کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

طی حکمی از سوی وزیر کشور مقیمی به عنوان رئیس ستاد انتخابات کشور منصوب شد

 
 
ماندگارنیوز*
زمان انتشار: یکشنبه 23 فروردين1394
 

طی حکمی از سوی وزیر کشور مقیمی به عنوان رئیس ستاد انتخابات کشور منصوب شد

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، طی حکمی از سوی عبدالرضا رحمانی فضلی، مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور بعنوان رییس ستاد انتخابات در امر برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری منصوب شد.

در حکم وزیر کشور آمده است: با عنایت به عزم و اراده و تاکیدات دولت تدبیر و امید در برگزاری هرچه باشکوه تر و قانونمدار انتخابات و به استناد ماده 25 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده 9 قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری به موجب این حکم جنابعالی را با حفظ سمت به عنوان رییس ستاد انتخابات کشور در امر برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری منصوب می‌نمایم.
وزیر کشور در ادامه فراهم سازی همه تمهیدات لازم و ضروری برای برگزاری انتخاباتی در شان و تراز ملت بزرگ و رشید ایران،انتخاباتی که در آن حقوق انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان به عنوان حق الناس برابر مر قانون و در فضایی امن و توام با نشاط و آرامش را وظیفه خطیر رییس ستاد انتخابات دانست و ابراز امیدواری کرد: با هماهنگی و استفاده از همه ظرفیت ها ، امکانات و تلاش و کوشش بتوان به این امر مهم دست پیدا کرد.

انتهای پیام/
 

منبع: فارس نیوز

 


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:44 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)

 

 

 

به گزارش اترک نیوز به نقل ازفرارو- همایش بانوی انقلاب بزرگداشت خانم خدیجه ثقفی همسر امام راحل صبح امروز با حضور حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور و آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در سالن اجلاس سران برگزار شد.

در این مراسم که با حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و آیت الله محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری برگزار شده بود از مجموعه 5 جلدی درباره زندگی بانو خدیجه ثقفی همسر امام راحل رونمایی شد.

همچنین در این مراسم از سند هویتی سه جلدی بانو خدیجه ثقفی نیز رونمایی شد. این آثار به سفارش موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) تهیه شده است. عکس های امین خسروشاهی عکاس ایسنا، حامد ملک پور عکاس تسنیم و فرج صمدی عکاس ایرنا از این همایش را در زیر می بینید.

 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)
 
(تصاویر) همایش بزرگداشت همسر امام(ره)

 


 

 


 

نظر شما

 


نام:
ایمیل:
وب سایت:
نظر*:
   
   

 


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:42 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

سبک زندگی حضرت زهرا به روایت رهبر انقلاب

 
 
شناسه خبر : 119374
94/1/22 - 18:54 -
سبک زندگی حضرت زهرا به روایت رهبر انقلاب
 
سبک زندگی حضرت زهرا به روایت رهبر انقلاب
 
«یکی از خصوصیاتی که در انقلاب ما بارز است، مطرح شدن مکررِ مضاعف نام مبارک حضرت زهرا(س) است»، این جمله را رهبر انقلاب فرمودند و همگان را به حفظ ارتباط معنوی با حضرات معصومین(ع) دعوت کردند.

به گزارش فرهنگ نیوز، به مناسبت سالروز ولات حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR مجموعه‌ای از بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره‌ سبک زندگی دخت گرامی پیامبر اسلام را در پنج سرفصلِ «رابطه با خدا؛ مدافع ولایت؛ همسر امیرالمؤمنین(ع)؛ ام‌ابیها و الگوی زن مسلمان ایرانی» تدوین و منتشر کرده است.

فصل اول: رابطه با خدا
حضرت زهرا(س) در نقش بندگی خدا

*درس زندگی حضرت زهرا برای ما
عزیزان من، جوانان عزیز! امروز در دوران جمهوری اسلامی این فرصت برای آحاد جامعه هست که درست حرکت کنند، درست زندگی کنند، مؤمنانه زندگی کنند، با عفّت زندگی کنند. درس زندگی صدّیقه‌ی طاهره، فاطمه‌ی زهرا(سلام‌الله‌علیها) این است برای ما: تلاش، اجتهاد، کوشش، پاک زندگی کردن؛ همچنان‌که آن بزرگوار یکپارچه معنویّت و نور و صفا بود: الطُّهرَةِ الطّاهِرَةِ المُطَهَّرَةِ التَّقیَّةِ النَّقیَّةِ [الرَّضیَّة] الزَّکیَة؛ پاکی و آراستگی و تقوا و نورانیّت آن بزرگوار، همان چیزی است که در طول تاریخ تشیّع بر معارف ما سایه‌افکن بوده است.
بیانات در دیدار جمعی از مداحان اهل بیت علیهم‌السلام 1393/01/31

*اساس زندگی مؤمنانه صداقت در بندگی است
می‌خواهم عرض کنم که ارزش فاطمه‌ی زهرا (سلام‌الله‌علیها) به عبودیت و بندگی خداست. اگر بندگی خدا در فاطمه‌ زهرا(سلام‌اللَّه‌علیها) نبود، او صدیقه‌ی کبری نبود. صدّیق یعنی چه؟ صدّیق کسی است که آنچه را می‌اندیشد و میگوید، صادقانه در عمل آن را نشان دهد. هرچه این صدق بیشتر باشد، ارزش انسان بیشتر است؛ میشود صدّیق؛ «اولئک مع الذین انعم الله علیهم من النبیین و الصدیقین». «صدّیقین» پشت سر «نبیین»اند.
این بزرگوار صدیقه کبری است؛ یعنی برترین زن صدیق. این صدیق بودن به بندگی خداست. اگر بندگی خدا نمی‌کرد، صدّیقه‌ کبری نمی‌شد. اساس، بندگی خداست.
برادران و خواهران عزیز! من و شما باید دنبال عبودیت خدا باشیم. تمجید از فاطمه‌ زهرا نتیجه‌اش باید این باشد.
بیانات در دیدار جمعی از مداحان 1384/05/05

*حضرت زهرا(س) اسوه عبادت و حق‌طلبی
ما باید راه فاطمه‌ زهرا (سلام‌اللَّه‌علیها) را برویم. ما هم باید گذشت کنیم، ایثار کنیم، اطاعت خدا کنیم، عبادت کنیم. مگر نمی‌گوییم که «حتّی تورّم قدماها« این‌قدر در محراب عبادت خدا ایستاد! ما هم باید در محراب عبادت بایستیم. ما هم باید ذکر خدا بگوییم. ما هم باید محبت الهی را در دلمان روزبه‌روز زیاد کنیم. مگر نمی‌گوییم که با حال ناتوانی به مسجد رفت، تا حقی را احقاق کند؟ ما هم باید در همه‌ی حالات تلاش کنیم، تا حق را احقاق کنیم. ما هم باید از کسی نترسیم. مگر نمی‌گوییم که یک‌تنه در مقابل جامعه‌ بزرگ زمان خود ایستاد؟
بیانات در دیدار جمعی از مداحان 1370/10/05

*ایثار و از خودگذشتگی در زندگی
مگر نمی‌گوییم که آن بزرگوار کاری کرد که سوره‌ی دهر درباره‌ او و شوهر و فرزندانش نازل شد؟ ایثار نسبت به فقرا و کمک به محرومان، به قیمت گرسنگی کشیدن خود؛ «و یؤثرون علی انفسهم ولو کان بهم خصاصه»(حشر: 9) ما هم باید همین کارها را بکنیم.
این نمی‌شود که ما دم از محبت فاطمه‌ زهرا(سلام‌الله‌علیها) بزنیم، در حالی که آن بزرگوار برای خاطر گرسنگان، نان را از گلوی خود و عزیزانش - مثل حسن و حسین(علیهماالسّلام) و پدر بزرگوارشان(علیه‌السّلام) - برید و به آن فقیر داد؛ نه یک روز، نه دو روز؛ سه روز!
ما میگوییم پیرو چنین کسی هستیم؛ ولی ما نه فقط نان را از گلوی خود نمیبُریم که به فقرا بدهیم، اگر بتوانیم، نان را از گلوی فقرا هم میبُریم! این روایاتی که در باب علامات شیعه هست، ناظر به همین است؛ یعنی شیعه بایستی آن‌ طوری عمل کند. ما باید زندگی آنها را در زندگی خود - ولو به صورت ضعیف - نمایش بدهیم.
بیانات در دیدار جمعی از مداحان 1370/10/05

فصل دوم: مدافع ولایت
حضرت زهرا(س) به‌ عنوان عضوی از جامعه ولایی

*ایستادگی و موقع‌شناسی در سن جوانی
در قضیه‌ی حضرت صدّیقه‌ طاهره سلام‌الله‌علیها، نکات خیلی مهمّی وجود دارد؛ لیکن یک نکته که با وضع شما جوانان مؤمن و انقلابی تطبیق می‌کند، این است که همه‌ی این افتخارات و کارهای بزرگ و مقامات عالیِ معنوی و دست‌نیافتنیِ آن انسان والا و آن زنِ بی‌نظیر تاریخ بشر و سیّده‌ی زنان عالم، و ضمناً همه‌ آن صبرها و ایستادگی‌ها و موقع‌شناسی‌ها و کلمات پرباری که در این زمان‌ها از ایشان صادر شده است - همه‌ این حوادث بزرگ - در دوران کوتاه جوانی این بزرگوار اتّفاق افتاده است. یک وقت این قضیه را به عنوان یک موضوع مرثیه‌سرایی مطرح می‌کنیم و می‌گوییم که این بزرگوار سنّ کمی داشتند یا جوان بودند، که این، موضوعِ مصیبت‌خوانی و مرثیه‌سرایی می‌شود. یک وقت این را به عنوان یک امر قابل تدبّر و حاوی درس‌ها می‌دانیم و با این چشم نگاه می‌کنیم؛ آن وقت اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند.
بیانات در دیدار جمعی از فرماندهان سپاه 1376/06/26

*شبیه‌ترین شخص به رسول خدا
درباره‌ فاطمه‌ی زهرا سلام‌الله‌علیها، هر چه بگوییم، کم گفته‌ایم و حقیقتاً نمی‌دانیم که چه باید بگوییم و چه باید بیندیشیم. به قدری ابعاد وجود این انسیّه‌ حوراء، این روح مجرّد و این خلاصه‌ نبوّت و ولایت برای ما پهناور و بی‌پایان و درک ناشدنی است که حقیقتاً متحیّر می‌مانیم. اگر به کتاب‌هایی که درباره‌ فاطمه‌ی زهرا سلام‌الله‌علیها به‌وسیله‌ محدّثین اهل سنّت نوشته شده است، نگاه کنید، روایات بسیاری را می‌بینید که از زبان پیغمبر صلّی‌اللَّه‌علیه‌وآله‌وسلّم در ستایش صدّیقه‌ طاهره علیهاسلام صادر شده است و یا رفتار پیغمبر با آن بزرگوار را نقل می‌کنند. این حدیث معروف از عایشه است که گفت: «والله ما رأیت فی سمته و هدیه اشبه برسول‌الله صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم من فاطمة»؛ هیچ کس را از لحاظ هیأت، چهره، سیما، درخشندگی و حرکات و رفتار، شبیه‌تر از فاطمه به پیغمبر اکرم ندیدم.»
بیانات در دیدار جمعی از مداحان 1373/09/03

*اول دیگران بعد خودمان!
امام حسن مجتبی علیه‌الصّلاةوالسّلام می‌گوید: شبی - شب جمعه‌ای - مادرم به عبادت ایستاد و تا صبح عبادت کرد. «حتی انفجرت عمود الصبح». تا وقتی که طلوع فجر شد. مادر من از سر شب تا صبح مشغول عبادت بود و دعا و تضرع کرد. امام حسن، علیه‌الصّلاةوالسّلام، می‌گوید - طبق روایت - شنیدم که دائم مؤمنین و مؤمنات را دعا کرد؛ مردم را دعا کرد؛ برای مسائل عمومی دنیای اسلام دعا کرد. صبح که شد گفتم: «یا اماه!»؛ «مادرم!» «لم لا تدعین لنفسک کما تدعین لغیرک» «یک دعا برای خودت نکردی! یک شب تا صبح دعا، همه برای دیگران!؟» در جواب فرمود: «یا بنی، الجار ثم الدار» «اول دیگران بعد خود ما!» این، آن روحیه‌ والاست.
بیانات در دیدار جمعی از زنان 1371/09/25

*دفاع عالمانه از ولایت
ایشان در محیط علم هم یک دانشمند والاست. آن خطبه‌ای که فاطمه‌ زهرا سلام الله علیها در مسجد مدینه، بعد از رحلت پیغمبر ایراد کرده است، خطبه‌ای است که به گفته‌ی علامه‌ مجلسی، «بزرگان فصحا و بلغا و دانشمندان باید بنشینند کلمات و عبارات آن را معنا کنند!» این‌قدر پرمغز است! از لحاظ زیبایی هنری، مثل زیباترین و بلندترین کلمات نهج‌البلاغه است. فاطمه‌ زهرا سلام‌الله‌علیها می‌رود در مسجد مدینه، در مقابل مردم می‌ایستد و ارتجالاً حرف می‌زند! شاید یک ساعت، با بهترین و زیباترین عبارات و زبده‌ترین و گزیده‌ترین معانی صحبت کرده است.
بیانات در دیدار جمعی از زنان 1371/09/25

فصل سوم. همسر امیرالمؤمنین(ع)
حضرت زهرا(س) به عنوان همسر

*مهریه و جهیزیه ساده
در دوران پس از هجرت، در آغاز سنین تکلیف، وقتی فاطمه‌ی زهرا سلام اللَّه علیها، با علی‌بن‌ابیطالب علیه‌الصّلاةوالسّلام، ازدواج می‌کند، آن مهریه و آن جهیزیه‌ی اوست؛ که همه شاید می‌دانید که با چه سادگی و وضع فقیرانه‌ای، دختر اول شخص دنیای اسلام، ازدواج خود را برگزار می‌کند. زندگی فاطمه‌ی زهرا سلام‌اللَّه‌علیها از همه‌ی ابعاد، زندگی‌ای همراه با کار و تلاش و تکامل و تعالی روحی یک انسان است.
بیانات در دیدار جمعی از زنان 1371/09/25
ما باید شایستگی خود را ثابت کنیم. مگر نمی‌گوییم که جهیزیه‌ی آن بزرگوار چیزهایی بود که انسان با شنیدن آنها اشکش جاری میشود؟ مگر نمیگوییم که این زن والامقام، برای دنیا و زیور دنیا هیچ ارزشی قائل نبود؟ مگر می‌شود که روز به‌ روز تشریفات و تجمل‌گرایی و زر و زیور و چیزهای پوچ زندگی را بیشتر کنیم و مهریه‌ دخترانمان را زیادتر نماییم؟!
بیانات در دیدار جمعی از مداحان 1370/10/05

*الگوی تعامل زن و شوهر
مگر هر کسی می‌تواند همسر امیرالمؤمنین باشد؟ عظمت علی آن‌گونه است که کوههای عظیم را در مقابل خود آب می‌کند. نَفْس همسری امیرالمؤمنین، یک نشانه‌ی بزرگ عظمت است؛ لیکن شما ببینید تعامل این زن و شوهر چگونه است و دو بزرگِ خارج از ابعاد ذهن انسان، چگونه با هم حرف می‌زنند؛ چگونه زندگی می‌کنند؛ چگونه این زندگیِ الگو و نمونه‌ تاریخ را اداره می‌کنند و چگونه هرکدام نقشی به عهده می‌گیرند!
بیانات در دیدار جمعی از مداحان 1377/07/19

*همسر رزمنده‌ای که دائما در جبهه است ...
یک وقت انسان فکر می‌کند که شوهرداری، یعنی انسان در آشپزخانه غذا را بپزد، اتاق را تر و تمیز و پتو را پهن کند و مثل قدیمی‌ها تشکچه بگذارد که آقا از اداره یا از دکان بیاید! شوهرداری که فقط این نیست. شما ببینید شوهرداری فاطمه‌ زهرا سلام‌اللَّه‌علیها چگونه بود. در طول ده سالی که پیامبر در مدینه حضور داشت، حدود نُه سالش حضرت زهرا و حضرت امیرالمؤمنین علیهماالسّلام با همدیگر زن و شوهر بودند. در این نُه سال، جنگ‌های کوچک و بزرگی ذکر کرده‌اند - حدود شصت جنگ اتّفاق افتاده - که در اغلب آن‌ها هم امیرالمؤمنین علیه‌السّلام بوده است. حالا شما ببینید، او خانمی است که در خانه نشسته و شوهرش مرتّب در جبهه است و اگر در جبهه نباشد، جبهه لنگ می‌ماند - این قدر جبهه وابسته‌ به اوست - از لحاظ زندگی هم وضع روبه‌راهی ندارند؛ همان چیزهایی که شنیده‌ایم... حقیقتاً زندگی فقیرانه‌ محض داشتند؛ در حالی که دختر رهبری هم هست، دختر پیامبر هم هست، یک نوع احساس مسئولیت هم می‌کند.
ببینید انسان چقدر روحیه قوی می‌خواهد داشته باشد تا بتواند این شوهر را تجهیز کند؛ دل او را از وسوسه اهل و عیال و گرفتاری‌های زندگی خالی کند؛ به او دلگرمی دهد؛ بچه‌ها را به آن خوبی که او تربیت کرده، تربیت کند. حالا شما بگویید امام حسن و امام حسین علیهما السّلام، امام بودند و طینت امامت داشتند؛ زینب علیهاسلام که امام نبود. فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌علیها او را در همین مدت نُه سال تربیت کرده بود. بعد از پیامبر هم که ایشان مدّت زیادی زنده نماند.
بیانات در دیدار جمعی از جوانان 1377/02/07

*زنی که شوهرش حتی یکبار از او نرنجید ...
جهاد آن بزرگوار در میدانهای مختلف، یک جهاد نمونه است. در دفاع از اسلام؛ در دفاع از امامت و ولایت؛ در حمایت از پیغمبر؛ در نگهداری بزرگترین سردار اسلام، یعنی امیرالمؤمنین که شوهر او بود.
امیرالمؤمنین درباره‌ی فاطمه‌ زهرا سلام اللَّه علیها فرمود: «ما اغضبنی و لا خرج من امری.» یک‌ بار این زن در طول دوران زناشویی، مرا به خشم نیاورد و یک‌بار از دستور من سرپیچی نکرد. فاطمه‌ی زهرا سلام اللَّه علیها با آن عظمت و جلالت، در محیط خانه، یک همسر و یک زن است؛ آن‌ گونه که اسلام می‌گوید.
بیانات در دیدار جمعی از زنان 1371/09/25

*ازدواج در جامعه ما باید مثل ازدواج فاطمه‌ زهرا (س) باشد
ازدواج‌ها در دوران انقلاب و به برکت آن آسان شد؛ چون تشریفات و سخت‌گیریها کم شد. نگذارید دوباره به خانه‌ اول برگردیم. پدران و مادران، نسبت به مقدّمات غیر لازمِ ازدواج سخت‌گیری نکنند؛ جوانان که سخت‌گیری‌ای ندارند. بگذارند ازدواج اسلامی انجام بگیرد. بگذارند ازدواج برای دختر مسلمان و زن جوانی که در محیط اسلامی است، مثل ازدواج فاطمه‌ زهرا(س) باشد؛ ازدواجی با پیوند عشقی معنوی و الهی و جوششی بی‌نظیر میان زن و مرد مؤمن و مسلمان و همکاری و همسری به معنای واقعی بین دو عنصر الهی و شریف، اما بیگانه از همه‌ی تشریفات و زروزیورهای پوچ و بی‌محتوای ظاهری. این است ازدواج درست زن مسلمان و تربیت فرزند و اداره‌ محیط خانه و البته اندیشیدن و پرداختن به همه چیز جامعه و دین و دانش و فعالیت اجتماعی و سیاسی. اسلام، این است.
بیانات در دیدار با جمع کثیری از بانوان 1368/10/26

فصل چهارم. ام ابیها
حضرت زهرا(س) به‌ عنوان دختر و مادر

*خدمت به پدر راهی برای کمال انسانی
مسائل معنوی تا حدود زیادی به فضایل عملی ارتباط پیدا می‌کند. یعنی به آنچه که از تلاش فاطمه‌ زهرا سلام‌اللَّه‌علیها ناشی می‌شود. مفت نمی‌دهند و بدون دلیل نمی‌بخشند. عمل انسان - در حد بالایی - در احراز فضایل و مناقب تأثیر می‌کند. دختری که در کوره‌ گداخته‌ مبارزات سخت پیغمبر در مکه متولد شد و در شعب ابی‌طالب یار و غمگسار پدر بود،این دختر مثل یک فرشته‌ نجات برای پیغمبر؛ مثل مادری برای پدر خود؛ مثل پرستار بزرگی برای آن انسان بزرگ، مشکلات را تحمل کرد. غمگسار پیغمبر شد، بارها را بر دوش گرفت، عبادت خدا را کرد، ایمان خود را تقویت کرد، خودسازی کرد و راه معرفت و نور الهی را به قلب خود باز کرد. اینهاست آن ویژگی‌هایی که آدمی را به کمال می‌رساند.
بیانات در دیدار جمعی از زنان 1371/09/25

*تسلی‌بخش پیغمبر
شما ببینیدحضرت[فاطمه(سلام‌الله‌علیها)] چگونه زندگی کرده است! تا قبل از ازدواج که دخترکی بود، با آن پدرِ به این عظمت کاری کرد که کنیه‌اش را امّ‌ابیها - مادرِ پدر – گذاشتند. در آن زمان، پیامبر رحمت و نور، پدیدآورنده‌ی دنیای نو و رهبر و فرمانده‌ی عظیم آن انقلاب جهانی - انقلابی که باید تا ابد بماند - در حال برافراشتن پرچم اسلام بود. بی‌خود که نمی‌گویند امّ‌ابیها! نامیدن آن حضرت به این کنیه، به دلیل خدمت و کار و مجاهدت و تلاش اوست. آن حضرت چه در دوران مکّه، چه در دوران شعب‌ابیطالب - با آن‌همه سختیهاکه داشت - و چه آن هنگام که مادرش خدیجه از دنیا رفت و پیغمبر را تنها گذاشت، در کنار و غمخوارِ پدر بود. دلِ پیغمبر در مدّت کوتاهی با دو حادثه‌ی وفات خدیجه و وفات ابیطالب شکست. به فاصله‌ی کمی این دو شخصیّت از دست پیغمبر رفتند و پیغمبر احساس تنهایی کرد. فاطمه‌ی زهرا سلام‌الله‌علیها در آن روزها قدبرافراشت و با دستهای کوچک خود غبار محنت را از چهره‌ی پیغمبر زدود. امّ‌ابیها؛ تسلّی‌بخش پیغمبر. این کُنیت از آن ایام نشأت گرفت.
بیانات در دیدار جمعی از مداحان 1373/09/03

*تربیت فرزندانی که الگوی بشریتند
زندگی فاطمه‌ زهرا سلام‌الله‌علیها از همه‌ ابعاد، زندگی‌ای همراه با کار و تلاش و تکامل و تعالی روحی یک انسان است. شوهر جوان او دائماً در جبهه و میدان‌های جنگ است؛ اما در عین مشکلات محیط و زندگی، فاطمه‌ زهرا سلام‌الله علیها، مثل کانونی برای مراجعات مردم و مسلمانان است. او دختر کارگشای پیغمبر است و در این شرایط، زندگی را با کمال سرافرازی به پیش می‌برد: فرزندانی تربیت می‌کند مثل حسن و حسین و زینب؛ شوهری را نگهداری می‌کند مثل علی و رضایت پدری را جلب می‌کند مثل پیغمبر! راه فتوحات و غنایم که باز می‌شود، دختر پیغمبر ذره‌ای از لذتهای دنیا و تشریفات و تجملات و چیزهایی را که دل دختران جوان و زنها متوجه آنهاست، به خود راه نمی‌دهد. عبادت فاطمه‌ زهرا، سلام اللَّه علیها، یک عبادت نمونه است.
بیانات در دیدار جمعی از زنان 1371/09/25

*تربیت نسل معرفت و معنویت
تطبیق سوره‌ی کوثر با فاطمه‌ زهرا(سلام‌الله‌علیها) یک تطبیق مصداقی درست است؛ این همه برکات بر خاندان پیغمبر، بر یکایک ائمه‌ هدی(علیهم‌السّلام)! عالم پُر است از نغمه‌های دلنواز فردی و اجتماعی و دنیائی و اخروی که از این حنجره‌های پاک برخاسته؛ حسین‌بن علی، زینب کبری، امام حسن مجتبی، امام صادق، امام سجاد؛ هر کدام از ائمه. ببینید چه غوغایی است در عالم معرفت، در عالم معنویت، در بزرگراه هدایت از کلمات این بزرگواران و درس‌های آنها و معارف آنها! این نسل فاطمه‌ زهراست.
بیانات‌ در دیدار مداحان اهل بیت(ع) به مناسبت میلاد حضرت فاطمه‌ی زهرا(س) 1386/04/14
فصل پنجم. الگوی زن مسلمان ایرانی

*زنی که اسلام می‌خواهد بسازد
اسلام، فاطمه - آن عنصر برجسته و ممتاز ملکوتی - را به عنوان نمونه و اسوه‌ زن معرفی می‌کند. آن، زندگی ظاهری و جهاد و مبارزه و دانش و سخنوری و فداکاری و شوهرداری و مادری و همسری و مهاجرت و حضور در همه‌ میدان‌های سیاسی و نظامی و انقلابی و برجستگی همه جانبه‌ او که مردهای بزرگ را در مقابلش به خضوع وادار می‌کرد، این هم مقام معنوی و رکوع و سجود و محراب عبادت و دعا و صحیفه و تضرّع و ذات ملکوتی و درخشندگی عنصر معنوی و همپایه و هموزن و همسنگ امیرالمؤمنین و پیامبر بودن اوست. زن، این است. الگوی زنی که اسلام می‌خواهد بسازد، این است.
بیانات در دیدار با جمع کثیری از بانوان 1368/10/26

*الگویی برای فهم درست و هوشیاری در موقعیت‌ها
فاطمه‌‌ زهرا و زینب کبری(سلام‌‌الله‌‌علیهما) زنان الگو و نمونه‌‌ اسلامند. زن امروز دنیا الگو می‌خواهد. اگر الگوی او زینب و فاطمه‌‌ زهرا باشند، کارش عبارت است از فهم درست، هوشیاری در درک موقعیت‌ها و انتخاب بهترین کارها؛ و لو با فداکاری و ایستادن پای همه چیز برای انجام تکلیف بزرگی که خدا بر دوش انسانها گذاشته است، همراه باشد. زن مسلمانی که الگویش فاطمه‌‌ زهرا یا زینب کبری (علیهماالسّلام) باشد، این است.
اگر زن به فکر تجملات و خوش‌گذرانی‌ها و هوس‌های زودگذر و تسلیم شدن به احساسات بی‌بنیاد و بی‌ریشه باشد، نمی‌تواند آن راه را برود؛ باید این وابستگی‌ها را که مثل تار عنکبوت بر پای یک انسان رهروست، از خود دور کند، تا بتواند آن راه را برود؛ کما اینکه زن ایرانی در دوران انقلاب و در دوران جنگ همین کار را کرد، و انتظار این است که در همه‌ دوران انقلاب همین کار را بکند.
بیانات در دیدار جمعی از پرستاران 1370/08/22

*الگوی زن مسلمان ایرانی
زنهای مؤمن در جامعه‌ ما سعی کنند قدر زن ایرانیِ مسلمان را بدانند. ارزش زن اسلامی و مسلمان را بدانید. زنی که در اختلاط و معاشرت، با مرد قاطی نمی‌شود و خود را وسیله‌ای برای جلب چشم مرد نمی‌داند و خود را بالاتر از این می‌داند؛ زنی که شأنش را عزیزتر از این می‌شمارد که خود را عریان کند و با صورت و موی و بدن خود، چشم روندگان را به سمت خویش جلب کند و هوس آنها را اشباع نماید؛ زنی که خود را در دامنه‌ قله‌ای می‌داند که در اوج آن، فاطمه‌ زهرا(س) - بزرگترین زن تاریخ بشر - قرار دارد؛ آن زن، زن مسلمان ایرانی است. این زن باید دیگر از این بازیچه‌های فراهم آمده‌ی تمدن غربی و روشهای توطئه‌آمیز آن، رو بگرداند و به آن بی‌اعتنایی کند.
بیانات در دیدار با جمع کثیری از بانوان 1368/10/26

*الگویی برای درس گرفتن و گرایش قلب‌ها وابسته شدن جوانان
فاطمه‌ی زهرا (سلام‌‌الله‌‌علیها) را که می‌خواهید معرفی کنید، آن‌چنان معرفی کنید که یک انسان مسلمان، یک زن مسلمان، یک جوان مسلمان از آن زندگی درس بگیرد؛ در دل خود نسبت به آن مجسمه‌ی قداست و طهارت و حکمت و معنویت و جهاد، احساس خشوع و خضوع و وابستگی کند. این، طبیعت انسان است. ما انسانها تابع و متمایل به کمالیم. اگر بتوانیم کمال را در خودمان ایجاد کنیم، می‌کنیم؛ اگرنه، آن کسی که صاحب کمال است، به طور طبیعی انسان به او گرایش دارد.
بیانات در دیدار جمعی از مداحان 1389/03/13

*رمز «یازهرا»
هیچ کس - نه امام بزرگوار، نه بزرگان انقلاب - در دوران دفاع مقدس به رزمندگان نگفت که رمز «یا زهرا» براى حملاتتان بگذارید، یا سربند «یا زهرا» ببندید؛ اما هر چه که شما نگاه می‌کنید، در طول دوران دفاع مقدس، اسم مبارک حضرت زهرا از همه‌ نام‌هاى مطهر و مبارک دیگر بیشتر مطرح است، بیشتر آورده می‌شود؛ همچنین نام مبارک حضرت بقیةالله (ارواحنا فداه). این دو نام در انقلاب، به طور طبیعى، بدون دستور، بدون یک مطالعه‌ قبلى، همین طور از دل‌ها و از ایمان‌ها و از عواطف روئیده است؛ این نشانه‌ مبارکى است؛ نشانه‌ى توجه آن بانوى دو عالم، آن عنصر ملکوتىِ الهىِ بى‌نظیر در عرصه‌ى وجود از لحاظ نورانیت - بعد از پدر بزرگوار و امیرالمؤمنین (علیه‌السّلام) - است.

انتهای پیام

کلید واژه ها

منبع:قطره*


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:39 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

با حضور امیر پوردستان ۵ دستاورد جدید نیروی زمینی ارتش رونمایی شد

 
ماندگارنیوز*
زمان انتشار: چهارشنبه 26 فروردين 1394

با حضور امیر پوردستان ۵ دستاورد جدید نیروی زمینی ارتش رونمایی شد ویژگی‌ها و تصویر ربات موشک‌انداز «نذیر»

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، صبح امروز چهارشنبه و در آستانه 29 فروردین ماه روز ارتش، نیروی زمینی ارتش از 5 دستاورد جدید خود در حوزه رزم زمینی با حضور امیر احمدرضا پوردستان فرمانده این نیرو رونمایی کرد.

* تانک چرخدار اقارب

برای اولین بار در کشور تانک چرخدار ایرانی که به همت متخصصین داخلی تولید شده، رونمایی شد.

این تانک مجهز به توپ 90 میلی متری و دارای 4 نفر کاربر است.‎

تیربار فرماندهی این تاک 12.7 میلیمتر است و نسبت توان به وزن آن 30 است.

تانک اقارب تجهیز شده به آخرین نسل کنترل آتش بوده و سیستم تعلیق آن نیز مستقل است.

این تانک دارای 8 چرخ فعال است.

* ربات مسلح
همچنین برای اولین بار ربات مسلح چهار در چهار رونمایی شد.

این ربات قابلیت حمل دو موشک و 600 کیلو محموله را دارد. ربات نیروی زمینی قابلیت انجام ماموریت براساس برنامه ریزی و کنترل لحظه را داراست.

این ربات همچنین قابلیت انجام ماموریت های شناسایی و رزمی و قابلیت نصب یک سلاح اجتماعی متوسط (تیربار 7.62 میلیمتری یا دو موشک پدافند هوایی یا دو موشک ضد زره) را دارد.

شعاع عملیاتی این ربات بدون سرنشین در فاز اول 2 کیلو متر است.

* تفنگ تک تیرانداز 23 م.م باهر

این سلاح که قابلیت نفوذ در جلیقه را داراست، یک سلاح ضد بالگرد نیز بشمار می‌رود.

وزن این سلاح 62 کیلوگرم و برد آن 4 کیلومتر است.

خدمه این سلاح نیز 3 نفر است.

* خودروی شنی‌دار فوق سبک

این خودرو قابلیت حرکت با سرعت 100 کیلومتر در جاده های دارای عارضه و 130 کیلومتر در در جاده های شوسه‎ را داراست و از چابکی بالایی برخوردار است.

این خودرو قابلیت نصب سلاح اجتماعی (تیربار 12.7 م.م) اتوماسیون و استاپ لایزر بر روی پلتفرم با دو درجه آزادی را دارد.

سرنشین این خودرو یک نفر و وزن آن نیز 4 تن است.

این خودرو در شعاع عملیاتی 400 کیلومتر عمل می کند.

* تک‌تیرانداز شاهر با خشاب

تفنگ تک‌تیرانداز شاهر به همراه خشاب از دیگر دستاوردهایی است که امروز رونمایی شد.

تعدادی از این نوع سلاح در نیروی زمینی تولید شده که در آینده نزدیک به تولید انبوه می‌رسد.

کالیبر این سلاح 14.5 م.م بوده و وزن آن 24 کیلوگرم است.

سلاح مذکور با ظرفیت خشاب 5 گلوله فعالیت می کند و خدمه آن نیز 3 نفر است.

برد این سلاح 3 کیلومتر است.

انتهای پیام/

منبع: فارس نیوز

 


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:37 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

مزارمنورحضرت آیت الله عبادی امام جمعه اسبق زاهدان ومشهد/تصویر

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[تصویر:  39040111544260364927.gif]
 
 
 
 
 
مزارمنورحضرت آیت الله سیدمهدی عبادی نماینده اسبق ولی فقیه وامام  جمعه اسبق استانهای سیستان وبلوچستان وخراسان بزرگ
 
 
u2e2_dsc_0048.jpg
 
برای دیدن عکس درابعادواقعی ،برروی آن کلیک کنید
 
مزار:استان خراسان رضوی /بهشت رضا(ع)مشهدمقدس

ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:36 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 :: مزارمطهرشهدای وحدت ،سرداران شهید نورعلی شوشتری ورجبعلی محمدزاده /تصویر 
 
 
 
 
[تصویر:  39040111544260364927.gif]
 
 
شادی روح سردار ان شهیدشوشتری ومحمدزاده  صلـــــوات
 
 
 
مزارمطهرشهدای وحدت ،سرداران شهید
 
نورعلی شوشتری ورجبعلی محمدزاده 
 
vg1_dsc_0054.jpg
برای دیدن عکس درابعادواقعی ،برروی آن کلیک کنید
 

مزار:استان خراسان رضوی،بهشت رضا(ع)مشهدمقدس


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:35 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

(تصویر) جلسه رهبری، هاشمی و سید احمد خمینی

 

 

 
صدای ایران*
(تصویر) جلسه رهبری، هاشمی و سید احمد خمینی
کد خبر: ۵۶۵۲۴
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۸
تصویر زیر، عکس کمتر دیده شده‌ای از جلسه سران قوا در بیت امام است. در این تصویر، سیداحمد خمینی یادگار امام، آیت‌الله خامنه‌ای رئیس‌جمهور وقت و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس وقت مجلس شورای اسلامی در کنار یکدیگر دیده می‌شوند.
 
منبع: نامه نیوز

 


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:34 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

زندگینامه دکترعباس سلطان پور

 

 

 

۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين

 

دكتر عباس سلطانپور متولد اسفند ماه سال 1309 در ده كوه سرخ نزديكي كاشمر و در خانواده اي نسبتا مرفه بدنيا آمد.باشروع جنگ و شيوع تيفوس در كشور پدر و مادر خود را به فاصله تنها يك ماه از  دست داد. از آن پس وي و برارد كوچكترش زندگي سختي را تحت سرپرستي عموي خود ادامه دادند.

وي پس از سه سال دوري از مدرسه به تنهايي سرپرستي زندگي خود و برادرش را بر عهده گرفت و به طور داوطلب تحصيلات خود را اغاز و ادامه داد در سال 1330 پس از اخذ ديپلم طبيعي خود در مشهد به تهران‌آمد و در كنكور پزشكي دانشگاه تهران پذيرفته شد اما اوضاع نامناسب مالي موجب شد به ارتش وارد شود.

دكتر سلطانپور در اين زمان با توجه به شرايط روحي كه در‌ان قرار داشت و وجود جريانات حاكم بر فضاي كشور و موضوع ملي شدن صنعت نفت توسط دكتر مصدق، همانند بسياري از جوانان همدوره خود وارد فعاليت هاي حزبي شد و مدت دو سال را در زندان سپري كرد.

وي پس از اتمام دوره زندان، تحصيلات خود را ادامه و در سال 38  در رشته پزشكي دانشگاه تهران فارغ التحصيل شد. با توجه به علاقه اي كه به جراحي داشت دو سال طول كشيد به عنوان رزيدنت جراحي معفي و با دعوت دانشگاه به عنوان استاديار در دانشگاه مشغول به كار شد.

مدتي بعد با استفاده از فرصت تحصيلي كه به دست آورد به انگلستان سفر كرد با قبولي در امتحانات پزشكي SRCS  و اتمام دوره چهار ساله ارتوپدي به كشور بازگشت و با بنيان گذاري بخش جراحي ارتوپدي بيمارستان هزار تختوابي فعاليت خود را دو مرتبه آغاز كرد.

وي توانست در اين بيمارستان با مشاركت همكاران خود يك بخش مستقل ارتوپدي ايجاد كند بطوري كه ميانگين بين 25 تا 40 عمل در طول هفته در اين بخش انجام مي شد. وي همچنين اولين كسي بود كه عمل تعويض مفصل را در كشور انجام داد.

دكتر سلطانپور معتقد است بيمارستان محلي براي درمان همه بيماران است  و مي بايست به همه كساني كه احتياج به درمان دارند خدمت شود.

وي در سال 59 از تدريس كناره گيري كرد و بازنشسته شد.اما با شروع جنگ در ايران ماند و با توجه به كميود پزشك در دوران دفاع مقدس به جبهه رفت.

وي با بيان خاطرات دوران دانشجويي و تاثير اساتيد بر روحيات و ديدگاه خود اينگونه تعريف مي كند: اساتيد دانشكده پزشكي در آن زمان همگي از افراد نمونه وپزشكان بي نظير بودند. مرحوم دكتر قريب، پرفسور عدل و ساير اساتيد از شخصيت هايي بودند كه آدم را به خود جذب مي كردند.

 مرحوم دكتر صادقي هميشه به ما نصيحت مي كرد اگر در اين رشته به دنبال پول هستيد بهتر است‌آن را عوض كنيد چون اگر بخواهيد طبيب خوبي باشيد پولدار نخواهيد شد و همين مساله را در رفتار خود نيز نشان مي داد.

وي راجع به زندگي خصوصي خود اظهار داشت: من داراي 2 پسر و يك دختر هستم پسر بزرگم معلول است اما پسر كوچكم در لندن معلم است و دخترم نيز در رشته حسابداري تحصيل كرده است.

دكتر سلطانپور ورزش و تاريخ را از علاقه مندي هاي خود مطرح و به دانشجويان پزشكي توصيه مي كند: من نيز مانند اساتيد خود معتقدم براي به دست آوردن پول راه هاي ساده تري وجود دارد و كسي كه براي پول وارد اين رشته مي شود بهتر است نيايد.

وي در ادامه با اشاره به ويژگي هاي مثبت شغل پزشكي گفت: اين شغل با تمام بدي هايي كه دارد استقلال خاص خود را دارد.

اين متخصص ارتوپدي افزود: بار سنگيني است كه انسان خود را لايق نام معلم بداند؛ معلمي كه نتواند دانشجوياني بهتر از خود را پرورش و آموزش دهد در حقيقت در بخشي از اهداف خود شكست خورده است.

استاد سلطانپور از ميان شاگردان موفق خود به دكتر بغدادي، دكتر فرزان و دكتر طهماسبي اشاره كرد و درپايان آموزش را يك نوع عشق دانست و گفت: اسنان بايد عاشق بودن را در عمل خود نشان دهد.

 

برنامه کاری در بیمارستان ساسان
 
آدرس:
تهران، میدان ولیعصر، بلوار کشاورز
 
تلفن: 
 
88965170-9

 

دکتر عباس سلطان پور جراح و متخصص ارتوپدی

کد عضویت 332177

 

مدیریت دکتر عباس سلطان پور
   
موقعیت تهران › تهران
آدرس تهران، بلوار کشاورز، بالاتر از چهارراه فلسطین، پلاك 59، بیمارستان ساسان
تلفن ثابت ۸۸۹۶۵۱۷۱-۹
تلفن همراه ---
ایمیل ---
شرح خدمات ---

 


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:33 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

تصویر کمتردیده شده /سردارشهیدمحمدیزدانی کریزی

 
[تصویر:  39040111544260364927.gif]

برای دیدن عکس در ابعاد واقعی، بر روی آن کلیک کنید

lpij_1_008.jpg

شادی روح سردار شهید محمّدیزدانی کریزی  صلـــــوات

AKSGIF.IR- rasool akram mohammad gifتصاویر متحرک حضرت محمد (ص)

سردار شهید محمّدیزدانی کریزی /قائم مقام گردان کوثر لشگر21امام رضا(ع)خراسان،محل شهادت شلمچه /عملیات کربلای 5/نوزدهم دیماه سال یکهزاروسیصدوشصت وپنج هجری شمسی

 

 
 
گلزار:  شهید مدرس شهرستان کاشمر(استان خراسان رضوی)

 


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:32 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

تصویر کمتردیده شده /سردارشهیدمحمدیزدانی کریزی

 
[تصویر:  39040111544260364927.gif]

برای دیدن عکس در ابعاد واقعی، بر روی آن کلیک کنید

lpij_1_008.jpg

شادی روح سردار شهید محمّدیزدانی کریزی  صلـــــوات

AKSGIF.IR- rasool akram mohammad gifتصاویر متحرک حضرت محمد (ص)

سردار شهید محمّدیزدانی کریزی /قائم مقام گردان کوثر لشگر21امام رضا(ع)خراسان،محل شهادت شلمچه /عملیات کربلای 5/نوزدهم دیماه سال یکهزاروسیصدوشصت وپنج هجری شمسی

 

 
 
گلزار:  شهید مدرس شهرستان کاشمر(استان خراسان رضوی)

 


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:32 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

چرا محسن رضایی به سپاه بازگشته است؟

 
کد خبر: ۳۹۲۴۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - 20 April 2015
قطره*

 

چرا محسن رضایی به سپاه بازگشته است؟

پس از بحران لبنان، فلسطین، سوریه، عراق و افغانستان منطقه آبستن حوادث یمن و تجاوز آل سعود به این کشور تا حدودی علوی است محسن رضایی مجددا به جمع پاسداران که البته هرگز هم در طول این ۱۸ سال با وجود همهٔ بی‌مهری‌ها از جمع آن‌ها جدا نبود بر می‌گردد.
در واپسین روزهای سال ۹۳ پس از انتشار اخبار بازگشت محسن رضایی به سپاه پاسداران توجهات زیادی از طریق رسانه‌ها، اظهار نظر‌ها و شبکه‌های اجتماعی به این مسأله جلب شد که این درخواست محسن رضایی از رهبری و پذیرش سریع آن و فعال شدن پرونده محسن رضایی در زمره پاسداران انقلاب اسلامی چه مفهوم و پیامی دارد تقریبا حدود ۱۸ سال از خروج رضایی از سپاه می‌گذرد پس چرا حالا پس از این همه مدت چنین اتفاقی می‌افتد؟

امیرعلی امیری در یادداشتی در «تابناک» در پاسخ به این پرسش‌ها نوشت: چنین اتفاقی زمانی می‌افتد که پاسداران انقلاب، شاگردان سابق محسن رضایی که کشف و رشد آن‌ها توسط وی در سپاه و جنگ از خصوصیات بارز وی توسط رهبر انقلاب برشمرده می‌شود (در یکی دو سال گذشته و همین اواخر سال ۹۳ مقام معظم رهبری در دو دیدار جداگانه یکی با فرماندهان ارشد ستاد کل نیروهای مسلح و یکی در ملاقات سر لشکر رحیم صفوی اشاره می‌کنند به اینکه این هنر آقای رضایی در شناسایی انسان‌ها و میدان دادن به آن‌ها و...) به عنوان مستشاران طراز اول دفاعی و امنیتی در منطقه خاورمیانه نقش اول را ایفا می‌کنند و پس از بحران لبنان، فلسطین، سوریه، عراق و افغانستان منطقه آبستن حوادث یمن و تجاوز آل سعود به این کشور تا حدودی علوی است محسن رضایی مجددا به جمع پاسداران که البته هرگز هم در طول این ۱۸ سال با وجود همهٔ بی‌مهری‌ها از جمع آن‌ها جدا نبود بر می‌گردد.

در همهٔ این ۱۸ سال به یاد دارم که هر ماه رمضان همهٔ فرماندهان دفاع مقدس مراسم افطار با صفا و صمیمیتی را در منزل محسن رضایی داشته و دارند و او میزبان همرزمان خود است و همه حتی آن‌ها که گا‌ها زبان به تخریب محسن رضایی در فضای سیاسی می‌گشایند حضور می‌یابند و همچون استادی او را در حلقه خود می‌گیرند آری او هرگز با پاسداری فاصله نداشته است با این همه این سؤال و عاقبت این کار و انجام آن در این ایام مرتب مطرح می‌شود.

لذا بنده هم که افتخار دارم چند صباحی یک بار در جلسه‌ای و یا مشورتی با آقا محسن ملاقاتی داشته باشم، از طرف دوستان مختلفی مورد سؤال واقع شده‌ام که آیا معلوم است آقا محسن می‌خواهد چکار کند؟ حالا برای چی برگشتند به سپاه؟ با فعالیت‌های سیاسی و انتخاباتی و غیره چه می‌خواهد بکند؟ شایعه اینکه او قرار است رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بشود درست است یا نه؟ و... .
منبع: تابناک

 


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:32 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

بمناسبت میلاد امام باقر؛ هفت نکته درباره امام پنجم

 
   کد خبر: 8361 دوشنبه، 31 فروردین 1394 - 10:35
 
بمناسبت میلاد امام باقر؛
هفت نکته درباره امام پنجم
 
اول ماه مبارک رجب، مصادف با سال روز ولادت حضرت باقر العلوم علیه السلام می باشد.که به همینی مناسبت توجه خوانندگان عزیز را به نوشتار کوتاه زیر جلب می کنم.
  

به گزارش روضه نیوز ؛اول ماه مبارک رجب، مصادف با سال روز ولادت نورانی و پر خیر و برکت پنجمین گوهر تابناک امامت و ولایت حضرت امام محمّد بن علیّ، ملقّب به باقر العلوم علیه السلام می باشد. ضمن عرض تبریک و تهنیت به پیشگاه حضرت بقیة الله الأعظم عجل الله فرجه الشریف ، مراجع عظام تقلید و عموم شیعیان و علاقه مندان و شیفتگان ایشان، توجه خوانندگان عزیز را به نوشتار کوتاه زیر جلب می کنم.

1- ولادت نورانی
ولادت حضرت امام محمد باقر ع را، نخسین روز ماه رجب سال 57 هجری و عده ای از مورّخین در سوّم ماه صفر سال 58 هجری گفته اند.هفت نکته درباره امام پنجم
پدر بزرگوارش «امام علیّ بن حسین بن علیّ بن ابی‏ طالب علیهم السلام» معروف به سجّاد ع و مادرش «فاطمه» معروف به امّ عبدالله دختر امام حسن مجتبی علیه السلام است که امام صادق ع درباره ایشان فرمود: فاطمه، صدّیقه ای است که در میان فرزندان حسن بن علیّ ع بی نظیر است .
حضرت امام محمّد باقر ع که از سوی جدّ بزرگوارش پیامبر اکرم ص به «باقر العلوم» شکافنده علوم و دانش‏ ها ملقّب گردید.

 

2- شاهد حماسه کربلا
امام باقر ع بیش از سه سال از عمر خویش را در حالی که کودکی خردسال بود در عصر جدّش امام حسین ع گذراند و در آغاز زندگی خویش از نزدیک، حادثه خونین و تاریخی کربلا را شاهد بود.
یعقوبی نقل می کند که حضرت باقر ع فرمود: هنگامی که جدّم حسین بن علیّ ع به شهادت رسید، من چهار ساله بودم و شهادت آن حضرت و آنچه که در آن روز بر ما گذشت را به یاد دارم... .

 

3- امامت و رهبری جامعه
امام باقر ع در خلال امامت پدر بزرگوارش حضرت زین العابدین ع ، از شاخسار رسالت و علوم و معارف نبوی ص بهره ها برد و در دامن پاک خاندان وحی و امامت پرورش یافت تا در آینده، مسئولیت رهبری و هدایت جامعه اسلامی و بشری را به عهده گیرد.
جابر بن عبّدالله انصاری، صحابی گران قدر رسول خدا ص می گوید: پیامبر اکرم ص به من فرمود: تو آن قدر عمر می کنی تا یکی از فرزندان مرا از نسل حسین ع ملاقات خواهی کرد. او را «محمّد» می نامند، وی علم دین را کاملاً مو شکافی می کند، هنگامی که او را دیدی سلام مرا به او برسان .
دانشمندان هم عصر آن حضرت، سخنان شگفت انگیزی از علوم و دانش های امام ع را نقل کرده اند که در کتاب های حدیثی و تاریخی ضبط شده است.

 

4- اوضاع اجتماعی، سیاسی شیعه
اوضاع سیاسی در دوران حضرت امام محمد باقر ع نیز بهتر از آنچه که در زمان آباء و اجداد طاهرینش ع و شیعیان آنها پیش آمد نبود. برخی از مسائل دوران امامت آن حضرت، مقارن با حکومت ظالمانه هشام بن عبدالملک اموی بود . او مانند دیکر خلفای اموی شدیداً به مقام و منزلت حضرت باقر ع در بین مسلمانان رشک برده، در راه تصرف حکومت و کنار زدن امام ع ، از هیچ جنایتی خودداری نمی کرد. عظمت علمی و معنوی امام باقر ع ، چنان گیرا و جذّاب بود که حتی خلفای اموی و دشمنان را به کرنش و تعظیم وا می داشت. البته به غیر از عراق، در مکه و مدینه نیز شیعیان اندکی وجود داشتند که تعداد آنها نسبت به شیعیان عراق کمتر بود و در میان اصحاب و یاران حضرت تعداد 497 نفر از آنها در رجال طوسی نام برده شده اند که رابطه شان با امام ع قوی بوده و در کتب اهل سنت، اشخاص بسیار زیادی نام برده می شوند که از حضرت حدیت نقل کرده اند ولی جزو اصحاب ایشان به حساب نمی آیند. تعداد شیعیان اگر چه زیاد بود ولی چنانچه گذشت، به منظور جنبش و قیام عمومی که بتوان به پیروزی رسید و بر اساس اسلام و مسلمین ضربه ای وارد نشود نمی شد به آنان اعتماد کرد و اوضاع سیاسی و مصلحت اسلام هم که تشخیص آن با امام معصوم و حجت خدا در روی زمین است ، اجازه چنین حرکتی را نمی داد.


از میان اصحاب خاص ایشان چند نفر بیش از دیگران شهرت دارند و مقدار زیادی از احادیث شیعه در جوامع حدیث از طریق آنها نقل شده است که می توان از زرارة بن اعین، بُرید بن معاویة، ابان بن تغلب، ابو بصیر، هشام بن سالم، محمّد بن مسلم، کُمیت اسدی، جابر بن یزید نام برد و بعضی از این افراد تا زمان امام صادق ع نیز زنده بودند و از آن حضرت نیز احادیث زیادی روایت کرده‏اند و وظایف مهمی را در عصر امام صادق ع انجام داده اند. مثلاً محمّد بن مسلم می گوید: از امام باقر ع سی هزار حدیث و از امام صادق ع شانزده هزار حدیث سوال کردم و جواب آنها را برای من فرمودند.
امام صادق ع فرمود: احادیث پدرم را کسی جز زرارة و ابو بصیر مرادی و محمّد بن مسلم و برید حفظ نکردند، اینها حافظان دین هستند و در دنیا و آخرت به سوی ما سبقت گرفته‏اند .
دوران امامت آن حضرت مصادف با ادامه فشارهای خلفای ستمگر بنی امیه مانند: ولید بن عبدالملک، سلیمان بن عبدالملک، عمر بن عبدالعزیز، یزید بن عبدالملک و هشام بن عبدالملک بود که تاریخ، برخورد جنایت کارانه آنها را با اهل بیت پیامبر ص و شیعیان ضبط نموده است. در آن دوران، عراق به عنوان مرکز اصلی شیعیان بود و همین مسئله باعث وحشت دستگاه اموی شده بود و لذا حاکمان اموی سعی می کردند از نزدیک شدن مردم عراق با حضرت باقر ع جلوگیری کنند. به زعم آنها، مردم عراق شیفته محمّد بن علیّ علیهما السلام بودند و او را امام می دانستند و از تماس ها ممانعت می کردند. لکن در مراحل مختلف از جمله مراسم حج و غیره، مردم مسلمان و به خصوص شیعیان عراق با حضرت باقر علیه السلام تماس برقرار نموده و دستور می گرفتند و یا سوال ها و شبهات فقهی و غیره را با ایشان در میان می گذاشتند و پاسخ و راهنمائی می شنیدند.

 

5- پدیده غُلات و افراط گرایان
مشکل مهم در آن زمان، مسئله غُلات بود که تعداد آنها رو به فزونی گذاشته بود. آنان با سوء استفاده از روایات امام باقر ع و نسبت دادن احادیث جعلی به حضرت می کوشیدند از حیثیت شیعی برخوردار شوند و با کشاندن شیعیان به جمع خود به اغراض سیاسی شان جامه عمل بپوشانند، به خصوص زمانی که امام باقر ع در مدینه تشریف داشتند. اما حضرت آنها را طرد می کردند و دستور می دادند که اصحاب و دوست داران ایشان نیز آنها را طرد نمایند. یفرة بن سعید و بیان بن سمعان را که از رهبران غلات بودند توسط اصحاب امام باقر ع طرد و گمراه معرفی شدند.

غلات، سعی می کردند با وانمود کردن اطاعت ظاهری از امام باقر ع ، خود را از عمل به وظائف اسلامی معاف دانسته ولی امام ع مکرر به لزوم عمل صالح تاکید می فرمودند و سعی در خنثی نمودن اندیشه انحرافی غلات می کردند.
حضرت می فرمودند: شیعیان ما اطاعت کنندگان خدا هستند .
همچنین می فرمودند: شیعیان ما اهل زهد و عبادت هستند، افرادی که شبانه روزی پنجاه و یک رکعت نماز بجای می آورند، شبها در حال عبادت و روزها، روزه دار و زکات اموال خود را می پردازند و به زیارت خانه خدا رفته و از محرّمات الهی اجتناب می کنند .


مسئله دیگر قابل ذکر این است که امام باقر علیه السلام نسبت به مردم عراق و میزان پایداری و اطاعت آنها در راه و اهداف عالیه اسلامی اعتماد نداشتند، گرچه آنها به شدت اظهار علاقه می کردند اما به دلائلی که بعضی از آنها به سوابق تاریخی مردم کوفه و رفتار آنها با امام علیّ، امام حسن و امام حسین علیهما السلام بر می گردد. امام باقر ع در جواب یکی از شیعیان که گفت: اصحاب و یاران ما شما در کوفه جمعیتی زیاد هستند و شما را اطاعت می کنند، فرمودند: آنها به خون های خود بخیل تر هستند .
با توجه به این مسائل کمی یاران و انصار واقعی و خالص حضرت باقر علیه السلام، مصلحت اسلام و حفظ آن را در رعایت «تقیّه» می دانستند و علی رغم فشاری که مردم عراق از حاکمان ستمگر و ظالم اموی متحمل می شدند قیام نفرمودند و این مسئله باعث شد که تعداد زیادی در امامت ایشان تردید کردند و لذا انشعاباتی در میان آنها رخ داد و عده ای به امامت برادرش «زید» معتقد شدند. ولی امام باقر ع همواره شیعیان را به صبر و بردباری در برابر مشکلات و مقاومت و خویشتن داری توصیه می فرمودند.


روایت مفصّل و جالبی در تحلیل اوضاع سیاسی شیعه و فشار خلفا از آغاز دعوت پیامبر ص تا زمان امام باقر ع از ایشان نقل شده است که به جهت روشن شدن دیدگاه حضرت، خلاصه ای از آن را نقل می کنیم:
«ما اهل بیت ع از ستم قریش و صف بندی آنان در برابرمان چه ها کشیدیم و دوستان و شیعیان ما نیز از دست مردم چه ها دیدند. رسول خدا ص به هنگام ارتحال از دنیا، اعلان کردند، که ما ائمه نسبت به مردم از خودشان اولی تریم، ولی قریش پشت به پشت کردند تا این امر را از معدن و محور آن خارج ساختند و حق ما را تصاحب کردند. حکومت در میان قریش دست به دست گردید تا اینکه دوباره به ما اهل بیت ع بر گردانده شد، ولی مردم بیعت ما را شکستند و بر علیه ما تدارک جنگ دیدند، به طوری که امیرالمومنین علیّ بن ابی طالب ع ، تا هنگامی که به شهادت رسید در فراز و نشیب حوادث قرار گرفته بود. سپس با فرزندش، حسن بن علیّ ع بیعت کردند ولی به او خیانت کردند... پس از آن با حسین بن علیِّ ع با بیست هزار نفر بیعت نمودند ولی به او نیز خیانت ورزیدند... و پس از آن نیر دائما مورد تحقیر و ستم قرار گرفتیم و مورد قتل و تهدید واقع شدیم، منکران حق دروغ گویان در سراسر کشور اسلامی به جعل حدیث پرداختند و می خواستند ما را در میان مردم منفور سازند که این سیاست پس از شهادت حسن ع دنبال شد. چه قدر دست و پای شیعیان را با اندک بهانه ای قطع کردند و کسانی که به دوستی ما معروف بودند راهی زندان ها شدند و اموالشان به غارت رفت تا حجّاج بن یوسف روی کار آمد. او با انواع شکنجه ها عرصه را بر پیروان ما تنگ کرد تا جائی که اگر کسی را زندیق و کافر می نامیدند بهتر از آن بود که او را شیعه علیّ امیر المومنین ع بنامند...».

 

6- امام باقر ع و برخوردهای سیاسی
در دوره امام باقر ع زمینه های انقراض امویان و روی کار آمدن عباسیان و پدیدار شدن مشاجرات سیاسی و بر سر حکومت مسلمین و نزاع های قومی هموار شده، به خصوص بعد از حادثه خونین کربلا که چهره ننگین بنی امیه را سیاه کرد و نفرت مردم از اعمال و کردار آنان زیاد شد و عده ای زیاد به سوی اهل بیت هدایت شدند و حقانیت آل علیّ ع بر آنها اشکار گردید.

لکن مردم به جهات متعددی از جنگ و درگیری نظامی با حاکمان رو گردان شده و به تدریج به طرف معارف و علوم الهی گرایش پیدا کردند و توسط امام سجاد و امام باقر و امام صادق علیهم السلام به بهترین نحو هدایت شدند و هزاران حدیث از زبان آن بزرگوار در توضیح و تبیین معارف اسلامی و قرآنی و فقهی و تفسیری در دسترس مردم و دانشمندان قرار گرفت و لذا قیام با شمشیر در این زمان به علت شکست های سابق و خفقان فراوان و کمبود حماسه آفرینان ممکن نبود و نهایت تلاش امام باقر ع ، صرف مبازره فرهنگی و تبیین و تدوین سنّت نبوی و اسلام ناب محمّدی صلّی الله علیه و آله شد و از آنجا که وجود امام باقر ع با آن هدایت ها و معنویات وجودی به ضرر حکومت بود و همواره بنی امیه از آل علیّ و اهل بیت پیامبر ع خوف داشتند، درصدد اذیت و آزار حضرت بر می آمدند ولکن ائمه معصومین ع هیچ گاه از اهمیت تکلیف شورش و انقلاب بر علیه ظلم و ستم اموی غافل نبودند و به طور غیر مستقیم قیام های حق طلبانه شیعه را رهبری می کردند، برای نمونه می توان از حرکت زید بن علیّ برادر حضرت نام برد. از امام باقر ع در روایاتی نقل شده است که قیام ایشان را تایید می کرده و فرمود: خداوندا پشت مرا به زید محکم کن .


جناب زید رض پس از قیام خونین در سال 120 یا 122هجری بنا به اختلاف نظر مورّخین ، در زمان امامت امام جعفر صادق ع به شهادت رسید.
پیروان اهل بیت ع و مکتب شیعه اثی عشری معتقدند، ائمه معصومین ع پیشوایان راستین و حجت های خدا در زمین هستند و هر کدام از آن بزرگواران، در زمان خود، طبق شرایط و اوضاع و امکانات و مصلحت اسلام و مسلمین و امر خداوند، کاری را که به صلاح اسلام و حفظ آن باشد انجام دادند و اثر همه آنها این بود که دین اسلام و زحمات چندین ساله پیامبر گرامی اکرم ص حفظ شده است و در آینده نیز خفظ خواهد شد.امروز پس از هزار و چندی سال اسلام در بین مردم مسلمان به عنوان دین جهانی، الگو و سرمشق انسان هاست و روز به روز بر پیروان آن افزوده خواهد شد تا روزی که به امر خدا مهدی موعود، حضرت بقیة الله الأعظم عج ظهور فرماید و انتقام تمام ظلم هایی که در حق ائمه ع شده بگیرد و حکومت جهانی اسلامی را در سراسر گیتی به اجرا در آورد، ان شاء الله.

 

7- حدیثی عبرت‏ آموز
در پایان این نوشتار کوتاه، توجه خوانندگان عزیز را به حدیثی ارزشمند پیرامون امامت و رهبری جامعه اسلامی جلب می کنم. باشد که همه ما با شناخت مقامات و جایگاه واقعی ائمه معصومین ع ، در پرتو عنایات و توجّهات ولیّ عصر عج بتوانیم، شیعیانی خالص برای آنان بوده و در اجرای دستورات الهی و ترک محرّمات و در این دوران با اطاعت خالصانه از دستورات و رهبری ولیّ فقیه عادل و دوراندیش زمان، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مد ظله موفق باشیم، ان شاء الله.
امام باقر ع خطاب به محمّد بن مسلم می فرماید: ای محمّد بن مسلم، هر شخص از این امّت، بدون امامی آشکار و عادل و منصوب از جانب خدا، بمیرد در حال کفر و نفاق مرده است. ای محمّد، سردمداران ظلم و ستم، پیروانشان از دین خدا منحرف شده و دیگران را به راه ضلالت می کشانند و کارهائی که انجام می دهند به خاکستری می‏ماند که در روز طوفانی، بادی شدید بر آن وزیده باشد و این جز گمراهی دور کننده از حق، چیزی دیگر نیست .

 

حجت الاسلام عبّاس جعفری فراهانی
------------------------------------------------------------------------------------
یادآوری: در نگارش این مقاله کوتاه، از مباحث کتاب حیات فکری، سیاسی امامان شیعه، تألیف استاد رسول جعفریان استفاده شده است.

قطره*

منبع : "چشمه سلطان ولی کریز"بمناسبت میلاد امام باقر؛ هفت نکته درباره امام پنجم
برچسب ها : امام ,باقر ,حضرت ,شیعیان ,مردم ,علیّ ,امام باقر ,حضرت باقر ,امام صادق ,علیه السلام ,مردم عراق

خسران اعمال یعنی چه؟

 
   کد خبر: 8367 دوشنبه، 31 فروردین 1394 - 15:27
 
 
خسران اعمال یعنی چه؟
 
خسران خسران یا زیانکاری از موضوعاتی است که بارها در قرآن کریم مورد توجه قرار گرفته است، به گونه‌ای که ریش? «خسر» 65 بار با مشتقات مختلف در این کتاب مقدس آمده است.
  

به گزارش  روضه نیوز ؛

معنای لغوی خسران    

به طور کلی خسران در لغت به معنی زیان کردن، ‌کم شدن و نیز نقصان، گمراهی و هلاکی است. [علی اکبر، دهخدا، لغت نامه ی دهخدا،ج 7،‌ص 9776-9777]    

«خَسْر» بر وزن های مختلف آمده است، ‌اما در قرآن فقط بر وزن «فُعْلْ» و در باب «فَعِلَ یَفْعَلُ» ‌و به دو حالت لازم و متعدی ذکر گردیده است. [همان]    بدون عکس

در قرآن کریم، «غرم»،‌ «غبن» و «تبّ» تقریباً مترادف با «خسر» به کار رفته اند.  

        
معنای اصطلاحی    

خسران در مفردات راغب درباره ی معنای خسران مطلبی گفته که حاصل آن چنین است: «خُسران» در اصطلاح، یعنی کم شدن سرمایه ی زندگی که به انسان نسبت داده می شود و می گویند: «خَسِرَ فُلانٌ» یعنی او زیان مند شد و خسارت دید. گاهی نیز خسران به کار و عمل تعلق می گیرد و می گویند: «خَسِرَتْ تِجارَتُه».    

گاهی واژه ی خسران درباره ی دستاوردهای زندگی مثل مال و مقام دنیایی است و گاهی درباره ی زیان مندی در دستاوردها و نتایجی که از حالات نفسانی حاصل می شود مثل از دست دادن صحت و سلامت و عقل و ایمان و ثواب که این قسم همان چیزی است که خداوند در قرآن آن را «خُسران مُبین» نامیده است. [ابوالقاسم حسین بن محمد بن فضل، راغب اصفهانی، ترجمه و تحقیق مفردات الفاظ قرآن راغب اصفهانی، به تحقیق سید غلامرضا،‌خسروی حسینی، تهران، مرتضوی، 1362، ج1، صص652-653] و مقصود ما از خسران معنوی آدمی نیز همین است.      

 
خسران مادی و معنوی   

همان‌گونه که زیانکاری در امور مادی نسبی است؛ هم افرادی که به طور کامل ورشکسته شده‌اند و هم افرادی که سود کمتری در کسب و کار خود به دست آورده‌اند، هر دو خود را زیانکار می ‌پندارند، در امور معنوی نیز زیانکاری نسبی است. اولیای الهی خود را ملامت و سرزنش می ‌کنند که چرا با فراهم بودن شرایط نتوانسته‌اند به سود و منفعت کامل دست یابند و از این لحاظ خویشتن را زیانکار می ‌بینند، اما افراد دیگری هستند که زیان آنان به مراتب بیشتر است و نه تنها سودی به دست نیاورده‌اند، بلکه ضررهای سنگینی نیز دامنگیرشان شده است.  
در هر حال، قرآن کریم و روایات، مصادیق مختلفی را برای افراد زیا‌نکار معرفی کرده است: «قُلْ هَلْ نُنَبِّئُکُمْ بِالْأَخْسَرِینَ أَعْمَالًا. الَّذِینَ ضَلَّ سَعْیُهُمْ فِی الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَهُمْ یَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ یُحْسِنُونَ صُنْعًا...» [1]   

این آیات در قرآن کریم، زیانکارترین افراد را اشخاصی معرفی می‌کند که عمل زشتی را انجام داده‌اند، اما گمان می ‌کنند که رفتار نیکی انجام می‌ دهند.    

شیطان با سوء استفاده از فطرت خیرخواهانه ی انسان‌ها، با وسوسه ‌های خود، این پندار نادرست را در ذهن آنان شکل می ‌دهد که رفتار نادرست خویش را زیبا ببینند. [2]  اما در مورد این‌ که چرا آنان زیانکارترین افرادند، مفسران نکات زیبایی را مطرح کرده‌اند که ما بخشی از مطالب ارائه شده در یکی از تفاسیر [3] را در اختیارتان قرار می‌ دهیم:   
حبط

«در زندگى خود و دیگران بسیار دیده‏ایم که گاه انسان کار خلافى انجام مى‏ دهد، در حالى که فکر مى‏ کند که کار خوب و مهمى انجام داده است، این‌گونه جهل مرکب ممکن است یک لحظه و یا یک سال، و یا حتى یک عمر، ادامه یابد، و راستى بدبختى از این بزرگتر تصور نمى ‏شود و اگر مى ‏بینیم قرآن چنین کسان را زیانکارترین مردم نام نهاده دلیلش روشن است براى اینکه کسانى که مرتکب گناهى مى‏ شوند اما مى‏ دانند خلافکارند غالباً حد و مرزى براى خلافکارى خود قرار مى ‏دهند، و لا اقل چهار اسبه نمى ‏تازند، و بسیار مى شود که به خود مى ‏آیند و براى جبران آن به سراغ توبه و اعمال صالح مى‏ روند، اما آنها که گنهکارند و در عین حال گناهشان را عبادت، و اعمال سوئشان را صالحات و کژى‏ ها را درستى ‏ها مى ‏پندارند، نه تنها در صدد جبران نخواهند بود بلکه با شدت هر چه تمام تر به کار خود ادامه مى‏ دهند، حتى تمام سرمایه ‏هاى وجود خود را در این مسیر به کار مى ‏گیرند....».

در روایات اسلامى تفسیرهاى گوناگونى براى «اخسرین اعمالا» آمده است که هر یک از آنها اشاره به مصداق روشنى از این مفهوم وسیع است، بى آن‌ که آن را محدود کند.

در حدیثى از اصبغ بن نباته مى‏ خوانیم که شخصى از امیر مومنان على (علیه السلام) از تفسیر این آیه سوال کرد، امام فرمود: منظور یهود و نصارى هستند، اینها در آغاز بر حق بودند سپس بدعت ‌هایى در دین خود گذاردند و در حالى که این بدعت ‌ها آنها را به راه انحراف کشانید، گمان مى ‏کردند کار نیکى انجام مى‏ دهند....  

در ادامه همان حدیث مى ‏خوانیم که ایشان پس از ذکر گفتار فوق فرمود: خوارج نهروان نیز چندان از آنها فاصله نداشتند! [4] در حدیث دیگر مخصوصاً اشاره به رهبان ‌ها (مردان و زنان تارک دنیا) و گروه‏ هاى بدعت ‏گذار از مسلمانان شده است. [5]

 
سرچشمه این حالت انحرافى خطرناک چیست؟

مسلّماً تعصب ‌هاى شدید، غرورها، تکبر، خودمحورى، و حب ذات از مهم‌ترین عوامل پیدایش این گونه پندارهای غلط است.  گاه تملق و چاپلوسى دیگران، و زمانى در گوشه انزوا نشستن و تنها به قاضى رفتن، سبب پیدایش این حالت مى‏ گردد، آنچنان که به جاى احساس شرمندگى و ننگ از این زشتی ‌ها، احساس غرور و افتخار و مباهات مى ‏کند.    
که خداوند در قرآن آن را «خُسران مُبین» نامیده است
این عوامل ما را به خسران نزدیک می کند

ظلم  

ظلم از جمله ی عوامل عملی است که سبب خسران انسان می شود. یکی از معنای ظلم به زیان انداختن خود و خانواده یا از دست دادن بهشت و نعمت های بهشتی است و این ظلم به خود ظلم به آیات الهی است و ظلم به آیات الهی یعنی تکذیب این آیات که منجر به ضلالت و گمراهی و نهایتاً خسران زدگی می شود.  

این معنا در آیات 45 شوری، 9 اعراف و 177-178 همین سوره دیده می شود.  

 

فسق، غفلت و پیروی از شیطان

گناه  فسق و عصیان از فرمان های الهی نقش محوری در خسران وجودی انسان دارد.  

چنان چه قرآن کریم می فرماید: «الَّذِینَ یَنقُضُونَ عَهْدَ اللَّهِ مِن بَعْدِ مِیثَاقِهِ وَ یَقْطَعُونَ مَا أَمَرَ اللَّهُ بِهِ أَن یُوصَلَ وَیُفْسِدُونَ فِی الأَرْضِ أُولَئِکَ هُمُ الْخَاسِرُونَ» [بقره، آیه ی 27]

آن چه سبب فسق و به عهده ی آدمی می شود غفلت او از یاد خداست که در 108-109 به آن اشاره شده است و به همین ترتیب غفلت از یاد خدا نتیجه ی مادی گری و دنیا طلبی و احاطه ی شیطان بر انسان است. [«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تُلْهِکُمْ أَمْوَالُکُمْ وَلَا أَوْلَادُکُمْ عَن ذِکْرِ اللَّهِ وَمَن یَفْعَلْ ذَلِکَ فَأُوْلَئِکَ هُمُ الْخَاسِرُونَ »، منافقون، 9 و «اسْتَحْوَذَ عَلَیْهِمُ الشَّیْطَانُ فَأَنسَاهُمْ ذِکْرَ اللَّهِ أُوْلَئِکَ حِزْبُ الشَّیْطَانِ أَلَا إِنَّ حِزْبَ الشَّیْطَانِ هُمُ الْخَاسِرُونَ» مجادله، 19]   

 

پی نوشت ها:

[1] . کهف، 106-103.

[2] . انعام، 43 ؛ انفال، 48؛ نمل، 24؛ عنکبوت، 38 و ....

[3] . مکارم شیرازی، ناصر، تفسیر نمونه، ج 12، ص 566-564.

[4] . مجلسی، محمد باقر، بحار الأنوار، ج 10، ص 122.

[5] . همان، ج 2، ص 298.

منبع : "چشمه سلطان ولی کریز"خسران اعمال یعنی چه؟
برچسب ها : خسران ,قرآن ,انجام ,آیات ,انسان ,زیان ,قرآن کریم ,راغب اصفهانی، ,آیات الهی ,مُبین» نامیده ,هُمُ الْخَاسِرُونَ» ,«خُسران مُبین» نامیده

شکایت یک پرنده نزد باقرالعلوم(ع)

:: شکایت یک پرنده نزد باقرالعلوم(ع)
قطره*  کد خبر: 8368 دوشنبه، 31 فروردین 1394 - 15:33
 
 
شکایت یک پرنده نزد باقرالعلوم(ع)
 
ابوبصیر نقل می‌کند: با امام باقر(ع) وارد مسجد شدیم، حضرت به من فرمود: از مردم بپرس که آیا ابوجعفر را می‌بینید. از هر کس پرسیدم، گفت نه! تا آنکه نابینایی داخل شد، حضرت فرمود از او بپرس!
  

به گزارش روضه نیوز به نقل از فارس؛ پنجمین ستاره آسمان ولایت و امامت حضرت محمد بن علی بن حسین(ع) به باقر شهرت یافته است، مادر آن حضرت، فاطمه دختر امام حسن بن علی(ع) است که امام صادق(ع) از وی با تعبیر «کانت صدیقة لم تدرک مثلها فی آل الحسن» یاد کرده‌اند(1)، به این ترتیب، امام باقر(ع) نخستین کسی است که پدرش از نسل امام حسین(ع) و مادرش از نسل امام حسن(ع) است.(2)بدون عکس
روز تولد آن حضرت(ع) را در برخی نقل‌ها اول رجب و در برخی دیگر سوم صفر دانسته‌اند(3)، سال تولد امام(ع) در منابع متعددی 57 هجری(4) و در برخی منابع سال 56 یا 58، سال تولد آن حضرت بیان شده است.(5) 

یعقوبی از آن حضرت(ع) روایت می‌کند که فرمود: «قتل جدّی الحسین و لِیَ أربع سنین و إنّی لأَذْکُر مقتله و ما نالَنا فی ذلک الوقت»(6)، هنگامی که جدم حسین(ع) به شهادت رسید، من چهار ساله بودم و جریان شهادت آن حضرت و آنچه در آن روز بر ما گذشت همه را به یاد دارم.
امام محمد بن علی(ع)، افزون بر لقب «شاکر» و «هادی» به طور عمده به لقب «باقر» شهرت یافته است، معنای «باقر» شکافنده است که جابر بن یزید جعفی در توضیح آن گوید: «لأَنّه بقر العلم بقراً ای شقّه و أظهره اظهارا»(7)، زیرا آن حضرت علم را شکافت و رموز و دقایق آن را روشن ساخت، یعقوبی می‌نویسد: «کان سْمُّیُ الباقر لأنًّه‏‎‏ُ بُقَر العلم»،(8) بدان سبب باقر نامیده شد که علم را شکافت.

جابر بن عبدالله انصاری روایتی در فضیلت امام باقر(ع) نقل کرده که به نوشته ابن شهر آشوب، فقهای مدینه و عراق، همگی آن را روایت کرده‌اند(9)، در این روایت جابر می‌گوید: رسول خدا(ص) مرا مورد خطاب قرار داد و فرمود: «اَنّک تبقی حتی تری رجلا من و‏ُلْدی أشبه الناس بی اسمه علی اسمی، اذا رأیته لم یُخْل علیک فَاقْرُئْه منّی السّلام»، تو بعد از من چندان زنده می‌مانی که مردی از فرزندان مرا - که شبیه‌ترین مردم به من و نامش مطابق نام من باشد - زیارت کنی، وقتی که او را دیدی، سلام مرا به او برسان و این سفارش مرا حتماً عمل کرده و سهل مگیر، نقل این روایت از رسول خدا(ص) باعث شهرت امام باقر(ع) به این لقب شد.

به مناسبت میلاد سراسر نور باقر آل‌محمد در ادامه نمونه‌ای از کرامات حضرت(ع) می‌آید:

*شکایت یک پرنده نزد امام باقر(ع)

جابر جعفی نقل می کند که با حضرت(ع) همسفر حج بودم که در راه پرنده قمری بر کجاوه نشست و صدا می‌کرد، من خواستم او را بگیرم، حضرت فرمود: جابر او را نیازار، به ما پناه آورده است، او از ماری شکایت می‌کند که جوجه‌های او را می‌خورد می‌خواهد تا من دعایش کنم از شرّ او ایمن شود...، راه را ادامه دادیم، آن حضرت از کجاوه پیاده شد و به سوی ریگزاری رفت و ریگ‌ها را کنار زد، از زیر سنگی چشمه‌ای جوشید از آب آن سیراب شده و وضو گرفتیم...، هنگام صبح به نخلستانی رسیدیم، نزدیک نخل خشکی رفت و فرمود: ای نخل! ما را اطعام کن نخل سبز شد و کج شد، پر از خرما که ما از آن سیر خوردیم.(10)

*محدثی که بینا شد اما ...
 ابوبصیر نقل می‌کند: به حضرت(ع) عرض کردم من شیعه و دوست شما هستم و نابینا و ناتوان، بهشت را برای من ضامن شوید، دست به چشم من کشید، بینا شدم و همه ائمه را در حضور آن حضرت مشاهده کردم و سپس گفت: به اطراف نگاه کن به خدا جز سگ، خوک و میمون ندیدم، دست بر چشم من کشید دوباره به حالت اول برگشتم.(11)

* بشارت ولادت دو نفر از شیعیان
باز ابوبصیر روایت می‌کند: حضرت باقر(ع) به من فرمود: وقتی به کوفه برگردی، پسری برای تو متولد می‌شود و او را عیسی می نامی و پسر دیگری که او را محمد می‌نامی که آن‌ها از شیعیان ما هستند... برگشتم هر دو واقع شد.(12)

*نابینایی که در میان بینایان امام(ع) را دید

قطب راوندی از ابوبصیر نقل می‌کند: با امام باقر(ع) وارد مسجد شدیم، حضرت به من فرمود: از مردم بپرس که آیا ابوجعفر را می‌بینید از هر کس پرسیدم، گفت نه! تا آنکه ابوهارون مکفوف (نابینا) داخل شد، حضرت فرمود از او بپرس، پرسیدم، گفت: آیا آن حضرت نیست که ایستاده است! گفتم از کجا فهمیدی پاسخ داد چگونه نبینم در حالی که آن حضرت نوری درخشنده است.(13)[5]

*پی‌نوشت‌ها:

1-دعوات راوندی، ص 68، حدیث 165؛ بحار الانوار، ج 46، ص 215.

2-عمدة الطالب، ص 195. همچنین فرزندان حسن مثنی نیز که مادرشان فاطمه دختر امام حسین(ع) بود، همین ویژگی را داشتند.

3-قول اول در مسار الشیعه، ص 33 و قول دوم در کشف الغمه، ج 2، ص 136 آمده است.

4-کلینی، شیخ مفید و شیخ طوسی در الکافی ج 1، ص 469، مسار الشیعه، ص 33 و التهذیب، ج 6، ص 77 این سال را یاد کرده‌اند.

5-اثبات الوصیه، ص 173.

6- تاریخ الیعقوبی، ج 2، ص 320.

7-علل الشرایع، ج 1، ص 233.

8-یعقوبی، ج 2، ص 320.

9-نک: بحار الانوار، ج 46، ص 294.

10-حر عاملی، اثبات الهداه، تهران، مکتبه الاسلامیه، ج5، ص302.

11-همان، ص 303.

12-همان، ص 305.

13- شیخ عباس قمی، منتهی الآمال، قم، هجرت، چاپ اول، 1366ش، ج2، ص190.

 


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:30 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

تصویرکمتردیده شده:دکترایرج سلطان پور

 

 تصویرکمتردیده شده:دکترایرج سلطان پور

[تصویر:  39040111544260364927.gif]

 

 

 

شادی روح مرحوم دکترایرج سلطانپور  صلـــــوات

 

 

f1m4_img-1428589832870-v~2.jpg

 

آدرس سابق مطب :استان خراسان رضوی ،شهرستان مشهدمقدس ،خیابان دانشگاه،خیابان گلستان،ساختمان گلستان

دکترسلطان پورمتخصص اعصاب وروان


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:28 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

اسامی وزرای دولت دوازدهم اعلام شد!

:: اسامی وزرای دولت دوازدهم اعلام شد!
قطره*  کد خبر: 10219 یکشنبه، 30 فروردین 1394 - 16:58
 
 
اسامی وزرای دولت دوازدهم اعلام شد!
 
در اقدامی عجیب و تامل‌ برانگیز «عبدالرضا داوری» از حامیان و نزدیکان رسانه ای محمود احمدی نژاد، در صفحه توییتر خود از کابینه احتمالی دوازدهم ریاست جمهوری نام برده اما از انگیزه خود در این کار خودداری کرده است.
  

 

اسامی وزرای دولت دوازدهم اعلام شد!
به دلیل اینکه داوری از دیروز تاکنون که این توئیت منتشر شده نسبت به تکذیب و یا جعلی بودن این صفحه واکنشی نشان نداده موضوع جالب تر شده است، البته او در توییت‌های خود، اشاره‌ای به رییس‌جمهور منتخب نداشته اما عبدالرضا داوری هم اکنون رییس مرکز رسانه ای به نام هما (هواداران محمود احمدی‌نژاد) است که به گفته وی درحال تدارک برای بازگشت محمود احمدی‌نژاد به عرصه سیاسی کشور است. اسامی وزرای داوری که او به عنوان کابینه احتمالی دوازدهم نام برده به شرح زیر است؛

– معاون اول رییس جمهور؛ غلامحسین الهام
– رییس سازمان میراث فرهنگی؛ مهدی کلهر
– معاون توسعه و مدیریت رییس جمهور؛ محمد سلیمانی
– معاون سازمان علمی و فن اوری؛ محمد حسن نامی
– رییس کل بانک مرکزی؛ علی دیواندری
– وزارت آموزش و پرورش؛ نسرین سلطانخواه
– وزارت ارتباطات و فن آوری؛ حمید بقایی
– وزارت اطلاعات؛ روح الله حسینیان
– وزارت اموراقتصاد و دارایی؛ محمدرضا فرزین
– وزارت امورخارجه؛ ابولفضل ظهره وند
– وزارت بهداشت و درمان؛ محمد حسین طریقت منفرد
– وزارت تعاون کار و امور اجتماعی؛ علی اکبر محرابیان
– وزارت جهادکشاورزی؛ صادق خلیلیان
– وزارت دادگستری؛ مرتضی بختیاری
– وزارت دفاع؛ رستم قاسمی
– وزارت راه و شهرسازی؛ علی نیکزاد
– وزارت صنعت و معدن؛ سیدحسن موسوی
– وزارت علوم؛ علی اکبرصالحی
– وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی؛ عزت الله ضرغامی
– وزارت کشور؛ مرتضی تمدن
– وزارت نفت؛ سید شمس الدین حسینی
– وزارت نیرو؛ علی ذبیحی
– وزارت ورزش و جوانان؛ حسین رضازاده

 

نشان آنلاین*


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:28 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

به مناسبت سالروز شهادت شهید شیرودی خلبانی که ترفیع درجه رئیس جمهور را نپذیرفت

 
94/02/05 - 17:09
شماره: 13940205000031
قطره*
به مناسبت سالروز شهادت شهید شیرودی
خلبانی که ترفیع درجه رئیس جمهور را نپذیرفت

شهید شیرودی خلبان نامداری است که پس از کسب موفقیت در اوائل جنگ ترفیع درجه‌ای که بنی‌صدر رئیس جمهور وقت به وی داد را نپذیرفت.

خبرگزاری فارس: خلبانی که ترفیع درجه رئیس جمهور را نپذیرفت
  •  

به گزارشخبرگزاری فارس از شهرستان ساری، مردم شمال کشور روز هشتم اردیبهشت ماه سال 1360 را به خوبی به یاد دارند؛ هشتم اردیبهشت ماه سال 1360 زمان پرواز روح از جسم خاکی خلبان رشید اسلام شهید شیرودی است که روزگاری با بالگرد امان از دشمن پست گرفته بود.

همرزم چمران

شهید قربان شیروی هم که دوشا دوش دکتر مصطفی چمران، شهر به شهر کردستان را زیر پا گذاشت و چنان با خاک کردستان مانوس شده بود که او را نقشه کامل کردستان می‎نامیدند.

علی‌اکبر قربان شیرودی در در روستای «شیرو محله»در شمال کشور دیده به جهان گشود.

روستای شیرود جهانی شد

کودکی روستایی که رشادت و جانفشانی‌اش باعث شد که نام شیرود روستایی در مرز مازندران جهانی شود و همه این روستا را به نام خلبان شهید شیرودی می‌شناسند.

جوان روستایی که از فرمان رئیس جمهور به دلیل حفظ خاک کشور سرپیچی کرده و بعد‌ها همین رئیس جمهور وقتی دید که آبرویش در خطر است خواست به وی نزدیک شود دست رد به سینه او زده و به رئیس جمهور وقت بنی‌صدر تذکر داد که برای حفظ خاک کشور کارشکنی را کنار گذاشته و بگذارد که رزمندگان آن‌طور که دل‌شان می‌خواهد با دشمنان مبارزه کنند.

ماجرای نافرمانی از بنی‌صدر

ماجرای نافرمانی شهید شیرودی از بنی‌صدر شهره خاص و عام شد ماجرا از این قرار بود بنی‌صدر که چندان علاقه به پیروزی انقلاب اسلامی در جنگ نداشت و نیروی دست پرورده آمریکا و ایادی آنها در کشور بود در ابتدای جنگ دستور داده بود پادگان‌های کشور تخلیه شده و انبار مهمات پادگان تخلیه و انبار مهمات منهدم شود.

شهید شیرودی که این دستور بنی‌صدر را به ضرر و مصلحت ایران می‌دانست از دستورش سرپیچی کرده و به همراه دو خلبان همفکر خودش و با بالگردی که در اختیار داشتند از فرمان بنی‌صدر سرپیچی کرده و مسئولیت تمرد از دستور را شخصا پذیرفت.

شهید شیرودی در طول این مدت 12 ساعت پرواز داشت و به عنوان تنها موشک‌انداز جلوتر از دو خلبان دیگر به اهداف دشمن حمله برد و موفقیت‌های زیاد کسب کرد.

دست به دامانی بنی‌صدر به شهید شیرودی

بنی‌صدر که انتظار این موفقیت این خلبان نام‌آور کشور را نداشت، تلاش کرد که خودش را به شهید شیرودی نزدیک کند و به نوعی از این خلبان برجسته کشور و نظام دلجویی کند، به شهید شیرودی پیشنهاد ترفیع درجه داد.

 شهید شیرودی درخواست درجه تشویقی بنی‌صدر را نپذیرفت و دوباره حفظ منافع کشور را به منافع شخصی ترجیح داد و به رئیس جمهور وقت اعلام کرد که دست از کارشکنی بر ضد نظام بردارد.

سابقه پروازی شهید شیرودی

شهید شیرودی بالاترین ساعت پرواز در جنگ را در جهان داشت و با بیش از 40 بار سانحه و بیش از 300 مورد اصابت گلوله به بالگردش ولی باز سرسختانه می‌جنگید.

دلگویه شهید شیرودی

عاشق پرواز بود،به شوق پرواز و رسیدن به معشوق از جان مایه می‌گذاشت،زمانی که به ماموریت فرا خوانده می‌شد خودش را در کمال خوشبختی می‌دید در نوشته‌هایش بهترین زمان عمرش را دوران پرواز اعلام کرده بود.

وقتی که پرواز می کنم حالتی دارم همانند یک نفر عاشق که به طرف معشوق خود می‌رود، هر لحظه فکر می‌کنم که به معشوق خودم نزدیک‌تر می‌شوم و به آن آرزوی قلبی که دارم می‌رسم ولی وقتی برمی‌گردم هرچند که پروازم موفقیت‌آمیز بوده باشد باز مقداری غمگین هستم چون احساس می‌کنم هنوز آن‌طوری‌که باید خالص نشدم تا مورد قبول دعوت خدا قرار بگیرم.

آخرین پرواز در دنیای خاکی

شیرودی سرانجام در هشتم اردیبهشت سال 60 پس از انجام مأموریت خود در منطقه بازی دراز و شکست سنگین دشمن به درجه رفیع شهادت نائل آمد، پیکر پاک و مطهرش در گلزار شهدای شیرود به خاک سپرده شد.

==============

گزارش از جاوید عباسی

==============

انتهای پیام/86004/ش40

 


ادامه مطلب



[ شنبه 4 مهر 1394  ] [ 6:27 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 67 :: 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4061209 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب