به گزارش سرویس مقاومت جام نیـوز، در تصویر زیر شهید صیاد شیرازی در دوران سربازی را نشان می دهد.
ادامه مطلب
چشمه سلطان ولی کریز
| ||
|
کد خبر: 468159
نظرات: 1
تاریخ مخابره : ۲۷/۰۱/۱۳۹۴ - ۱۲:۱۹
صیاد دل ها؛
عکس/ صیاد شیرازی در لباس سربازی
در عکس زیر شهید صیاد شیرازی در دوران سربازی را نشان می دهد.
به گزارش سرویس مقاومت جام نیـوز، در تصویر زیر شهید صیاد شیرازی در دوران سربازی را نشان می دهد.
ادامه مطلب
کد خبر: 472776
نظرات: 0
تاریخ مخابره : ۰۷/۰۲/۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸
خاطره ای از مهندس چمران؛
عکس یادگاری "برادران چمران" در اتاق جنگ
محل ثبت این عکس اتاق جنگ ستاد جنگهای نامنظم بود. دکتر مصطفی چمران از ناحیه پا تیر خورده و مجروح شده بود، به همین دلیل حدود 2 ماه در اتاقی که در طبقه بالا بود استراحت میکرد.
به گزارش سرویس مقاومت جام نیـوز، مهندس مهدی چمران برادر کوچکتر شهید مصطفی چمران فرمانده ستاد جنگ های نامنظم و و کسی بود که مردم لبنان و شهر پاوه به خوبی رشادت ها و مهربانی های او را به یاد دارند.
شهید دکتر مصطفی چمران در کنار برادرش مهندس مهدی چمران
*عکس یادگاری در اتاق جنگ مکان ثبت این عکس اتاق جنگ ستاد جنگهای نامنظم بود. دکتر از ناحیه پا تیر خورده و مجروح شده بود، به همین دلیل حدود دو ماه در اتاقی که در طبقه بالا بود استراحت میکرد. اما این تخت در اتاق پایین بود و بعد که ایشان کمی میتوانست راه برود برای استراحت به این اتاق می آمد و روی این تخت می نشست.
*چندین مرتبه خاطراتم را بیان کردم که نیمه کاره مانده است در مورد ثبت خاطراتم چه از روزهای بودنم کنار دکتر و چه جنگ هم چند بار اقدام کردم که البته نیمه کاره مانده است. مفصل ترینش با مرکز اسناد بود که اتفاقا با شهید صیاد شیرازی با هم رفتیم. اما متاسفانه نه او تمام کرد و نه من. باغ موزه و بنیاد روایت فتح هم فیلمبرداری کردند اما نمی دانم چه شد؟
فارس
ادامه مطلب
کد خبر: 473394
نظرات: 1
تاریخ مخابره : ۰۹/۰۲/۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰
همسر مهربان من 24؛
هدیهای که اشکهایم را جاری کرد!
زمان جنگ وقتی فرمانده نیروی زمینی بود چند ماه خونه نیومده بود. یه روز دیدم در می زنند، رفتم پشت در، دو نفر بودند. یکیشون گفت: «منزل جناب سرهنگ شیرازی همین جاست؟» دلم هری ریخت...
سرویس مقاومت جام نیـوز؛ زمان جنگ وقتی فرمانده نیروی زمینی بود چند ماه خونه نیومده بود. یه روز دیدم در می زنند، رفتم پشت در، دو نفر بودند. یکیشون گفت: «منزل جناب سرهنگ شیرازی همین جاست؟» دلم هری ریخت.
گفتم حتما براش اتفاقی افتاده. گفت: «جناب سرهنگ براتون پیغام فرستاده» و برام آوردند. باز کردم دیدم یه نامه توش گذاشته با یه انگشتر عقیق.
نوشته بود: «برای تشکر از زحمت های تو. همیشه دعات می کنم». از خوشحالی اشک توی چشمام جمع شد.
شهید علی صیاد شیرازی
ادامه مطلب
کد خبر: 479974
شهید صیاد شیرازی،
عکس/ فرماندهی که عاقبت بخیر شد
شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که جانشینی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بود به محض سوار شدن، توسط یک تروریست که لباس رفتگری بر تن داشت با گلوله به شهادت رسید و زندگی زیبا و جاودانش از همان لحظه آغاز شد.
به گزارش سرویس مقاومت جام نیـوز، روز 21 فروردین 1378 برای آقای سپهبد جور دیگری آغاز شد. فرمانده نمی دانست که پس از سالها مجاهدت و حضور در میدان آتش و خون بالاخره روزی که منتظرش بود رسیده آن هم در یک روز معمولی و در قلب پایتخت و جلوی خانه اش. شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که جانشینی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بود به محض سوار شدن توسط یک تروریست که لباس رفتگری بر تن داشت با گلوله به شهادت رسید و زندگی زیبا و جاودانش از همان لحظه آغاز شد.
فارس ادامه مطلب
کد خبر: 495456
نظرات: 1
تاریخ مخابره : ۳۱/۰۳/۱۳۹۴ - ۲۰:۱۶
روایتی از آغاز عملیات «رمضان»؛
در این عملیات پای «آب» در میان بود
عملیات رمضان از این حیث نیز منحصر به فرد است که حضرت امام برای اولین بار اجازه دادند نیروهای اسلام از خاک کشور بیرون روند و در واقع عملیات برون مرزی انجام دهند.
به گزارش سرویس مقاومت جام نیـوز، سال 61 در سالهای جنگ به نوعی می تواند منحصر به فرد باشد. عملیات الی بیت المقدس در خرداد همان سال که منجر به آزادی خرمشهر شد کام تمام ملت و امام خمینی(ره) را شاد کرد.
تابستان همان سال یعنی حدود دو ماه بعد و اواخر تیر ماه، عملیات بزرگ دیگری به نام «رمضان» آغاز شد که این بار ایران علی رغم رشادت همه رزمندگانش شکست خورد و نتوانست به اهدافش که در پنج مرحله بود برسد.
عملیات رمضان از این حیث نیز منحصر به فرد است که حضرت امام برای اولین بار اجازه دادند نیروهای اسلام از خاک کشور بیرون روند و در واقع عملیات برون مرزی انجام دهند.
در مورد این حمله مطالب فراوانی از زبان رزمندگان و فرماندهان عالی رتبه جنگ مطرح شده است که در نظر داریم طی یک ویژه نامه ای بیشتر به بررسی این عملیات بپردازد.
آنچه در ادامه خواهید خواند نحوه آغاز زود هنگام عملیات رمضان است و دلایل این اقدام، برگرفته از کتاب «ضربت متقابل» که این گونه روایت میکند:
*آخرین تحولات مواضع دشمن در ابهام باقی ماند
بعدازظهر روز دوشنبه 21 تیرماه 1361 در محل قرارگاه مرکزی کربلا آخرین جلسه هماهنگی طرح عملیات و مانور با شرکت محسن رضایی میرقائد، سرهنگ علی صیاد شیرازی و دیگر فرماندهان قرارگاههای عملکننده تشکیل شد. در این جلسه که به طور جداگانه با فرماندهان هر یک از قرارگاههای عملیاتی برگزار شد فرماندهان قرارگاههای عملیاتی قدس، فتح و فجر درباره آخرین وضعیت نیروهای تحت امر خود مانور یگانها و راهکارهای عملیاتی را توضیح دادند. تغییرات سریع در وضعیت زمین منطقه به دست دشمن -که هر روزه و با شتاب صورت میگیرد- همچنین کمبود نیرو، تانک و برخی اقلام مهمات از جمله مشکلاتی بود که فرماندهان قرارگاههای عملیاتی، کم و بیش به آن اشاره کردند.
در این جلسه قرار بود آخرین تحولات در مواضع پدافندی سپاه سوم دشمن از روی عکسهای هوایی -که یکی از هواپیماهای خودی گرفته- بررسی شود، اما در بین جلسه خبر آوردند که متأسفانه عکس هوایی خراب شده است! با این اتفاق آخرین تحولات مواضع دشمن در ابهام باقی ماند.
در این جلسه سرهنگ صیّاد شیرازی ضمن بیان این مطلب که این جلسه آخرین نشست است توصیههای لازم را جهت اجرای عملیات طبق برنامههای تنظیم شده گوشزد کرد. محسن رضایی میرقائد نیز گفت:
«... یک هفته پیش فکر نمیکردیم که امروز آخرین جلسه ما باشد، اما تحولاتی که دشمن در طول 48 ساعت گذشته در مواضع پدافندی منطقه به وجود آورده است، ما را به این نتیجه میرساند که به امید خدا و با توجهات حضرت ولی عصر(عج) فردا شب «عملیات رمضان» را شروع کنیم و همه فرماندهان باید در این فرصت کم باقیمانده همه کارها را انجام بدهند و تا فردا بعدازظهر همه امکانات باید آماده باشد و امشب میادین مین باید پاکسازی گردد و گذرگاهها باز شود. آنچه که ما را وادار میکند تا زمان عملیات را جلوتر بیندازیم، «استفاده دشمن از تاکتیک آب» است. دشمن با استفاده از تلمبههای بسیار قوی و آب «کانال پرورش ماهی» و «شط العرب» و مسطح بودن زمین آب را در این منطقه رها کرده و آب هم به شمال منطقه (به سمت شمال پاسگاه بوبیان) و هم به سمت جنوب منطقه (به سمت شلمچه) درحال حرکت است. ما هرچه دیرتر بجنبیم وضع ناراحتکنندهتر میشود و باید با مشکلات بیشتری این عملیات را به پیش ببریم. عراق با این کار نیروهای پشت آبگرفتگی را آزاد کرده و در جای دیگر علیه ما به کار میگیرد. این شرایط حکم میکند که باید با سرعت، عمل کنیم. ما باید همیشه آخرین وضعیت دشمن را تجزیه و تحلیل کنیم و متناسب با آخرین وضعیت دشمن مانور تعیین کنیم.»
*ما نباید تجاوز کنیم
محسن رضایی با استناد به گفتههای عباس شاملو، فرمانده تیپ 18 جوادالائمه(ع) در جلسه پیرامون موضعگیری و اقدامات ناهماهنگ برخی عناصر یگان ارتشی ادغامی با این تیپ و دامن زدن به جو ابهام درباره ضرورت استمرار دفاع در خاک دشمن افزود: «... سرنوشت جنگ دارای نقطه عطفی است، یعنی ما تا الان در زمین خودمان میجنگیدیم، الان مجبوریم که برویم در زمین دشمن بجنگیم. همین الان هم [در تعدادی سنگرها] شب نامه پخش کردند که «ما نباید تجاوز کنیم». ما الان آبادان و خرمشهرمان در زیر آتش خمپاره و توپ است، ما هنوز امر دفاع را تمام نکردیم، امر دفاع هنوز برای ما واجب است و تا زمانی که خودمان را به یک جایی محکم بچسبانیم که بتوانیم با یک نیروی کمی دفاع کنیم، صلح امکانپذیر نیست.»
در این جلسه فرمانده کل سپاه پاسداران در پاسخ به گلهمندی برخی از فرماندهان یگانهای سپاه مبنی بر عدم آمادگی نیروهای ارتش و وجود برخی ناهماهنگیها، گفت:
«... شما باید نیروها را توجیه کنید که اگر انعطافپذیری نداشته باشیم، خودمان ضررش را میبینیم. در رابطه با ارتش ما 2 رسالت داریم: یکی اینکه در جنگ با ارتش پیش برویم، یک رسالت هم این است که در جنگ با ارتش ساخته بشویم. هم ما آنها را بسازیم و هم آنها ما را بسازند. شما باید در ایجاد رابطه پیشدستی کنید. همین امشب حزباللهی بروید و خواهش کنید که سریعتر بیایند.»
متعاقب این جلسه قرارگاه مرکزی کربلا روز آغاز عملیات را اعلام کرد. همچنین آخرین جلسه هماهنگی قرارگاه مزبور با یگانهای عملکننده برگزار شد. طبق ابلاغ قرارگاه مرکزی کربلا، روز سهشنبه 1361/4/22 به عنوان روز آغاز عملیات تعیین شده است، اما ساعت حرکت نیروها از خاکریز خودی برای بعضی از یگانها [مشخصاً واحدهای تحت امر قرارگاه عملیاتی فجر در منطقه شمالی] مهم است. چون با عنایت به یکسان نبودن فاصله خطوط خودی با دشمن در 3 قرارگاه و با احتساب یک زمان برای شکستن خط دشمن، [آغاز] حرکت یگانها [از نقطه رهایی] در یک زمان میسر نیست. لذا قرار شده که یگانها با فاصلههای زمانی متفاوت حرکت خود را آغاز کنند. با توجه به اینکه در این فصل [تابستان] طول ساعات روز بیشتر ای طول ساعات شب است، باید نیروها در اوایل تاریکی شب به خط بزنند که تا ساعت روشنی هوا (حدود ساعت 5 صبح) فرصت انجام دادن کارها را داشته باشند، به همین دلیل مقرر شده است که [نیروهای] بعضی از یگانها [که زودتر حرکت خود را شروع خواهند کرد] در بین راه [و حین حرکت] نماز بخوانند.
همه یگانها موظف شدهاند که ساعت 21 و 30 دقیقه شب به خط دشمن بزنند و یک تا 2 ساعت پیش از تاریکی هوا حرکت کنند تا در زمان مقرر به خاکریز دشمن برسند. بدین ترتیب قرارگاه عملیاتی فتح که نسبت به سایر قرارگاهها به خطوط دشمن نزدیکتر است باید دیرتر از آنها حرکت کند.
در 22 تیرماه 1361، نام منتخب، ساعت و زمان اجرای تک از سوی قرارگاه مرکزی کربلا طی امریهای به قرارگاههای عملیاتی چهارگانهای تابعه ابلاغ شد. متن امریه به شرح ذیل میباشد:
بسمه تعالی
از: قرارگاه مرکزی کربلا/ شماره: 3001/13/4/125
به: گیرندگان رجوع شود/ تاریخ: 1361/4/22
عملیات «کربلا-4» به نام «عملیات رمضان» در ساعت 21 و 30 دقیقه روز 61/4/22 با رمز «بسمالله القاصم الجبارین، یا صاحبالزمان(عج) ادرکنی» آغاز میشود.
فرمانده قرارگاه مرکزی کربلا
سرهنگ علی صیّاد شیرازی
برادر محسن رضایی
گیرندگان:
قرارگاه عملیاتی قدس (رکن 3 [عملیات])
قرارگاه عملیاتی فجر (رکن 3 [عملیات])
قرارگاه عملیاتی فتح (رکن 3 [عملیات])
قرارگاه عملیاتی نصر (رکن 3 [عملیات])
و با این ابلاغیه همه رزمندگان آماده نبردی بزرگ به نام «رمضان» شدند.
فارس
ادامه مطلب
کد خبر: 496360
نظرات: 1
تاریخ مخابره : ۰۲/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵
روایتی از عملیات رمضان؛
روایت شهید صیادشیرازی از تماس "قاسم سلیمانی"
همه چیز برای انجام یک عملیات بزرگ و مهم آن هم خارج از مرزهای ایران راهم شده بود تا تاریخ ۲۲ تیر ۶۱ به عنوان آغاز عملیاتی موفقیت آمیز در تقویم ثبت شود اما بر خلاف همه چیز حمله رمضان شکست خورد و ما شهدای زیادی در این درگیری دادیم.
به گزارش سرویس مقاومت جام نیـوز، همه چیز برای انجام یک عملیات بزرگ و مهم آن هم خارج از مرزهای ایران راهم شده بود تا تاریخ ۲۲ تیر ۶۱ به عنوان آغاز عملیاتی موفقیت آمیز در تقویم ثبت شود اما بر خلاف همه چیز حمله رمضان شکست خورد و ما شهدای زیادی در این درگیری دادیم.
یک یگان متحرک، در هر جایی که میتواند، عمل میکند. البته «دفاع متحرک» یک تاکتیک مشکل هم هست. معمولاً به کمک نیروهای زرهی اجرای این تاکتیک امکانپذیر است. با نیروی پیاده نمیشود آن را انجام داد. آنها [سرفرماندهی ارتش عراق] امکاناتش را هم داشتند. تیپ 10 زرهی مستقل عراق، با تریلی تانکبر، تعدادی از تانکها را از یک نقطه به نقطه دیگر، در عرض دو یا سه ساعت میرساند و بلافاصله ضربه میزد و دوباره برمیگشت به قرارگاه. این؛ دفاع متحرک است.
فارس
ادامه مطلب
کد خبر: 496707
نظرات: 1
تاریخ مخابره : ۰۳/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱
جرعه 12؛
ماجرای توسل شهید صیاد شیرازی به امام زمان(عج)
ناآشنایی با محل و کم بودن مهمات باعث شد تا بخشی از نیروها عقب نشینی کنند. هلی کوپتر آمد و بچه ها را برد، سروان علی صیاد شیرازی و نیروهایش جاماندند...
سرویس مقاومت جام نیـوز؛ هنوز هلی کوپتر برای برگشت بلند نشده بود که درگیری سنگینی آغاز شد. 20 دقیقه طول کشید تا نیروها آرایش بگیرند و عملیات پاکسازی منطقه را آغاز کنند.
ناآشنایی با محل و کم بودن مهمات باعث شد تا بخشی از نیروها عقب نشینی کنند. هلی کوپتر آمد و بچه ها را برد، سروان علی صیاد شیرازی و نیروهایش جاماندند.
علی که متوجه نگاه های نگران و ناامید همراهان شد، شروع کرد دوره های نظامی مختلفی را که دیده بود برای آنان شرح دادن تا بدین وسیله اعتمادشان را جلب کند و تابع دستوراتش باشند.
علی به امام زمان(عج) متوسل شد و دعای فرج خواند. خودش می گفت: «همین که دعا را خواندم، بلافاصله طرح عملیات به ذهنم خطور کرد و تمام تاکتیک هایی را که به صورت تئوری خوانده و هیچ وقت عملا استفاده نکرده بودم به ذهنم رسید؛ آن هم تاکتیک عبور از منطقه خطر و شرایطی که احساس می کردیم در محاصره ایم.»
شهید علی صیاد شیرازی
ادامه مطلب
کد خبر: 508305
نظرات: 0
تاریخ مخابره : ۲۲/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳
نوجوان 16؛
غذایی که «صیاد شیرازی» به جای آبگوشت خورد!
علی آبگوشت نمی خورد. یک بار که از مدرسه آمد، من توی حیاط بودم. دیگ آبگوشت را گذاشته بودم روی چراغ و داشتم لباس می شستم...
سرویس مقاومت جام نیـوز؛ هر چه قدر به بچه ها می گفت "کم توقع باشید"، خودش چند برابر رعایت می کرد.
مادرش می گوید: علی آبگوشت نمی خورد. یک بار که از مدرسه آمد، من توی حیاط بودم. دیگ آبگوشت را گذاشته بودم روی چراغ و داشتم لباس می شستم.
آمد و گفت: «عزیز گشنمه ناهار چی داریم؟» گفتم: «آبگوشت علی جان؛ ببخشید کار داشتم وقت نکردم چیز دیگه ای درست کنم.»
بچه ام هیچی نگفت. می دونستم آبگوشت دوست نداره. سرش را پایین انداخت و رفت توی آشپزخانه.
دنبالش رفتم. دیدم کتری را پر کرد و گذاشت روی چراغ و چایی دم کرد. بعدشم چایی رو شیرین کرد، با نون خورد و رفت خوابید!
شهید علی صیاد شیرازی ادامه مطلب
کد خبر: 520510
نظرات: 2
تاریخ مخابره : ۰۴/۰۵/۱۳۹۴ - ۱۲:۴۹
تقویم مقاومت؛
علت اصلی سقوط منافقین در عملیات مرصاد چه بود؟ +عکس
6 روز پس از قبول قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت توسط ایران، نیروهای عراقی توافقات این قطعنامه را زیر پا گذاشته، مجدداً در جنوب و حوالی خرمشهر حمله کردند تا راه نفوذ برای ارتش مجاهدین خلق باز شود.
به گزارش سرویس مقاومت جام نیـوز، عملیات مرصاد یا عملیات فروغ جاویدان نام نبردی است که توسط سازمان مجاهدین خلق طرحریزی شد و میان ارتش جمهوری اسلامی ایران و سازمان مجاهدین خلق در اواخر جنگ ایران و عراق، در سال 1367 درگرفت. پس از چند روز درگیری درنهایت نیروهای سپاه و ارتش ایران بر سازمان مجاهدین خلق پیروز شد. تعداد زیادی از نیروهای مهاجم در این نبرد کشته شدند.
تصورات گروهک منافقین مبنی جدایی ملت و دولت ایران گروهک منافقین در پی حملات عراق به خاک میهن اسلامی و عقب نشینیهای موقت رزمندگان اسلام، با تصور اینکه پذیرش قطعنامه 598 ناشی از جدایی ملت و دولت است، به خیال واهی، فرصت را غنیمت شمرده و سعی در رسیدن به اهداف پلید خود کرد. منافقین با جمعآوری دیگر ضد انقلابیون سرخورده، از کشورهای مختلف اروپایی، نیرویی به استعداد تقریبی 15 هزار نفر فراهم کرده و با بهرهگیری از جنگافزارهای اهدایی صدام و دیگر اربابان خود، حمله خود را از غرب کشور به خاک جمهوری اسلامی ایران آغاز کردند.
طبق برنامهریزیهای انجامشده، در این روز، یگانهای ارتش آزادیبخش از قرارگاه خود در عمق خاک عراق حرکت کرده و ساعت16 با عبور از مرز خسروی عملیات خود را آغاز کرد؛ از آنجا که بیشتر نیروهای ایرانی در جبهههای جنوب حضور داشتند، عناصر سازمان با کمترین درگیری ممکن، وارد کرند شدند و همزمان با این حرکت سازمان، عراق نیز با اجرای آتش سنگین توپخانه، از عملیات پشتیبانی میکرد و همین امر باعث شهادت عدهای از روستائیان منطقه شده بود، در ادامه عملیات فروغ جاویدان، شهر اسلامآباد نیز به تصرف نیروهای سازمان درآمد.
هرچند در آغاز عملیات نیروهای سازمان توانستند در عرض24 ساعت خود را به 34 کیلومتری کرمانشاه برسانند، اما برخلاف تصور مسئولان سازمان، مردم هیچگونه همراهی با آنان نکردند، حتی پس از اطلاع از تجاوز مجاهدین خلق، درصدد مقابله برآمده و به جبهههای جنگ اعزام شدند.
روز پنجشنبه، 6/5/1367 عملیات مرصاد با رمز یا علی بن ابیطالب(ع) آغاز شد. در این عملیات، 3 گردان از تیپ نبی اکرم(ص)، تیپ مسلم و 1 گردان از ایلام از پشت به اسلامآباد حمله کردند. منافقان تصور میکردند همانند روزهای قبل، نیروهای عراقی همچنان در این مناطق حضور دارند؛ حالآنکه عراقیها عقبنشینی کرده و منطقه در دست نیروهای ایرانی بود. به همین دلیل، نیروهای خودی توانستند بهراحتی از این محور وارد اسلامآباد شوند.
دشمن هر آنچه داشت پس از 48 ساعت بر زمین نهاده و متواری شد پیش از این، نیروهای یکی از گردانها که اهالی اسلامآباد بوده و به تمام راههای شهر آشنایی داشتند، بانفوذ به داخل شهر، با دشمن درگیر شدند و سازماندهی منافقین را در داخل شهر بر هم زدند. منافقان برای ترمیم ضربات وارده، 2 تیپ از نیروهای خود را از محور حسنآباد فراخواندند تا با پیشروی نیروهای خودی مقابله کنند. همچنین، در این عملیات نیروهای لشکر 27 محمد رسولالله(ص) از سهراهی غرب اسلامآباد و از پشت پمپبنزین، دشمن را دور زده و تلفات زیادی بر آنها وارد ساختند.
در اثر پیشروی نیروهای خودی، در ساعت 2 بعدازظهر، اسلامآباد از اختیار نیروهای منافقین خارج شد. در این حال، خلبانان نیروی هوایی با 123 سورتی پرواز، مواضع منافقین را در هم کوبیدند. خلبانان هوانیروز نیز با اجرای آتش پرحجم بر روی دشمن، زمینه فروپاشی مواضع منافقین را فراهم ساختند.
صیاد شیرازی: خبیثترین دشمنان ما در مرصاد به درک واصل شدند
دلیل اصلی سقوط منافقین در مرصاد چه بود؟
نقطه اتکای تئوریک گروهک منافقین، حمایتهای مردمی بود، اما غافل از اینکه مردم، تصور مطلوبی از ایشان نداشتند و کمترین اعتماد ممکن به آنها در لایههای فکری و تجربی ملت ایران وجود نداشت. حضور گسترده مردم در مناطق عملیاتی در روزهای پایانی جنگ، بهویژه در منطقه غرب کشور و در برابر منافقین نشان داد که مردم همواره در کنار نظام و مسئولان ایستادهاند و بهمحض احساس خطر، حاضر به بذل جان و مال خویش هستند.
تسنیم ادامه مطلب
کد خبر: 520718
نظرات: 1
تاریخ مخابره : ۰۴/۰۵/۱۳۹۴ - ۱۵:۲۱
به روایت یکی از پیشمرگان کرد؛
پیش بینی حاج احمد متوسلیان درباره "آیت الله خامنهای"
سال 1360"حاج احمد متوسلیان" فرمانده سپاه مریوان بود و آقای خامنهای نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی شده بود، خرداد همان سال بنده به اتفاق چند تن از دوستان جهت انتقال مهمات و تجهیزات به سپاه مریوان مراجعه کردیم...
به گزارش سرویس مقاومت جام نیـوز به نقل از ساجد، "بهمن رشیدیان" یکی از پیشمرگان کُرد اهل لرستان است که حدود 90 ماه در جبهههای غرب کشور حضور داشته است. وی درباره چگونگی و علت حضورش در کردستان می گوید زمانی که کردستان اشغال شده بود ساکن کرمانشاه بودیم، مادرم 6 دبه پلاستیکی جهت ذخیره آب برای هدیه به برادران سپاهی به من داد تا تحویل بدهم، وقتی برای تحویل دبهها به سپاه رفتم از آنجایی که در خانه اسلحه برنو، ام یک و سیمونوف و تجربه استفاده و تیراندازی با آنها را داشتم بدون هیچ آموزش اولیهای راهی کردستان شدم و دیگر به خانه برنگشتم.
ادامه مطلب
کد خبر: 565435
نظرات: 1
تاریخ مخابره : ۱۸/۰۶/۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰
واژه های سرخ 14؛
فوقش دلخور مى شن!
گاهى قوم و خویش هاى شهرستانی مان گله مى کردند که «جناب صیاد، هم وسیله دارن، هم راننده. اون موقع ما باید با تاکسى از ترمینال و فرودگاه بیاییم خونه تون. این درسته؟...»
سرویس مقاومت جام نیـوز؛ گاهى قوم و خویش هاى شهرستانی مان گله مى کردند که «جناب صیاد، هم وسیله دارن، هم راننده. اون موقع ما باید با تاکسى از ترمینال و فرودگاه بیاییم خونه تون. این درسته؟...»
شهید علی صیاد شیرازی
ادامه مطلب
کد خبر: 579708
نظرات: 0
تاریخ مخابره : ۱۰/۰۷/۱۳۹۴ - ۲۱:۱۰
فرمانده دلاور ارتش؛
ماجرای توسل «شهید صیاد» به امام زمان(عج) در دره مخوف
هلیکوپتر ما را در یک دره خطرناک پیاده کرد. شروع به جستوجو کردیم و هلیکوپتر بالای سرمان میچرخید. به طرف آلونکی رفتیم که محل زندگی یک پیرزن و پیرمرد بود...
به گزارش سرویس مقاومت جام نیـوز، «شب خاطره» عنوان برنامه و سنتی چندساله در حوزه هنری
است که در آن، رزمندگان و شاهدان جنگ به دور هم جمع شده و به بیان خاطرات خود میپردازند. انتشارات سوره مهر اقدام به انتشار این سلسله جلسات در دو جلد کرده که در آن نام هنرمندان، شاعران و نویسندگان را هم میتوان در کنار نام فرماندهان جنگ و سربازان آن دوران دید. نگاه به جنگ از دید و روایت یک نویسنده و یا کارگردان شاید برای آنان که جنگ را درک نکرده و تنها خاطرات شبهای موشکباران را از دیگران شیندهاند، جذابیت دیگری داشته باشد.
تسنیم ادامه مطلب
کد خبر: 648312
نظرات: 0
تاریخ مخابره : ۰۳/۰۱/۱۳۹۵ - ۲۰:۰۹
شبکه های اجتماعی؛
شهید صیاد شیرازی و آهنگران در کنار هم +عکس
سرویس مقاومت جام نیـوز:
ادامه مطلب
کد خبر: 652560
نظرات: 0
تاریخ مخابره : ۱۷/۰۱/۱۳۹۵ - ۲۲:۴۳
شهید «علی فوزی طاها»؛
تشییع باشکوه فرمانده حزب الله لبنان +تصاویر
پیکر شهید «علی فوزی طاها» یکی از فرماندهان حزب الله لبنان که در سوریه به شهادت رسید، با حضور گسترده مردم لبنان، تشییع و به خاک سپرده شد.
به گزارش سرویس مقاومت جام نیـوز، پیکر یکی دیگر از فرماندهان حزب الله لبنان که در جنگ علیه تروریست و افراط گرایی در سوریه به شهادت رسید، به لبنان بازگردانده و تشییع شد.
«علی فوزی طاها» یکی از فرمانده حزب الله بود که برای مبارزه با گروه تروریستی داعش به سوریه رفته بود و در نبرد با این گروه تکفیری تروریست، به فیض شهادت نائل آمد.
روز گذشته پیکر مطهر این شهید، بر روی دوش انبوهی از جمعیت، تشییع و پس از اقامه نماز بر آن، به خاک سپرده شد.
حضور گسترده مردم لبنان در تشییع پیکر این شهید مقاومت، پایداری و ایستادگی آنان را به آرمان های مقاومت نشان داد.
حزب الله لبنان از آغاز جنگ در سوریه، نقش پررنگ ایفاء کرده است و با حضور فیزیکی و نیز مستشاری خود، در پیشرفت و غلبه بر تروریست در این کشور، تاثیر بسزایی داشته است.
ابنا
ادامه مطلب
کد خبر: 652031
نظرات: 0
تاریخ مخابره : ۱۷/۰۱/۱۳۹۵ - ۰۷:۲۱
شبکه های اجتماعی؛
عکس/ «حاج قاسم» در قاب جوانی
صفحه اینستاگرام منتسب به طرفداران سردار سلیمانی تصویری از دوران جوانی حاج قاسم منتشر کرد.
به گزارش سرویس مقاومت جام نیـوز، صفحه اینستاگرام منتسب به طرفداران سردار سلیمانی تصویری از دوران جوانی حاج قاسم منتشر کرد.
ادامه مطلب
|
|