کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

 

عکس/ دیدار هزاران نفر از مردم آذربایجان‌

 

شرقی با رهبر انقلاب

 
در آستانه سالگرد قیام ۲۹ بهمن ۱۳۵۶ مردم تبریز، هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم انقلابی استان آذربایجان شرقی صبح امروز (چهارشنبه) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ادامه مطلب



[ پنج شنبه 28 بهمن 1395  ] [ 5:08 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

ابواب مسجد النبی( ص) :

 

photo_2017-01-18_04-44-44.jpg

 

  سه درب شرقی وجود دارد که عبارتند از :

 

1-   باب البقیع ، که بطرف بقیع باز می شود واز دربهای قدیمی مسجدالنبی( ص) است             

 2-  باب جبرئيل،که درمدخل ورودي آن، پيامبر گرامي اسلام (ص)  جبرئيل را ملاقات كرد وبا او سخن گفت وآنجا ، به باب جبرئيل معروف شد (خبر پیمان شکنی یهودیان بنی قریظه از طرف خداوند توسط جبرئیل آنجا به پیامبر( ص) داده شده وایشان دستور حركت بطرف بني قريظه صادر فرمودند ) 

3-  باب النساء : درب ورودی خانمها ، که در زمان توسعه مسجد در زمان خليفه دوم ايجاد شد ه است .

 سمت غربی مسجد النبی (ص) نیز سه درب وجود دارد که عبارتند از :      

1-  باب السلام :در ديوار غربي ودقیقا در جهت مخالف باب البقیع  قراردارد طوریکه اگر از باب السلام مستقیم حرکت نمائی از باب البقیع خارج خواهی شد.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       2- باب الرحمه، كه در ديوار غربي مسجد قرار دارد  و در حديثي وارد شده كه پيامبر (ص)به درخواست، كسي كه از اين در ب وارد شده بود ، تقاضاي باران كرد ، و بعد از  هفت روز طبق تقاضاي همان فرد ، با ، دعای پیامبر(ص)  باران قطع شد.

3- باب عاتکه یاعاتقه ،که طرف غربی وجود دارد ،در حال حاضر دردیوار غربی دری به این نام دیده نمی شود ودر ب بزرگی به نام ابی بکر خلیفه اول نام گذاری شده وکتیبه ای داخل مسجد ، روی آن به چشم می خورد ،که نوشته شده است ،خوخه ابی بکر الصدیق ،خوخه به معنی دریچه وپنجره ذکرشده است وعلت آن را برخی از اهل سنت ، اینطور بیان می کنند ، زمانی که دستوری آمد که همه دربها ی منازل صحابه بطرف مسجد بسته شود ، این پنجره نیز به عنوان یک امتیاز از خانه ابوبکر بطرف مسجد بسته نشد (البته این که پیامبر گرامی اسلام (ص) بعد از فرمان بستن درب  منازل صحابه بطرف مسجد ، امتیازی برای خلیفه اول در نظر گرفته باشند، وپنجره خانه اورا نبسته باشند، درمنابع شیعه  ندیده ام ودر این رابطه  نقل شده است که، تنها امتیازی به عباس عموی خود شان عنایت کردند واجازه دادند ناودان خانه وی به طرف مسجد باشد، که آنهم در زمان خلیفه دوم وبه دستور ایشان این ناودان را کندند لکن بلا فاصله به دستور علی بن ابی طالب سر جای اولیه نصب شد، ودربها همه ، بسته شد وتنها  دری که باز ماند و امتیازی که به امرخداوند اعطا شد  درب  خانه علی(ع) وفاطمه (س) بود که در تاریخ به صورت واضح وروشن بیان شده است،وجهت مزید اطلاع به شرح آن می پردازیم:                                                                                                                                                                                           

 در سال سوم هجری قبل از غزوه احد فرماني از سوي رسول خدا صادر شد كه همه دربها بسته شود الا درب خانه علي (ع) " سد الابواب الاباب علي (ع)[1]

به نظر می رسد یکی از هزاران علت و حکمت مبنی بر بسته نشدن این درب ،  این باشد، که بقیه صحابه وافراد یکه درب خانه های آنها بطرف مسجد باز می شد، ممکن بود عمدا یا سهوا در زمانی که عذر شرعی دارند وطاهر نیستند وورود  آنها به مسجد وخانه خداممنوع است حرمت آن را نگه نداشته و وارد مسجد شوند ، لکن علی( ع) وفاطمه( س) پاک ومطهر بودند وخداوند پاکی وطهارت آنهارا تضمین نموده وآیه تطهیر را در شأن آنهانازل کرده است وهرگز خطائی از آنها متصور نیست ،وخانه آنها خانه خدااست وتفکیکی بین این دو خانه وجود ندارد،ودرحقیقت دربی نیست  تا ورودی آن  به مسجد بسته شود، خانه علی وفاطمه خانه خدا است وخانه خدا خانه علی و فاطمه است ،این درب بازماند تا به دنیا به فهماند که" من اراد الله بدأ بکم ومن وحده قبل عنکم ومن قصده  توجه الیکم[2] "یعنی هرکس می خواهد درب خانه خدا برود اول باید درب خانه شمااهل بیت (ع)  بیاید ،زیرا آنها راهنمای موحدین هستند وهدایت گر قاصدین ، لازم به یاد آور ی است همان  طورکه بیان شد  در زمان پيامبر(ص) مسجد النبی (ص ) فقط دارای سه درب بوده است ، 1- باب جبرئيل 2- باب الرحمه 3-  باب عاتكه (مقابل باب جبرئيل ديوار جنوبي ) وبقیه درب ها در طرح های توسعه مسجد النبی (ص)  بعدا ساخته شده است و در شرایط فعلی تعداد  كل دربها 41درب است و با درب صحنها به تعداد  81 درب می رسد )[3]                                                                                         


[1] - آثار اسلامي مکه ومدینه   ص147 

[2] - مفاتیح الجنان ، زیارت جامعه کبیره

[3] --  تاريخ آثار مکه ومدینه  ص267     

 

تاریخ اماکن مکه ومدینه(66): ازکتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی

احمداسماعیلی کریزی /استان خراسان رضوی

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 28 بهمن 1395  ] [ 5:06 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

 

آيت‌الله هاشمي و سيداحمد آقا بر مزار امام خميني
خبرآنلاين/ انتخاب تصويري از آيت الله هاشمي و حاج احمد خميني بر سر مزار امام(ره) را منتشر کرد.

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 

احمداسماعیلی کریزی خراسان رضوی

 

روحشان شادویادشان گرامی باد.

 


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 28 بهمن 1395  ] [ 5:05 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

گفتگویی جالب با عفت مرعشی همسر آیت الله هاشمی انجام داده شده است.

عفت مرعشی همسر آیت الله هاشمی


گفتگویی جالب با عفت مرعشی همسر آیت الله هاشمی انجام داده شده است.

عفت مرعشی


خش‌هایی از این گفتگوی جالب را دراختیار کاربران قرار دادیه ایم که میتوانید در ادامه بخوانید؛

*نحوه مدیریت زندگی توسط جنابعالی در دوران مبارزه و زمان‌های سختی که حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی زندگی مخفی داشتند یا در زندان بسر می‌بردند چگونه بود؟

- صحبت کردن درباره 60 سال زندگی مشترک بخصوص 20 سال اول که دوران مبارزه بود کار سختی است. برای ایشان مبارزه و انقلاب مساله اول بود، هیچ مضایقه‌ای از اینکه همه هستی و زندگیش را در راه اسلام و انقلاب بدهد، نداشت. من در همه سختی‌ها و فشارها، حتی لحظه‌ای در ایشان تردید ندیدم. وقتی آقای هاشمی اینقدر قاطع و محکم در مبارزه بود، طبیعتاً بخش اصلی بار زندگی و سرپرستی و نگهداری از فرزندانمان به دوش من می‌افتاد و من هم بعنوان شریک ایشان در زندگی باید در مبارزات و سختی‌های ایشان شریک می‌شدم.

در مدت‌های طولانی که ایشان در زندان و زیر شکنجه بود باید از یکطرف برای نجات ایشان که تا اعدام هم پیش رفته بود می‌جنگیدم و از طرف دیگر فرزندانمان را که کوچک بودند، نگهداری می‌کردم. در شرایطی که به دور از خانواده و اقوام در تهران بودیم، در آن دوره بازداشت سال 1343 فاطمه که خردسال بود، به بیماری فلج اطفال دچار شده بود و محسن هم که دو سه سال بیشتر نداشت، خیلی به پدرش وابسته بود و از دوری پدر رنجور و مریض شده بود.

من با این دو بچه مریض باید به دنبال آقای هاشمی در زندان‌های ساواک می‌رفتم، در دوره بعدی زندان آقای هاشمی در سال 1354، با وجودی که می‌دانست دستگیر می‌شود و حتی امام در نجف از ایشان خواسته بود به ایران برنگردد، ایشان بخاطر اینکه دوستانش را در زندان تنها نگذارد به کشور برگشت و بلافاصله دستگیر شد. من آن زمان پنج فرزند داشتم و مهدی و یاسر کوچک بودند.

مسئولیت دیگری که آقای هاشمی از من خواسته بود، رسیدگی به وضعیت خانواده سایر مبارزانی بود که پناهی نداشتند و ما در آن شرایط که خودمان هم تحت فشار بودیم، باید به وضعیت آن خانواده‌ها هم رسیدگی می‌کردیم.

*سخت‌ترین روز زندگی مشترکتان با مرحوم آیت‌الله هاشمی چه روزی بوده است؟
- در طول این 60 سال روزهای سخت با ایشان زیاد داشتیم. در دوره قبل از انقلاب فشارها طور دیگری بود، هیچ‌گاه از خاطرم نمی‌رود زمانی که ایشان در سال 43 در زندان ساواک بازداشت شد و تحت شکنجه شدید بود.

بعد از مدت‌ها که موفق شدیم به ملاقاتشان برویم، دیدم پای ایشان را زیر شکنجه شکسته‌اند و پس از مداوا در بیمارستان هم ایشان نمی‌توانست روی پایش بایستد اما چند دقیقه کنار ما روی صندلی نشست. محسن که سه سالش بود خیلی بی‌تابی می‌کرد. وقتی ملاقات کوتاه ما تمام شد می‌خواستند او را از پدرش جدا کنند آنقدر ناراحتی کرد که حتی نگهبانان زندان هم گریه می‌کردند. آن روز خیلی بخاطر شکنجه ایشان و وضعی که دیدم به من سخت گذشت.

روز سخت دیگرم موقع ترور ایشان در منزل بود. وقتی جلوی چشمم به سمت ایشان گلوله زدند، خودم را رویش انداختم تا نجاتش دهم. آن موقع واقعا می‌خواستم جانم را فدای ایشان کنم. خواست خدا این بود که ایشان برای امام، انقلاب و مردم باقی بماند. روزهای سخت دیگر هم زمانی بود که ایشان به جبهه می‌رفت و خیلی نگرانش بودم؛ چون آقای هاشمی زیاد جبهه می‌رفت و تا خط مقدم هم می‌رفت. یکبار هم خبر بدی برای من از ایشان آوردند که خوشبختانه درست نبود. و با دعا و نذری که امام برای جبهه رفتن ایشان می‌کرد، خدا ایشان را به ما برگرداند.

*تلخ‌ترین و شیرین‌ترین خاطره‌ای که در زندگی مشترک با حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی داشتید چه بود؟ چه اتفاقی باعث این تلخی و شیرینی شده بود؟
- پیروزی انقلاب و پایان جنگ برای من خیلی شیرین بود. زمانی که دوران ریاست جمهوری ایشان تمام شد و من فکر می‌کردم ایشان بیشتر از گذشته می‌تواند کنار خانواده باشد احساس خوبی داشتم.

در مورد خاطرات تلخ هم شهادت شهید بهشتی و همرزمان ایشان در حزب جمهوری اسلامی، ترور شهید مطهری و شهید باهنر که با آقای هاشمی در دوران مبارزه خیلی مانوس بودند، خیلی ناراحت‌کننده بود. رحلت امام که واقعا به ما سخت گذشت.

*مهمترین ویژگی رفتاری که از حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی سراغ داشتید چه بود؟
- ایشان صفات خوب زیادی داشت ولی برخی از خصوصیاتش حتی برای من پس از 60 سال زندگی، باز هم جالب بود. صبر آقای هاشمی واقعا انتها نداشت و همه خانواده و فرزندان و نزدیکان، مقابل صبر و تحمل ایشان کم می‌آوردند. ایشان ضمناً فوق‌العاده رازدار و نسبت به آبروی دیگران حساس بود. خیلی کم توقع بود و حتی برای انجام دادن کارهای طبیعی مثل آماده کردن غذا و ریختن چای هم توقع نداشت و اگر کسی نبود خودش انجام می‌داد. قناعت و ساده زیستی داشت اما اهل ریاکاری نبود.

*درباره ارتباط و توجه آیت‌الله هاشمی به شما و فرزندان، خاطره‌ای دارید؟
- ایشان خیلی به من توجه داشت و هر بیماری و ناخوشی داشتم مرتب و با همه مشغله‌ای که داشت پیگیری می‌کرد که مداوا شوم. از یک طرف تحمل بیماری من را نداشت و از طرف دیگر نمی‌خواست کاری کند که خلاف اعتقادش و حق مردم باشد. نسبت به سلامتی دختران‌مان هم توجه بیشتری از پسرها داشت.

در مورد پسرها خیلی به تحصیلات آنها اهمیت می‌داد که خوب درس بخوانند. قبل از انقلاب که محسن نوجوان بود و گروه‌های مبارز انحرافی فعال بودند از داخل زندان مرتب سفارش می‌کرد که مراقب باشم محسن به سمت این گروه‌ها برای مبارزه با رژیم شاه جذب نشود. با آنکه خیلی فرزندانش را دوست داشت آنها را در دوره جنگ تشویق می‌کرد که مثل بقیه جوانها بعنوان بسیجی به جبهه بروند و خاطرم هست که زمستان سال آخر جنگ بود که مهدی و یاسر که هنوز به سن 18 سالگی نرسیده بودند با هم بصورت بسیجی به جبهه رفتند و هردو مجروح برگشتند. اما ایشان خوشحال بود که فرزندانش مثل بقیه مردم از کشور دفاع می‌کنند.

روزنامه جمهوری اسلامی

 

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 

احمداسماعیلی کریزی /خراسان رضوی


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 28 بهمن 1395  ] [ 5:03 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

 

اس ام اس شهادت حضرت فاطمه (س)

اس ام اس شهادت حضرت فاطمه (س)

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید

از غم بال و پرش بال و پرم تیر کشید

چند گامی به عقب آمد و افتاد و شکست

تا سرش خورد به دیوار سرم تیر کشید

*********************

ای وای مادر

دست به بازوت گرفتی دوباره

 ای وای مادر

درد پهلو گرفتی دوباره

 ای وای مادر

حالتون باز دوباره وخیمه

 ای وای مادر

بی تو حیدر تو این شهر غریبه

***********************

شد حرمت بیت خدا شکسته

خاکم به سر ، این در چرا شکسته

آل کسا در این سرا چو جمعند

شد حرمت آل کسا شکسته

*******************

عاقبت از بند غم شد خسته جان فاطمه

پرگرفت از آشیان مرغ روان فاطمه

گر بسوزد عالمى از این مصیبت نى عجب

سوخته یكسر زآتش كین آشیان فاطمه

**************************

می دهد بال و پر خسته جبریل خبر

پیشِ چشمان علی رفت ز دنیا کوثر

دور می کرد ز دُور و برِ خانه همه را

ماند، یک جمعِ یتیم و تنِ سردِ مادر

*******************

تب کرده ای دوباره مگر درد میکشی؟!

بانوی خانه ام چقدر درد میکشی

خورده به در سر تو و سردرد میکشی

سرپا نشو اگر که کمردرد میکشی

************************

خونه بی تو سکوتش چه دردآوره توکه میدونی

غربت من کنار همین بستره تو که میدونی

بار خونه روی شونه ی مادره تو که میدونی

پاشو ای مادر

گرچه شکستی هنوز گوهر این خونه ای

 اس ام اس شهادت حضرت فاطمه (س)

********************

گریان روضه ایم و عزادار فاطمه

عمری اسیر کوچه و بازار فاطمه

جبران لطف مادریش را کجا توان

تا بی نهایتیم بدهکار فاطمه

***********************

شهر مدینه غصه و غم دارد امشب

حال و هوایی پر ز ماتم دارد امشب

یک یاس پرپر دارد امّا خانه وحی

چشم علی اشک دمادم دارد امشب

*********************

الهي داد از اين دل داد  از اين دل

كنار قبر زهرا كرده منزل

بگو زهرا زجا خيزد ببيند

كه ا شك ديده كردخاك او گل

****************************

این شمع وقتی رفته سوسو رو به قبله

خورشید می تابد ازاین سو رو به قبله

وقت نماز فاطمه مانده ست عقلم

قبله به او رو کرده یا او رو به قبله؟

*************************

زهراست چراغ شب ظلمانی حیدر

زهراست طبیب تب طوفانی حیدر

زهراست پریشانِ پریشانی حیدر

زهراست به هر معرکه قربانی حیدر

*******************************

گر نگاهی به ما کند زهرا

دردها را دوا کند زهرا

 بر دل وجان ما صفا بخشد

گوشه چشمی به ما کند زهرا

کم مخواه از عطای بسیارش

کآنچه خواهی عطا کند زهرا

*******************************

 
http://barrud.rasekhoonblog.com
 
 
 

 

 barrudkariz.shblog.ir/
 
 
 
 
 
شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان رضوي،"
 

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 26 بهمن 1395  ] [ 6:26 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

به گزارشحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛بدون تردید وجود مقدس حضرت زهرا(س) و سیره، رفتار و گفتار آن گرامی برای تمام زنان مسلمان مایه مباهات و اسوه کامل می‌باشد. بانوی بزرگواری که حضرت خاتم الانبیاء(ص) در ستایش او فرمود: أَنَّ ابْنَتِی فَاطِمَةَ سَیِّدَةُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّةِ؛ دخترم فاطمه(س) سرور بانوان بهشتی است.  

 

طبق این گفتار ارزشمند نبوی(ص)، حضرت زهرا(س) سرآمد تمام زنان سعادتمند عالم است که در اثر کوشش در راه حق به مقامات عالی معنوی نائل شده‌اند.   رسول گرامی اسلام(ص) در گفتار دیگری به عظمت و بزرگواری حضرت زهرا(س) اشاره کرده و به او فرموده است:یَا فَاطِمَةُ  أَ لَا تَرْضَیْنَ أَنْ تَکُونِی سَیِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ و سَیِّدَةَ نِسَاءِ هَذِهِ الْأُمَّة و سَیِّدَةَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِینَ؛ ای فاطمه آیا به این کرامتی که خداوند به تو داده خشنود نیستی که تو سرور زنان جهان و سرور زنان این امت و سرور بانوان اهل ایمان باشی؟

آری، حضرت زهرا(س) جلوه‌ای کامل از تمام کمالاتی است که یک زن در طول حیات خود ممکن است به آن نایل شود. حضرت امام خمینی(ره) در این باره می‌فرماید: تمام ابعادی که برای زن متصور است، برای یک انسان کامل متصور است، در فاطمة زهرا(س) جلوه کرده و بوده است.

امام خمینی(ره) برای شناساندن ویژگی یک بانوی کمال‌یافته با اشاره به وجود مقدس حضرت زهرا(س) می‌فرماید: آن بزرگوار یک زن معمولی نبوده است؛ یک زن روحانی، یک زن ملکوتی، یک انسان به تمام معنا انسان. او موجودی ملکوتی است که در عالم به صورت انسان ظاهر شده است. زنی که تمام خاصه‌های انبیا در اوست. زنی که اگر مرد بود، نبی بود، به جای رسول الله(ص) بود. معنویات، جلوه‌های ملکوتی، جلوه‌های الهی، جلوه‌های جبروتی، همه در این موجود مجتمع است.

با توجه به این ویژگیهای کم نظیر، بهترین کسی که می‌تواند درس زندگی را به جامعه و بخصوص بانوان عصر ما بیاموزد، شخص حضرت زهرا(س) است. از این رو، در این مقال بخشهایی از سیره و سخن آن بزرگوار را که قابلیّت الگو برداری و درس آموزی برای زنان مسلمان دارد، تقدیم می‌کنیم. به امید آنکه بتوانیم ـ در عصری که از هر سو دشمنان اسلام و شیاطین وسوسه‌گر، ایمان و ارزشهای اصیل جامعه و امنیت اخلاقی جوانان و زنان را هدف گرفته‌اند و با هر وسیله‌ای برای تضعیف باورهای دختران و زنان مسلمان تلاش می‌کنند ـ رفتارهای خود را با آن حضرت هماهنگ نماییم و درسهایی از آن بانوی مخدّره فرا گیریم. 

منابع:

1-. صحيفه امام، ج‏7، ص‏337.  

2-. صحيفه امام، ج‏7، ص‏337.

1-. بحار الانوار، ج‏37، ص‏39.  

2-. مستدرك حاكم، ج‏3، ص‏156

انتهای پیام/

 

*************************

 
http://barrud.rasekhoonblog.com
 
 
 

 

 barrudkariz.shblog.ir/
 
 
 
 
 
شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان رضوي،"
 

ادامه مطلب



[ سه شنبه 26 بهمن 1395  ] [ 6:25 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

آخرين خبر/ دعاي رهبرانقلاب براي رهايي از بُن‌بست‌ها در زندگي

با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد


منبع: آخرين خبر:

*************************

 
http://barrud.rasekhoonblog.com
 
 
 

 

 barrudkariz.shblog.ir/
 
 
 
 
 
شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان رضوي،"
 

 

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 26 بهمن 1395  ] [ 6:23 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

عصرانه/ دم نوش «گياه زوفا»؛ سلاحي جديد براي سرماخوردگي

آخرين خبر/ گياه زوفا که بيشتر در مناطق اطراف درياي مديترانه مي‌رويد و از جمله گياهان بومي کشور فرانسه، يونان و ايتاليا است؛ به صورت گل‌هايي به رنگ‌هاي آبي، ارغواني، بنفش و سفيد با برگ‌هايي کوچک مي‌باشد.
از اين گياه، روغني استخراج مي‌شود که اثرات درماني فراواني دارد. همچنين مي‌توان گل و برگ‌هاي خشک شده اين گياه را جوشاند و به صورت دمنوش مصرف نمود. در زير به خواص اين گياه اشاره مي‌کنيم.
زوفا عليه سرماخوردگي
گياه زوفا سرشار از رزين‌ها، تانن، هيسوپين و فلاوونوئيدها است. اين ترکيبات براي عملکرد سيستم تنفسي مناسب هستند و از عفونت‌هاي تنفسي، آسم و برونشيت پيشگيري مي‌کنند. همچنين براي تخفيف علايم سرماخوردگي و آنفلوانزا مانند سرفه، گلودرد، گوش درد و تب مناسب مي‌باشد. روغن زوفا از زمان‌هاي بسيار قديم براي کاهش دماي بدن و تب کاربرد داشته است.
خواص دارويي
نوشيدن زوفاي جوشيده با عسل و گياه سداب به کساني کمک ميکند که به سرفه هاي شديد، تنگي نفس، افراد مبتلا به رماتيسم وکساني که نفسشان با خس خس همراه است کمک ميکند . اين گياه همراه با عسل کرمهاي داخل شکم را ميکشد و کوبيده شده آن با انجير تازه به از خشکي در آمدن مزاج کمک ميکند اثر آن قويترهم مي شود اگر گل زنبق يا سوسن يا شاهي به آن اضافه شود اين گياه دارويي عالي براي ورم يا آماس لوزه در گلو است و اين تحت شرايطي است که به عنوان غرغره ازآن استقاده شود ماليدن پماد آن به سر شپش را از بين مي برد اين گياه براي کاهش بيماري خلط بسيار مناسب است و در تمام مشکلات ناشي از سرما يا بيماريهاي قفسه سينه و يا ريه مناسب است و اين تاثير هنگامي است که مثل شربت استفاده شود
مضرات
مصرف بيش از اندازه اين گياه براي کبد مضر است و همچنين چون اثر سقط جنين درد بنبراين زنان حامله بايد از خوردن آن پرهيز کنند .
افراد مبتلا به فشار خون بالا بايد از مصرف اين گياه اجتناب کنند. زيرا اين گياه فشار خون را افزايش مي‌دهد
چي لازم دارم:
گل زوفا چهار گرم
آبجوش يک ليوان
چه جوري درست ميشه:
گل زوفا را کوبيده و در يک ليوان آبجوش ريخته و بگذاريد به مدت نيم ساعت دم بکشد. سپس صاف کرده و ميل کنيد.
نکته:
نوشيدن زوفاي جوشيده با عسل براي کساني که به سرفه‌هاي شديد دچار هستند همچنين کساني که نفس‌شان با خس‌خس همراه است، مفيد مي‌باشد.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويدمنبع: آخرين خبر

 

 

*************************

 
http://barrud.rasekhoonblog.com
 
 
 

 

 barrudkariz.shblog.ir/
 
 
 
 
 
شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان رضوي،"
 

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 26 بهمن 1395  ] [ 6:21 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

کد خبر: ۸۴۴۰۳

 

چگونه خود را موقع خشم کنترل کنیم؟

 

گاهی اوقات انسان خشمگین کاری را انجام می دهد که بعدها برایش پشیمانی به بار می آورد.
  عقیق:حجت الاسلام قرائتی با استفاده از آیات و روایات،راهکارهایی را برای کنترل خشم ارایه کرده است که به آنها اشاره می کنیم.
 
1.با افراد خوش اخلاق رفیق شویم. با کسانی رفیق نشویم که او هم جوش بیاورد. 
 
2.با آدم های حلیم رفیق شویم. از صحنه هایی که عصبانیت را تحریک می کند، دوری کنیم.
 
3.مطالعه حال افراد بزرگ ... ببینیم بزرگان ما چه کردند؟ 
 
4.به یکی از پیغمبران گفتند: تو خل هستی. فرمود: نه من خل نیستم. 
 
به یک پیغمبر دیگر گفتند: تو در ضلالت و انحراف هستی. فرمود: در ضلالت و انحراف نیستم.
 
یکی از مراجع تقلید، ظاهراً سید ابوالحسن اصفهانی بود. دیدند ایشان کیسه ای دستشان است که نامه های داخل آن را در آب می ریزند. 
 
از ایشان پرسیدند: آقا این چیه؟ گفت: نامه های فحش است. به من فحش می دهند.
آنها گفتند: می شود یکی را بخوانم. یکی از آن نامه ها را خواندند و دیدند این نامه به قدری تند است که اگر آن را به آنها بنویسند، شب تا صبح خوابشان نمی برد.
 
و سید همه این نامه ها را در آب ریخت. 
   
5.از جایی که عصبانی شدی، بلند شو و جای دیگری برو. جایت را عوض کن. از آب سرد استفاده کن.
 
6.توجه کنیم که اگر این عصبانیت را قورت بدهیم خدا چه پاداشی به ما می دهد. اگر شما اینجا غیظت را بنشانی، خدا هم غضبش را بر تو می نشاند.
 
حدیث داریم اگر کسی غیظ کرد و غضب کرد و خودش را نگه داشت؛ خدا گناهانی را که کرده است را نادیده می گیرد. 
 
حدیث قدسی است که می فرماید: تو وقت غضب یاد من باش و کظم غیظ کن. من هم وقت غضب یاد تو می شوم. 
 
نسبت به ظالم باید غضب کنید. نه اینکه از کنار ظالم رد شود و هیچ چیز نگویید.
 
پی نوشت:
بیانات حجت الاسلام قرائتی ,رهپویان قرآن
منبع:باشگاه خبرنگاران

ادامه مطلب



[ سه شنبه 26 بهمن 1395  ] [ 6:20 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

کد خبر: ۶۹۰۷۴۸

 

تاریخ مصور/ 25

 

عکس/ محمدرضا پهلوی و همسرش بعد از شکار فیل!

 

تصویری از محمدرضا پهلوي، ثريا اسفندياري و ابوالفتح آتاباي را بعد از شكار فيل مشاهده می کنید.

عکس/ محمدرضا پهلوی و همسرش بعد از شکار فیل!

 

منبع: مرکز اسناد انقلاب اسلامی

 

*************************

 
http://barrud.rasekhoonblog.com
 
 
 

 

 barrudkariz.shblog.ir/
 
 
 
 
 
شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان رضوي،"
 

 

 


ادامه مطلب



[ سه شنبه 26 بهمن 1395  ] [ 6:19 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

جلسه هماهنگي چهلمين روز رحلت آيت‌الله هاشمي برگزار شد
تسنيم/ جلسه ستاد هماهنگي چهلمين روز ارتحال آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي و امور بين‌الملل آستان مقدس حضرت امام‌خميني(ره)، جلسه برگزاري مراسم چهلمين روز درگذشت مرحوم آيت‌الله هاشمي رفسنجاني روز دوشنبه 25 بهمن‌ماه در حرم مطهر بنيان‌گذار جمهوري اسلامي ايران برگزار و جزئيات آن تشريح شد.
حجت‌الاسلام محمدعلي انصاري دبير ستاد ارتحال يار امام در اين جلسه ضمن عرض تسليت مجدد ارتحال سردار سازندگي به ملت شريف ايران و اعضاي بيت آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني، گفت: از ملت ايران دعوت مي‌شود روز پنجشنبه 28 بهمن‌ به‌ منظور ارج نهادن به يار ديرين امام و رهبري در مراسم چهلم آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني که در حرم مطهر برگزار مي‌شود، حضور يابند. وي بيان کرد: حضور مردم ايران در حرم مطهر و شرکت در اين مراسم باعث تحکيم نظام و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي مي‌شود.
محسن هاشمي‌رفسنجاني در اين جلسه به دليل برگزاري مراسم ارتحال آيت‌الله هاشمي در حرم مطهر و حسينيه جماران تشکر ويژه‌اي از حجت‌الاسلام سيدحسن خميني به عمل آورد.
مراسم چهلم آيت‌الله هاشمي روز پنجشنبه 28 بهمن‌ماه از ساعت 15 الي 17 در کنار آرامگاه وي در حرم مطهر امام راحل برگزار مي‌شود.

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/

شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان رضوي،"

 

http://baghdasht1.blogfa.com/

 

**********************


ادامه مطلب



[ دوشنبه 25 بهمن 1395  ] [ 5:19 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
کد خبر: ۸۴۳۵۰

 

حضرت زهرا(س) به روایت کتاب«انسان۲۵۰ساله»

 

چرا پیامبر دست دخترش،زهرا(س)رامی‌بوسید؟

 

مقام معظم رهبری می‌فرمایند: بوسه بر دست فاطمه زهرا(س) از طرف پیامبر اکرم(ص)را، هرگز نباید حمل بر یک معنای عاطفی کرد این خیلی غلط و خیلی حقیر است اگر ما خیال کنیم که چون دخترش بود و دوستش می‌داشت، دستش را می‌بوسید!

 عقیق:حضرت زهرا (س) در سنین 6-7 سالگی بودند اختلاف وجود دارد چون در تاریخ ولادت آن حضرت، روایات مختلف است که قضیه شعب ابی‌طالب پیش آمد،‌ شعب ابی‌طالب دوران بسیار سختی در تاریخ صدر اسلام است؛‌ یعنی دعوت پیامبر شروع شده بود، دعوت را علنی کرده بود، به تدریج مردم مکه به خصوص جوانان به خصوص برده‌ها به حضرت می‌گرویدند و بزرگان طاغوت مثل همان ابولهب و دیگران دیدند که هیچ چاره‌ای ندارند جز اینکه پیامبر و همه مجموعه دور و برش را از مکه اخراج کنند همین کار را هم کردند تعداد زیادی از این‌ها را که ده‌ها خانوار می‌شدند و شامل پیامبر و خویشاوندان پیامبر و خود ابی‌طالب با اینکه ابی‌طالب هم جزو بزرگان بود و بچه و بزرگ و کوچک می‌شدند همه را از مکه بیرون کردند.

این‌ها از مکه بیرون رفتند اما کجا بروند؟ تصادفاً جناب ابی‌طالب، در گوشه‌ای از نزدیکی مکه، فرضاً چند کیلومتری مکه در شکاف کوهی ملکی داشت، اسمش شعب ابی‌طالب بود شعب یعنی همان شکاف کوه؛ یک دره کوچک، ما مشهدی‌ها به چنین جایی «بازه»‌ می‌گوییم اتفاقا این از آن لغت‌های صحیح دقیق فارسی سره هم هست که به لهجه محلی، روستایی‌ها به آن «بزه» می‌گویند اما همان اصلش بازه است. جناب ابی‌طالب یک بازه یا یک شعب داشت، گفتند به آنجا برویم.

حالا شما فکرش را بکنید! در مکه، روزها هوا گرم و شب‌ها بی‌نهایت سرد بود؛ یعنی وضعیتی غیرقابل تحمل، این‌ها سه سال در این بیابان‌ها زندگی کردند چقدر گرسنگی کشیدند چقدر سختی کشیدند، چقدر محنت بردند، خدا می‌داند، یکی از دوره‌های سخت پیامبر، آنجا بود، پیامبر اکرم در این دوران، مسئولیتش فقط مسئولیت رهبری به معنای اداره یک جمعیت نبود، باید می‌توانست از کار خودش پیش این‌هایی که دچار محنت شده‌اند،‌ دفاع کند.

می‌دانید وقتی که اوضاع خوب است، کسانی که دور محور یک رهبری جمع شده‌اند، همه از اوضاع راضی‌اند، می‌گویند خدا پدرش را بیامرزد، ما را به این وضع خوب آورد، وقتی سختی پیدا می‌شود همه دچار تردید می‌شوند. می‌گویند ایشان ما را آورد؛ ما که نمی‌خواستیم به این وضع دچار شویم البته ایمان‌های قوی می‌ایستند، اما بالاخره همه سختی‌ها به دوش پیامبر فشار می‌آورد.

در همین اثنا وقتی که نهایت شدت روحی برای پیامبر بود جناب ابی‌طالب که پشتیبان پیامبر و  امید او محسوب می‌شد و خدیجه کبری که او هم بزرگ‌ترین کمک روحی برای پیامبر به شمار می‌رفت، در ظرف یک هفته از دنیا رفتند! حادثه خیلی عجیبی است؛ یعنی پیامبر تنهای تنها شد.

من نمی‌دانم شما هیچ وقت رئیس یک مجموعه کاری بوده‌اید تا بدانید معنای مسئولیت یک مجموعه چیست؟! در چنین شرایطی، انسان واقعاً‌ بی‌چاره می‌شود. در این شرایط نقش فاطمه زهرا (س) را ببینید آدم تاریخ را که نگاه می‌کند اینگونه موارد را در گوشه کنارها هم باید پیدا کند، متأسفانه هیچ فصلی برای این طور چیزها باز نکرده‌اند، فاطمه زهرا (س) مثل یک مادر، مثل یک مشاور، مثل یک پرستار برای پیامبر بوده است. آنجا بوده که گفتند فاطمه ام‌ابیها، مادر پدرش است این مربوط به آن وقت است؛ یعنی وقتی که یک دختر 6-7 ساله این گونه بوده است البته در محیط‌های عربی و در محیط‌ها ی گرم، دختران زودتر رشد جسمی و روحی می‌کنند مثلاً به اندازه رشد یک دختر ده، دوازده ساله امروز این احساس مسئولیت است آیا این نمی‌تواند برای یک جوان الگو باشد که نسبت به مسائل پیرامونی خودش زود احساس مسئولیت و احساس نشاط کند؟ آن سرمایه عظیم نشاطی را که در وجود اوست خرج کند، برای اینکه غبار کدورت و غم را از چهره پدری که مثلا حدود 50 سال از سنش می‌گذرد و تقریباً پیرمردی شده است پاک کند. آیا این نمی‌تواند برای یک جوان الگو باشد؟ این خیلی مهم است.

آن وقت در چنین دنیایی، پیامبر اکرم دختری تربیت می‌کند که این دختر، شایستگی آن را پیدا می‌کند که پیامبر خدا بیاید دست او را ببوسد! بوسه بر دست فاطمه زهرا از طرف پیامبر را، هرگز نباید حمل بر یک معنای عاطفی کرد این خیلی غلط و خیلی حقیر است اگر ما خیال کنیم که چون دخترش بود و دوستش می‌داشت، دستش را می‌بوسید مگر شخصیتی به آن ارجمندی، آن هم با آن عدل و حکمتی که در پیامبر هست و اتکایش به وحی و الهام الهی است خم می‌شود و دست دخترش را می‌بوسد؟ نه، این یک چیز دیگر و یک معنای دیگری است این حاکی است که این دختر جوان، این زنی که وقتی از دنیا رفته، بین هجده سال تا بیست و پنج سال سن داشته، هجده سال هم گفته‌اند اصلا در اوج ملکوت انسانی قرار داشته و یک شخص فوق‌العاده بوده است. این نگرش اسلام به زن است.

اما مقام معنوی این بزرگوار، نسبت به مقام جهادی و انقلابی و اجتماعی او، باز به مراتب بالاتر است. فاطمه زهرا به صورت، یک بشر و یک زن، آن هم زن جوانی است اما در معنا، یک حقیقت عظیم و یک نور درخشان الهی و یک بنده صالح و یک انسان ممتاز و برگزیده است.

کسی است که رسول اکرم به امیرالمومنین (ع) فرمود: «یا علی انت امام امتی و خلیفتی علیها بعدی و انت قائد المؤمنین الی الجنة و کأنی انظر الی ابنتی فاطمه قد اقبلت یوم القیامه علی نجیب من نور عن یمینها سبعون الف ملک و عن یسارها سبعون الف ملک و بین یدیها سبعون الف ملک و خلفها سبعون الف ملک تقود مومنات امتی الی الجنه»؛ یعنی در روز قیامت امیرالمؤمنین مردان مؤمن را و فاطمه زهرا زنان مؤمن را به بهشت الهی راهنمایی می‌کنند، او عِدل و هم‌پایه و هم‌سنگ امیرالمؤمنین است. آن کسی که وقتی در محراب عبادت می‌ایستاد هزاران فرشته مقرب خدا، به او خطاب و سلام می‌کردند و تهنیت می‌گفتند و همان سخنی را بیان می‌کردند که فرشتگان قبلاً به مریم اطهر گفته بودند عرض می‌کردند: «یا فاطمه ان الله اصطفاک و طهرک و اصطفاک علی نساء العالمین» این مقام معنوی فاطمه زهراست.

زنی آن هم در سنین جوانی از لحاظ معنوی به جایی می‌رسد که بنابر آنچه که در بعضی از روایات است فرشتگان با او سخن می‌گویند و حقایق را به او ارائه می‌دهند «محدثه» است یعنی کسی است که فرشتگان با او حدیث می‌کنند و حرف می‌زنند این مقام معنوی و میدان وسیع و قله رفیع، در مقابل همه زن‌ها آفرینش و عالم است فاطمه زهرا در قله این بلندای عظیم ایستاده و به همه زنان عالم خطاب می‌کند و آنها را به پیمودن این راه دعوت می‌کند.

منبع:فارس

http://barrud.rasekhoonblog.com

 

 شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان رضوي،"

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ دوشنبه 25 بهمن 1395  ] [ 5:16 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

photo_2017-02-11_08-36-37.jpgphoto_2017-02-11_08-36-37.jpgphoto_2017-02-11_08-36-37.jpgphoto_2017-02-11_08-36-37.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
 
http://barrud.rasekhoonblog.com

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
 
http://barrud.rasekhoonblog.com

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
 
http://barrud.rasekhoonblog.com

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-11_08-36-37.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
 
http://barrud.rasekhoonblog.com

 

 شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان شمالی"
شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان شمالی"
شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان شمالی"
 شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان شمالی"

ادامه مطلب



[ یک شنبه 24 بهمن 1395  ] [ 7:45 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg

 

 

 

 

 

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com

 

 شكلك هاي محدثه

 تصاویرکمتردیده شده احمداسماعیلی کریزی و....

photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg

 

 

 

 

 

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com

 

 تصاویرکمتردیده شده احمداسماعیلی کریزی و....

photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg

 

 

 

 

 

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com

 

 شكلك هاي محدثه

 تصاویرکمتردیده شده احمداسماعیلی کریزی و....

photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg

 

 

 

 

 

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com

 

 شكلك هاي محدثه

 تصاویرکمتردیده شده احمداسماعیلی کریزی و....

photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-36-05.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-37-23.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-36-52.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-11_08-37-28.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-13_05-05-14.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg
photo_2017-02-10_02-12-02.jpg

 

 

 

 

 

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com

 

 شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان رضوي،"
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان رضوي،"
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان رضوي،"
 شكلك هاي محدثه
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان رضوي،"
احمداسماعيلي كريزي/"استان خراسان رضوي،"

ادامه مطلب



[ یک شنبه 24 بهمن 1395  ] [ 7:30 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 11 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4049985 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب