کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
کد خبر: ۵۵۴۴۲۶
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۲
 
عکس/ مراسم سالگرد شهید صیاد شیرازی
 
مراسم سالگرد شهید صیاد شیرازی صبح امروز شنبه در مسجد جهاد ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 22 فروردین 1395  ] [ 5:24 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
   کد خبر: 83347 شنبه، 21 فروردین 1395 - 16:00
 
 
تصویری از سردار سلیمانی در میدان نبرد
 
شهیدخبر(شهیدنیوز): تصویری از سردار حاج قاسم سلیمانی در حال بررسی نقشه میدان نبرد در سوریه.
  

تصویری از سردار حاج قاسم سلیمانی به همراه شهید مدافع حرم محمد حسین محمد خانی در حال بررسی نقشه ای از میدان نبرد در سوریه.
 

 
تصویری از سردار سلیمانی در میدان نبرد
   
  

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 22 فروردین 1395  ] [ 12:21 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
یک ماه از انتصاب تولیت جدی آستان قدس گذشت؛
شروع انقلابی حجت الاسلام رئیسی در آستان قدس رضوی
نگاه کلان و برنامه‌محور همزمان با ارتباط رو در رو با مردم

JPEG Image  
JPEG Image  
JPEG Image  
 
عملکرد پرحجم، با برنامه و رویکردی مردمی و انقلابی که در سایه رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در حکم انتصاب وی نمود یافت، ایجاب می کند تا نگاهی دقیق تر به رئوس فعالیت های جانشین مرحوم آیت الله واعظ طبسی داشته باشیم به این امید که سرلوحه مدیران ارشد دولتی و سایر دستگاه ها در سال اقتصاد مقاومتی واقع شود.

گروه سیاست جهان نیوز ـ سیدمحمد حسینی: با وجود گذشت بیش از یک ماه از انتصاب حجت الاسلام و

المسلمین رئیسی از سوی رهبر معظم انقلاب به تولیت آستان قدس رضوی، ویژگی های ارزنده شخصیتی و مدیریتی این چهره ارزشی، بیش از پیش در معرض افکار عمومی واقع شده است.

حجت الاسلام رئیسی که در دوران طولانی مدت حضور در قوه قضائیه و تجربه سمت های کلان مدیریتی این قوه، بیشتر تحت تاثیر جایگاه حقوقی و قضائی خود واقع شده و کمتر دیده می شد، در مدت کوتاهی از تولیت آستان قدس رضوی، عملا عیار یک مدیر ارشد و تراز انقلابی را به منصه ظهور رسانده است.

عملکرد پرحجم، با برنامه و رویکردی مردمی و انقلابی که در سایه رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در حکم انتصاب وی نمود یافت، ایجاب می کند تا نگاهی دقیق تر به رئوس فعالیت های جانشین مرحوم آیت الله واعظ طبسی داشته باشیم به این امید که سرلوحه مدیران ارشد دولتی و سایر دستگاه ها در سال اقتصاد مقاومتی واقع شود.

توجه ویژه به "بندهای 2 و 3" حکم انتصاب

رهبر معظم انقلاب در حکم انتصاب حجت الاسلام رئیسی در دو بند جداگانه، خدمت به زائران آن بارگاه مقدس به ویژه ضعفاء و نیازمندان و همچنین خدمت به مجاوران و به ویژه مستمندان و مستضعفان را از جمله وظایف تولیت جدید آستان قدس برشمرده و از حجت الاسلام رئیسی خواستند تا این دو مورد را از رئوس برنامه های خود قرار دهد.

در همین راستا، حجت الاسلام رئیسی که در طول دوران مسئولیت های خود به مدیری ولایتمدار و به دور از حاشیه های مرسوم، مشهور بوده، اولویت خود را بر اجرای دستورات رهبر انقلاب در حکم انتصاب قرار داده است که از جمله آن می توان به رویکرد جدید آستان قدس در زائر محوری آن هم جهت تدارک میزبانی شایسته از زائران طبقات متوسط و پایین اشاره کرد.

حجت الاسلام رئیسی در این خصوص از ساخت زائرسراهایی جدید برای رفاه حال زائران خبر داد. وی که در دیدار نوروزی شهردار و اعضای شورای شهر مشهد سخن می گفت، اظهار داشت: ما باید بررسی کنیم که متناسب با تعداد زائران مکان اسکان وجود دارد یا خیر. اگر موجود هست که باید سامانه هایی را برای اطلاع یابی نیازمندان ایجاد کنیم. اما اگر تعداد تخت ها کم هستند، یا قیمت ها برای عموم زائران مناسب نیست، باید تمهیدی اندیشیده شود.
 

http://www.jahannews.com/images/docs/files/000483/nf00483659-1.jpg

تولیت آستان قدس رضوی از احداث زائر سراهای ارزان قیمت و دارای دسترسی مناسب به عنوان راه حل رفع این مشکل نام برد و گفت: ما در نظر داریم که 8 زائرسرا در مکان های نزدیک به حرم مطهر و 4 زائرسرا در مسیرهای منتهی به مشهد مقدس ایجاد کنیم که زائران بتوانند از آنها استفاده کنند.

وی با یادآوری تأکیدات رهبر انقلاب اسلامی بر حمایت از محرومان و مستضعفان، گفت: ما در شهر مشهد مقدس برای زائرانی که از نظر اقتصادی متوسط به بالا محسوب می شوند، محل اسکان و پارک ماشین داریم، اما جایگاه زائران متوسط به پایین در این شهر کجاست؟ گروه های زیارتی و کاروان هایی که به زیارت مشرف می شوند چه وضعیتی دارند؟ این ها مسائلی است که مجموعه دست اندرکاران باید برای آنها چاره اندیشی کنند.

پذیرایی ویژه آستان از زائران مستقر در مبادی شهر مشهد برای نخستین بار

از اقدامات مثبت تولیت جدید، باید به پذیرایی از مهمانان و زائران امام رضا(ع) که به دلیل بضاعت اندک و هزینه های بالای سفر، توان استقرار در هتل ها را نداشته و ناچار در کمپ های اطراف شهر مشهد مستقر می شوند، اشاره کرد.

مدیر امور رفاه و زائرین آستان قدس در این باره گفت: برای نخستین بار در مبادی ورودی ایستگاه‌های استقبال از زائرین را در ورودی قوچان، نیشابور، ترمینال و راه‌آهن ایجاد کردیم؛ در این راستا صبح‌ها از ساعت ۶ الی ۹، تعداد ۴۰ هزار صبحانه میان زائران تقسیم شد.

http://www.jahannews.com/images/docs/files/000483/nf00483659-3.jpg
«اطعام زائرین حرم مطهر رضوی» در ایستگاه صلواتی جوادالائمه(ع) - ورودی بست باب الجواد(ع) حرم مطهر امام رضا(ع)

وی گفت: از ساعت ۹ الی ۱۲ نیز دو ملیون کیک، نبات، برنج و نمک تبرک بین زائرین اهداء شده است؛ علاوه بر تقسیم بروشور اطلاع رسانی، ۱۰ هزار بسته ناهار در مبادی ورودی جاده قوچان و نیشابور و ۶ هزار بسته شام میان زائرانی که در مسیر ورود به مشهد بودند تقسیم شده است.

وی تصریح کرد: در مراکز اسکان زائرین علاوه بر حفظ سرمایش و گرمایش زائرین، صبحانه، آب جوش و غذای حضرت میان زائران توزیع ‌شد، همچنین توزیع شام میان زائران مستقر در نمایشگاه بین المللی و کمپ غدیر توسط خادمانشان در آستان قدس صورت می‌پذیرفت.

مدیر امور رفاه و زائرین آستان قدس اظهار کرد: علاوه بر مشهد مقدس، در شهرستان‌های خراسان رضوی نیز اقدام به توزیع دعوت نامه برای صرف غذای حضرت نیز در ایام عید صورت پذیرفته است.

نگاه متفاوت به اداره موقوفات همزمان با رعایت حقوق مستأجران آستان

تولیت جدید آستان قدس علاوه بر توجه ویژه به رویکرد زائرمحوری، در عمل به بند سوم نامه رهبری، خدمت به مجاوران و بویژه مستمندان و مستضعفان را در دستور کار خود قرار داده و بدان توجه ویژه ای نموده است. بعنوان مثال حجت الاسلام رئیسی در زمینه مشکلات برخی مستأجران زمین های آستان قدس رضوی که از مشکلات قدیمی به حساب می آید اینگونه گفت که استیفای حقوق موقوفه جزو وظایف شرعی تولیت آستان قدس رضوی است اما ما می توانیم با مدیریت مناسب، امور را به گونه ای پیش ببریم که ضمن حفظ حقوق موقوفه مشکلی برای محرومان و مستضعفان ساکن در اراضی موقوفه به وجود نیاید.

تلاش برای بهره گیری از معماری اسلامی در شهر مشهد

علاوه بر توجه ویژه به مستضعفان و طبقات ضعیف جامعه، موضوع دیگر جامعیت نگاه حجت الاسلام رئیسی است که تمامی اولویت ها را در یک مجموعه البته با ضریب خاص خود مطرح و پیگیری می کند. رعایت معماری اصیل و اسلامی در پایتخت مذهبی کشورمان از این جمله است تا جایی که تولیت آستان قدس، این موضوع را از جمله دغدغه ها برشمرده و پیرامون آن گفت: امروز در محدوده حرم مطهر فضایی نورانی، معطر و دارای معماری اسلامی و اصیل ایجاد شده است. اما وقتی از این محدوده خارج می شویم، اسامی عجیب و نوعی دیگری از معماری و نگاه را مشاهده می کنیم که هیچ تناسبی با فضای قدسی حرم مطهر ندارد.

http://www.jahannews.com/images/docs/files/000483/nf00483659-2.jpg
غبارروبی روضه منوره رضوی توسط تولیت جدید آستان

تأکید بر حفظ باغات موقوفه آستان و جلوگیری از تخریب محیط زیست

تاکید بر حفظ فضای سبز و جلوگیری از تخریب آن به بهانه های مختلف نیز از جمله دغدغه های تولیت جدید آستان قدس است که در این مدت بارها بر آن تاکید شده است. حجت الاسلام رئیسی طی سخنانی بر اینکه سیاست ما حفظ باغات و عدم تغییر کاربری و قطع درخت‌ها است، گفت: مسئله ما فقط ساختمان سازی و ایجاد واحد تجاری نیست. به طور قطع منافع اقتصادی برای آستان قدس رضوی مهم است، اما این فرع بر مسئله مهم تری است.

دیدارهای چهره به چهره با اقشار مختلف مردم

گفتنی است دیدارهای گسترده و چهره به چهره تولیت جدید با نخبگان، اساتید و چهره های فکری و فرهنگی در مناسبات و موقعیت های مختلف یکماه گذشته قطعا در جامعیتِ نگاه و رویکرد گفتمانی حجت الاسلام رئیسی برای پیشبرد برنامه های آستان قدس رضوی بی تاثیر نبوده است.

http://www.jahannews.com/images/docs/000483/n00483659-t.jpg

جهت گیری درست اقتصادی

در سالی که توسط رهبری معظم انقلاب به "اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل" نامگذاری شده است، تولیت جدید آستان قدس، اقتصاد مقاومتی را که به گفته کارشناسان امر، تنها راه علاج مشکلات کشور است اولویت این نهاد در فعالیت های اقتصادی معرفی و تاکید کرده است که "رویکرد آستان قدس در حوزه اقتصادی باید با محوریت اقتصاد مقاومتی باشد و به سمت توسعه پایدار و بهره وری هر چه بیشتر از منابع موجود حرکت کنیم". این رویکرد آستان قدس در حالی است که متاسفانه دولتی ها در ماه های اخیر، چشم بر توانمندی های داخل کشور بسته و ترجیح داده اند تا با اقداماتی چون خرید هواپیما از اروپا، مشکلات اقتصادی کشورهای متخاصم جمهوری اسلامی را حل کنند! رویکرد جدید آستان قدس زمانی بیشتر فهم شده و به چشم می آید که بدانیم ابعاد فعالیت‌های اقتصادی آستان قدس رضوی به گونه‌ای است که سازمان اقتصادی رضوی به عنوان بزرگترین هلدینگ اقتصادی شرق کشور شناخته شده و طبعا رویکردهای کلان آن بر مناسبات اقتصادی و مالی کشور تاثیر مستقیم خواهد گذاشت.

ارتباط رو در رو و نزدیک با مردم

حضور ساده و به دور از مناسبات حکومتی در میان مردم و زائران حرم رضوی، حضور پرحجم در مراسمات و یادواره های شهدا و دیدار با خانواده های شهدا، سرکشی مداوم از بخش های مختلف و بعضا مغفول مانده داخل سازمانی و همچنین حضور و سخنرانی بیادماندنی در هیئت مهاجران افغانستانی مقیم مشهد مقدس که در نوع خود ابتکاری به جا است، زمینه ساز افزایش اعتماد مردمی به این نهاد مقدس شده و قطعا ضریب نفوذ پروژه های بدخواهان جهت هجمه های رسانه ای و شایعه سازی پیرامون آستان در میان افکار عمومی را با شکست مواجه خواهد ساخت.




حضور در هیئت مهاجران افغانستانی مقیم مشهد

آنچه تا کنون از تولیت جدید آستان دیده شده است را باید در روحیه مردمی و ارتباط نزدیک حجت الاسلام رئیسی با توده های مردم دانست تا جایی که این ویژگی بر سایر وجوه شخصیتی او نیز سایه افکنده است. این خصیصه مهم در تولیت آستان قدس رضوی صرف نظر از اینکه مبتنی بر ارزش های اسلام و انقلاب و همچنین سیره امام و رهبری است، از این جهت که تاثیر بسیار مثبتی در نگاه مردم به جایگاه مذکور گذاشته و در همین مدت کوتاه زمینه ساز اعتماد مردمی شده است، امری قابل ستایش است.
کد مطلب: 483659
 
 

ادامه مطلب



[ یک شنبه 22 فروردین 1395  ] [ 12:17 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: 156366
به مناسبت ولادت امام باقر عليه‌السلام منتشر شد؛

  بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم 

خبرگزاری میزان- حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی صبح سه‌شنبه (۱۳۹۴/۱۲/۲۵) در

دیدار اعضای مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه‌ی علمیه‌ قم با تبیین جایگاه و نقش بی‌بدیل و تأثیرگذار حوزه‌ی علمیه‌ی قم در پیروزی انقلاب اسلامی به برخی تلاش‌ها برای انقلاب‌زدایی از حوزه‌های علمیه اشاره کردند.

 

بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان،

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی صبح سه‌شنبه (۱۳۹۴/۱۲/۲۵) در دیدار اعضای مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه‌ی علمیه‌ قم با تبیین جایگاه و نقش بی‌بدیل و تأثیرگذار حوزه‌ی علمیه‌ی قم در پیروزی انقلاب اسلامی به برخی تلاش‌ها برای انقلاب‌زدایی از حوزه‌های علمیه اشاره و تأکید کردند: حوزه‌ی علمیه‌ قم باید همچنان یک «حوزه‌ی انقلابی و مهد انقلاب» باقی بماند و رسیدن به این هدف نیازمند اندیشه، تدبیر و برنامه‌ریزی دقیق است. پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR بخش‌هایی از متن بیانات رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار را منتشر کرد.

دو دیدگاه درباره مسائل حوزه:

۱) نگاه به مسائل عمومی حوزه
 بحثی که بنده الان میخواهم مطرح کنم، بحثی درباره‌ی حوزه است. به‌طور طبیعی مسئله‌ی ما، مسئله‌ی حوزه‌ی علمیّه است؛ حالا ما حوزه‌ی علمیّه‌ی قم را مطرح میکنیم لکن این قابل تعمیم است، مَناطی(۱) که در حکم درمورد مسائل قم وجود دارد، درمورد حوزه‌های بزرگ دیگر مثل مشهد، اصفهان و جاهای دیگر هم طبعاً وجود دارد. از دو دیدگاه میشود درباره‌ی مسائل قم صحبت کرد که من از یکی از این دو دیدگاه میخواهم صحبت کنم.

دیدگاه اوّل، نگاه به مسائل عمومی حوزه‌ی قم است؛ مسائل علم، تربیت علمی، تحقیق، اخلاق، مسائل مدیریّتی، مسائل سازمانی در حوزه‌ی قم -که بحمدالله سالها است در قم سازمان هست، مدیریّت هست، رئیس و مرئوس هست؛ بالاخره مجموعه‌ای برای مدیریّت حضور دارند- بحث کتابهای درسی، بحث چگونگی درس خواندن؛ یک بحث اینها است و یک نگاه، نگاه از این دیدگاه است که بنده حالا در این زمینه‌ها نمیخواهم صحبت کنم. مقدار زیادی در این زمینه‌ها قبلاً صحبت کرده‌ام در دیدارهای عمومی در قم و غیر قم؛ بعد از این هم ان‌شاءالله در مناسبت‌هایی، عرایضی خواهم کرد که اینها از مسائل مهمّی هم هست. فعلاً در این جلسه‌ی کنونی، نظر من به این دیدگاه نیست.

۲) نگاه به وضعیّت رشد و بلوغ تفکّر انقلابی در حوزه
 دیدگاه دوّم، وضعیّت انقلابی و رشد و بلوغ تفکّر انقلابی در حوزه‌ی قم است؛ امروز این مورد نظر بنده است که میخواهیم مختصری در این زمینه صحبت کنیم. میخواهیم در مورد تداوم روحیّه‌ی انقلابی و منش انقلابی در حوزه‌ی قم و دیگر حوزه‌ها یک مقداری فکر کنیم و کار کنیم؛ این بسیار حائز اهمّیّت است. اگر بخواهیم مقایسه کنیم با آن مقوله‌ی قبلی، این مقوله اگر از آن مهم‌تر نباشد، به همان اندازه وزانت و اهمّیّت دارد. ببینید ما یک انقلاب عظیمی را در تاریخ نزدیک به خودمان گذرانده‌ایم. حادثه‌ی انقلاب، یک حادثه‌ی عظیم و فوق‌العاده و محیّرالعقولی بود. ما حالا عادت کرده‌ایم به این، [امّا] کسانی که از بیرون نگاه میکنند به حادثه‌ی انقلاب و قضاوت میکنند درباره‌ی حادثه‌ی انقلاب، عظمت این حرکت را، این حادثه را، این پدیده را بیشتر از ما درک میکنند. ما چون در جریان بودیم، خیلی توجّه نمیکنیم، خیلی درباره‌اش اهتمام نمی‌ورزیم برای ارزیابی و تقویم این حادثه.

اثرگذاری دو مجموعه «حوزه» و «دانشگاه» در مبارزات سیاسی کشور
 در مبارزات سیاسی در کشور -هم این مبارزات سیاسی منتهی به انقلاب و هم سایر مبارزات- عموم مردم تا حدودی ورود داشتند لکن دو مجموعه، ورود واضح و اثرگذار و بیّنی داشتند: یکی حوزه‌های علمیّه و علمایند -علمای شیعه- یکی هم دانشگاه‌ها؛ این دو جریان در ادامه‌ی مبارزات و تحرّک مبارزاتی در کشور، هم امروز حضور دارند، هم در گذشته -در قضیّه‌ی مشروطه، قضایای نهضت ملّی، قضایای نزدیک به زمان ما در جاهای دیگر- حضور داشتند؛ لکن یک فرق اساسی‌ای بین حوزه و دانشگاه در این زمینه وجود دارد که این فرق باید مورد توجّه قرار بگیرد.

دانشگاه، نقطه شروع مبارزات سیاسی کشورها
 دانشگاه به‌طور طبیعی جایی است که مبارزات در آن معمولاً پا میگیرد، معمولاً به‌وجود می‌آید؛ در همه‌جای دنیا همین‌جور است؛ علّتش هم معلوم است؛ چون در دانشگاه یک مجموعه‌ی جوان هستند، با مسائل روز آشنایند، طبعاً محیط روشنفکری است، محیط آگاهی از مسائل جهانی و با اوضاع حال حاضر و اوضاع جاری است؛ [لذا] معترض میشوند و اعتراض میکنند. همه‌جای دنیا مبارزات دانشگاهی وجود دارد و در کشور ما هم وجود داشت؛ مال این دوران مبارزات اسلامی هم نیست، قبل از آن هم وجود داشت؛ خود بنده یادم هست، سال ۴۰ که هنوز مبارزات ما شروع نشده بود، بنده در تهران بودم، دانشجوها در این خیابانها گروه‌گروه جمع میشدند، شعار میدادند، پلیس حمله میکرد، فرار میکردند؛ قبل از آن در دوره‌ی نهضت ملّی هم بوده است و این مبارزات دانشجویی وجود داشته.

خصوصیّت مبارزات دانشجویی؛ محدود ماندن در محیط دانشگاه به علّت نداشتن امتداد اجتماعی
 منتها مبارزات دانشجویی همیشه، هم در کشور ما، هم در جاهای دیگر، محدود مانده است در محیط دانشگاه، یا اندکی تأثیرگذاری بر روی برخی از مسائل عمومی کشور [داشته]؛ هیچ‌وقت مبارزات دانشجویی تبدیل به یک انقلاب و به یک حرکت عمومی و تحوّل عمومی نشده؛ این خصوصیّتشان است. وقتی اظهارات عمومی را انسان میبیند، گفته میشود و میگویند که مثلاً حوزه و دانشگاه بنیان‌گذار این مبارزات بودند؛ خیلی خب، حرفی نیست؛ بله، مبارزات دانشگاه، مبارزاتی است که در خود دانشگاه تحوّلاتی ایجاد میکند، حوادثی در شهرها به‌وجود می‌آورد منتها تفاوتش این است که اوّلاً همه‌ی دانشجوها در مبارزات معمولاً شرکت نمیکنند؛ یک گروهی هستند [که مبارزه میکنند]؛ آن گروه هم فعّالیّتهایی میکنند، کارهایی انجام میدهند منتها هرگز ما نه در دوره‌ی خودمان، نه در کشور خودمان، نه در کشورهای دیگر ندیده‌ایم که مبارزات دانشجویی در یک جایی منتهی بشود به تغییر نظام و تغییر رژیم و تحوّل عمومی و انقلاب و از این حرفها؛ حدود دانشجویی این است؛ علّتش هم این است که دانشجو نفوذ و امتداد اجتماعی ندارد؛ حدّاکثر تأثیری که دانشجو دارد، این است که در خانواده‌ی خودش یک فکری را ایجاد بکند یا یک چیزی را مثلاً فرض کنید ترویج کند در داخل خانواده یا یک محیطهای محدود. در کشور ما هم همین‌جور بود؛ بله، ما قدردان مبارزات دانشجویان هستیم، همراهی آنها با انقلاب را خیلی قدر می‌شناسیم، اهمّیّت میدهیم لکن در ارزیابی و در تقویم تأثیر این مبارزات، این چیزی که عرض کردم این درست است؛ یعنی این مبارزات اگر منها میشد از مبارزات روحانیّت و مبارزات روحانیّت نمیبود، مثل همه‌ی مبارزات دانشجویی دیگر، در همان محیط دانشگاه -یا دانشگاه تهران، یا چند دانشگاه در سراسر کشور- محدود میشد و یک حمله‌ای میکردند، یک حرکتی میکردند، یک مبارزه‌ای میشد، یک معارضه‌ای میشد و تمام میشد؛ [امّا] حوزه این‌جور نبود.

دو خصوصیّت مبارزات حوزه:

۱) همه‌گیر بودن مبارزه در حوزه
 مبارزات حوزه اوّلاً تقریباً همه‌گیر بود؛ یعنی در حوزه‌ی علمیّه -نمیخواهیم بگوییم تحقیقاً این‌جور بود- تقریباً همه‌ی طلّاب یا اغلب طلّاب درگیر مبارزه شدند. وقتی در مبارزاتِ روحانیّت، حوزه‌ی قم وارد شد، تقریباً همه درگیر شدند؛ این یک خصوصیّت.

۲) اثرگذاری حوزه در جامعه با استفاده از دو عامل:

الف) عامل «مرجعیّت»
 خصوصیّت دوّم، اثرگذاری حوزه‌ی قم بود. حوزه‌ی قم مرکّب است از یک مجموعه‌ای که این مجموعه در جامعه میتواند اثر بگذارد. یک جزء این مجموعه، مرجعیّت است؛ مرجع تقلید مثل امام بزرگوار یا آن اوایلِ مبارزه که هر دو سه نفر از مراجع اعلامیّه میدادند؛ بعد البتّه امام به‌تنهایی تقریباً بار همه را بر دوش میکشیدند. این مرجع تقلید بود که به‌عنوان دین، به‌عنوان حکم شرعی، به‌عنوان وظیفه‌ی دینی حرف او امتداد پیدا میکرد در بین مردم؛ این بخش مرجعیّتی.

ب) عامل «طلّاب»
 لکن در کنار این، بخشِ طلّابی وجود داشت؛ اگر طلّاب نبودند این حرکت این‌طور گسترش پیدا نمیکرد. طلبه‌ها از جاهای مختلف، از شهرهای مختلف و نقاط مختلف کشور جمع میشوند، بعد در ایّام تعطیلات یا غیر تعطیلات متفرّق میشوند و میروند در جلسات منبر، جلسات سخنرانی، جلسات هفتگی، جلسات دینی، این فکر را منتشر میکنند در سطح مردم؛ این خیلی مهم است. یک طلبه وقتی‌که فرض کنید رفت در یک روستایی یا در یک شهر کوچکی یا بزرگی و آن فکر را بنا گذاشت که تبلیغ بکند و تبیین بکند و منعکس و منتقل بکند به مخاطبین، فرقش با یک دانشجو از زمین تا آسمان است؛ دانشجو نمیتواند این کار را بکند امّا طلبه میتواند. آن عاملی که توانست پیام مراجع را در دوره‌ی اوّل -آن چند ماه اوّل- و بعد پیام امام بزرگوار را که تنها این کار را انجام میدادند و این رهبری را انجام میدادند -چه در دوره‌ی قم، چه در دوره‌ی نجف- منتشر کند در اقصی‌ نقاط کشور و در دلهای مردم نفوذ بدهد عامل طلبگی بود؛ طلبه‌ها بودند که این کار را کردند، طلبه‌ها بودند که این فکر را منتقل کردند به سرتاسر کشور.

 یک‌وقتی در سال اوّل انقلاب -چند ماه بعد از پیروزی انقلاب- که سالگرد مرحوم آقا مصطفی، فرزند بزرگوار امام عزیزمان بود و در قم مجلس ترحیم گرفته بودند، از من خواستند که من بروم آنجا صحبت کنم؛ رفتم آنجا، امام هم داخل مسجد اعظم حضور داشتند. بنده یک صحبتی آنجا کردم و این آیه‌ی شریفه را مطرح کردم: وَ اَوحی‌ رَبُّکَ  اِلَی  النَّحلِ اَنِ اتَّخِذی مِنَ الجِبالِ بُیوتًا وَ مِنَ الشَّجَرِ وَ مِمّا یَعرِشونَ * ثُمَّ کُلی مِن کُلِ‌ الثَّمَرت فَاسلُکی سُبُلَ رَبِّکَ؛(۲) خطاب به امام گفتم این زنبورهای عسل، همان طلبه‌ها بودند که نشستند این شهد را -حرف شما را- مکیدند، بعد منتشر شدند در اطراف کشور و در جاهای مختلف و این شهد را به کام مردم ریختند؛ آنجایی هم که لازم بود نیش زدند؛ نیش هم زدند! طلبه‌ها این کار را کردند، حوزه‌ی قم این کار را کرد. اگر حوزه‌ی قم نبود، اگر امام بزرگوار مثلاً در جایی مثل تهران یا یک جایی که حوزه‌ی علمیّه‌ای وجود نداشت این حرکت را شروع میکرد، معلوم نبود به این موفّقیّت برسد؛ این حرکت در قم بود که توانست به این موفّقیّت برسد و تبدیل بشود به یک انقلاب.

 امام (رضوان‌الله‌علیه) در یک صحبتی گفته بودند که -نمیدانم من خودم شنفتم یا از دیگری شنفتم که گفتند- وقتی در پاریس بودیم آمدند گفتند که در فلان دِه، یکی از دِهات خمین، یکی از روستاهای اطراف خمین، مردم راه‌پیمایی کردند. راه‌پیمایی عمومی بوده و در آن دِه هم مردم راه‌پیمایی کردند؛ ملّای ده، یک پیرمردی جلوی جمعیّت حرکت میکرده و مردم شعار میدادند، همان شعارهایی که در تهران میدادند؛ امام فرموده بودند که وقتی من این را شنیدم، گفتم این انقلاب پیروز خواهد شد. (۳) این انقلابی که این‌جور نفوذ دارد که تا فلان دِه که آن را امام می‌شناختند و تا فلان‌جا میرود و مردم آنجا هم حرکت میکنند، پیروزشدنی است؛ یعنی همه‌ی ملّت، همه‌ی آحاد مردم آمدند به میدان و این بود که رژیم پرسابقه‌ی متّکی به قدرتهای درجه‌ی یک عالم را توانست شکست بدهد و به زانو دربیاورد و از میدان خارج کند. ما که اینجا توپ و تفنگی مصرف نکردیم؛ انقلاب ایران با توپ و تفنگ و کودتا و نیروی نظامی که پیش نرفت، فقط با حضور مردم پیش رفت؛ حضور بدنهای مردم، جسمهای مردم. دلها خوبند، دلها مؤثّرند امّا دلها وقتی در خانه‌ها بتپند و بیرون نیایند، هیچ اثری نمیگذارند؛ وقتی این دل تأثیرش آن‌چنان شد که جسم را حرکت داد و آورد به خیابان، آن‌وقت میشود آن راه‌پیمایی‌ها، میشود آن حرکت عظیم؛ و رژیم پادشاهی، با آن سابقه، با آن حمایتی که آمریکا از او میکرد و دیگران میکردند -فقط آمریکا هم نبود؛ آن‌وقت کشورهای کمونیستی هم از روی رقابت حمایت میکردند از رژیم شاه- به‌وسیله‌ی مردم شکست خورد.

 مردم را چه کسی آورد به خیابان؟ شماها آوردید، طلبه‌ها آوردند. بله، امام رهبر بود، اگر امام نبود بدون شک این اتّفاق اصلاً نمی‌افتاد؛ امّا ابزار امام چه بود؟ آن وسیله‌ای که فکر امام را، خواسته‌ی امام را، آن نیّت امام را تحقّق بخشید، عملیّاتی کرد، اجرایی کرد، حوزه‌ی علمیّه بود، طلّاب بودند؛ ارتباط انقلاب با حوزه‌ی قم این است. بله، درست است، ما میگوییم همه‌ی اقشار مردم در انقلاب شرکت داشته‌اند، واقع قضیّه هم همین است، یا در مورد آن گروه‌های پیشرو مثلاً میگوییم «دانشجوها، طلبه‌ها» و اسم دانشجوها را می‌آوریم، درست است، اینها هم واقعاً پیشرو بوده‌اند، در این شکّی نیست امّا پیشرو بودن و ورود، یک حلقه‌ی وصلی لازم داشت، یک حلقه‌ی واسطی لازم داشت؛ این حلقه‌ی واسط حوزه‌ی علمیّه‌ی قم بود و البتّه حوزه‌های علمیّه‌ی دیگر؛ فقط حوزه‌ی قم نبود. شما توجّه داشته باشید که این انقلاب عظیم، این پدیده‌ی حیرت‌انگیز، این حادثه‌ای که دنیا را تکان داد -[واقعاً] دنیا را تکان داد- منتهی میشود به این حلقه‌ی واسط، یعنی به حوزه‌ی قم. نسبت حوزه‌ی قم با انقلاب این است.

انقلابی ماندن حوزه‌های علمیّه، عامل انقلابی ماندن نظام
 خب، حالا حوزه‌ی قم را بخواهند از انقلاب تهی کنند، [این] چیز کوچکی است؟ انگیزه‌هایی وجود دارد برای این کار، حرف من این است. بنده عرض میکنم اگر بخواهیم نظام اسلامی -همین نظامی که الان تشکیلاتی دارد، قوای سه‌گانه‌ای دارد، نیروهای مسلّحی دارد، دستگاه‌ها و سازمانهای گوناگونی دارد- انقلابی بماند، اسلامی بماند، حوزه‌ی قم باید انقلابی بماند؛ اگر حوزه‌ی قم انقلابی نمانَد، حوزه‌های علمیّه اگر انقلابی نماندند، نظام در خطر انحراف از انقلاب قرار خواهد گرفت. من این را به شما عرض کنم: حوزه‌ی قم پشتوانه است. حرف من این است که میگویم حوزه‌ی علمیّه‌ی قم بایستی به‌عنوان یک حوزه‌ی انقلابی، به‌عنوان مهد انقلاب، به‌عنوان آن کوره‌ی آتشفشانی که همین‌طور دارد انرژی انقلابی را صادر میکند از خودش، حضور داشته باشد و ظهور داشته باشد.

 
لزوم توسعه بینش و حرکت انقلابی در حوزه قم برای جلوگیری از انقلاب‌زدایی
 خب، عرض کردیم که طبیعت قم، طبیعت طلّاب، حوزه‌ی علمیّه، طبیعت دین است، طبیعت تبلیغ است، طبیعت قناعت است، طبیعت حضور مرجعیّت است که مرجعیّت خیلی مهم است؛ اینها همه از خصوصیّات حوزه است و همین موجب میشود که پایه‌ی انقلاب در اینجا محکم بشود. اگرچنانچه ما دیدیم تلاشهایی دارد انجام میگیرد برای اینکه از حوزه‌ی علمیّه‌ی قم انقلاب‌زدایی کنند، باید احساس خطر کنیم. عرض من با شما نمایندگان عزیز طلّاب و فضلا این است: اگر دیدید انقلاب‌زدایی دارد انجام میگیرد باید احساس خطر کنید. خب، احساس خطر کردن کافی نیست، باید به فکر علاج بود؛ علاج هم تدبیر لازم دارد، فکر لازم دارد؛ این اهمّیّت اجتماع شما را نشان میدهد. باید افراد صاحب فکر بنشینند فکر کنند؛ با کارهای سطحی، با فریاد کشیدن که احیاناً در یک جلسه‌ای آدم داد بکِشد و به یکی اعتراض کند، با این حرفها مسئله درست نمیشود. راه، اینها نیست؛ راه، فکر کردن و اندیشیدن و حکمت‌آمیز برنامه‌ریزی کردن، مجموعه‌های برنامه‌ریزی شده را تهیّه کردن و دنبال کردن است؛ بنابراین بینش انقلابی در قم بایستی توسعه پیدا کند، حرکت انقلابی باید توسعه پیدا کند.

مخالفت صریح و مخالفت غیر صریح دشمنان با انقلاب
 خب، مخالفت با انقلاب هم دوجور است: یک‌وقت صریحاً کسانی با انقلاب مخالفت میکنند -که این هم در حوزه وجود دارد، نه اینکه وجود نداشته باشد، ما بی‌اطّلاع نیستیم؛ حالا کسانی هستند صریحاً گوشه‌کنار [مخالفت میکنند]؛ البتّه کم هستند- یک‌وقت هست که نه، صریحاً با انقلاب مخالفت نمیشود، [بلکه] با مبانی و مبادی اعتقادی انقلاب مخالفت میشود؛ روی اینها باید حسّاس بود. اینکه ملاحظه میکنید بنده مرتّب روی مسئله‌ی استکبار تکیه میکنم، روی مسئله‌ی آمریکا تکیه میکنم، [به خاطر] این نیست که از روی عادت، آدم دائم بخواهد یک حرفی را تکرار کند؛ نه، اینها احساس خطر است. اگر نظام اسلامی در قبال نظم منحطّ جهانی هویّت خودش را از دست داد، شکست خواهد خورد؛ اهمّیّت نظام اسلامی -که میگوییم دنیا را تکان داد این انقلاب- به‌خاطر این است؛ یک چیز جدید آورد.

علّت مخالفت دستگاه استکبار، مقابله نظام اسلامی با زور و تزویر
 خب، این چیز جدید، نظام ظالمانه و غیر عادلانه و مبتنیِ بر ظلم و زور و تزویر و مانند اینها را به چالش کشید؛ جمهوری اسلامی، نظام جهانی ظالمانه را به چالش کشید؛ علّت مخالفت با ما هم همین است. [علّت] اینکه با نظام اسلامی مخالفت میشود این است؛ وَالّا اگر چنانچه اسلام غیر سیاسی، اسلامی که کاری به کار این‌وآن ندارد، اگر یک چنین اسلامی حاکم باشد، نه، هیچ اهمّیّتی هم نمیدهند و مخالفتی هم نمیکنند. شما با آمریکا، با دستگاه استکبار، با صهیونیسم همراه باشید -در کار اقتصادی‌شان، در کارهای سیاسی‌شان، در جهت‌گیری‌هایشان- و مثل آنها فکر کنید، مثل آنها حرف بزنید، مثل آنها مشی کنید، هیچ مخالفتی ندارند؛ اسمتان مسیحی باشد، اسمتان بودایی باشد، اسمتان مسلمان باشد برایشان هیچ اهمیّتی ندارد. (۴) (بله مرگ که حتماً بر آمریکا، امّا حالا اجازه بدهید صحبت بکنیم.) پس بنابراین، مسئله این است.
 شما نگاه کنید به بیانات امام؛ امام، خیلی مرد عمیقی بود، خیلی مرد پُرمغزی بود؛ همین‌که معروف است:
 آنچه در آینه جوان بیند
 پیر در خشت خام آن بیند(۵)

 در مورد امام واقعاً صادق بود. آن تحلیلی را که حالا باید جلوی انسان بیاورند، تماشا کند، بخواند، دقّت کند، تا به یک نتیجه‌ی عمقی برسد، این را امام همین‌طور نگاه که میکرد میفهمید؛ مرد پخته، مرد آگاه. شما نگاه کنید ببینید روی چه چیزهایی این مردِ حکیمِ پخته‌ی آگاه تکیه کرده، آنها اساسِ مسئله است، مسائل اساسی آنها است. اینها را نبایستی بتوانند تغییر بدهند؛ یک شکل مخالفت با نظام و مخالفت با انقلاب مخالفت با این چیزها است. اگر چنانچه در کارهای ما، در حرفهای ما، در جهت‌گیری‌ها و رویکردهای تبلیغی ما مخالفت با آن مبانی وجود داشته باشد ضدّیّت با انقلاب و ضدّیّت با نظام اسلامی و ضدّیّت با اسلام سیاسی‌ای است که تحقّق پیدا کرده.

نظام اسلامی، اوّلین حکومت مبتنی بر دین بعد از دوران صدر اسلام
 بعد از دوران صدر اسلام، اوّلین باری است که اسلامِ صحیحِ نابِ متّکی به قرآن و حدیث در عالم واقع، دارد تحقّق پیدا میکند؛ حتّی در دورانهایی که مثلًا علما، محترم هم بودند، این‌جور نبوده. فرض کنیم در دوران صفویّه؛ خب علما، محترم بودند؛ محقّق‌کَرکی از شام پا میشود می‌آید در اصفهان یا در قزوین یا در کجا و شیخ‌الاسلام کلّ کشور هم میشود؛ پدر شیخ بهایی، خود شیخ بهایی، اینها همه کسانی هستند که جزو علمای بزرگ بودند، خیلی هم محترم بودند، امّا اینها حدّاکثر کاری که میکردند این بود که مثلاً فرض کنید که دستگاه قضاوت را برعهده بگیرند، آن‌هم تا جایی که منافات با برخی از تندروی‌های دستگاه حکومت و سلطنت نداشته باشد؛ وَالّا شاه‌عباس و شاه‌طهماسب و بقیّه‌ی سلاطین، کار خودشان را میکردند، حکومت اسلامی نبود، حکومت دینی نبود. اینکه منشأ و مبدأ احکام حکومتی کتاب و سنّت باشد، روایات ائمّه باشد، از صدر اسلام -یعنی حالا آن مقداری که صدر اسلام بوده، بعد از آن- تا امروز دیگر سابقه نداشته است. امروز در ایران اوّلین بار است که یک چنین حکومتی به‌وجود می‌آید. معنای اسلام سیاسی این است؛ اسلام سیاسی یعنی اسلامی که سیاست اداره‌ی جامعه را و مدیریّت جامعه را برعهده میگیرد؛ یعنی اسلام میشود مدیر جامعه. این بار اوّلی است که در اینجا اتّفاق افتاده است؛ این را میخواهند از بین ببرند، این را میخواهند نابود کنند؛ نابودکردنش هم به همین شکلی است که عرض کردم. بنابراین مسئله‌ی انقلابیگری در حوزه‌ی قم در معرض خطر است؛ این را باید توجّه کنید؛ باید جزو مسائل اصلی شما باشد.
 
... من آینده را در همه‌ی زمینه‌ها روشن میبینم؛ بعضی‌ها گاهی اوقات یک‌چیزی یا پدیده‌ای را می‌بینند که مثلاً برایشان پدیده‌ی نامطلوبی است، فوراً دلهایشان مأیوس میشود؛ بنده اصلاً این‌جوری نیستم. هر پدیده‌ای، ممکن است پدیده‌های نامطلوبی هم یک گوشه‌کناری به‌وجود بیاید؛ هست، همه‌جا هست، زمانهای گذشته هم بوده؛ زمان خود پیغمبر و امیرالمؤمنین (علیهما السّلام) هم بوده، در اینکه تردیدی نیست؛ لکن جهت کلّی، حرکت کلّی، ان‌شاءالله حرکت خوبی است و من امیدوارم که خدای متعال کمک کند تا هم شما و هم ما بتوانیم ان‌شاءالله به وظایفمان عمل کنیم.

۱) ملاک، معیار
۲) سوره‌ی نحل، آیهی ۶۸ و بخشی از آیهی ۶۹؛ «و پروردگار تو به زنبور عسل وحی [الهام غریزی] کرد که از پارهای کوهها و از برخی درختان و از آنچه داربست و [و چفتهسازی] میکنند، خانههایی برای خود درست کن، سپس از همهی میوهها بخور، و راههای پروردگارت را فرمانبردارانه بپوی...»
۳) صحیفهی امام، ج ۹، ص ۴۰۸
۴) شعار «مرگ بر آمریکا» حضّار
۵) عوفی. جوامع الحکایات (با اندکی تفاوت)

انتهای پیام/

ادامه مطلب



[ یک شنبه 22 فروردین 1395  ] [ 12:15 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 

تصاويركمترديده شده /

 

حجت الاسلام علي اسماعيلي كريزي
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
More images for حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

kariz.mizbanblog.com/post/433Translate this page
Feb 29, 2016 - Image result for حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‎ ... منبع : کتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی کریزی.

ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

kariz.mizbanblog.com/post/501Translate this page
Mar 6, 2016 - Image result for حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی . جهت شرکت در ... منبع : کتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی کریزی. السلام علیک ... سبکبالان در قاب تصویر تصاویر/ سردار شهید حاج محمد ابراهیم همت.

حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی - بررودکریز

barrud.persianblog.ir/.../حجت_الاسلام_علی_اسماعیلی_...Translate this page
منبع : کتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی کریزی. موضوعات مرتبط: .... Image result for علی اسماعیلی کریزی /تصاویر . حدود سال های ...

خاطرات انقلاب(25) ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام ...

barrud.persianblog.ir/post/397/Translate this page
Feb 9, 2016 - Image result for علی اسماعیلی کریزی /تصاویر . آن روز( بیستم بهمن ماه) پسر عمو شیخ اسماعیل و حاج علیرضا ابوالفضلی را در دانشگاه تهران دیدم و ...

خاطرات انقلاب(33) ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام ...

barrud.persianblog.ir/post/505/Translate this page
Mar 1, 2016 - ... ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی. شهادت شهید کچوئی. Image result for حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‎.

ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

barrud.persianblog.ir/post/504/Translate this page
Mar 1, 2016 - Image result for حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر · 4000 × 3000 - barrud.mizbanblog.com. پاسی از شب هفتم تیر ماه60 گذشته بود.

خاطرات انقلاب(23) ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام ...

barrud.persianblog.ir/post/332/Translate this page

Feb 5, 2016 - Image result for علی اسماعیلی کریزی /تصاویر . صبح روز سیزده بهمن وارد تهران شدم و از ایستگاه راه آهن به طرف مدرسة علوی (محل استقرار امام) رفتم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Page 2 of about 19,100 results (0.49 seconds) 

Search Results

احمد اسماعیلی کریزی| موتور جستجوی یوز

www.yooz.ir/search/?...احمد%20اسماعیلی%20کریزی...Translate this page
نتلی - تصویرکمتردیده شده حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی | جستجو | ... /احمد اسماعیلی کریزی 640 × 480 - kariz.mizbanblog.com Sep 29, 2015 - تصاویر متحرک ...

احمداسماعیلی کریزی| موتور جستجوی یوز

www.yooz.ir/search/?...احمداسماعیلی%20کریزی...Translate this page
... کریزی | داخل کعبه : کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی داخل کعبه ... "چشمه سلطان ولی روستای کریز" - تصاویر/ احمداسماعیلی کریزی.

آموزش مناسک به آدم: از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام ...

ahmadesmaeili.oldblog.ir/index-186744Translate this page
... ۱۳ تصویر کمتر دیده شده از عملیات مرصاد · تصاویری کمتر دیده شده از جنگ ... آموزش مناسک به آدم: از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی.

ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

barrudkariz.parsablog.com/post/4Translate this page
Mar 14, 2016 - در خدمت شهید ولی الله چراغچی. Image result for علی اسماعیلی کریزی /تصاویر . پس از آن به تیپ21 امام رضا(ع) رفتیم. فرمانده تیپ شهید ولی الله ...

تصاویرکمتردیده شده حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

www.bestofday.ir/.../تصاویرکمتردیده-شده-حجت-الاس...Translate this page
Mar 18, 2016 - تصاویرکمتردیده شده حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی پوشه تصاویر نام کد امکانات showobjectpicture.jpg input type= text value= ...

تصاويركمترديده شده /حجت الاسلام علي اسماعيلي كريزي - چشمه ...

barrud.rasekhoonblog.com/show/565266/Translate this page
Feb 5, 2016 - تصاويركمترديده شده /حجت الاسلام علي اسماعيلي كريزي ... تصاويركمترديده شده /احمد اسماعيلي كريزي ... تصاویر/ سالروز آغاز عملیات کربلای 8.

عمره رجبیه : از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی ...

weblog24.com/weblog/ahmadesmaeili/1404980Translate this page
پست با عنوان عمره رجبیه : از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی در این صفحه نمایش داده شده است. همچنین شما میتوانید با کلیک بر روی ...

مشعر الحرام، مزدلفه: از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت ...

ahmadesmaeili.woocom.ir/index-26432Translate this page
مشعر الحرام، مزدلفه: از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی. [تصویر: 39040111544260364927.gif]. مشعرالحرام:.

خاطرات انقلاب(26) ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام ...

barrud-persianb.boty.ir/.../خاطرات-انقلاب26-ازکتاب-خاطرات-زیبا-نوش.html
خاطرات انقلاب26 ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی اعلا. ... الاسلام علی اسماعیلی کریزی Image result for علی اسماعیلی کریزی /تصاویر ...

فضیلت عمره : از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلا م ...

ahmadesmaeili.weblogkhoon.ir/page-567278.html - Translate this page
فضیلت عمره : از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلا م علی اسماعیلی کریزی. ... منبع : کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی ... درخواست آیت الله هاشمی از امام رضا (ع) · تصاویر : دیدار کارگزاران حج‌ با رهبر معظم انقلاب ...

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Page 3 of about 19,100 results (0.32 seconds) 
Feb 1, 2016 - Image result for علی اسماعیلی کریزی /تصاویر . جهت انجام تبلیغ از قم به شهرستان کاشمر آمده بودم و در بخش کوه سرخ روستای کوشه منبر می‌رفتم.

درب کعبه : کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی ...

ahmadesmaeili.hastiblog.ir/page-178936.html - Translate this page
درب کعبه : کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی ... برچسب ها : كعبه ,کعبه ,زمين ,زمين قرار ,شریفین نوشته ,اسماعیلی کریزی ,حرمین ...

تصاويركمترديده شده /حجت الاسلام علي اسماعيلي كريزي

karizi.monoblog.ir/post-61537.html - Translate this page
Jun 8, 2015 - تصاويركمترديده شده /حجت الاسلام علي اسماعيلي كريزي. ... شده /حجت الاسلام علي اسماعيلي كريزي. [تصوير: 39040111544260364927.gif].

مشعر الحرام، مزدلفه: از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت ...

ahmadesmaeili.smsalvand.tk/page-490423.html - Translate this page
... مزدلفه: از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی. [تصویر: 39040111544260364927.gif]. مشعرالحرام: http://www.pro.uploadpa.com/?file= ...
نابای - انتشار گزیده ای از خاطرات حجت الاسلام آقای حاج شیخ علی اسماعیلی کریزی با نام « خاطرات زیبا» - فرهنگی ، ادبی و درباره کوهسرخ « استفاده از مطالب این وبلاگ ...

تصویرکمتردیده شده /حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی ...

ahmadesmaeili-blogfa.rauc-pnut.ir/page-556460.html - Translate this page
May 6, 2015 - برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک کنید .... تصاویردیده نشده /حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی برای دیدن عکس در ابعاد ...
Mar 15, 2016 - چشمه سلطان ولی کریز - تصاویردیده نشده حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی - تصاویردیده نشده حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی رییس سازمان ...

 

 

 

 

 

 

 

تصاويركمترديده شده /

 

حجت الاسلام علي اسماعيلي كريزي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 22 فروردین 1395  ] [ 12:07 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

تصاويركمترديده شده /

 

 

حجت الاسلام علي اسماعيلي كريزي

 

 

 

 

Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎ Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎ Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎
Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎ Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎ Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎ Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎ Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎ Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎ Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎ Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎
Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی/تصاویر‬‎

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 22 فروردین 1395  ] [ 12:00 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

تصاويركمترديده شده /

 

 

حجت الاسلام علي اسماعيلي كريزي

 

 

 

 

 

 

Related image

 

Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎

Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎

Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎

Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎

Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎

Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎

Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎

Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎Image result for ‫احمداسماعیلی کریزی‬‎

 

 


ادامه مطلب



[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 9:12 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 7:06 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

بنام خدا

 

 

السلام علیک یااهل بیت النبوه

 

 

Image result for ‫قبرستان بقیع‬‎Image result for ‫قبرستان بقیع‬‎

 

 

 

 

میلادباسعادت باقرالعلوم حضرت امام

 

محمدباقرعلیه السلام رابه ملت

 

 

شهیدپروروولایتمدارایران اسلامی

 

 

تبریک وتهنیت عرض می نماییم .

 

 

احمداسماعیلی کریزی


ادامه مطلب



[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 6:57 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

باسمه تعالی

 

 

ولادت باسعادت پنجمین اخترتابناک

 

 

آسمان امامت وولایت حضرت امام

 

 

محمدباقرعلیه السلام رابه منجی

 

 

عالم بشریت مهدی موعودامام زمان

 

 

(عج)،ونایب برحقش مقام معظم رهبری

 

 

حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای

 

 

(حفظه الله)وملت شهیدپروروولایتمدار

 

 

ایران اسلامی تبریک وتهنیت

 

 

عرض می نماییم.

 

 

 

احمداسماعیلی کریزی


ادامه مطلب



[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 6:45 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

پیام تبریک مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری نور راسخون

تبریک سال 1395:

پیام تبریک مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری نور راسخون

پیام تبریک مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری نور راسخون

 

حجت الاسلام و المسلمین سید احمد سجادی، مدیریت عامل موسسه فرهنگی هنری نور راسخون در پیامی فرا رسیدن سال 1395 خورشیدی را به مسئولین، کاربران و همراهان همیشگی راسخون تبریک و تهنیت عرض نمودند:

 

متن پیام ایشان بدین شرح است ؛

 

با سلام و احترام
 
 
فرا رسيدن سال 1395 که به همراه خود طراوت
 
 
 
 
و زيبايي را به ارمغان آورده و جلوه جمال و
 
 
 
 
جلال الهي را به منصه ظهور رسانده و شيفتگان
 
 
 
 
 
زيبايي طبيعت را واله خالق آن گردانده و کلام
 
 
 
 
"تبارک الله احسن الخالقين" را بر لبان نشانده بر
 
 
 
 
تمامي مسئولین، کاربران و همراهان همیشگی
 
 
 
 
راسخون  تبريک عرض کرده و سالي سرشار
 
 
 
 
از محبت و برکت برايتان در ساير الطاف الهي
 
 
 
 
 
مسألت دارم.

ادامه مطلب



[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 6:43 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

خاطرات رهبر انقلاب از شهید صیاد شیرازی

 


1395/1/21 شنبه

 
در سالروز شهادت امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی، گزیده‌ای از بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره این شهید بزرگوار را می توانید مطالعه نمائید.

او را از اوایل پیروزی انقلاب می‌شناختم
من تقریباً از اوّلین روزهای پیروزی انقلاب این شهید را شناختم. از اصفهان پیش ما میآمد، گزارش میداد و کمک میخواست؛ از آن وقت ما با ایشان آشنا شدیم. او سپس به کردستان رفت و بعد هم در دوران جنگ تحمیلی فعّالیت کرد؛ بعد از جنگ هم که معلوم است. این‌که شما میبینید یک ملت، بزرگش، کوچکش، زن و مردش، جوانش، پیرش، امروزیش، دیروزیش، برای ابراز احترام به پیکر این شهید، یک اجتماع عظیم را به وجود میآورند - که جزو تشییعهای کم نظیر در دوران انقلاب بود - به‌خاطر همین اخلاص و همین صفاست. خدای متعال دلها را متوجّه میکند. ما این را لازم داریم و الحمدلله امروز هم افرادِ این‌گونه داریم.
بیانات در دیدار فرماندهان ارتش - 25/1/1378

نبوغ نظامی
شاید امروز هم بعضی خیال کنند - که عملیاتی مثل عملیات بیت‌المقدّس، فقط یک هجوم انبوه انسانی بود! اینها سخت در اشتباهند. هیچ امواج انسانی، بدون فرماندهىِ قادرِ قاطعِ هوشیار، نمیتواند هیچ عملی را انجام دهد. در جنگ نظامی، سازماندهی و عملیات و فرماندهی و تاکتیک و دقّت‌نظر و موقع‌شناسی و دهها عامل در کنار هم، دانش نظامی را به وجود میآورد و استعداد و نبوغ نظامی را نشان میدهد. این اتّفاق، در عملیات فتح خرّمشهر - یعنی همان عملیات بیت‌المقدّس - روی داد، که همین شهید عزیزِ اخیرِ ما - شهید صیّاد شیرازی - یکی از کارگردانان اصلی این عملیات بود و خودِ او مثل ظهر چنین روزی، از آن‌جا با تلفن با بنده تماس گرفت و مژده پیروزی را داد و گفت سربازان عراقی صف طولانی کشیده‌اند تا بیایند اسیر شوند! ببینید این عملیات چقدر هوشمندانه و قوی و همه‌جانبه بود که نیروهای دشمن احساس اضطرار میکردند که برای حفظ جان خودشان بیایند خود را تسلیم اسارت کنند! که در آن روز هزاران نفر از نیروهای دشمن متجاوز - که آن همه با غرور و تکبّر، فریاد سر داده بودند - آمدند دودستی خودشان را تسلیم رزمندگان اسلام کردند!
بیانات در دیدار خانواده شهدا - 3/3/1384

شیر همه‌ی بیشه‌ها
کشتن کسی مثل «صیّاد شیرازی» خیلی هنر و توانایی و پیچیدگی تشکیلاتی نمیخواهد. آدمی از خانه‌اش بیرون میآید، سوار اتومبیلش میشود و بدون محافظ راه میافتد و میرود. در این میان اگر دو نفر آدم، نامردانه و مخفیانه و با فریبگری تصمیم بگیرند او را به قتل برسانند، کار ساده‌ای است، والّا اگر میخواستند مردانه جلو بیایند، صیّاد شیرازی یک نفری جواب امثال آنها را میداد.
کسی مثل امیرالمؤمنین علیه‌الصّلاةوالسّلام را هم یک نفر آدم با یک همدست میتواند بکشد؛ چون او شیر همه‌ی بیشه‌های مردانگی و شجاعت بود. بنابراین کشتن کسی مثل صیّاد شیرازی، نه دلیل قوّت سازمانی و نه دلیل طرفدار داشتن کسی است. این کار جز خباثت و شقاوت و دوری روزافزون آنها از مردم و ارزش‌ها، چیز دیگری را نشان نمیدهد.
وقتی مردم به این حادثه، این طور جواب میدهند، خیلی چیزهای بزرگ به دست ملت میآید. خون شهید حقیقتاً چیز مبارک و عجیبی است. شما ببینید در تشییع شهید صیّاد شیرازی چه اجتماعی تشکیل شد! همه متأثّر بودند و گریه میکردند. هیچ کس به خاطر رودربایستی و برای نشان دادن خود نیامده بود؛ همه با یک انگیزه‌ی قلبی آمده بودند.
بیانات در دیدار فرماندهان ارتش - 25/1/1378

 
معجزه اخلاص
بنده وقتی به تلویزیون نگاه میکردم، سیل عظیم و خروشان جمعیت را میدیدم. من چند جا این حالت را دیده‌ام که یکی از آنها این‌جا بود. دیدم یک عامل معنوی اثر میگذارد و آن، اخلاص است.
برادران عزیز! اخلاص چیز عجیبی است؛ یعنی کار را برای خدا کردن و همان چیزی که مضمون عامیانه‌اش در شعری آمده است: «تو نیکی میکن و در دجله انداز». انسان برای خدا کارِ خوب و درست و صحیح بکند و در پی این نباشد که حتماً به نام او ثبت شود و امضای او زیر آن بیاید؛ این بلافاصله اثر میدهد. خدای متعال بعد از شهادت این مرد، در همین قدم اوّل، به او اجر داد.
البته خودِ شهادت بزرگترین اجری بود که خدا به او داد؛ چون این طور کشته شدن، برای انسان خیلی افتخار است. بالاخره صیاد شیرازی، یک مرد پنجاه و چند ساله، ده سال دیگر، بیست سال دیگر، سی سال دیگر - که با یک چشم به هم زدن میگذرد - از دنیا میرفت و از همین دروازه عبور میکرد؛ منتها با یک ناخوشی، با یک بیماری، با یک تصادف، یا با یک سکته‌ی قلبی؛ از این حوادثی که دائم اتفاق میافتد.
بیانات در دیدار فرماندهان ارتش - 25/1/1378

حیف بود صیاد بمیرد
دو هفته پیش شهید کاظمی پیش من آمد و گفت از شما دو درخواست دارم: یکی این‌که دعا کنید من روسفید بشوم، دوم این‌که دعا کنید من شهید بشوم. گفتم شماها واقعاً حیف است بمیرید؛ شماها که این روزگارهای مهم را گذراندید، نباید بمیرید؛ شماها همه‌تان باید شهید شوید؛ ولیکن حالا زود است و هنوز کشور و نظام به شما احتیاج دارد. بعد گفتم آن روزی که خبر شهادت صیاد را به من دادند، من گفتم صیاد، شایسته‌ی شهادت بود؛ حقش بود؛ حیف بود صیاد بمیرد. وقتی این جمله را گفتم، چشم‌های شهید کاظمی پُرِ اشک شد، گفت: ان‌شاءاللَّه خبر من را هم به‌تان بدهند!
فاصله‌‌ی بین مرگ و زندگی، فاصله‌ی بسیار کوتاهی است؛ یک لحظه است. ما سرگرم زندگی هستیم و غافلیم از حرکتی که همه به سمت لقاءاللَّه دارند. همه خدا را ملاقات میکنند؛ هر کسی یک طور؛ بعضیها واقعاً روسفید خدا را ملاقات میکنند، که احمد کاظمی و این برادران حتماً از این قبیل بودند؛ اینها زحمت کشیده بودند.
بیانات در مراسم تشییع پیکرهای فرماندهان سپاه  21/10/1384
مرگ تاجرانه
بنده از قدیم میگفتم شهادت مرگ تاجرانه و مرگ زرنگهاست. آدم همین روغن ریخته را نذر امامزاده میکند. انسان جانِ رفتنىِ از دست دادنىِ نماندنی را به گونه‌ای به خدای متعال میسپرد؛ در صورتی که این متعلّق به اوست و او بالاخره انسان را میبرد. بنابراین اوّلین اجری که خدا به شهید داده، خودِ شهادت است؛ یعنی روغن ریخته‌ی او را قبول کرد و هدیه‌ای را پذیرفت و در نتیجه شهید در عالم وجود و تا قیامت، انسان با ارزش و ماندگاری شد.
بیانات در دیدار فرماندهان ارتش - 25/1/1378


ادامه مطلب



[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 3:36 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

خاطرات دفاع مقدس (14) ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 

 

شهادت شهید کیا

 

 

 

 

احساس کردم که باید برای کیا اتفاقی افتاده باشد. درب ماشین وانت را باز کردیم و آن را به پشت خط منتقل نمودیم. لکن از کیا خبری نشد. البته تقریباً من مطمئن بودم که کیا اسیر نشده است و قطعاً باید شهید شده باشد. زیرا در عملیات والفجر مقدماتی که با هم بودیم و جزء نیرو‌های خط شکن محسوب می‌شدیم. به من گفت: من حال اسارت ندارم یا باید سالم برگردم و یا جزء شهدا خواهم بود. اگر نیامدم توی اسرا دنبال من نگردید. از او سئوال کردم. چگونه با اطمینان این حرف را می‌زنی. گفت: اگر در چنگ عراقی‌ها اسیر شوم به هیچ وجهی تسلیم نخواهم شد و یقیناً آنها وقتی مقاومت شدیدی از طرف من ببینند، مرا خواهند کشت و این از اسارت بهتر است. لذا برای من اطمینان حاصل شد که کیا شهید شده است. پس از مدتی و در پایان ماموریت سه ماهه من به مشهد بر گشتم. لکن هرگز یاد و خاطرة کیا را فراموش نخواهم کرد. او شایسته شهادت بود. بعد اندکی تامل وتفکر فهمیدم که تمام این مقدمات حساب شده بوده، تا من با ایشان شوخی کنم. و بگویم: مگر تو پدر و مادر نداری. و ایشان که از ماه‌ها قبل از خانواده بی‌خبر بود. تحریک شود. و به مرخصی برود و آن هم بجای یک هفته دو هفته بماند. و دیدارش را که آخرین دیدار خواهد بود، کامل کند. سپس به اهواز بیاید و بعد بر خلاف قرار بین ما که باید به قرارگاه عملیاتی می‌آمد، به قرار گاه تاکتیکی برود و همراه نیروهای تیپ بیست ویک امام رضا(علیه السلام) عازم خط مقدم شود و جزء نیروهای عمل کننده باشد و بعد هم به درجه رفیع شهادت برسد. جنازه این شهید بزرگوار بعد از مدتها پیدا شد و تشییع گردید. راهش پر ره رو باد و امید شفاعت از او دارم.

شهید کیا در ایست و بازرسی‌ها

شهید سلیمان کیا درعین حالی که بسیار متدین بود، خیلی شوخ و جسور بود. جلو ایست و باز رسیها که می‌ر سیدیم، ایشان که نوعاً خودش رانندگی می کرد، سرش را از شیشه ماشین بیرون می‌آورد و با یک سلام و احوالپرسی گرمی با مأمور دژبان یک اسم الکی را می‌گفت. مثلاً می‌گفت: برادر حسن کجا است، هنوز مأمور جواب نداده بود می‌گفت. سلام برسان و سریع رد می شد. یا اگر دو ماشین پشت سرهم بودند، بعد از یک احوالپرسی سریع و گرم با مامور می گفت: ماشین پشت سری هم با ماست، بگذار عبور کند و سریع خودش عبور می‌کرد و ماشین بعدی هم پشت سر او رد می‌شد. بعد می‌خندید و می‌گفت: ببین مملکت ما را فقط خدا حفظ می‌کند.

منبع : کتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی کریزی

 


ادامه مطلب



[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 3:21 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

خاطرات دفاع مقدس (13) ازکتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

 

وضعیت منطقة عملیاتی

 

Image result for ‫حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی‬‎

 

 

رانندة ماشین از بسیجیان بروجرد بود. از وی خواستم ماشین را آماده کند، تا به منطقه عملیاتی برویم. به طرف خط مقدم حرکت کردیم و مقداری جلوتر جاده‌ها کاملاً زیرآتش دشمن قرار داشت. منطقه رملی بود و تردد ماشین مشکل. هر لحظه آمبولانسی تعدادی مجروح می‌آورد. به علت تردد ماشینها و اصابت گلوله به داخل جاده و اطراف آن و بلند شدن غبار، حاده دیده نمی‌شد؛ لکن ما تصمیم داشتیم تا خط مقدم برویم و حالی از رزمندگان بپرسیم. در این حال آقای مرتضی رازینی را دیدم که از طرف خط مقدم با موتور می‌آمد. چشمش به ما افتاد و نگه داشت و احوالپرسی کرد. وضعیت خط را جویا شدیم.

گفت: درگیری خیلی شدید است و هر لحظه بمباران می‌کنند و توپخانه مستقیم دشمن روی سر نیروها شلیک می‌کند و فرصتی که بشود تبلیغ کرد یا حتی احوالپرسی نمود وجود ندارد و بهتر است برگردید. زیرا ماشینهای آمبولانس مجروح می‌آورند و ماشین شما مزاحم جاده و تردد ماشینها می‌شود. لذا ما برگشتیم، به طرف قرارگاه تاکتیکی.

لحظاتی با شهید باکری

عصر روز عملیات بود. جلو قرارگاه تاکتیکی لشکر سی ویک عاشورا ایستاده بودم. شهید باکری را دیدم که با چهره‌ای خاکی از منطقة عملیاتی تازه برگشته بود. سوال کردم. چه خبر؟ با لبخند ملیح و لهجه آذری که هرگز شیرینی این لحظه یادم نمی‌رود، با زبان فارسی به من گفت: خبر. خیر قدری امتحان خدا سخت‌تر شده است. پس از آن لحظاتی با هم داخل سنگر نشستیم. من از سنگر ایشان خارج شدم و سنگر تاکتیکی تیپ بیست و یک امام رضا(علیه السلام) را پیدا کردم.

دقایقی با سردار احمدی

نزدیکی غروب بود. سردار احمدی تازه از خط برگشته بود. وضعیت جبهه را جویا شدیم. ایشان از پاتکهای شدید و سنگین دشمن خبر داد. از شهید کیا که قبلاً گاهی با هم به دیدن سردار احمدی و سایر برادران تیپ بیست ویک می‌رفتیم، سوال کردم. ایشان لیست رزمندگان را چک کرد و اسم کیا جزء آنها نبود. لکن بعداً یکی از بچه‌های مشهد بنام آقای جوارشکیان که پاسدار بود و در دادستانی سپاه با ما همکاری داشت و در حال حاضر پس از اخذ دکتری جزء هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد می‌باشد، اعلام کرد: من و آقای کیا با هم شب عملیات به برادران تیپ بیست و یک امام رضا(علیه السلام) پیوستیم و در یکی ازگردانها سازماندهی شدیم. و در عملیات شرکت کردیم و فردای آن روز یک گلو لة آرپی چی نزدیک ما به زمین خورد و صورت آقای کیا قدری سوخته بود. لکن ایشان در جبهه ماند و من از ایشان دور شدم و هم را گم کردیم و دیگر از سرنوشت ایشان خبری ندارم و نمی‌دانم شهید شده یا اسیر و پس از جستجوی فراوان بعداً مشاهده کردیم که ماشین وانت تویوتا متعلق به دادستانی سپاه که قرمز رنگ بود و تازه تحویل گرفته بودیم و رانند‌گی آن را کیا به کسی نمی‌داد، در همان منطقة قرارگاه تاکتیکی پارک است.

منبع : کتاب خاطرات زیبا نوشته حجت الاسلام  والمسلمین علی اسماعیلی کریزی

 


ادامه مطلب



[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 3:15 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

کد خبر: ۷۲۹۹۴

ماه رجب در کلام علما، مراجع تقلید و بزرگان دین 

ماه رجب از ماههای پرفضیلت الهی است که در عظمت آن در روایات مطالب فراوانی آمده است و علما، مراجع تقلید و بزرگان دین نیز بسیار روی این ماه باعظمت تاکید کرده اند.
عقیق:ماه رجب از ماههای بسیار باعظمتی است که رحمت بی پایان الهی همچون ابر بهاری در آن سرازیر می شود و اعمال آن از پاداش و ثوابهای ویژه و مضاعفی برخوردار است. روزه، انجام عمره، شب زنده داری، زیارت و دعا در این ماه، انسان را تا اوج سعادت سوق می دهد. آنان که حرمت این ماه را نگه داشتند و حق آن را ادا کردند، در روز قیامت با ندای «این الرجبیون» از عرش الهی مورد خطاب قرار می گیرند و با همراهی هزاران ملک و نورانیت خاص وارد بهشت می شوند.
 
عظمت و فضیلت بسیار زیاد ماه رجب که در کلام ائمه معصومین علیهم السلام به صورت فراوان می توان ملاحظه کرد باعث شده، این ماه عارفان و پویندگان راه حق، از فرصتهایی چون ماه رجب، مثل دری گرانبها و قیمتی مراقبت کنند و به راحتی از آن نگذرند و با استفاده از شبها و روزهای آن، در انس بیشتر با خداوند بکوشند. در این گزارش به گوشه ای مراقبتها و فضیلتهای ماه رجب از نگاه علما و بزرگان دین می پردازیم:
 
آیت الله العظمی میرزا جواد ملکی تبریزی
 
مرحوم میرزا جوادآقا ملکی تبریزی، استاد بزرگ اخلاق و عرفان، در کتاب شریف و ارجمند المراقبات درباره دلایل شرافت ماه رجب، می‌‏نویسد: «ماه رجب، یکی از ماه‏های حرام می‏‌باشد و از اوقات دعاست.[این ماه] حتی در زمان جاهلیت نیز به این مطلب مشهور بوده و مردم آن زمان منتظر این ماه بودند تا در آن دعا کنند. هم‏چنین این ماه، ماهِ امیرالمؤمنین علیه السلام است، چنان‏چه طبق روایات شعبان ماهِ رسول خدا و رمضان ماه خدای متعال می‏‌باشد».
 
آیت الله العظمی قاضی طباطبایی
 
مرحوم آیت الله العظمی قاضی طباطبایی به شاگردان خود در ماههای رجب، شعبان و رمضان این توصیه ها را می کردند:
اول: بر شما باد به اینکه نمازهای فریضۀ خود را با نوافل آن که مجموعاً پنجاه و یک رکعت5 است، در بهترین اوقاتشان انجام دهید؛ و اگر نتوانستید چهل و چهار رکعت6 آنرا بجا بیاورید. چنانچه باز هم شواغل دنیا شما را بازداشت، حتماً نافلۀ ظهر را که به او «صلوة أوّابین» می گویند، انجام بدهید. و نماز ظهر را هم در وقت فضیلت انجام دهید که در قرآن بدان تأکید شده و مراد از صلوة وُسطی» همان نماز ظهر است.
 
دوم: امّا در مورد نافلۀ شب بخصوص باید بدانید که: انجام دادن آن در نظر مؤمنین و سالکان حضرت معبود از واجبات است و هیچ چاره ای جز أتیان آن نیست! و تعجّب است از کسانی که قصد رسیدن به مرتبه‌ای از مراتب کمال را داشته ولی به قیام شب و انجام نوافل آن بی‌توجّه هستند! و ما هیچگاه ندیده و نشنیده‌ایم که احدی به یک مرحله و مرتبه ای از کمال راه یافته باشد مگر بواسطۀ برپاداری نماز شب.
 
سوم: بر شما باد به قرائت قرآن کریم در نافله‌های شب که انسان را حرکت داده، سیر او را سریع می‌نماید و برای او بسیار مفید است. تغنّی به قرآن، انسان را بخدا نزدیک می‌کند! بخلاف غنای محرم که آدمی را به لهو می‌کشاند. پس تا می توانید در شبها قرائت قرآن کنید، چرا که قرائت قرآن شراب مؤمنین است.
 
چهارم: بر شما باد اینکه: به انجام دادن اوراد و أذکاری که هر یک از شما بعنوان دستور در دست دارید، ملتزم و متعهد باشید! و بر شما باد به مداومت سجدۀ یونسیّه و گفتن ذکر یونسیّه: «لا إلهَ إلا أنتَ سُبحانکَ إنی کُنْتُ مِن الظالمین7» در سجده از پانصد تا هزار مرتبه.
 
پنجم: بر شما باد به زیارت مشهد اعظم، که مراد همان حرم مطهر امیرالمؤمنین و قبر نورانی آن بزرگوار است، و نیز سایر مشاهد مشرفۀ اهل البیت (ع) و مساجد معظمه مانند: مسجد الحرام، مسجد النبی، مسجد کوفه، مسجد سهله و بطور کلی هر مسجدی از مساجد! زیرا مؤمن در مسجد، همانند ماهی است در آب دریا!
 
ششم: و هیچگاه پس از نمازهای واجب خود، تسبیحات حضرت صدیقه صلَوات الله علیها را ترک ننمائید، زیرا این تسبیحات، یکی از انواع «ذکر کبیر» شمرده شده است.
 
هفتم: یکی از وظائف مهم و لازم برای سالک إلی الله، دعا برای فرج حضرت حجّت صلوات الله علیه در قنوت «وَتْر» است. بلکه باید در هر روز و در همۀ اوقات و همۀ دعاها، برای فرج آن بزرگوار دعا نمود.
 
هشتم: یکی دیگر از وظائف لازم و مهم، قرائت زیارت جامعه، معروف به «جامعۀ کبیره» در روز جمعه است.
 
نهم: لازم است که قرائت قرآن حتماً کمتر از یک جزء نباشد.
 
دهم: تا می توانید بسیار به دیدار و زیارت برادران نیکوکار خود بشتابید، چرا که براستی آنها برادرانی هستند واقعی که در تمام مسیر، همراه انسانند و با رفاقت خویش، آدمی را از کریوه های نفس و تنگناها و عقبات آن عبور می دهند.
یازدهم: به زیارت اهل قبور ملتزم باشید ولی نه بصورت مداوم و همه روزه (مثلاً در هفته، یک روز انجام بگیرد) و نباید زیارت قبور در شب واقع گردد.
 
امام خمینی(ره)
 
بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت آیت الله العظمی روح الله الموسوی الخمینی در باب فضیلت ماه رجب و دعاهای این ماه معتقد است: این دعاهایی که در ماهها هست، در روزها هست، خصوصاً، در ماه رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان، اینها انسان را همچو تقویت روحی می کند- اگر کسی اهلش باشد... همچو راه را برای انسان باز می کند و نور افکن است برای اینکه، این بشر را از این ظلمتها بیرون بیاورد و وارد نور بکند که معجزه آساست.!»
همچنین امام خمینی(ره) در جای دیگری اشاره می کند: این سه ماه رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان، برکات بسیار نصیب انسان، انسانهایی که می توانند استفاده کنند از این برکات، شده است.البته مبدأ همه مبعث است و دنبال او تمام جهاتی که هست. در ماه رجب، مبعث بزرگ و ولادت مولا علی بن ابی طالب- سلام اللَّه علیه- و بعض ائمه دیگر، و در ماه شعبان ولادت حضرت سید الشهدا- سلام اللَّه علیه- و ولادت حضرت صاحب- ارواحنا له الفداء- و در ماه مبارک، نزول قرآن بر قلب مبارک پیغمبر اکرم بوده است. و شرافت این سه ماه در زبانها و در بیانها و در عقلها و در فکرها نمی گنجد. و از برکات این ماهها ادعیه ای است که وارد شده است در این ماهها.»
 
مقام معظم رهبری
 
مقام معظم رهبری در فضیلت ماه رجب می فرمایند: ماه رجب فرصت خوبى است؛ ماه دعاست، ماه توسل است، ماه توجه است، ماه استغفار است. دائم هم باید استغفار کنیم. هیچ کس هم خیال نکند که من از استغفار مستغنى‌ام. پیغمبر خدا می فرماید که: «انّه لیغان على قلبى و انّى لأستغفر اللَّه فى کلّ یوم سبعین مرّة». بلاشک پیغمبر هم حداقل روزى هفتاد مرتبه استغفار میکرد. استغفار براى همه است؛ بخصوص ماها که در این تحرکات مادى، در این دنیاى مادى غرقیم و آلوده‌ایم. استغفار بخشى از این آلودگى را پاکیزه میکند و از بین میبرد. ماه استغفار است؛ ان‌شاءاللَّه فرصت را مغتنم بشماریم. حلول این ماه را به شما تبریک عرض می کنیم. ان‌شاءاللَّه که بر ما و شما این ماه مبارک باشد و از این ماه وقتى وارد ماه شعبان می شویم، بخشى از کار را به توفیق الهى انجام داده باشیم.
همچنین معظم له جای دیگر اظهار می دارند: رجب، بیشتر ماه نماز است. شعبان، بیشتر ماه دعا و روزه است...در این سه ماه، آن‌چه مى‌توانید، براى ذخیره‌گیرى معنوى استفاده کنید؛ چون این متکى به روح جوانى است و براى شما ماندگار خواهد شد. همه‌ى چیزهاى جامعه این‌گونه است. هر چیزى که به جوانان متکى باشد، این در جامعه اولاً ماندگار است، ثانیاً همیشه باطراوت و تر و تازه است.
 
آیت الله العظمی عبدالله جوادی آملی
 
آیت الله العظمی جوادی آملی اظهار می دارند: ماه پربرکت رجب در پیش است، تا می‌توانید در ماه رجب روزه بگیرد، مخصوصا کسانی که قدرت جوانی دارند، از روزه‌های این ایام و مبعث و ایام اعتکاف فراموش نشود، درس و بحث گوشه‌ای از کار است، اساس کار جای دیگر است، اگر این اساس کار را رعایت بکنیم، آن وقت لذت علم و طهارت را می‌چشیم، اگر لذت طهارت را بچشیم هیچ چیزی جای آن را نمی‌گیرد، اگر عالم را به وی بدهیم، برایش گزنده است.
همچنین حضرت آیت الله جوادی آملی در ماه رجب سفارش می کند: درست است که بعضی از کارهای بدی که کردیم از ما ظرفیت را گرفته است ولی ظرفیت‌ده همچنان بخشنده است از او ظرفیت طلب کنید, استحقاق طلب کنید, لیاقت طلب کنید و بعد از خداوند مسئلت کنید که به این ظرفیت, پاسخ مثبت بدهد و مظروف را عطا کند.
 
آیت الله العظمی وحید خراسانی
 
این مرجع تقلید شیعیان درباره فضیلت ماه رجب اظهار می دارند: روزه هفت روز اول ماه رجب، باعث بسته شدن  هفت در جهنم خواهد شد و سفارشات زیادی در روایات شیعه بر اهمیت این ماه شده است.
همچنین وی با تاکید بر لزوم برپایی عزاداری در سوم رجب شهادت امام هادی علیه السلام و اهمیت سوگواری در این روز معتقد است: اراده امام هادی علیه السلام متصل به اراده خدای متعال است؛ به طوری که عنایت امام دهم به شیعیان ویژه می‌باشد و باعث نجات خیلی‌ها از هلاکت گشته است.
 
آیت الله العظمی شبیری زنجانی
 
حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی در فضیلت ماه رجب می فرماید: همان گونه که از روایات به دست می آید ثواب اعمال خیر در ماه رجب زیاد است. پس بهتر است انسان در این ماه مبارک عبادتی را برگزیند که آن عبادت افضل از سایر عبادات است. یکی از عباداتی که ما را به انجام آن تشویق کرده اند همین رسیدگی به نیازمندان و رفع گرفتاری آنهاست. همه ما باید نسبت به مشکل اطرافیان خود احساس وظیفه کنیم.
 
استاد شهید مرتضی مطهری
 
استاد مرتضی مطهری، درباره خاطراتش از ماه رجب می‌‏نویسد: «ما که بچه بودیم در منزل خود، انتظار آمدن ماه رجب را می‌‏کشیدیم و چند روز مانده به آمدن ماه، همه جا صحبت از این ماه شریف بود. شب اول آن برای مشاهده هلال رجب، در مسجد جمع می‌‏شدیم».
ایشان هم‏چنین درباره انتقال فرهنگ اهتمام به سنت‏‌های اسلامی چون احترام به ماه رجب، و استفاده از فرصت‏‌های آن، در پیامی انتقادی می‏‌فرمایند: «این ماه، ماه استغفار و ماه عبادت و روزه است و این سنت‏‌ها در میان ما، در حال فراموشی است. بچه‌‏های ما کم کم حتی نام ماه‌‏های قمری را هم از یاد می‏‌برند و نمی‏‌توانند آن‏ها را ذکر کنند، ولی به هر حال تکلیف (بیان سنت‏‌های اسلامی) از ما ساقط نمی‌‏شود.
 
آیت الله میرباقری
 
آیت الله سید مهدی میرباقری با اهمیت دانستن ماه رجب تصریح می کند: روزهای ابتدای ماه رجب را با اباعبدالله الحسین شروع کنید. ایشان اسوه بی بدیل انسانیت و اخلاص در برابر خداوند است. این روزها با کاروان اباعبدالله الحسین(ع) همراه شوید و روزتان را با یاد او آغاز کنید. ایشان الگوی تمام بشریت هستند. به این ترتیب در روایات آمده است که یکی از بهترین اعمال این روزها خواندن زیارت سید الشهداء است. می دانید یعنی چه؟ یعنی اینکه تمام فتوحات معنوی با امام حسین(ع) است. اگر می خواهید ماه رجب، شعبان و رمضان را دریابید، این ماه ها را با امام حسین(ع) آغاز کنید و توسط ایشان حقیقت بندگی را درک کنید.

منبع:تسنیم

 


ادامه مطلب



[ شنبه 21 فروردین 1395  ] [ 6:52 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 90 :: 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4076606 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب