكن شرطش اين است كه اين مذاكره، به فلان نتيجه‌ى معين برسد! مثلاً دست برداشتنِ كشور از فعاليت هسته‌اى، اگر به اين نتيجه نرسد، پس چنين و چنان؛ تهديد".
 
بيانات‌ در ديدار دانش‌آموزان در آستانه ۱۳ آبان‌ ۱۳۸۸/۰۸/۱۲
 
 
با ملت ایران اینطور نمی شود حرف زد
 
" ما در زمينه‌ى مسائل مهم خودمان احساساتى نيستيم؛ از روى احساسات تصميم نميگيريم؛ ما با محاسبه تصميم ميگيريم.  ميگويند بيائيد مذاكره كنيم، بيائيد روابط ايجاد كنيم. شعار تغيير ميدهند؛ خوب، اين تغيير كجاست؟ چه تغيير كرده؟ اين را براى ما روشن كنيد؛ چه تغيير كرده است؟ دشمنى شما با ملت ايران تغيير كرده؟ كو علامتش؟ دارائى‌هاى ملت ايران را آزاد كرديد؟ تحريمهاى ظالمانه را برداشتيد؟ از لجن‌پراكنى و اتهام‌زنى و تبليغات سوء عليه اين ملت بزرگ و مسئولين مردمى آن دست برداشتيد؟ دفاع بى‌قيد و شرط از رژيم صهيونيستى را كنار گذاشتيد؟ چه تغيير كرده؟ شعار تغيير ميدهند، اما در عمل تغييرى مشاهده نمي‌شود.
 
تا وقتى دولت آمريكا روش خود را، عمل خود را، جهتگيرى خود را، سياستهاى خود را، مثل اين سى سال عليه ما ادامه دهد، ما همان آدم سى سال قبل، همان ملت اين سى سال هستيم. ملت ما از اينكه باز هم شما شعار بدهيد كه «مذاكره و فشار»، ما با ايران مذاكره ميكنيم، در عين حال فشار هم وارد مى‌آوريم - هم تهديد، هم تطميع - بدش مى‌آيد. اينجور با ملت ما نميشود حرف زد."
 
بيانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا ۱۳۸۸/۰۱/۰۱
 
 
دلیل دشمنی آمریکا با ایران
 
" بعضي ها مى‌گويند آقا! چرا دشمنىِ امريكا را تحريك مى‌كنيد؟ خب، اگر بخواهيم دشمنىِ امريكا را تحريك نكنيم، بايد بگيريم بخوابيم، از كار و تلاش دست برداريم و افتخارات خودمان را فراموش كنيم! آن وقت امريكا از ما ممنون خواهد شد؛ امريكا اين است. آيا ملت ايران به اين راضى است؟! آنها به خاطر اين كه فلان مسئول در كشور فلان حرف را زده است يا سياست ما فلان جور حركت كرده است، با ما دشمن نيستند؛ نه، آنها به خاطر بيدارى ملت ايران با ما دشمنند. هر جا كانون بيدارى است، آماج مهمترى براى حمله‌ى دشمنان اين ملت است. شما نگاه كنيد، ببينيد هر جائى كه بيدارى از آن‌جا مى‌تراود و هشيارى و انگيزه و آمادگىِ جوانان ملت از آن‌جا بيشتر بُروز و درخشش پيدا مى‌كند، با آن‌جا بيشتر دشمنند. با خانواده‌هاى شهدا دشمنند."
 
بیانات در دیدار جانبازان و ايثارگران و خانواده‌هاى شهداى استان فارس ۱۳۸۷/۰۲/۱۳
 
 
از دهان گرگ طعمه را با قدرت می گیرند
 
" از دهان گرگ طعمه را با مذاكره نميشود گرفت؛ با قدرت بايد گرفت. هزار و صد سال است كه در ادبيات كشور ما:
"مهترى گر به كام شير در است / رو خطر كن ز كام شير بجوى"   را گفته‌اند. گاهى هم عمل شده در تاريخ ما، بسيارى از اوقات هم عمل نشده. امروز ملت ايران دارد با ايستادگى خود به اين توصيه عمل ميكند؛ «رو خطركن». اين است مسئله‌ى ما. مسئله‌ى ما با آمريكا و مسئله‌ى ما با مستكبرين عالَم اين است. آنها ميگويند شما وجودتان، استعدادتان، قدرتتان را به صحنه نياوريد كه در مقابل قدرت ما، سلاح ما، توانائيهاى تبليغاتى ما رقيبى وجود نداشته باشد، ما بتوانيم يكه‌تازى كنيم در ميدان. جواب ملت ما اين است كه: نخير، ما ميتوانيم از حق خودمان دفاع كنيم؛ ميتوانيم جلو تجاوز شما را بگيريم؛ اگر نكنيم، خدا از ما مؤاخذه خواهد كرد."
 
بیانات در ديدار مردم تبریز ۱۳۸۶/۱۱/۲۸
 
 
اولین کسی که بگوید رابطه ایجاد کنید، من هستم
 
" يكى از سياستهاى اساسى‌مان قطع رابطه‌ى با آمريكاست. هرگز هم نگفتيم ما تا ابد قطع رابطه خواهيم بود؛ نه، هيچ دليلى ندارد كه تا ابد قطع رابطه با هر كشورى، با هر دولتى داشته باشيم. مسئله اين است كه شرائط اين دولت به گونه‌اى است كه رابطه‌ى با او براى ما ضرر دارد. انسان رابطه را با هر كشورى به دنبال تعريف يك منفعتى ايجاد ميكند؛ آنجائى كه براى ما منفعت ندارد، دنبال رابطه نميرويم؛ حالا اگر ضرر داشت، به طريق اولى دنبال رابطه نميرويم.
 
مينشينند آقايان وراجى كردن و حرف زدن و استدلال كردن، كه نبود رابطه‌ى با آمريكا براى ما مضر است. نه آقا! نبود رابطه‌ى با آمريكا براى ما مفيد است. آن روزى كه رابطه‌ى با آمريكا مفيد باشد، اول كسى كه بگويد رابطه را ايجاد بكنند، خود بنده هستم.
 
بیانات در دیدار دانشجويان دانشگاه‌هاى استان يزد ۱۳۸۶/۱۰/۱۳
 
 
معنای مذاکره برای آمریکا
 
" ما از اول اعلان كرديم و الان هم اعلان مى‌كنيم، در هيچ يك از مسائل مورد اختلاف خودمان با امريكا، ما با امريكا مذاكره نمى‌كنيم. دليل آن هم يك امر واضحى است؛ دليل اين است كه مذاكره براى امريكايي ها يك ابزارى است براى تحميل خواسته‌هاى خودشان به طرف مذاكره. مذاكره مفهوم واقعى خودش را در مذاكرات امريكا با طرفهاى خودش ندارد و از دست داده است. مذاكره براى چيست؟ وقتى دو دوست در يك مسئله‌ى مورد اختلاف با هم مذاكره مى‌كنند، اين براى اين است كه هر كدام از نقطه‌اى كه قرار دارند، حركت كنند و به يك نقطه‌ى مورد توافق برسند.امريكا مذاكره را به اين معنا نمى‌داند. آنها مذاكره را وسيله‌اى براى تحميل خواسته‌هاى خودشان قرار مى‌دهند؛ براى وارد آوردن فشار. بنابراين مذاكره با امريكا در همه‌ى مسائل معنا ندارد."
 
بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۱۳۸۵/۰۱/۰۱
 
 
ارتباط و مذاکره هم خیانت است و هم حماقت
 
" عدّه‌اى با دستشان به پاى خود رشته‌هايى را مى‌بندند و گره‌هايى را به وجود مى‌آورند؛ خود را از قابليت استفاده براى اين ملت و آرمانهاى او مى‌اندازند و بعد هم اسلام و نظام اسلامى و احكام اسلامى را متّهم مى‌كنند. ناجوانمردى از اين بيشتر؟! بعضى در دلِ خود احساس ضعف مى‌كنند، يا چشم‌غرّه‌هاى امريكا آنها را مى‌ترساند، يا وعده‌هاى امريكا و امثال امريكا دل ضعيف و ناتوانشان را به خود جذب مى‌كند؛ لذا به سمت امريكا مى‌كشند. آن‌گاه ملت و جوانان مؤمن و مديران باايمان و باصفاى كشور را متّهم مى‌كنند كه اينها نمى‌توانند؛ بنابراين ناچاريم برويم تسليم امريكا شويم! كسانى كه دم از مذاكره‌ى با امريكا مى‌زنند، يا از الفباى سياست چيزى نمى‌دانند، يا الفباى غيرت را بلد نيستند؛ يكى از اين دو تاست. در حالى كه دشمن اين‌طور اخم مى‌كند، اين‌طور متكبّرانه حرف مى‌زند، اين‌طور به ملت ايران اهانت مى‌كند، تصريح هم مى‌نمايد كه مى‌خواهد عليه اين نظام و اين كشور و منافع آن اقدام كند، عدّه‌اى در اين‌جا ذليلانه و زبونانه مى‌گويند: چه كار كنيم؛ برويم، نرويم، نزديك شويم، با آنها صحبت كنيم، در خواست كنيم، خواهش كنيم؟! اين اهانت به غيرت و عزّت مردم ايران است؛ اين نشانه‌ى بى‌غيرتى است؛ اين سياستمدارى نيست. سعى مى‌كنند رنگ و لعابى از فهم سياسى به كار خود بدهند؛ نه، اين درست ضدِّ فهم سياسى است. مسأله‌ى امريكا اين است كه هويّت اسلامى و ملى ما را قبول ندارد و اين را به زبان مى‌آورد. چرا عدّه‌اى از مدّعيان سياست و فهم، نمى‌فهمند؟! واقعاً جاى تأسّف است. حكومتى كه اين‌طور صريحاً مى‌گويد مى‌خواهم عليه نظام اسلامى و خواستِ ملت ايران عمل كنم و براى براندازى اين نظام بودجه مى‌گذارد، ارتباط و مذاكره با آن، هم خيانت و هم حماقت است!"
 
بيانات در ديدار جمعی‌ از فرماندهان‌ و رزمندگان‌ عملیات‌ آزادسازی‌ خرمشهر۱۳۸۱/۰۳/۰۱
 
 
مذاکره برای دولت آمریکا مفید است
 
" الان ورد و ذكر عدّه‌اى مذاكره‌ى با امريكا شده است! چه مذاكره‌اى؟! مى‌گويند با امريكا مذاكره كنيد تا موذيگرى نكند؛ فشار وارد نياورد؛ تهديد نكند و منافع ملى ما را رعايت نمايد. مگر كشورهايى كه امروز مورد تهديد امريكا هستند- غير از جمهورى اسلامى - با امريكا مذاكره نمى‌كنند؟ مگر آنها با امريكا رابطه ندارند؟ مذاكره و رابطه، مانع فشار آوردن و تهديد كردن و بدجنسى كردن و افزون‌طلبى نيست؛ مذاكره مشكلى را حل نمى‌كند. دولت امريكا صريحاً با نظام اسلامى، هويّت اسلامى و ايمان اسلامىِ مردم ما اعلام مخالفت كرده است. علّتش اين است كه اسلام موجب شده تا اين ملت در مواضع خود مستقر و ثابت باشد و پابرجا بايستد و تسليم آنها نشود. هدف امريكا اين است كه سيطره‌ى خود را كه در دوران رژيم منحوس پهلوى - بخصوص در سى سال آخر آن رژيم - بر همه جاى كشور گسترده بود، دوباره برقرار كند. معلوم است كه ملت ايران بعد از اين انقلاب عظيم، بعد از اين همه فداكارى و قهرمانى و بعد از اين همه شهادتها، تسليم چنين زورگويى نخواهد شد. نخير، مذاكره هيچ مشكلى را حل نمى‌كند.
مذاكره با امريكا، البته براى دولت امريكا مفيد است. با مذاكره، او جاى پايى پيدا مى‌كند تا بتواند خواسته‌هاى خود را بيشتر تحميل كند و توقّعات خود را انبوهتر بر سر اين ملت و دولت بريزد. مذاكره موجب مى‌شود كه دولت امريكا بتواند همين تهديدهايى را كه الان از دور مى‌كند، همين توقّعات بيجا و قلدرانه‌اى را كه در مصاحبه‌ها و سخنرانيها مى‌گويد، پشت ميز مذاكره، با حجم بيشتر و با قدرت چانه‌زنى بيشتر، بر سر مسؤولان كشور ما بريزد. معناى مذاكره اين نيست كه امريكا حاضر باشد هويّت اين ملت را، نظام جمهورى اسلامى را، ايمان اين مردم و مواضع آنها را به رسميت بشناسد. آنها با اين اساس مخالفند؛ آنها با حضور اين مردم مؤمن مخالفند؛ آنها دنبال اين هستند كه همان روشهايى را كه در دوران حكومت پهلوى اعمال مى‌شد - همان فساد، همان تسلّط و همان قاهريّت - دوباره در اين مملكت ايجاد كنند. اين‌كه با مذاكره حل نمى‌شود. مگر اين ملت اجازه خواهد داد كه مسؤولى در اين كشور - از رهبرى گرفته تا همه‌ى مسؤولان - از مواضع اسلامى و منافع اساسىِ سرنوشت‌سازش يك قدم عقب بنشيند؟"
 
بيانات در ديدار جمع كثيرى از كارگران و معلّمان به مناسبت روز كارگر و هفته معلّم‌۱۳۸۱/۰۲/۱۱
 
 
امام بالاتر از مذاکره را هم گفتند
 
" ما در دنيا اهل مذاكره‌ايم. بنده از زمان رياست جمهورى هميشه به وزارت خارجه و دستگاههاى گوناگون تأكيد مى‌كردم كه برويد با دولتها و كشورها صحبت كنيد، در مجامع جهانى شركت كنيد. به رؤساى جمهور بعد از رياست جمهورى خودم هميشه تأكيد مى‌كردم كه مسافرت كنيد؛ در مذاكرات شركت كنيد و ارتباط داشته باشيد؛ رفت و آمد داشته باشيد. مبنائاً به مذاكره معتقدم؛ اما مذاكره با كه و بر سر چه؟ مذاكره براى رسيدن به يك قدر مشترك؛ دو طرف بايد همديگر را قبول داشته باشند؛ يك حدّ وسطى هم وجود داشته باشد؛ مذاكره كنند تا به اين حدّ وسط برسند. آن طرفى كه شما را اصلاً قبول ندارد، با اصل وجود شما به عنوان جمهورى اسلامى طرف است، با او چه مذاكره‌اى مى‌توانيد بكنيد؟! مذاكره بايد از موضع قدرت و قوّت باشد. كسانى كه در شرايط تهديد به فكر مذاكره مى‌افتند، ضعف خودشان را با صداى بلند اعلام مى‌كنند. اين حركتِ بسيار غلطى است. امام بالاتر از مذاكره را گفتند، فرمودند: اگر امريكا آدم شود، ما با او رابطه هم برقرار مى‌كنيم؛ يعنى اگر از خوى استكبارى دست بردارد؛ مانند يك طرف برابر، و نخواهد اهداف خودش را در داخل ايران تعقيب كند، در آن صورت او هم مثل بقيه‌ى دولتها خواهد بود. اما واقعيّت اين نيست؛ آنها هنوز خوابِ دوران سلطه‌ى زمان پهلوى را مى‌بينند."
 
بيانات در ديدار كارگزاران نظام۱۳۸۰/۱۲/۲۷
 
 
حتی مذاکره بر خلاف مصالح و منافع ملت است
 
" نه فقط رابطه با امريكا، بلكه مذاكره با دولت امريكا امروز برخلاف مصالح ملى و منافع ملت است. اين يك نظرِ متعصّبانه نيست؛ اين يك انديشه و فكر است؛ مذاكره با امريكا - چه در قضاياى كنونى و چه در مسائل ديگر - به معناى باز كردن باب توقّعات و طلبكاريهاى امريكاست. كسانى كه دم از مذاكره مى‌زنند - كه البته سوء نيّت ندارند، دچار غفلتند - توجّه ندارند كه مذاكره با امريكا در هر يك از قضايايى كه اين دولت در آن براى خودش ايده و منفعتى تعريف كرده است- مثل همين قضيه‌ى افغانستان - هيچ فايده‌اى ندارد. چرا؟ چون او مستكبر است و تسليم نمى‌شود. مذاكره‌ى امريكا با يك دولت، به معناى اين نيست كه مى‌خواهد نظرات آن دولت را قبول كند؛ حتّى نظرات مجامع جهانى را قبول نمى‌كند! چند روز پيش در خبرها خواندم كه رئيس جمهور پاكستان از امريكاييها درخواست مى‌كند كه براى حمله به افغانستان، از فلان فرودگاه استفاده نكنند؛ از بقيه‌ى فرودگاهها استفاده كنند؛ اما امريكاييها خواسته‌ى او را رد مى‌كنند! يعنى به نظرِ مشورتىِ رئيس آن كشور در مورد يك فرودگاه اعتناء نمى‌كنن!"
 
بيانات در اجتماع بزرگ مردم اصفهان‌۱۳۸۰/۰۸/۰۸
 
 
مسئله اصلی اسرائیل است
 
" در اين سه، چهار سال اخير، گاهى امريكاييها در گوشه و كنار گفتند كه ما مايليم با ايران ارتباط داشته باشيم! اما هدف آنها از اين ارتباط چيست؟ اين را پوشيده نگه مى‌داشتند؛ تا اين اواخر كه يكى از دولتمردانشان - حالا دولتمردان كه چه عرض كنم؛ طرف، خانم بود! - ساده‌لوحى به‌خرج داد و چيزى را كه آنها نمى‌گفتند، او در كلماتش افشا كرد! گفت ما با ايران رابطه برقرار مى‌كنيم؛ ليكن شرط اين رابطه اين است كه ايران اوّل بايد مسأله‌اش را با اسرائيل حل كند! بله؛ اصلاً قضيه همين است. اين را هميشه ما مى‌گفتيم، اما بعضيها ملتفت نبودند! مسأله‌ى اصلى امريكا در رابطه با هر كشورى و بخصوص در رابطه با ايران اسلامى - كه امروز بلندترين پايگاه مبارزه با اسرائيل اين‌جاست - همين مسأله است."
 
بيانات در ديدار دانشجويان و دانش‌آموزان به‌ مناسبت سالروز تسخير لانه جاسوسى امريكا۱۳۷۸/۰۸/۱۲
 
 
مذاکره هیچ تاثیری ندارد
 
" رابطه و مذاكره با دولت امريكا، به حال ملت ايران هيچ فايده‌اى ندارد. امروز از چيزهاى جالب اين است كه دستهاى امريكايى و تبليغات امريكايى - همان‌طورى كه در هفته‌ى اوّل اين ماه عرض كردم - در دنيا اين‌گونه شايع مى‌كنند كه ملت ايران مشكلاتى دارد؛ راه‌حل و كليد اين مشكلات هم اين است كه بيايد با امريكا مذاكره كند! تو گفتى و من باور كردم! مذاكره، هيچ فايده‌ى قابل ذكرى براى ملت ايران ندارد. البته ضررهايى دارد كه بعد عرض مى‌كنم؛ اما اصلاً فايده ندارد.
 
كسى كه خيال كند اگر ما با امريكا مذاكره كرديم، محاصره‌ى اقتصادى و قانون «داماتو» و ... از بين خواهد رفت، اشتباه كرده است. اوّلاً هر كدام از رفتارهاى امريكا با ايران، بعد از مدّتى محكوم به شكست شده است. مگر بار اوّلى است كه اينها اين‌طور با ما رفتار مى‌كنند؟ مگر بار اوّلى است كه تهديد مى‌كنند؟ مگر بار اوّلى است كه محاصره‌ى اقتصادى مى‌كنند؟"
 
خطبه های نماز جمعه تهران۱۳۷۶/۱۰/۲۶
 
دلیل خواست آمریکا برای مذاکره چیست؟
 
" حال عدّه‌اى، ساده‌لوحانه، اين گوشه و آن گوشه مى‌نشينند، حرفى و نِقى مى‌زنند. قلم روى كاغذ مى‌آورند كه: «چرا با امريكاييها مذاكره نمى‌كنيد؟ تا كى مى‌خواهيد اين وضع ادامه داشته باشد؟» آيا اينها نمى‌فهمند در دنيا چه خبر است؟ نمى‌فهمند كه توقّع اين دشمنِ افزون‌خواهِ مغرورِ كم‌خرد و بى‌حكمت چيست؟ تصوّر مى‌كنند همين‌قدر كه ما مذاكرات و روابطمان را با امريكا شروع كرديم، همه‌ى مشكلات تمام خواهد شد؟ نه آقا، قضيّه اين نيست. آرى؛ امريكاييها در اظهارات رسمى مى‌گويند و اظهار مى‌كنند كه ما آماده‌ى مذاكره با ايرانيم. مذاكره براى چه؟ معلوم است؛ مذاكره براى اين‌كه راهى و مجرايى براى فشار آوردن روى دولت ايران پيدا شود. مذاكره را براى اين مى‌خواهند. چه مذاكره‌اى؟! ما با شما كارى نداريم، احتياجى به شما نداريم، ترسى از شما نداريم، هيچ محبّتى به شما نداريم. شما كسانى هستيد كه در روز روشن، جلو چشم همه‌ى مردم دنيا، هواپيماى مسافربرى ما را به بهانه‌ى دروغ و واهى، سرنگون كرديد و دهها نفر انسان را كشتيد و حتّى عذرخواهى هم نكرديد."
 
بيانات مقام معظّم رهبرى در آستانه سالروز تسخير لانه جاسوسى امريكا و روز ملّى مبارزه با استكبار۱۳۷۳/۰۸/۱۱

 

 

 


ادامه مطلب



[ جمعه 20 شهریور 1394  ] [ 4:59 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
[تصویر:  39040111544260364927.gif]
 
 
 
آمریکاهیچ غلطی نمی تواندبکند.
 
 
بنیانگذارکبیرانقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)
 
 
ای امریکا ازدست ماعصبانی باش وازاین عصبانیت بمیر.
شهیدمظلوم آیت الله دکتر بهشتی
 
 
مرگ برامریکا
 
مرگ براسراییل
 
مرگ برمنافقین وصدام
 
مرگ برانگلیس
 
ننگ ونفرین تاقیامت بادبر آل سعود
 

مينشينند آقايان وراجى كردن و حرف زدن و استدلال كردن، كه نبود رابطه‌ى

با آمريكا براى ما مضر است. نه آقا! نبود رابطه‌ى با آمريكا براى ما مفيد

است. آن روزى كه رابطه‌ى با آمريكا مفيد باشد، اول كسى كه بگويد رابطه

را ايجاد بكنند، خود بنده هستم. بيانات رهبر معظم انقلاب در ديدار با

دانشجويان.

 

رهبر معظم انقلاب: با مذاکره مستقیم با آمریکا مخالفتی ندارم، اما خوشبین نیستم  

غلطی از اسرائیل سر بزند، تل آویو را با خاک یکسان می کنیم/ تحریم ها بی اثر نبود، می خواهند خوشحالی کنند، بکنند/ 18 سال پیش به دولت گفتم باید در چاههای نفت بسته شود، آقایان تکنوکرات لبخندی زدند که مگر می شود؟!/ در انتخابات همه جریان های معتقد شرکت کنند/ اینجور نیست که کسی بگوید نظر رهبری به فلانی است/ تاکنون از سوی رهبری هیچ کس با آمریکا مذاکره نکرده

 


ادامه مطلب



[ جمعه 20 شهریور 1394  ] [ 4:42 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه دشتستان شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل پیام شهداست

 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه دشتستان  شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل پیام شهداست
مردم جنوب مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه حضرت جوادالائمه(ع) دشتستان گفت: شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل همیشه در این کشور وجود دارد و حذف نخواهد شد و این پیام شهداست.
به گزارش خبرنگار بسیج دشتستان،حجت الاسلام یعقوب یحیایی در اولین سالگرد تشییع دو شهید گمنام در شهر دالکی که از طرف حوزه مقاومت بسیج این شهر در جوار قبور این شهدا برگزار شد،با بیان اینک بالاترین خوبی در این دنیا شهادت است، تصریح کرد: در جنگ نرمی که تمامی هدف دشمن به سمت جوانان ما است شهدا وقتی می بینند شهر در حال غرق شدن است و بعضی ها خیانت می کنند برای دفاع از ارزش ها، انقلاب و ولایت برمی گردند.
وی ضمن اشاره به اینکه شهدا علاوه بر حل کردن مشکلات جامعه گرفتاری های شخصی مردم را نیز حل می کنند: اضافه کرد: قبور شهدا تا همیشه زیارت گاه اهل یقین است کسانی که آنها را می شناسند و با شهدا هم دم هستند.
یحیایی با تاکید بر اینکه شهدا به فرمان رهبر ایستادند و ما نیز به فرمان رهبر ایستادگی می کنیم،گفت:ما دل به درگاه هیچ اربابی نداریم و ارباب ما امام حسین(ع) است و در مقابل آمریکا ایستاده ایم و خواهیم ایستاد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد:بعضی ها فکر می کنند اگر توافقی صورت گرفته به معنی صلح و کنار آمدن با آمریکا است،نه این طور نیست، اول اینکه ما با آمریکا مذاکره نکرده ایم بلکه با 1+5 مذاکره کرده ایم، دوم هم اینکه هنوز هیچی معلوم نیست،نه از طرف ایران و نه از طرف آمریکا هنوز توافقات تایید نشده است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت جوادالائمه(ع) دشتستان با بیان اینکه پیام مقاومت امام(ره) و شهدا این است که آمریکا را دشمن و شیطان بزرگ بدانیم،افزود: اگر ما منتظر واقعی هستیم باید موانع ظهور امام زمان(عج) را برداریم و وجود آمریکا و اسرائل از موانع ظهور است که باید از بین بروند.
حجت الاسلام طالبی(امام جمعه شهر دالکی) نیز با اشاره به اینکه شهدا هم از نظر مادی و هم از نظر معنوی مردم را یاری می کنند،گفت: شهدا همیشه در فکر جامعه هستند و در راه ماندگان را دستگیری می کنند و به کنار خودشان می کشانند

 

www.mardomejonoub.com/faمنبع:/خبر-اختصاصی


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 18 شهریور 1394  ] [ 10:02 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
 
 
 
اس ام اس هاي شهادت امام جواد عليه السلاماس ام اس شهادت امام جواد -ع

پیامک شهادت امام جواد (ع)

این الرضا به حجره غریبانه جان سپرد

از شمع جمع بود و چو پروانه جان سپرد

مسموم شد ز هر جگر سوز دشمنان

از روی شوق در ره جانانه جان سپرد

شهادت مظهر جود و سخا و علم و معرفت – امام جواد (ع) – تسلیت و تعزیت باد.

********************************

اس ام اس سخنان امام محمد تقی (ع)

امام جواد (ع) فرمودند: تا هنگامی که سپاسگذاری بندگان ادامه دارد ،

افزایش نعمت های خداوند قطع نمی شود.

شهادت امام جواد (ع) را به شما تسلیت می گوییم.

********************************

اس ام اس تسلیت شهادت امام محمد تقی (ع)

ای شیعه بزن ناله و فریاد امشب / از غربت آن غریب ، کن یاد امشب

مسموم شد از زهر ، جواد بن رضا / در حجره در بسته بغداد امشب

شهادت مظلومانه جوانترین شمع هدایت و نهمین بهر کرامت تسلیت و تعزیت باد.

********************************

امام محمد تقی می فرماید: بدان که از دید خداوند پنهان نیستی ، پس بنگر که چگونه هستی.

شهادت غریبانه امام جواد (ع) بر شما تسلیت باد.

********************************

امام جواد ع فرمودند : کسی که به سخن گوینده توجه کند ، خود را بنده ی او ساخته است ،

حال اگر سخن درباره خدا باشد خدا را پرستیده است و چنانچه

گفتارش شیطانی باشد ابلیس را پرستیده است.

شهادت امام جواد تسلیت باد.

 


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 18 شهریور 1394  ] [ 9:48 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

پیامکهای تسلیت

 

به مناسبت شهادت جانسوز امام محمد تقی علیه السلام

 

شهادت امام جواد

 

ای شیعه بزن ناله و فریاد امشب        از غربت آن غریب کن یاد امشب

مسموم شد از زهر، جواد بن رضا        در حجره در بسته‌ بغداد امشب

 

امام جواد علیه‌السلام: تا هنگامی که سپاسگذاری بندگان ادامه دارد نعمتهای خداوند قطع نمی‌شود.

شهادت مظهر جود و سخا و علم و معرفت، تسلیت و تعزیت.

 

ابن الرضا به حجره غریبانه جان سپرد        او شمع جمع بود و چو پروانه جان سپرد

مسموم شد ز زهر جگر سوز اُمّ فضل        از روی شوق در ره جانانه جان سپرد

 

نفرین بر آن محرم نامحرم

 

 

 

که زهر جفا را نه در جام تو که در کام ما ریخت

آه! ای خورشید عشق

ای مولای جوان من

چه زود غروب کردی!

 

گشته عالم، غرق ماتم  در عزای جواد الائمه

کرده زهرا ناله برپا   در عزای جواد الائمه

شد ز بیداد، شهر بغداد  کربلای جواد الائمه

 

شهادت مظلومانه جوانترین شمع هدایت و نهمین بحر کرامت، تسلیت و تعزیت.

 

امام محمد تقی علیه‌السلام: بدان که از دید خداوند پنهان نیستی پس بنگر که چگونه هستی!

یا جواد الائمه

چون بخود نگریستم جز بی حیائی و بی شرمی در برابر ارباب خودم ندیدم

امشب دعایم کن تا دیگر باگناهانم دل فرزندت مهدی را نشکنم.

 

در میان حجره یا رب کیست غوغا می‌کند        شکوه زیر لب ز بی رحمی دنیا می‌کند

همسرش از فرط شادی و شعف کف می‌زند        زین عمل خود را به عالم خوار و رسوا می‌کند

 

شهادت غریبانه ی امام مسموم، جواد مظلوم-ع بر شما تسلیت باد.


ادامه مطلب



[ چهارشنبه 18 شهریور 1394  ] [ 9:46 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 17 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4058606 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب