کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
 
عکس نوشته/مرگ بر آمریکا همان حرف آخر است
 
 
مرگ بر آمریکا شعار نیست یک عقیده است وهیچگاه از میان ملت ایران حذف نخواهد شد.

به گزارش مرآت نیوز به نقل از پایگاه خبری تحلیلی میامی جوان، در آستانه یوم الله سیزده آبان و با توجه به اینکه

«مرگ بر آمریکا» یکی از شعارهای اساسی وکلیدی جمهوری اسلامی ایران به حساب می آید ودر تمام تظاهرات وراهپیمایی ها این شعار سر داده می شود اما چندی است که در شبکه های اجتماعی گاهی به طنز و شوخی از حذف وتغییر شعار مرگ بر آمریکا سخن گفته شد وحتی برخی به طور جد به این موضوع پرداخته اند، لذا پایگاه خبری تحلیلی  میامی جوان برآن شد تا با انتشار این عکس نوشته بر اهمییت شعار مرگ بر آمریکا تاکید کند و به دشمنان و اشخاصی که خواهان حذف این شعار هستند بگوید که ملت ایران هیچگاه از گفتن این شعار امتناع نکرده بلکه به لطف خدا امسال در راهپیمایی سیزده آبان آن را کوبنده تر سر خواهند داد و هرگز زیر بار ظلم وستم نمیروند...

برای دریافت عکس در ابعاد اصلی اینجا را کلیک کنید

انتهای پیام/

 

پایگاه خبری تحلیلی مرآت نیوز استان سمنان


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 10:08 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
مذاکره با آمریکا ممنوع است /عکس نوشته
 
 
تیم فضای مجازی قافله سمنان در پس سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر جلوگیری از نفوذ آمریکا به کشور، عکس نوشت طراحی نمودند که آن را در ادامه می بینید.

به گزارش  مرآت نیوز به نقل از خبرنگار قومس، تیم فضای مجازی قافله سمنان در پس سخنان اخیر

رهبر معظم انقلاب مبنی بر جلوگیری از نفوذ آمریکا به کشور، عکس نوشت طراحی نمودند که آن را در ادامه می بینید.

انتهای پیام/

پایگاه خبری تحلیلی مرآت نیوز استان سمنان

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 10:05 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

موشک هوافضای سپاه مخصوص مقابله با آمریکا را بیشتر بشناسید+عکس

شناسه خبر: 943457 سرویس: رسانه ها
موشک

یکی از پرکاربردترین سامانه های دفاع هوایی در دنیا، سامانه های میانبرد و ارتفاع متوسط هستند؛ سامانه هایی که نیروی هوافضای سپاه قدرت خود را در آن ثابت کرده و کابوش دشمنان ایران اسلامی شده است.

 به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، یکی از پرکاربردترین سامانه های دفاع هوایی در دنیا،

سامانه های میانبرد و ارتفاع متوسط هستند. این گستردگی استفاده به دلایل مختلفی پدید آمده از جمله بیشتر بودن تعداد تهدیدات عمل کننده در این لایه و ایجاد بازدارندگی جغرافیایی مناسب و مقرون به صرفه با توجه به برد موشک های مورد استفاده.

 
در بین این سامانه ها انواع متحرک آنها از اهمیت بالاتری برخوردار هستند زیرا استقرار در یک منطقه و برچیدن و جابجایی آنها بسیار سریع انجام شده و ضمن برقراری حفاظت بهتر از خود سامانه با جابجا کردن آتشبار، امکان پوشش مناطق مختلف در صورت نیاز با این عمل فراهم می شود.
 
بجز صیاد-1 و مرصاد بقیه سامانه ها ساخت خارج هستند. صیاد-1 در واقع نوع بومی و به روز شده موشک سامانه اچ-کیو-2 است که با رادارهای بهسازی شده همین سامانه هماهنگ شده و مرصاد نیز نوع بومی شده و بسیار پیشرفته از سامانه هاوک است.
 
از نظر تعداد آتشبار موجود در کشور طبق اطلاعات منتشر شده در منابع خارجی، هاوک در کنار نسخه ایرانی آن، ستون فقرات پدافند هوایی میانبرد ایران را تشکیل داده است. در بین سامانه های نام برده شده، تنها سام-6 که پس از جنگ تحمیلی 8 ساله خریداری شد متحرک بوده و بقیه سامانه ها ثابت هستند. لازم به ذکر است سامانه استاندارد، روی شناورهای نیروی دریایی ارتش استفاده می شود و تاکنون دست کم دو برنامه بهسازی را پشت سر گذاشته است.
 
اجرای تعمیرات لازم در شرایط جنگ و تحریم و بهسازی های کامل روی اجزای مختلف سامانه های دفاع هوایی موشکی، پشتوانه ای برای ساخت کامل یک سامانه بود که مرصاد نمونه بارز آن است. این سامانه که توسط متخصصان دفاعی کشورمان در ارتش و وزارت دفاع ساخته شده با وجود همه قابلیت های بالایی که دارد اما از نوع ثابت است و برای ایجاد یک دفاع مستحکم و بقاپذیر در صحنه عملیات و نزدیک به خطوط مقدم و یا جابجایی سریع برای غافلگیر کردن دشمن نیاز به متحرک شدن تمام اجزای سامانه دارد. 
 
از طرفی سامانه سام-6 نیز برد بالایی نداشته و 24.5 کیلومتر برد و 14 هزار متر سقف ارتفاع، فضای زیادی برای اجرای طیفی از عملیات های دشمن ایجاد می کند از این رو جای یک سامانه میانبرد و ارتفاع متوسط به بالا که تمام متحرک باشد در میان حلقه های دفاع هوایی کشور خالی بود.
 
موشک هوافضای سپاه مخصوص مقابله با آمریکا را بیشتر بشناسید+عکس
 
پرتابگر موشک در سامانه رعد با موشک طائر-2
 
با این مشخصات به نظر می رسد رعد برتری محسوسی بر بیشتر سامانه های همرده موجود در کشور داشته باشد. در واقع در بحث برد با در نظر گرفتن اطلاعات جدول فوق، این برتری با 11 تا 47 درصد افزایش نسبت به سامانه های موجود کاملاً مشخص بوده و در زمینه سقف ارتفاع هدف قابل درگیری هم تنها سامانه قابل رقابت با آن صیاد-1 است که باید منتظر اعلام مجدد مشخصات رعد بود تا هم در این مورد و هم در زمینه کمینه ارتفاع هدف قابل درگیری، سرعت موشک، جرم سرجنگی و مشخصات مهم دیگر نیز مقایسه نهایی صورت گیرد.
 
با توجه به برتر اعلام شدن رعد بر سامانه بوک مروری بر مشخصات این سامانه مطرح روسی مفید خواهد بود. بوک بر مبنای تجارب عملیاتی و بهسازی های سامانه سام-6 و پیشرفت در زمینه رادار و جنگ الکترونیک ساخته شده و نسل اول آن یعنی بوک-ام-1 در 1979 و نسل دوم آن بوک-ام-1-2 در 1998 وارد خدمت شده است.
 
خودروهای رادار، واحد فرماندهی و کنترل، پرتابگرهای موشک و خودروهای حامل موشک های ذخیره و تعمیرات از اجزای این سامانه هستند. برد موشک در نسل اول این سامانه 30 کیلومتر و در آخرین نمونه های نسل دوم آن(بوک-ام-2ئی) 50 کیلومتر و ارتفاع هدف قابل درگیری در نسل اول 30 تا 14هزار متر و در نسل دوم 15 تا 25هزار متر عنوان شده است.
 
رعد2 همچون سامانه موشکی رعد1، از "موشک‌های طائر2" استفاده می‌کند اما رعد2 از نسل "موشک‌های طائر2-آ" بهره می‌برد ولی سامانه موشکی رعد1، از موشک‌های طائر2 استفاده می‌کند که این نشان می‌دهد که در تولید سامانه موشکی رعد2، موشک‌های نمونه اولیه همین سامانه یعنی رعد1 نیز به‌روز رسانی شده است.
 
موشک هوافضای سپاه مخصوص مقابله با آمریکا را بیشتر بشناسید+عکس
 
نکته دیگر اینکه، سامانه موشکی رعد2 نیز همچون برادر کوچک‌ترش یعنی رعد1، از یک لانچر سه‌تایی بهره می‌برد.
 
رعد1، یک سامانه موشکی با لانچر متحرک و قابل حمل توسط خودرو است که برد آن 50 کیلومتر اعلام شده و می‌تواند اهداف را در ارتفاع 70هزار پایی مورد اصابت قرار داده منهدم کند.
 
این سامانه در رژه 31 شهریورماه سال 91 برای نخستین بار رونمایی شد. این سامانه موشکی در اختیار نیروی هوافضای سپاه است و سردار حاجی‌زاده فرمانده این نیرو درباره این موشک گفته است: این موشک‌ها مخصوص مقابله با هواپیماهای آمریکایی تهیه شده است.
منبع:میزان

انتهای پیام/

     خبرگزاری تسنیم  : انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود.

 

 

R30411/P30411


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 10:02 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
   کد خبر: 86995 یکشنبه، 5 اردیبهشت 1395 - 19:15
 
 
نقدی:پرونده خوش‌بینی به آمریکا را باید به زباله‌دان تاریخ انداخت
 
نقدی:پرونده خوش‌بینی به آمریکا را باید به زباله‌دان تاریخ انداخت شهیدخبر(شهیدنیوز): رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه پرونده خوش‌بینی به آمریکا را باید برای همیشه به زباله‌ دان تاریخ انداخت تصریح کرد: تا نابودی رژیم صهیونیستی و آزادی قدس از پا نخواهیم نشست.
  

سردار محمدرضا نقدی پیش از ظهر امروز در مراسم بزرگداشت شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس، اظهار داشت: در ده‌ها حادثه تاریخی بزرگ، آمریکا به ستیز برخاسته و در همه شکست خورده اما درس عبرت نگرفته است.

وی تصریح کرد: حوادث امروز اتمام‌ حجت با غربی‌هاست، به گونه‌ای که امروز با این ملت نمی‌توان با حرف زور صحبت کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه طوفانی به پا خواهیم کرد و تا نابودی رژیم صهیونیستی و آزادی قدس از پا نخواهیم نشست، گفت: آمریکا با این اعمال خود ملت‌های منطقه را به جایی می‌رساند که برای آزادی بشر و تحقق صلح جهانی هیچ راهی جز نابودی رژیم صهیونیستی وجود نداشته باشد.

نقدی با بیان اینکه ملت ایران با هیچ ملتی قابل مقایسه نیست، افزود: از میان تجارب ارزشمند به این نتیجه می‌رسیم که پرونده خوش‌بینی به آمریکا را باید برای همیشه به زباله‌دان تاریخ انداخت.

وی با بیان اینکه کسانی که به آمریکا خوش‌بین بودند اگر بیدار نشوند آنها هم ضمیمه این پرونده خواهند شد، یادآور شد: راهی جز پیشرفت نداریم که این امر با استفاده از  ظرفیت‌های عظیم انسانی که اکنون داریم محقق می‌شود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: این ظرفیت‌ها را فعال کرده و با بازوان خودمان ایران را فعال می‌کنیم، زیرا نگاه به دست اجانب هیچ هزینه‌ای جز ذلت و خواری نخواهد داشت.

نقدی با بیان اینکه خداوند متعال با اعجاز خود شن‌ها را در طبس مأمور کرد، خاطرنشان کرد: مردم به صحنه بیایند، یعنی همان طور که با آمدن مردم در جنگ نظامی پیروز شدیم ثابت می‌کنیم که در مسیر خود استواریم و امروز روز شکر ملت ایران است.

 
منبع: فارس
 
   

قابل توجه مسوولانی که به شیطان

 

 

خوشبین هستتند.!!!


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 9:53 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۳۸۵۹۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۱

سه دعایی که همیشه مستجاب می‌شوند  

امام صادق(ع) فرمود: سه دعا است که از سوی خدا باز داشته نمی شوند و مستجابند...
به گزارش شفاف، امام صادق(ع) فرمود: سه دعا است که از سوی خدا باز داشته نمی شوند و مستجابند؛
1. دعا کردن پدر برای پسرش هرگاه که پسر به او نیکی کند، و دعای پدر بر ضرر پسرش هرگاه که پسر، پدر را اذیت کند.
2. دعای مظلوم علیه کسی که به او ظلم کرده، و دعای او به نفع کسی که او را یاری کرده بود تا حقش را از ظالم بگیرد.
3. شخص مومنی که برای برادر مومنش دعا کند البته وقتی که به خاطر ما به او کمک کرده باشد و با او رفتاری برادرانه داشته است، و دعای او علیه برادر مومنش وقتی که درمانده شده بود و برادر مومنش او را با این که توانش را داشت کمک نکند.
 
منابع:
امالی طوسی، ص280
عده الداعی، ص133
احادیث الطلاب، ح3045
مجموعه ورام، جلد2، ص171
بحارالانوار، جلد74، ص
 

منبع: باشگاه خبرنگاران


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 9:51 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

  نقش مقوله زیارت در کاهش ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی 

تولیت آستان قدس رضوی گفت: تشرف به زیارت ائمه معصومان(ع) از جمله اقدامات اثباتی و ایجابی است که می توانند نقش به سزایی در کاهش ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی و به تبع آن پرونده های قضایی ایفا کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  خراسان رضوی ،حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی  در جمع اعضای شوراهای قضایی و نظارت بر انتخابات استان خراسان رضوی افزود: فردی که به زیارت حضرت رضا(ع) مشرف می شود، تا مدتی رغبت به گناه و کژی ندارد و به برکت آثار زیارت، از نابهنجاری های اجتماعی مصون می ماند.
وی با بیان اینکه حضور در بارگاه منور حضرت رضا(ع) انسان ساز و موجب تحول انسان هاست، اظهار کرد: در سیره ائمه اطهار (ع) نیز شاهدیم که افراد، هر زمان که با مسائل، مشکلات و کج روی ها مواجه می شدند، در محضر این بزرگواران حضور می یافتند و به این وسیله پاک می شدند. امروز نیز اگر حجاب ها برداشته شود، شاهد خواهیم بود که همه ما در محضر امام هستیم.
تولیت آستان قدس رضوی تاکید کرد: بر این اساس ما تسهیل امر زیارت را به عنوان یکی از راهبردها و اولویت ها در دستور کار قرار داده ایم، تا فرصت بهره مندی از این ظرفیت عظیم و انسان ساز برای همگان فراهم شود.

تامین نیاز زائران؛ از مبدأ تا مبدأ

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با تاکید بر ضرورت نگاه جامع و همه جانبه به نیازهای زائران، گفت: مقوله زیارت حضرت رضا(ع) تنها به محدوده حرم مطهر رضوی محدود نمی شود، بلکه تمام نیازهای زائران از زمان حرکت از مبدأ تا زمان بازگشت باید احصا و تامین شود.
وی افزود: هر خاطره ناخوشایندی که در مسیر تشرف به زیارت حضرت رضا(ع) در ذهن زائر باقی بماند، نقطه ای از خاطره زیارت او به حساب می آید، بازگو می شود و بر دیگران نیز تاثیر می گذارد.
تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه مسائل امنیتی مشهد مقدس و بارگاه منور رضوی منحصر به فرد هستند، گفت: باید بررسی ها به گونه ای صورت پذیرد که نسبت به همه مسائل قابل پیش بینی، برنامه ریزی و پیشگیری لازم در دستور کار باشد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی این امر را وظیفه همه مسئولان و متولیان امر در همه نهاد های مرتبط دانست و افزود: باید تمام فرایندهای دخیل در امر زیارت شامل جاده، راه، هتل، خیابان و ... در این زمینه مورد توجه باشند.
وی با اشاره به حضور حجم عظیم زائران در مشهد مقدس، تصریح کرد: این جمعیت متغیر و متنوع از اقصی نقاط جهان، در عین برکات بسیار، اقتضائات خاص خود را نیز دارد که باید مد نظر متولیان امور باشد.

ضرورت بازنگری در قانون انتخابات

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری ضمن تقدیر از خدمات و تلاش های هیئت نظارت بر انتخابات استان، گفت: انتخابات در کشور ما دارای سازوکاری اطمینان بخش و مبتنی بر قانون اساسی است که جریان اجرا و نظارت را از یکدیگر جدا کرده و در نهایت نیز امر برگزاری انتخابات را برعهده مردم گذاشته است.
حجت الاسلام والسلمین رئیسی با اشاره به اصلاحات قانون انتخابات در ادوار گوناگون، اظهار کرد: به نظر می آید امروز نیز باید توسط افراد مطلع و صاحب نظر در بخش نظارت و اجرای انتخابات و متناسب با تجربیات به دست آمده، قانون اساسی و اقتضائات جامعه و به دور از نگاه های بخشی و اقلیمی و شتابزدگی، بازنگری هایی در قانون انتخابات صورت پذیرد.
وی در ادامه وجه مشترک دستگاه قضایی و شورای نگهبان را امر داوری دانست و تصریح کرد: هر دو این مجموعه ها داوری و قضاوت را مبتنی بر اسناد و مدارک انجام می دهند.
تولیت آستان قدس رضوی از قانون به عنوان چارچوب اصلی فعالیت های این دو نهاد یاد و عنوان کرد: باید به گونه ای عمل شود که همگان احساس کنند در پناه قانون هستند و کارها بر مدار قانون پیگیری می شود.

قضاوت؛ کاری حساس و ارزشمند

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه فعالیت افراد شاغل در قوه قضائیه را بسیار حساس و ارزشمند خواند و گفت: آن طور که در فرمایشات معصومان(ع) مشهود است، خداوند متعال اجر بسیاری برای کار قضا قائل شده و آن را به عنوان یکی از زمینه های تقرب به خویش قرار داده است.
وی با اشاره به سختی های کار قضایی، خاطر نشان کرد: تردید ندارم، برادرانی که در این زمینه مشغول به خدمت هستند با آرای متقن و دقیق خود نقش ویژه ای در امنیت اجتماعی ایفا می کنند.
در ابتدای این دیدار نیز حجت الاسلام والمسلمین مظفری؛ رئیس کل دادگستری خراسان رضوی و حجت الاسلام والمسلمین محرابی؛ رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان به ارائه گزارشی از عملکرد نهادهای متبوع خود پرداختند.
انتهای پیام//


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:11 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۳۲۱۲۲۹
برترینها

عکس: رهبر انقلاب و نوجوانی سید حسن  

 
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از ساعت 1360 رییس جمهور بود. عکس ایشان با سید حسن خمینی در بهار سال 62 گرفته شده است.
 
خبرآنلاین: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از ساعت 1360 رییس جمهور بود. عکس ایشان با سید حسن خمینی در بهار سال 62 گرفته شده است.

عکس: رهبر انقلاب و نوجوانی سید حسن

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 4:51 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۳۲۱۴۱۸
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۴
برترینها

عکس: سید حسن در جنگل های شمال  

 
اینستاگرام حجت الاسلام سیدحسن خمینی با تصویری از پیاده روی در جنگل های شمال به روز شد.
 
خبرآنلاین: اینستاگرام حجت الاسلام سیدحسن خمینی با تصویری از پیاده روی در جنگل های شمال به روز شد.

عکس: سید حسن و برادران در جنگل‌
 

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 4:49 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۳۲۱۴۴۰
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸
برترینها*

سپاه: آمریکا، سر سوزنی قدرت ندارد  

 
فرمانده نیروی دریایی سپاه با تاکید بر اینکه آمریکا توان حمله نظامی به ایران را ندارد، گفت: الان ۵۰ ناو آمریکایی در خلیج فارس وجود دارد که با ناوهای هم‌پیمانانش ۶۳ ناو می‌شوند، اما ما به اندازه سر سوزنی برای آمریکایی‌ها قدرت قائل نیستیم.
 

خبرگزاری ایلنا:  فرمانده نیروی دریایی سپاه با تاکید بر اینکه آمریکا توان حمله نظامی به ایران را ندارد، گفت: الان ۵۰ ناو آمریکایی در خلیج فارس وجود دارد که با ناوهای هم‌پیمانانش ۶۳ ناو می‌شوند، اما ما به اندازه سر سوزنی برای آمریکایی‌ها قدرت قائل نیستیم.

دریادار علی فدوی در آئین افتتاحیه کنگره شهید منتظر‌القائم که به‌عنوان کنگره شهید مبارزه با نفوذ برگزار شد، اظهار داشت: ۳۷ سال است که شاهد تحقق وعده خدا در رابطه با پیروزی حق بر باطل هستیم.

او افزود: شهید منتظرالقائم یکی از مصداق‌های مشخصی است که نشان می‌دهد هیچگاه جبهه حق و باطل نمی‌توانند به اهداف مشترکی دست پیدا کنند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه در ادامه با اشاره به واقعه صحرای طبس، با بیان اینکه آمریکایی‌ها ماه‌ها برای عملیات طبس تمرین و برنامه‌ریزی کرده بودند، گفت: افرادی که در این عملیات حضور داشتند، عصاره‌ای از بهترین‌های ارتش آمریکا بودند، ولی خداوند در حالی آن بلا را سر آن‌ها آورد که هیچ‌گونه دست بشری در کار نبود.

فدوی خاطرنشان کرد: زمانی که دانشجویان خط امام (ره) جاسوس خانه آمریکا که با اسم سفارت کار می‌کرد را به تصرف خود در آوردند، این جمله امام (ره) که «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» عنوان شد و این جمله اثر وضعی پیدا کرد.

او با اشاره به اینکه اقدامات ضد ایرانی آمریکایی‌ها دو روز پس از پیروزی انقلاب آغاز شد، افزود: دلیل اصلی اینکه ‌۳۷ سال از انقلاب گذشته و همچنان استکبار با ملت ما دشمنی می‌کند، این است که حق و باطل هیچ‌گاه نمی‌توانند در یک جا با هم جمع شوند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه ابعاد دشمنی آمریکا و دیگر مستکبران با ایران روز به روز گسترده‌تر می‌شود، گفت: وعده الهی بر این است که حق بر باطل پیروز می‌شود ولی مهم این است که ما چقدر به این وعده ایمان و باور داریم.

او در ادامه با بیان اینکه یکی از اساسی‌ترین تکالیفی که به عهده ما هست این است که پای دفاع از انقلاب اسلامی، حریم اسلام و حریم پیامبر و ائمه (ع) باشیم، اظهار داشت: الان و در همین سال‌ها می‌بینیم جوانانی که سال‌ها بعد از جنگ و شهدای شاخص به دنیا آمدند، با وجود اینکه نه امام، نه پیروزی انقلاب و نه جنگ را دیدند، به مانند کسانی عمل می‌کنند که در جریان انقلاب و جنگ بودند.

فدوی با اشاره به اینکه ۵۴ کشوری که از صدام به صورت مستقیم حمایت می‌کردند پس از جنگ اعتراف کردند که از تمام توان خود برای مقابله با انقلاب استفاده کردند، افزود: الان هم هیچ چیزی تغییر نکرده و تمام توان خود را به کار بسته‌اند و پشت سر آمریکا برای مقابله با انقلاب اسلامی ایران ایستاده‌اند.

او تاکید کرد: خداوند تاکید کرده که هیچگاه تا ابد سلطه کافران بر مؤمنان را قرار نداده و این به دست مؤمنان است که به وظایف خود عمل کنند و شروطی که خدا قرار داده است را به خوبی انجام دهند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه در ۳۷ سال انقلاب این وعده خدا محقق شده و مردم به شروطی که خداوند قرار داده عمل کرده‌اند، گفت: فلسفه سیاسی‌ای که امام (ره) پس از پیروزی انقلاب تاکید کردند و در قانون اساسی به آن تبلور بخشیده شده، «خدا، توحید، نبوت، معاد و امامت است.

او افزود: آمریکایی‌ها وقتی دیدند صدام نمی‌تواند آن روندی که برای وی ترسیم کرده بودند را انجام دهند و در عملیات کربلای ۵ به نتیجه رسیدند که ایران می‌تواند غالب جنگ شود، مستقیماً وارد جنگ شدند و زمستان سال ۶۵ به وسیله ناو‌هایشان در خلیج فارس به صورت مستقیم وارد جنگ شدند. در سال‌های ۶۶ و ۶۷ خداوند بلاهایی را سر نیروی دریای آمریکا آورد که هنوز آمریکا وقتی از این بلا‌ها یاد می‌کنند، تنشان می‌لرزند.

فدوی بیان کرد: وقتی که جنگ تمام شد و بین ایران و عراق آتش بس شد، در مرزهای ایران و عراق اتفاقی نیفتاد ولی همواره همه مراحل جنگ در خلیج فارس انجام می‌شد، ولی شلیک صورت نمی‌گرفت؛ علت آن این بود که آمریکایی‌ها باور کرده بودند که در ایران قدرت بازدارنده وجود دارد و توان حمله نظامی به ایران را ندارند؛ این قدرت بازدارنده به این معنی است که اگر دست به اقدامی علیه ایران بزنند، ضرر و زیان آن از سود و منافعی که قرار است ببرند، خیلی بیشتر است.

او با تاکید براینکه آمریکایی‌ها مطمئن شده‌اند که در انقلاب این قوت و توان وجود دارد که آن‌ها به هیچ عنوان در برابر آن به پیروزی دست پیدا نمی‌کنند، گفت: آمریکایی‌ها نمی‌توانند بسیاری از مواردی که در ایران وجود دارد را درک کنند که مهم‌ترین آن این است که در فلسفه آمریکایی‌ها، خدا، پیامبر، شهید و شهادت و امام وجود ندارد.

فدوی گفت: آمریکایی‌ها می‌گویند چون ما قدرتمان از همه بیشتر است، باید همه دنیا از ما پیروی کنند و این اتفاق الان دارد می‌افتد و کشورهای دنیا خود را در شرایطی نمی‌دانند که با آمریکا حتی مخالفت زبانی داشته باشند.

او قدرت، زور، موشک، مین و تجهیزات نظامی را مواردی دانست که در منطق آمریکایی‌ها وجود دارد و بیان کرد: آمریکایی‌ها نمی‌توانند بفه‌مند که در صحرای طبس از قدرت خداوند شکست خورده‌اند، برای همین است که آمریکایی‌ها چون می‌دانستند نمی‌توانند به اصل نظام صدمه بزنند، دو کار کردند و در مرحله اول به سراغ سوریه، حزب‌الله، فلسطین، عراق رفتند که اول آن‌ها را نابود کنند و بعد به ایران ضربه وارد کنند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها اعلام کردند چون ایران از سوریه حمایت می‌کند، ما نتوانستیم به موفقیت در سوریه دست پیدا کنیم، گفت: در اسلام مبنی بر این است که تصویری از دنیا به مردم ارائه شود که مردم را به سمت خدا هدایت کنند نه اینکه دنیا و منافع دنیایی را به آن‌ها عرضه کند.

به گفته سردار فدوی خداوند، سلطه استکبار و ظالمان بر مؤمنان را هیچ‌گاه تا ابد قرار نداده و در قرآن بر این موضوع تاکید کرده پس چطور ما می‌توانیم سلطه آمریکا و دیگر مستکبران را بر سر خود قبول کنیم؟

او انقلاب اسلامی را مهم‌ترین امانتی دانست که به دست ما سپرده شده است و بیان کرد: الان ۵۰ ناو آمریکایی در خلیج فارس وجود دارد که با ناوهای هم‌پیمانانش ۶۳ ناو می‌شوند، اما به اندازه سر سوزنی برای آمریکایی‌ها قدرت قائل نیستیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: هیچ کشوری در دنیا جرأت فکر کردن به دعوا با آمریکا را ندارد که بخواهد گوشه چشمی به آمریکا نگاه بد کند، اما در ایران، اعمال حاکمیت به قوت انقلاب اسلامی صورت می‌گیرد و این روال سال‌هاست که در خلیج‌فارس ادامه دارد.


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 4:47 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
به مناسبت وفات عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) ؛

امام خامنه ای: حماسه‌ بزرگ،حماسه‌ی زینب کبری (س) است که مکمل،احیاکننده و نگه‌دارنده‌ حماسه‌ عاشورا است

 
 
رهبرمعظم انقلاب فرمودند:حماسه‌ی بزرگی که عرض کردیم، حماسه‌ی زینب کبری (سلام الله علیها) است که مکمّل حماسه‌ی عاشورا است؛ بلکه به یک معنا حماسه‌ای که بی‌بی زینب کبری (سلام الله علیها) به‌وجود آورد، احیاکننده و نگه‌دارنده‌ی حماسه‌ی عاشورا شد. عظمت کار زینب کبری (علیهاالسّلام) را نمیشود در مقایسه‌ی با بقیّه‌ی حوادث بزرگ تاریخ سنجید؛ باید آن را در مقایسه‌ی با خود حادثه‌ی عاشورا سنجید؛ و انصافاً این دو عِدل یکدیگرند...
پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی: حضرت زینب كبرى علیها السلام در روز پنجم جمادى الاولى سال پنجم یا ششم هجرى قمرى در شهر مدینه منوّره متولّد گردیده و جهان را به قدوم خویش مزین فرمودند.
 
نام مبارك آن بزرگوار زینب، و كنیه گرامیشان ام الحسن و ام كلثوم و القاب آن حضرت عبارتند از: صدّیقة الصغرى، عصمة الصغرى، ولیة اللّه العظمى، ناموس الكبرى، شریكة الحسین علیهالسّلام و عالمه غیر معلّمه، فاضله، كامله و ...
 
پدر بزرگوار حضرت زینب (س)، اوّلین پیشواى شیعیان حضرت امیرالمؤمنین على بن ابیطالب علیهماالسّلام، و مادر گرامى آن بزرگوار، حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها می باشد.در آن زمان که صدیقه کبری (علیها السلام) به این گوهر دریای عصمت و طهارت باردار بود، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در مدینه حضور نداشتند و به سفری رهسپار بودند.
 
 

هنگامی که وجود مقدس زینب کبری (سلام الله علیها) متولد گشت، صدیقه طاهره (علیها السلام) به امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمود که چون پدرم در سفر است و در مدینه حضور ندارد، شما این دختر را نام بگذارید. آن حضرت فرمود: من بر پدر شما سبقت نمی گیرم، صبر نما که به این زودی رسول خدا باز خواهد گشت و هر نامی که صلاح داند بر این کودک می نهد.
هنگامی که  سه روز گذشت، رسول خدا (صلی الله علیه و آله) مراجعت نمود و و همانگونه که رسم و سیره رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) بود، نخست، به منزل حضرت زهرا (علیها سلام ) وارد گشتند.
 
امام علی (علیه السلام) خدمت آن حضرت عرض کرد: یا رسول الله! خداوند متعال دختری به دخترت عطا فرموده است، نامش را معین فرمایید. فرمود: اگر چه فرزندان فاطمه اولاد من می باشند، لکن امر ایشان با پروردگار عالم است و من منتظر وحی میباشم. در این حال جبرییل نازل شد عرض کرد: یا رسول الله! حق تو را سلام می رساند و می فرماید: نام این مولود را " زینب " بگذار، چرا که  این را در لوح محفوظ نوشته ایم.
 
رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) قنداقه آن مولود گرامی را طلبید و به سینه چسبانید، ببوسید و نامش را زینب نهاد و فرمود:  به حاضرین و غایبین امت، وصیت می نمایم  که حرمت این دختر را پاس بدارند. همانا که او به خدیجه کبری (علیها سلام) شبیه است.
 
هوش و ذكاوت حضرت زینب (س):
صاحب كتاب اساور من ذهب درباره حافظه و ذكاوت آن بانوى بزرگوار چنین می نویسد:
در اهمیت هوش و ذكاوت آن بانوى بزرگوار همین بس كه خطبه طولانى و بلندى را كه حضرت صدیقه كبرى فاطمه زهرا صلوات اللّه و سلامه علیها در دفاع از حق امیرالمؤمنین علیهالسّلام و غصب فدك در حضور اصحاب پیغمبر اكرم صلّى اللّه علیه و آله و سلّم ایراد فرمودند، حضرت زینب علیها السلام روایت فرموده است.
 
و ابن عباس با آن جلالت قدر و علو مرتبه در حدیث و علم، از حضرت زینب (س) روایت نموده و از آن حضرت به عقیله تعبیر می كند. چنانچه ابوالفرج اصفهانى در مقاتل می نویسد: ابن عباس خطبه حضرت فاطمه سلام اللّه علیها را از حضرت زینب سلام اللّه علیها روایت كرده و می گوید: حدثتنى عقیلتنا زینب بنت على علیهالسّلام...
 
دقت كنیم كه حضرت زینب علیها السلام با اینكه دخترى خردسال (یعنى هفت ساله و یا كمتر) بود، این خطبه عجیب و غرّاء كه محتوى معارف اسلامى و فسلفه احكام و مطالب زیادى است را با یك مرتبه شنیدن حفظ كرده، و خود یكى از راویان این خطبه بلیغه و غراء می باشد.
 
فصاحت و بلاغت:
كلمات و فرمایشات گهربار آن حضرت در خطبه هایى كه از آن حضرت روایت شده، خود قوی ترین دلیل بر كمال فصاحت و بلاغت آن بانوى بزرگوار می باشد. همان بانویى كه امام سجاد علیهالسّلام در حق ایشان فرمودند: اَنْتِ بِحَمدِ اللّهِ عالِمَةٌ غَیرَ مُعَلَّمَة وَ فَهِمَةٌ غَیرَ مُفَهَّمَة یعنى:
اى عمّه! شما الحمد للّه بانوى دانشمندى هستید كه تعلیم ندیده، و بانوى فهمیده اى هستى كه بشرى تو را تفهیم ننموده است.

در اینجا مرورى كوتاه به قسمتى از خطبه آن حضرت در مجلس یزید كه یكى از بزرگترین حركتهاى آن حضرت، در واقعه كربلا بود كه دستگاه حكومت بنى امیه را به شدّت لرزاند می كنیم:
به خدا قسم اى یزید، هر چه كردى بازگشت آن به سوى خودت خواهد بود، چرا كه تو جز پوست خود نشكافتى و جز گوشت خود ندریدى.
 
اى یزید! در آن روزى كه خداوند بدنهاى پاك شهیدانمان را حاضر می كند تا حقوق خود را از ستمگر بستاند، تو بر رسول خدا صلّى اللّه علیه و آله و سلّم وارد خواهى شد، امّا می دانى در چه حالى؟ در حالیكه خون عزیزان او را ریخته و حرمت ذرّیه او را از بین برده اى. آرى اى یزید! از این پیروزى ظاهرى كه به دست آورده اى، غرق شادى مشو، و آن عزیزان را كه در كربلا به خاك و خون كشیده اى، مغلوب و مرده مپندار. كه خداوند می فرماید: (كسانى را كه در راه خدا شهید شده اند مرده مپندارید. بلكه آنان زنده اند و در نزد خداى خود روزى می خورند). آل عمران: 169
و اى یزید! براى تو همین بس كه حاكم در آن روز خداوند، و دشمن تو پیامبر خدا، و یاور و پشتیبان اهل بیت جبرئیل باشد. و به زودى كسى كه این مقام را براى تو زینت داده و تو را بر گردن مسلمین سوار كرده است (یعنى معاویه)، خواهد دانست كه چه جانشین بدى براى خود تعیین كرده و در روز جزا درخواهید یافت كه بدترین مكان از آنِ كیست؟ و بدبختى و ضعف و زبونى شامل چه افرادى خواهد شد.
 
حضرت زينب (س) بزرگ بانوي جهان اسلام، بيدادگر  و ادامه دهنده حادثه عاشورا و دارنده دانشهاي دو جهان و به گفته امام سجاد (ع): " داناي بدون آموزگار و فهميده بدون فهماننده " بود.
الگوي راستين حضرت زینب (س)، بانوي دو جهان, حضرت فاطمه (س) مادر وي بوده است. حضرت زینب (س) در دامان پرمهر و معنويت فاطمه (س) از سرچشمه معارف اسلامي و قرآني سيراب گشت. رسالت راستين زينب هنگامي آغاز گرديد که پس از به شهادت رسيدن امام حسين (ع) و هفتاد و دو تن از يارانش با ايراد سخنان آتشين به بيدارگري مردم کوفه و ستيز با ستمکاران و يزيديان پرداخت.

حضرت زینب, وفات حضرت زینب, اس ام اس وفات حضرت زینب
 
پس از واقعه خونبار كربلا نقش ايشان روند تازه تري يافت.حضرت زینب (س) در اين دوران ضمن حضور در كاروان اسراي كربلا در برابر حكام جور قرار گرفتند و به افشاگري ظلم و ستم وارد بر آل طه از سوي خاندان اميه پرداختند.حضرت زینب (س) در اين دوران سخت با حضور در كاخ برخي حكمرانان جور زمان مانند يزيد و ابن زياد، با تاكيد برحقانيت طريق آل محمد بر سخنان و تبليغات مسموم خاندان اميه درباره بني هاشم خط بطلان كشيدند.
 
صديقه توانا، عقليه دودمان وحي، تربيت شده خاندان نبوت، حضرت زينب كبري(س) است. همو كه در بزرگواري و كرامتش بسيار سخن ها گفته و نوشته اند.
حضرت زینب (س) نمودار حق و جهاد در راه خدا و نگهدارنده ايمان و عقيده، قهرمان دليري و شجاعت، جلوه فصاحت و بلاغت، شعله ستيزه جوي باطل و آتش افشان حق در برابر نيروهاي ستمگر و كوبنده دژخيمان زورگو است.
 
حضرت زینب (س) تجسم زهد، ورع، علم، عفاف و شهامت و عقيله طاهره، متعلق به اخلاق الهي است. اين بزرگوار (س) راه مقاومت در برابر باطل را به امت نشان داد و فداكاري در راه خدا و چشم پوشي از همه چيز را در راه برافراشتن پرچم حق به همه ياد داد.
 
ايثار، فداكاري، وزانت عقل، صبر و بردباري، علم وسيع و دانش وافر، سخنان سنجيده و منطقي او در فرصت هاي حساس توأم با آن مظلوميت و ستم هاي جانكاهي كه به او وارد آمده است، از او چهره يك شخصيت بي نظير، رزم آور شجاع، جهادگر بي باك و سخنور توانا را در قلوب و اذهان ترسيم نموده است كه تا چرخ زمان حركت دارد، تا نسل ها در روي زمين حيات دارند و تا زمين دور خورشيد مي گردد اين چراغ فروزان، نورافكن جهانيان و نسل هاي آينده خواهد بود.
 
كرامات حضرت زینب (س)
به غیر از انوار مقدسه چهارده معصوم علیهمالسّلام، در میان خاندان رسالت و اهل بیت گرامى پیامبر اكرم صلّى اللّه علیه و آله و سلّم، افرادى هستند كه در نزد خداوند متعال داراى رتبه و منزلت رفیع و والایى می باشند و توسل به ایشان، موجب گشایش مشكلات و معضلات امور دیگران است.مانند حضرت اباالفضل علیه السلام كه حتى در موارد زیادى مسیحیان به آن حضرت متوسل شده و به بركت توسل به آن حضرت مشكلاتشان حل گردیده و به حوائج و خواسته هاى خویش نائل گردیده اند.
 
حضرت زینب سلام اللّه علیها نیز بانویى بزرگوار از این دودمان پاك است كه توسل به آن حضرت براى حل مشكلات بزرگ بسیار تجربه شده است و كرامات بسیارى از آن بانوى گرامى نقل شده است.
 
به عنوان مثال شبلنجى یكى از علماى اهل تسنّن در نورالابصار مىنویسد:
شیخ عبدالرحمن اجهورى مقرى در كتابش مشارق الانوار می گوید: در سال هزار و صد و هفتاد دجار مشكلى بسیار سختى شدم و به روضه (قبر مطهر و نوراین) حضرت زینب علیها السلام متوسل شدم و قصیده اى در مدح آن حضرت سرودم كه مطلع آن چنین بود:
 
آلِ طاها لَكُمْ عَلَینَا الْوِلاءُ لا سِواكُمْ بِما لَكُمْ آلآء
و خدا به بركت آن بانوى گرامى مشكل مرا حل كرد.

وفات حضرت زینب (س):
حضرت زينب سلام ا... عليها، شيرزن دشت كربلا سرانجام پس از عمري دفاع از طريق حقه ولايت و امامت در 15 رجب سال 63 هجرى قمرى در ضمن سفرى كه به همراه همسر گراميشان عبداللّه بن جعفر به شام رفته بودند، وفات نموده و بدن مطهر آن بانوى بزرگوار در همانجا دفن گرديد.
مزار ملكوتى حضرت زینب (س) (دمشق/سوریه)، اينك زيارتگاه عاشقان و ارادتمندان اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السّلام مى باشد.

سخنان زیبای مقام معظم رهبری در مورد حماسه‌ی زینب کبری (سلام الله علیها)
 
حماسه‌ی زینب کبری (سلام الله علیها)
* اربعین در حادثه‌ی کربلا یک شروع بود؛ یک آغاز بود. بعد از آنکه قضیه‌ی کربلا انجام گرفت- آن فاجعه‌ی بزرگ اتفاق افتاد- حادثه‌ی اسارتها پیام را باید منتشر می‌کرد و خطبه‌ها و افشاگری‌ها و حقیقت‌گوئی‌های حضرت زینب (سلام‌الله‌علیها) و امام سجاد (علیه الصلاه و السلام) مثل یک رسانه‌ی پرقدرت باید فکر و حادثه و هدف و جهت‌گیری را در محدوده‌ی وسیعی منتشر می‌کرد؛ و کرد.

بیانات در دیدار جمعی از مردم آذربایجان‌ شرقی –
۱۳۸۷/۱۱/۲۸

* حماسه‌ی بزرگی که عرض کردیم، حماسه‌ی زینب کبری (سلام الله علیها) است که مکمّل حماسه‌ی عاشورا است؛ بلکه به یک معنا حماسه‌ای که بی‌بی زینب کبری (سلام الله علیها) به‌وجود آورد، احیاکننده و نگه‌دارنده‌ی حماسه‌ی عاشورا شد. عظمت کار زینب کبری (علیهاالسّلام) را نمیشود در مقایسه‌ی با بقیّه‌ی حوادث بزرگ تاریخ سنجید؛ باید آن را در مقایسه‌ی با خود حادثه‌ی عاشورا سنجید؛ و انصافاً این دو عِدل یکدیگرند. این انسان باعظمت، این بانوی بزرگ اسلام بلکه بشریّت، توانست در مقابل کوه سنگین مصائب، قامت خود را استوار و برافراشته نگه‌دارد؛ حتّی لرزشی هم در صدای این بانوی بزرگ از این‌همه حادثه پدید نیامد؛ هم در مواجهه‌ی با دشمنان، هم در مواجهه‌ی با مصیبت و حوادث تلخ، مثل یک قلّه‌ی سرافراز استواری ایستاد؛ درس شد، الگو شد، پیشوا شد، پیشرو شد. در بازار کوفه، در حال اسارت، آن خطبه‌ی شگفت‌آور را ایراد کرد: «یا اَهلَ‌الکوفَهِ یا اَهلَ الخَتلِ و الغَدرِ اَ تَبکونَ، اَلا فَلا رَقأَتِ العَبرَهُ وَ لاهَدَأَتِ الزَّفرَهُ اِنَّما مَثَلُکُم کَمَثَلِ التِی نَقَضَت غَزلَها مِن بَعدِ قُوَّهٍ اَنکاثاً» تا آخر؛(۱) لفظ مثل پولادْ محکم، معنا مثل آبِ روان تا اعماق جانها می‌نشیند. در آن‌چنان وضعیّتی زینب کبری مثل خود امیرالمؤمنین حرف زد؛ تکان داد دلها را، جانها را و تاریخ را؛ این سخن ماند در تاریخ؛ این در مقابل مردم در محمل اسارت. بعد هم، هم در مقابل ابن‌زیاد در کوفه، هم چند هفته بعد در مقابل یزید در شام، با آن‌چنان قدرتی سخن گفت که، هم دشمن را تحقیر کرد، هم سختی‌هایی را که دشمن تحمیل کرده بود، تحقیر کرد. شما میخواهید خاندان پیغمبر را به خیال باطل خودتان مغلوب کنید، منکوب کنید، ذلیل کنید؟ لِلّهِ العِزَّهُ وَ لِرَسولِهِ وَ لِلمُؤِمنین.(۲) مجسّمه‌ی عزّت است زینب کبری، همچنان‌که حسین بن علی (علیه‌السّلام) در کربلا، در روز عاشورا مجسّمه‌ی عزّت بود. نگاه او به حوادث با نگاه دیگران فرق دارد؛ [با] آن‌همه مصیبت، وقتی دشمن میخواهد او را شماتت کند، میگوید: ما رَاَیتُ اِلّا جَمیلاً؛(۳) آنچه دیدم زیبا بود؛ شهادت بود، داغ بود، امّا در راه خدا بود، برای حفظ اسلام بود، ایجاد یک جریانی بود در طول تاریخ تا امّت اسلام بفهمند که چه‌کار باید بکنند، چگونه باید حرکت کنند، چگونه باید بایستند. این کارِ بزرگِ حماسه‌ی زینبی است؛ این عزّتِ ولیّ خدا است. زینب کبری از اولیاءالله است؛ عزّت او عزّت اسلام است؛ اسلام را عزیز کرد، قرآن را عزیز کرد. ما البتّه آن بلندپروازی را نداریم، آن همّت را نداریم که بخواهیم بگوییم رفتار این بانوی بزرگ الگوی ما است؛ ما کوچک‌تر از این حرفها هستیم؛ امّا باید به‌هرحال حرکت ما در جهت حرکت زینبی باشد؛ باید همّت ما، عزّت اسلام و عزّت جامعه‌ی اسلامی و عزّت انسان باشد؛ همان‌که خدای متعال با احکام دینی و شرایعِ بر پیغمبران، مقرّر فرموده است.
آنچه در بخش اوّل عرایضم میخواهم کوتاه عرض بکنم برای شما عزیزان بسیجی و جوانان عزیز، این است که یکی از عوامل مولّد این روحیّه و این صبر در زینب کبری (سلام الله علیها) و در دیگر اولیاءاللّهی که این‌جور حرکت کردند، صدق است؛ صادقانه با پیمان خدای متعال برخورد کردن، دل را صادقانه به راه خدا سپردن؛ این خیلی مهم است. در قرآن کریم این صدق را، هم برای انبیاء عظام الهی لازم میشمرد: وَ اِذ اَخَذنا مِنَ النَّبِیّینَ میثاقَهُم وَ مِنکَ وَ مِن نوحٍ وَ اِبرهیمَ وَ موسی‌ وَ عیسی‌ ابنِ مَریَمَ وَ اَخَذنا مِنهُم میثقاً غَلیظاً، لِیَسئَلَ الصَّدِقینَ عَن صِدقِهِم؛(۴) ای پیامبر ما از تو پیمان گرفتیم و از نوح و ابراهیم و موسی و عیسی پیمان گرفتیم – از همه‌ی پیغمبران پیمان گرفتیم – و این پیمان، پیمان بسیار محکم و غلیظی است – در لِیسئَل، “لام” به تعبیر ما طلبه‌ها “لام” عاقبت است – و نتیجه‌ی این پیمان این است که این پیغمبران بزرگ مورد سؤال قرار میگیرند از صدقی که در قبال این پیمان نشان دادند و به‌خرج دادند؛ یعنی پیغمبر ما و پیغمبران بزرگ الهی باید در پیشگاه پروردگار عَرضه کنند میزانِ صداقتی را که در مقام اِعمال این میثاق الهی به کار بردند؛ این مال پیغمبران؛ در مورد مردم معمولی و مؤمنین [هم میفرماید]: مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عهَدُوا اللهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَّن قَضی‌ نَحبَهُ وَ مِنهُم مَن یَنتَظِر وَ ما بَدَّلُوا تَبدیلاً، لِیَجزِیَ اللهُ الصَّدِقینَ بِصِدقِهِم و یُعَذِّبَ المُنافِقینَ اِن شاء.(۵) در مورد پیغمبران بزرگ، نقطه‌ی مقابل صادق را کافر قرار داد: و اَعَدَّ لِلکفِرینَ عذاباً اَلیما.(۶) در مورد این مؤمنین، نقطه‌ی مقابل صادقین را منافقین قرار داد، که در اینها نکته‌هایی هست. از من و شما هم سؤال میکنند درباره‌ی وعده و عهدی که با خدا کردیم؛ ما با خدا معاهده داریم.
۱) لهوف، ص ۱۴۶؛ الاحتجاج، ج ۲، ص ۳۰۳
۲) سوره‌ی منافقون، بخشی از آیه‌ی ۸
۳) لهوف، ص ۱۶۰
۴) سوره‌ی احزاب، آیه‌ی ۷ و بخشی از آیه‌ی ۸
۵) سوره‌ی احزاب، آیه‌ی ۲۳ و بخشی از آیه‌ی ۲۴
۶) سوره‌ی احزاب، بخشی از آیه‌ی ۸
بیانات در دیدار پنجاه هزار فرمانده بسیج سراسر کشور – ۱۳۹۲/۰۸/۲۹

م
کد مطلب: 330367
 

ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 4:45 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 
 
سردار جزایری:

پاسخ قاطع ما به تهاجم نظامی برای دشمن قابل پیش بینی نیست/ بخشی از رزمایش ها هرگز رسانه ای نخواهد شد

Share/Save/Bookmark
پاسخ قاطع ما به تهاجم نظامی برای دشمن قابل پیش بینی نیست/ بخشی از رزمایش ها هرگز رسانه ای نخواهد شد
 
معاون ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به پاسخ قاطع به تهاجم نظامی گفت: اگر کسی بخواهد در شرایط امروز به ایران حمله کند، پشیمان خواهد شد و اتفاقاتی رخ خواهد داد که برای دشمن قابل پیش‌بینی نیست.
پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی: از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ بنا به فرمان حضرت امام خمینی (ره) عده ای از جوانان انقلابی و پیروان راستین حضرت امام (ره) نهاد مقدس سپاه پاسداران را پایه ریزی کردند. حضرت امام خمینی (ره) در دوم اردیبهشت ۱۳۵۸ طی فرمان به شورای انقلاب اسلامی رسما تاسیس این نهاد را اعلام كردند.

با اوج گیری دسیسه های دشمنان و گروهك های ضد انقلاب در نقاطی چون كردستان، خوزستان و گنبد، سپاه پاسداران برای مقابله با آنها بسیج شد و خصوصا در كردستان هنگامی كه شورش های مسلحانه در نقاط كوهستانی كردنشین متمركز شد، سپاه به طور جدی مقابل اشرار و ضد انقلاب صف آرایی كرد.

با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، سپاه پاسداران بزرگترین افتخار خود را رقم زد و با وجود همه موانع در كنار ارتش به مبارزه علیه رژیم بعثی پرداخت. پس از جنگ تحمیلی نیز سپاه علاه بر فعالیت های رزمی و دفاعی و آموزشی در عرصه های مختلف سازندگی از جمله سد سازی، راهسازی، پروژه های كشاورزی، تولید قطعات صنعتی و ... حضور فعال دارد.

سپاه پاسداران اگر چه هویتی نظامی دارد اما نظامیگری در واقع یك بعد از ابعاد هویت این نهاد مكتبی - مردمی است و طبق اصل ۱۵۰ قانون اساسی سپاه پاسداران وظیفه نگهبانی از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن را در همه شرایط دارد و در ابعاد مختلف معنوی، نظامی و علمی در خدمت نظام اسلامی است.

سپاه بواسطه دارا بودن پرسنل و سرداران متعهد، خدمات زیادی به انقلاب اسلامی ارائه کرده است و از همین رو به مناسبت سالروز تاسیس این نهاد از سردار سید مسعود جزایری معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح دعوت کردیم تا در این باره با وی گفتگویی داشته باشیم.

معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در این خصوص گفت: ما دو عنصر «ولایت فقیه» و «سپاه» را داریم که در حجم گسترده‌ای مورد هجوم دشمن بوده است. به نظر می‌رسد که یکی از بزرگترین راهبردهای دشمن، حمله به مناطق پرقدرت نظام است. دشمن تلاش می‌کند بیشتر مراکز اصلی را مورد هجمه قرار دهد و لذا می‌بینیم که این دو عنصر به شدت مورد هجمه بوده‌اند.

وی درباره توان موشکی ایران افزود: ما بارها اعلام کرده‌ایم که مسئله موشکی، مذاکره‌بردار نیست و قطعاً اجازه نخواهیم داد که آمریکایی‌ها و یا هر کشور دیگری وارد عرصه و یا حیطه دفاعی جمهوری اسلامی ایران شود؛ از جمله مسئله موشکی. واقعاً توان دفاعی ما صرفاً موشکی نیست و خوشبختانه از امکانات، پتانسیل، ابزار و تجهیزات متنوعی برخوردار هستیم.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با اشاره به بحران سوریه تصریح کرد: مبتنی بر سیاست‌های کلانی که در منطقه داریم، تلاش می‌کنیم با کمک به مقاومت اجازه ندهیم سیاست‌های استکباری در منطقه استمرار پیدا کند. به تناسب و بر اساس حجم نیاز سعی می‌کنیم حضور خود در سوریه را مدیریت کنیم.

سردار جزایری با بیان اینکه مردم از دولت انتظار دارند در مورد اتهام سوئی که آمریکایی‌ها نسبت به پول‌های ایران در آمریکا وارد کرده‌اند، واکنش جدی از خود نشان دهد، ادامه داد: این واکنش نباید تنها در محکومیت صرف بسنده شود. مردم و افکار عمومی ما به شدت منتظر پاسخ دولت جمهوری اسلامی ایران به سرقت بزرگ اموال مردم ما در آمریکا هستند. امیدواریم دولت و دست‌اندرکاران به این خواسته پاسخ صریح و روشنی بدهند.

با توجه به اینکه در سالگرد تاسیس سپاه قرار داریم و با عنایت به جمله معروف امام خمینی (ره) که فرمودند «اگر سپاه نبود، کشور هم نبود»، شما امروز و حدود سه دهه بعد از بیان این جمله، اگر بخواهید بگویید که اگر سپاه نبود چه اتفاقاتی می‌افتاد، به چه نکاتی اشاره خواهید کرد؟

انقلاب اسلامی یک پدیده نو است. این پدیده لیبرال دموکراسی که گل سرسبد تفکر، اندیشه و همه داشته‌های غرب و جهان مادی است را به چالش کشاند؛ لذا دشمنانی دارد. این دشمن تلاش می‌کند این پدیده یعنی انقلاب اسلامی را از سر راه خود بردارد. انقلاب اسلامی بایستی در ابعاد مختلف، قوی و اقتدار لازم را داشته باشد؛ از سرمایه‌های خود به نحو احسن استفاده کند تا بتواند این مسیر پر از سنگلاخ را به سلامت طی کرده و حرف و پیام روحانی خود را به خوبی صادر کند.

ما باید «اقتدار» لازم را داشته باشیم؛ این اقتدار مناسب ابعادی مثل اقتصادی، سیاسی، نظامی، دفاعی و به ویژه فرهنگی دارد. انقلاب اسلامی باید بتواند اقتدار لازم فرهنگی را داشته باشد. سپاه در عرصه‌های مختلف به عنوان یکی از مولودهای انقلاب تا به امروز در مجموعه عرصه‌هایی که عرض کردم، توانسته است نقش‌آفرینی کند. گاهی‌ اوقات این نقش‌آفرین‌ها بدیل بوده است و لذا با توجه به اسناد و مدارک دشمن، مشاهده می‌کنیم که یکی از جاهایی که بیش از جاهای دیگر مورد هجمه و تهاجم دشمنان بوده، سپاه پاسداران است.

ما دو عنصر «ولایت فقیه» و «سپاه» را داریم که در حجم گسترده‌ای مورد هجوم دشمن بوده است. به نظر می‌رسد که یکی از بزرگترین راهبردهای دشمن، حمله به مناطق پرقدرت نظام است. دشمن تلاش می‌کند بیشتر مراکز اصلی را مورد هجمه قرار دهد و لذا می‌بینیم که این دو عنصر به شدت مورد هجمه بوده‌اند. از تحرکات دشمن می‌توان به اهمیت این دو نهاد پی برد. امیدواریم که سپاه بتواند قدرت لازم را کسب کند و ذیل سیاست‌ها، تدابیر و آموزه‌های مربوط به ولایت‌فقیه و اتصال به مردم، مأموریت‌های بزرگی که در پیش‌رو دارد را به خوبی انجام دهد.

اکنون مدت هاست که شاهد حضور مستشاری ایران در عرصه نبرد در سوریه و عراق هستیم. در تمام این مدت دشمن در این حوزه سمپاشی بسیاری کرده و اخبار جهت‌داری را منتشر می‌کند. اگر بخواهید بازخوانی روی دلایل و چرایی این اقدامات انجام دهید، به چه نکاتی اشاره می‌کنید؟

انقلاب اسلامی برای خود رسالتی قائل است و این رسالت، دفاع از مظلوم در برابر ظالم است. در چارچوب این سیاست‌های کلان هر آنجا که بتواند این وظیفه و رسالت را انجام دهد، بنابر نیاز، حضور پیدا خواهد کرد و انجام وظیفه می‌کند. همه می‌دانیم که سوریه به شدت توسط استکبار جهانی و ارتجاع منطقه‌ای مورد هجوم قرار گرفته است و زیرساخت‌های کشور و آحاد مردم آن تحت شدیدترین حملات نظامی قرار گرفته اند. دولت و مردم سوریه تقاضا کردند که جمهوری اسلامی از آنها دفاع کند و در چارچوب آن رسالت انسانی که جمهوری اسلامی برای خود قائل بود و هست، انجام وظیفه کرد.

بنابر تقاضای دولت سوریه، جمهوری اسلامی در این کشور حضور پیدا کرد و تلاش می‌کند این مناقشه بی‌رحمانه را به نفع دولت و مردم سوریه به پایان برساند.

در طول این مدت در برخی مواقع گویا حضور ایران در سوریه تقویت شده است، این موضوع را تایید می فرمائید؟ اساسا این تغییرات بر چه اساسی بوده است؟

در برابر هجمه‌ای که علیه مقاومت در منطقه صورت می‌گیرد، ما یک رسالت تاریخی برای خود قائل هستیم. مبتنی بر سیاست‌های کلانی که در منطقه داریم، تلاش می‌کنیم با کمک به مقاومت اجازه ندهیم سیاست‌های استکباری در منطقه استمرار پیدا کند. به تناسب و بر اساس حجم نیاز سعی می‌کنیم حضور خود در سوریه را مدیریت کنیم.

سردار، با توجه به اتفاقاتی که در سال‌های اخیر در منطقه رخ داده است، شاهد مواضع خصمانه عربستان و هم‌پیمانان منطقه‌ای آن علیه جمهوری اسلامی ایران و حزب‌الله لبنان هستیم. این مواضع اخیراً به اوج خود رسیده است و در بیانیه اخیر سازمان کنفرانس اسلامی شاهد مواضع علیه ایران و حزب‌الله بودیم. دلیل اقدامات آل سعود را در چه می دانید و آنها تا کجا می‌توانند به این مواضع ادامه دهند؟

کشورهایی که تحت عنوان «ارتجاع منطقه» و «ارتجاع عرب» ما از آنها یاد می‌کنیم، سابقه و نحوه عملکردشان با هزاران دلیل و مدرک، گویای وابسته بودن آنها به قدرت‌های بزرگ مثل آمریکا، انگلیس و صهیونیسم بین‌الملل است. در شرایط امروز، آمریکایی‌ها یک «جنگ نیابتی» را علیه انقلاب اسلامی و اسلام در منطقه و جهان راه‌اندازی کرده‌اند. کارگزاران این جنگ نیابتی، کشورهایی مثل عربستان و کشورهای ارتجاعی هستند.

ما در شرایط جنگ نیابتی به سر می‌بریم و لذا ارتجاع عرب و ارتجاع منطقه در چارچوب سیاست‌های امپریالیسم جهانی و صهیونیسم بین‌الملل عمل می‌کند. ما باید این فضا را مبتنی بر این تحلیل، واکاوی و واشکافی کنیم؛ در این صورت مشخص می‌شود هر کدام از این کارگزاران چه اقدامی انجام می‌دهند. عربستان سربازی از سربازان استکبار جهانی است که علیه انقلاب اسلامی مبارزه می‌کند.

دلیل اینکه این اقدامات عربستان سعودی سیر صعودی دارد و به نوعی آل‌سعود به سیم آخر زده است، چیست؟

این را باید در استمرار ناکامی‌های آمریکایی‌ها جستجو کرد. آمریکا از بدو پیروزی انقلاب تا به امروز در عرصه‌های مختلف تلاش می‌کند که انقلاب اسلامی را مدیریت و یا در آن تغییر ایجاد کند؛ آمریکا می‌خواهد انقلاب اسلامی را در چارچوب اهداف خود قرار دهد و تا جایی که می‌تواند آن را تضعیف کند. خوشبختانه در همه این عرصه‌ها، آمریکا با ناکامی مواجه شده است.

البته آمریکا در جاهایی توانسته است دست‌اندازهایی در مقابل انقلاب اسلامی ایجاد کند، اما نتوانسته جلوی حرکت رو به پیش انقلاب اسلامی را بگیرد. اقدامات عربستان را باید در بالا رفتن میزان عصبانیت آمریکایی‌ها و صهیونیسم بین‌الملل جستجو کرد.

نحوه مواجهه ایران با اقدامات سعودی‌ها را در عرصه‌های مختلف چگونه ارزیابی می‌کنید؟ به نظر شما چه اقدامی باید انجام دهیم تا شکست آنها محسوس‌تر شود؟

ما باید یک برنامه درازمدت را دنبال کنیم و بیش از آنکه امید به تغییر رویه این دولت‌ها داشته باشیم، باید امیدمان به مردم و افکار عمومی باشد. به هر میزان که ما بتوانیم افکار عمومی مسلمانان را در عربستان سعودی و منطقه به واقعیت‌های جهان امروز، سیاست‌های استکباری آمریکا و میزان وابستگی دولت‌های ارتجاعی آنها معطوف کنیم، به همان اندازه می‌توانیم اثرگذاری داشته و کسب موفقیت کنیم.

اخیراً مقامات نظامی، نمایندگان مجلس و برخی مسئولان اشاره کرده‌اند که پس از برجام شاهد نوع دیگری از تهدیدات بوده ایم و تهدیدات افزایش پیدا کرده است. شما دلایل افزایش تهدیدات در پسابرجام را چه می‌دانید؟

آمریکایی‌ها در قضیه برجام احساس کردند که می‌توانند در اثر بالا بردن میزان فشار در سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران اثرگذاری داشته باشند؛ اگر این باور شکل بگیرد و توسعه پیدا کند به همان اندازه می‌تواند برای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی خطراتی را به همراه بیاورد. بنابراین نباید اجازه داد آمریکایی‌ها به چنین درک و برداشتی نسبت به سیاست‌های کلان ایران برسند.

زمانی که توافق هسته‌ای حاصل شد این مسئله مطرح شد که ممکن است آمریکایی‌ها توافق را از عرصه هسته‌ای به حوزه‌های دیگری بکشانند و حجم خبرسازی‌های چند ماه اخیر نشان می‌دهد که مسئله موشکی هم‌اکنون اولویت ویژه‌ای نسبت به سابق پیدا کرده است. به نظر شما آیا ممکن است روزی شاهد برجام موشکی باشیم و یا اینکه در این حوزه توافقی با غرب صورت بگیرد؟

قابل پیش‌بینی بود که موضوع انرژی هسته‌ای و حتی سایر مسائلی که شما اسم بردید، مثل موشکی و حقوق بشر و هر پدیده دیگری که ممکن است قابلیت جوسازی داشته باشد، مطرح شود. قابل پیش‌بینی بود که اصل قضیه، بحث هسته‌ای نیست و اصل قضیه این است که انقلاب اسلامی یک پدیده‌ای است که در واقع پتانسیل نفوذ در افکار عمومی را دارد و دشمن تلاش می‌کند اجازه ندهد این نفوذ شکل بگیرد. بنابراین بیشترین هجمه علیه انقلاب اسلامی توسط رسانه‌ها صورت می‌گیرد تا چهره اسلام بد جلوه کند؛ «شیعه‌هراسی»، «ایران‌هراسی» و «اسلام‌هراسی» به شدت در دستور کار دشمن قرار دارد؛ البته دشمن ابزاری نیز دارد و به دنبال این است که از آن طریق بتواند خبرسازی کرده و یا تلاش کند روند حرکتی جمهوری اسلامی را کُند و یا تغییری در آن ایجاد کند.

به تعبیری دشمن می‌خواهد جمهوری اسلامی را از سطح ایدئولوژیک به سطح استراتژیک نزول دهد و ما را در سطح استراتژیک درگیر کند و اجازه ندهد ما در سطح ایدئولوژیک، منویات خود را پیش ببریم. بر این اساس پیش‌بینی می‌شد پس از مسائل هسته‌ای به دنبال مسئله موشکی باشد.

ما بارها اعلام کرده‌ایم که مسئله موشکی، مذاکره‌بردار نیست و قطعاً اجازه نخواهیم داد که آمریکایی‌ها و یا هر کشور دیگری وارد عرصه و یا حیطه دفاعی جمهوری اسلامی ایران شود؛ از جمله مسئله موشکی. واقعاً توان دفاعی ما صرفاً موشکی نیست و خوشبختانه از امکانات، پتانسیل، ابزار و تجهیزات متنوعی برخوردار هستیم. بخشی از این امکانات را تا حدودی دشمنان ما اطلاع دارند و خارجی‌ها و بیگانگان نسبت به بخشی از آن نیز کاملاً بی‌اطلاع هستند، البته این ‌توان یک بازدارندگی ایجاد کرده است که دشمن نسبت به هر گونه برخورد خود با جمهوری اسلامی ایران کاملاً با احتیاط رفتار می‌کند؛ بخصوص در عرصه‌های نظامی.

با صراحت می‌گویم که خوشبختانه و به فضل الهی امروز از آنچنان توانمندی نظامی و دفاعی برخورداریم که هر اقدامی ولو هر چقدر که بزرگ باشد را می‌توانیم پاسخ دهیم؛ پاسخ قاطع و دندان‌شکن. اگر کسی بخواهد در شرایط امروز به جمهوری اسلامی تهاجم نظامی کند، پشیمان خواهد شد و اتفاقاتی رخ خواهد داد که برای ما قابل پیش‌بینی است، اما قطعاً برای دشمنان قابل پیش‌بینی نیست.

پس از رزمایش اخیر موشکی، فرمانده هوا فضای سپاه اعلام کرد که در دو سال اخیر رزمایش‌های خود را رسانه‌ای نکرده ایم و این باعث شده غربی‌ها پررو شده و زیاده‌خواهی کنند. دلیل رسانه‌ای نشدن رزمایش‌های موشکی در دو سال اخیر چه بوده است؟

اکثر اتفاقات نظامی و دفاعی، غیررسانه‌ای است. باید بگوییم از گذشته تا امروز و تا فردا این سیاست وجود دارد.

امسال چه تعداد رزمایش‌ خواهیم داشت؟

امسال هم رزمایش‌های زیادی برگزار خواهیم کرد که بخشی از آن رسانه‌ای خواهد شد و بخشی هرگز رسانه‌ای نمی‌شود.

با توجه به بیانات مقام معظم رهبری که بارها بر تقویت مداوم توان دفاعی نیروهای مسلح تاکید کرده‌اند، در سال‌های اخیر چه اقداماتی در این حوزه صورت گرفته و چه کارهایی ضرورت دارد که انجام شود؟

یک نیروی جدید دفاعی در جمهوری اسلامی ایران متولد شده که نسبت به رزمنده‌های دوران دفاع مقدس از توانمندی روحی و مادی ویژه ای یعنی به لحاظ سخت‌افزار و نرم‌افزاری برخوردار است. این یکی از بزرگترین دستاوردهای نظامی جمهوری اسلامی ایران است که تکیه اصلی آن بر روی نیروی انسانی است و این نوید را من به شما می‌دهم که این اتفاق امروز رخ داده است و پدیده بزرگی محسوب می‌شود.

در زمان جنگ و دوران دفاع مقدس به لحاظ سخت‌افزاری ما با مشکلات زیادی مواجه بودیم و امروز دغدغه جدی در این عرصه نداریم. دکترین دفاعی ما به ما دیکته می‌کند مرتب رو به جلو برویم و متکی بر عناصر و عوامل داخلی باشیم. به نظر من مدل رفتاری نیروهای مسلح به لحاظ به خدمت گرفتن مسائل علمی و فناوری و نیروی انسانی و ساخت تجهیزات، بهترین مدل و الگو برای سایر دستگاه‌های کشوری است که باور داشته باشند اقتصاد مقاومتی عملی و شدنی است و کاملاً در دسترس است.

آنهایی که متاسفانه در بحث اقتصاد مقاومتی همچنان می‌گویند که اقتصاد مقاومتی متکی به خارجی‌ها و خارج از کشور است؛ یعنی لفظ اقتصاد مقاومتی را مطرح می‌کنند اما در عمل نگاهشان به بیگانه و خارج از کشور است، حتی حاضر نیستند که تجارب داخلی خودمان را مورد توجه قرار دهند. تجربه موفق بخش دفاعی در این کشور به خوبی نشان می‌دهد که ما صد درصد اقتصاد خودمان را می‌توانیم در داخل تأمین و شکوفا کنیم. البته این مسئله نیاز به باور عمیقی دارد که بر اساس آن ما دل به دیگران نبندیم و اتکایمان به عناصر داخلی باشد تا بتوانیم اقتصاد کشور را از این وضعیت که دارد نجات دهیم.

اخیرا شاهد برداشت مبلغی از دارایی های ایران در آمریکا با بهانه های واهی بودیم، به نظر شما دولت چه اقدامی باید انجام دهد؟

مردم از دولت انتظار دارند در مورد اتهام سوئی که آمریکایی‌ها نسبت به پول‌های ایران در آمریکا وارد کرده‌اند، واکنش جدی از خود نشان دهد؛ این واکنش نباید تنها در محکومیت صرف بسنده شود. مردم و افکار عمومی ما به شدت منتظر پاسخ دولت جمهوری اسلامی ایران به سرقت بزرگ اموال مردم ما در آمریکا هستند. امیدواریم دولت و دست‌اندرکاران به این خواسته پاسخ صریح و روشنی بدهند.


م
 
کد مطلب: 330531
مرجع : مهر

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 4:44 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
رحیم‌پور ازغدی:

آنهایی که می‌گویند آمریکا قوی است به جامعه خیانت می‌کنند زیرامردم را می ترسانند/دشمنان باید از از ما بترسند

 
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: این‌هایی که می‌گویند آمریکا قوی است و ما در مقابل آن نمی‌توانیم کاری کنیم، به جامعه خیانت می‌کنند، چراکه مردم را می‌ترسانند.
پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی: حسن رحیم‌پور ازغدی در همایش آموزشی «بهداشت و سلامت سربازان سپاه امام رضا(ع)» با تأکید بر ضرورت امنیت، گفت: امنیت جنبه‌های مختلفی دارد؛ از جمله امنیت نظامی، انتظامی، اعتقادی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی.

وی با بیان اینکه امنیت در رأس حقوق بشر است، چه مسلمان باشد و چه غیرمسلمان، ادامه داد: جامعه‌ای که در آن امنیت نباشد یعنی مملو از ترس است؛ قرآن تأکید کرده است که جامعه‌ای که ترس در آن حاکم باشد، به همان میزان غیردینی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به وجوه مختلف ترس، تصریح کرد: ترس انواع مختلفی دارد؛ ترس از اینکه به مرزهای ما حمله کنند و شهرهایمان اشغال شود و ترس از امنیت در شهر و خیابان و محله، ترس از حمله به خانه و ترس اعضای خانواده از همدیگر.

این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه اگر امنیت نباشد، به فرض وجود فضای اقتصادی خوب، زندگی لذتی ندارد و سخت خواهد بود، اضافه کرد: جامعه و خانواده در چنین فضای ترس‌آلودی پیشرفت اقتصادی و علمی به کارش نمی‌آید.

رحیم‌پور ازغدی با اشاره به اینکه هیچ‌کس نباید بترسد و کسی که انسان را می‌ترساند بر مبنای یک اصلی قرآنی و اسلامی، محارب با خداست، افزود: در قرآن کریم دو گروه به‌ عنوان محارب با خدا معرفی‌ شده‌اند؛ یکی شخصی که امنیت اجتماعی افراد را به هم می‌ریزد، مانند اراذل‌ و اوباش و قدرت‌های جهانی که ملت‌ها را می‌ترسانند و دومین گروه محارب هم اختلال‌گران امنیت اقتصادی هستند که رباخوران و نظام‌های سرمایه‌داری هستند که افراد و ملت‌های ضعیف را چپاول می‌کنند.

وی به مجازات خشن قرآن برای این افراد اشاره و تبیین کرد: جنگ باخدا یعنی جنگ با انسان‌ها؛ یکی از وظایف حکومت اسلامی همین است؛ یکی از نتایج حکومت امام زمان(عج) این است که اگر دختری همراه با جواهراتش از شرق به غرب سفر کند، هیچ‌ چیزی او را تهدید نمی‌کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنانش به‌ تساوی همه انسان‌ها در مسجدالحرام اشاره و از خیانت آل‌سعود در کشتار حاجیان به علت سردادن شعار «مرگ بر آمریکا» انتقاد کرد و یادآور شد: دانشمند و جاهل، فقیر و غنی در آنجا برابر هستند؛ هنگامی‌ که حضرت ابراهیم(ع) کعبه را بنا نهاد، از خدا خواست این شهر را محل امن قرار دهد و هیچ انسانی خونش ریخته نشود؛ قرآن کریم وقتی بحث وعده فتح مکه را به مسلمین می‌دهد، می‌گوید آنگاه‌ که خدا بخواهد شما با امنیت کامل وارد مسجدالحرام می‌شوید.

رحیم‌پور ازغدی به مسئله امنیت نظامی و نیروهای مسلح اشاره و تصریح کرد: اگر کشورهای مستکبر و قلدر از قدرت دفاعی یک ملت نترسند، همه طمع می‌کنند و جنگ و هرج‌ومرج ایجاد می‌شود؛ اگر می‌خواهید امنیت داشته باشید، باید دشمنان از شما بترسند؛ اگر از شما نترسند، همه ترغیب می‌شوند به ما تعرض کنند و سهمی از ما بگیرند؛ هر که می‌گوید قوی نشوید در درجه اول امنیت جامعه را از بین می‌برد.

وی تأکید کرد: این‌هایی که می‌گویند آمریکا قوی است و ما در مقابل آن نمی‌توانیم کاری کنیم، به جامعه خیانت می‌کنند، چراکه مردم را می‌ترسانند.

این استاد دانشگاه به بیان حدیثی از پیامبر اکرم (ص) پرداخت و تشریح کرد: بر مبنای این حدیث هر جامعه باید 3 مؤلفه داشته باشد؛ اول، سلامتی و بهداشت؛ دوم، امنیت و سوم، مبلغی برای گذران زندگی، البته نه مقدار عیاشی و خوش‌گذرانی، بلکه به میزانی که نیازهای اصلی زندگی برطرف شود.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه این سه مؤلفه برای داشتن دنیای خوب کافی است، اما برای داشتن دنیا و آخرت نیاز به مؤلفه چهارمی هم هست، چنین توضیح داد: مؤلفه چهارم ایمان است و ما برای تحقق این چهار مورد باید در سطح خانواده خود، جامعه خود و حتی جهان در وسع خودمان تلاش کنیم.

وی با تأکید بر نقش‌آفرینی حاکمیت در زدودن ترس از دل‌های مردم، افزود: عده‌ای تصور می‌کنند ایجاد امنیت بااخلاق و عدالت نمی‌شود؛ در صورتی‌ که حضرت علی (ع) می‌گوید امنیتی که ما می‌گوییم با اخلاق و عدالت محقق می‌شود؛ دستگاه‌های نظامی، انتظامی و اطلاعاتی که به مال و حریم مردم اشراف دارند باید در راه عدالت قرار گیرند؛ امیرالمؤمنین (ع) به این دستگاه‌ها توصیه کردند در انجام مأموریت‌تان با مردم مانند حیوانات وحشی برخورد نکنید.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: هرکس قدرت مشروع نظامی، انتظامی و اطلاعاتی دارد اگر از این قدرت علیه مردم استفاده کند و آن‌ها را بترساند، قدرتش مشروع نیست؛ دشمنان باید از این قدرت بترسند نه مردم. مردم وقتی این افراد را دیدند باید احساس آرامش، امنیت و خوشحالی کنند؛ امام علی (ع) حتی فرمودند کسانی که مالیات جمع می‌کنند نباید کاری کنند که مردم بترسند.

رحیم‌پور ازغدی به توصیه امام علی(ع) به نظامی‌ها اشاره کرد و افزود: شما در برابر خدا مسئول هستید، این کار شما یک مأموریت الهی است، به وظیفه‌تان عمل کنید و مراقب باشید در هنگام مأموریت تحریک و هیجان‌زده نشوید و به مردمی که با شما درگیر نیستند، صدمه نرسانید. مواظبت کنید که کمترین اذیت و آزاری به مردم نرسد. با هیچ‌کس بدرفتاری نکنید. بین شما برخی احمق هستند آن‌ها را جلو و بین مردم نفرستید و فرمانده‌شان نکنید تا نکند به مردم عادی صدمه بزنند و تعرض کنند.

وی در پایان به حدیثی از امام جعفر صادق(ع) مبنی بر رفاقت و الفت حکومت با مردم اشاره کرد و عنوان داشت: این الفت از دو طریق حاصل می‌شود؛ یکی احسان و خدمتگزاری و دوم انصاف با مردم. رأفت با مردم، ملت و خشونت با دشمنان. جای این دو نباید عوض شود، حتی بین دشمنان نیز باید طبقه‌بندی قائل شویم؛ امام علی (ع) با معاویه جنگید و با خوارج هم جنگید، اما این دو گروه در نزد ایشان یکسان نبود. ایشان معتقد بودند خوارج دنبال حق بودند، اما اشتباه کردند؛ معاویه دنبال باطل بود و به باطل رسید.


م

 
کد مطلب: 330502
مرجع : فارس

ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 4:42 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 75 :: 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4066088 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب