کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

 

یادداشت/ مهدی فضائلی

 

هر چه فریاد داریم سر آمریکا سر دهیم
سخن ما با جناب روحانی و همه آنهایی که برجام را موفق و تمام شده ارزیابی می کنند این است که اگر برجام به نتیجه رسیده است چرا مردم ثمرات آنرا در زندگی خود احساس نمی کنند؟
هر چه فریاد داریم سر آمریکا سر دهیم

مرور ماجرای هسته ای کشورمان طی حدود چهارده سال گذشته همواره با دو نگاه همراه بوده است. یک نگاه اینکه برخورد غرب با این مساله ریشه در نگرانی های واقعی از گسترش سلاح اتمی دارد و ایجاد اطمینان در خصوص صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران می تواند پایان بخش این پرونده باشد و یا حداقل اگر بهانه هم بوده،بهانه را از دست آنها بگیرد.
نگاه دوم اما بر این باور استوار بوده است که غرب بهتر از هر کس دیگر می داند که ایران اراده‌ای برای انحراف از فعالیت های صلح آمیز هسته‌ای خود ندارد و از آنجاییکه مشکل غرب با جمهوری اسلامی مشکل مبنایی است،این پرونده صرفا" بهانه‌ای برای فشار به جمهوری اسلامی ایران است و اگر این بهانه هم از بین برود بهانه و بهانه‌های دیگری را برای ادامه این فشارها علم خواهند کرد.
حال اگر به دو سه سال قبل برگردیم به مشابه این تعابیر زیاد بر می خوریم که حل مشکلات اقتصادی کشور و گشایش در معیشت مردم حتی حل مساله آب! در گرو حل مساله تحریم هاست.و رفع تحریم ها هم یک راه بیشتر ندارد؛ آنهم تعامل با جهان_مذاکره با آمریکا _است.
البته مبتنی بر دونگاه مذکور، بر سر این گزاره هم در داخل کشور اتفاق نظر وجود نداشت.
سرانجام از آنجاییکه هم رییس‌جمهور منتخب در شعارهای انتخاباتی خود وعده رفع تحریم ها از طریق تعامل با جهان را داده بود و هم در ذهن عده‌ای این شبهه بوجود آورده شده بود که ایران لجبازی می کند و گرنه این مشکلات از طریق مذاکره قابل حل است؛نظام،هم برای احترام به رییس‌جمهور و رای دهندگان به وی و هم برای رفع آن شبهه،برای نخستین بار به دولت یازدهم اجازه مذاکره مستقیم و علنی با آمریکا را داد. رهبری نظام به این اجازه بسنده نکردند و علاوه بر حمایت و البته هدایت مذاکره کنندگان، در کشاکش مذاکرات هسته ای هرگاه منتقدین از مسیر انصاف خارج می شدند و یا عرصه را بر مذاکره کنندگان تنگ می کردند رهبری به مدد آنها آمدند و منتقدین را مهار نمودند.
بالاخره مذاکرات پس از افزون بر دو سال کش و قوس های مختلف به نتیجه مورد نظر دولت و شخص رییس جمهور رسید و برجام امضا شد!
این دستاورد برای ریس دولت آنقدر ارزشمند و تاثیرگذار مینمود که به دست اندرکاران مذاکرات، مدال لیاقت بدهد و آنرا "دستاورد بزرگی برای تاریخ دیپلماسی جهان" قلمداد کند و همایش "اجرای برجام،فصلی نو در اقتصاد ایران" را برگزار نماید!
دکتر روحانی کمتر از یک روز بعد از اعلام بیانیه لوزان، در یک گفت و گوی تلویزیونی به صراحت گفت:همه تحریم های اقتصادی در روز اول اجرای توافق،لغو خواهد شد.
پرسش مهم امروز این است که آیا زمان ارزیابی برجام فرارسیده است و به عبارت دیگر آیا برجام به فرجام رسیده است؟آیا در شرایط کنونی می توان ادعاها و وعده های داده شده و همچنین میزان پایبندی طرف های غربی بویژه آمریکا به تعهدات و نقش تحریم ها در مشکلات اقتصادی کشور را ارزیابی کرد؟
در برابر این پرسش سه پاسخ وجود دارد.
پاسخ اول،پاسخ رییس جمهور محترم است. پاسخ مثبتی که اعضای تیم مذاکره کننده هم با این غلظت با آن موافق نیستند!
جناب آقای روحانی شاید به این دلیل که مهمترین دستاورد حدود سه سال ریاست جمهوری خود را در برجام می بینند، بر این باورند و یا حداقل چنین وانمود می کنند که برجام به "فرجام"رسیده است و باید سراغ برجام های دو و سه و...رفت!
آخرین جمع بندی رییس‌جمهور در باره برجام،در سفر چند روز پیش وی به سمنان ارائه شد.به گفته جناب روحانی، زنجیرهای تحریم گسسته شده و روابط بانکی با بانک های جهانی یکی بعد از دیگری گشوده می شود. آقای روحانی همچنین بر این باور است که در همین سه ماه که از اجرای برجام سپری گشته گشایش های فراوانی حاصل شده است.
پاسخ دوم که اظهارات مکرر مقامات دولتی از جمله وزیر امور خارجه هم موید آن است و آقای سیف به عنوان با صلاحیت ترین مقام حقوقی مهر تایید بر آن زد از این حکایت دارد که برجام صرفا" روی کاغد به نتایجی دست یافته است اما نه تنها به فرجام نرسیده بلکه هنوز"تقریبا"هیچ" اتفاقی نیفتاده چرا که آمریکایی ها نه تنها خود در انجام تعهداتشان تعلل جدی دارند بلکه مستقیم و غیر مستقیم به کشورهای دیگر فشار آورده تا مانع رفع تحریم ها شوند.
پاسخ سوم هم می تواند پاسخی محتاطانه باشد که زمان طی شده را برای ارزیابی کافی نمی داند و همچنان با صبر و انتظار و خوف و رجا برجام را دنبال می کند!
سخن ما با جناب روحانی و همه آنهایی که برجام را موفق و تمام شده ارزیابی می کنند این است که اگر برجام به نتیجه رسیده است چرا مردم ثمرات آنرا در زندگی خود احساس نمی کنند؟چرا هیچ اتفاقی در حوزه رونق اقتصادی مشاهده نمی شود و تقریبا" هر روز اخباری مبنی بر تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکار شدن عده ای، آزارمان می دهد؟چرا به گفته وزیر خارجه آمریکا از دهها میلیارد دلار دارایی ایران در بانکها ی خارجی تنها سه میلیارد دلار به ایران پرداخت شده؟چرا بانکهای اروپایی و آسیایی همچنان از تعامل با ایران استنکاف می ورزند و به قول شما کماکان معاملات به شیوه قرن نوزدهم از طریق صرافی ها انجام می شود؟ چرا بیمه کشتی ها و کالاهای ایران کماکان با موانع قبلی مواجه است و دهها چرای دیگر! و اگر به قول جناب روحانی فقط سه ماه از برجام گذشته و نه سی سال و هنوز زمان برای ارزیابی کافی نیست چرا شما آنرا به فرجام رسیده تلقی می کنید و این همه در ستایش آن دیگران را محکوم می کنید و در پی سریال برجام هستید؟!
واقعیت این است که برجام زمانی به سرانجام مورد نظر خواهد رسید که طبق وعده انتخاباتی رییس جمهور هم سانتریفیوژ بچرخد و هم چرخ زندگی مردم. و چون علاوه بر توقف بخش هایی از صنعت هسته‌ای کشور و کند شدن برخی بخش های دیگر،هنوز هیچ دستاورد مشهود و موثری در اقتصاد و معیشت مردم سراغ نداریم پس هنوز اندر خم یک کوچه ایم!
بگذریم که دولتمردان پس از لوزان البته به درستی یادشان آمده که حتی در صورت رفع کامل تحریم ها و عدم بهانه جویی های جدید،صرفا" بخشی از موانع از میان برداشته خواهد شد و حذف بخشی از موانع الزاما" بمعنای حرکت در مسیر رشد و پیشرفت نیست!
سخن آخر اینکه این یادداشت برخلاف صراحت در نقد حمایت بی محابای رییس جمهور از برجام؛هدف اصلی اش تاکید بر بی اعتمادی به امریکا و بدعهدی های دولتی است که تمام قد در برابر منافع کشور و مردممان ایستاده و به رغم حسن نیت دولتمردان دولت یازدهم ذره ای از دشمنی و کینه توزی دست بر نداشته است. رقابت های این روزها در آمریکا هم نشان می دهد اختلاف نظرها فقط بر سر نحوه ادامه دشمنی با ایران است و نه اصل آن!
ما به توصیه امام راحل(ره) بر این باوریم که هر چه فریاد هست باید سر آمریکا سرداد و درخواستمان از دولتمردان یازدهم و بویژه رییس‌جمهور محترم هم آن است که با این فریادها همنوایی شوند و بیش از این به شیطان بزرگ دل نبندند؛چرا که دولتمردان امریکا ثابت کرده‌اند حتی برای امتیاز به برخی جریان های همسوی داخلی حاضر به دست برداشتن از خصومت با اصل نظام و انقلاب نیستند!

بسیج*


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:55 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۷۳۵۰۳

عوامل قساوت و لطافت قلب  

عقیق:محمد مهدی رشادتی
 

قساوت قلب
علی(ع) فرمود: ما جفت الدموع الا لقسوه القلوب و ما قست القلوب الا لکثره الذنوب. اشک چشم‌ها نخشکید مگر به سبب سخت شدن دل‌ها و دل‌ها سخت نشد مگر به علت فزونی گناهان. (میزان الحکمه ج 2 ص 852)
در تعریف قساوت قلب می‌گویند: حالت و صفتی است در انسان که اولا از رنج‌ها و گرفتاری دیگران ناراحت نمی‌شود و چه بسا از ظلم و تعدی و آزار و اذیت مردم هیچ ابایی ندارد.
ثانیا، از پندها و عبرت‌ها و حکمت‌ها و مواعظ هیچ تاثیرپذیری ندارد و در این حالت به آن سنگدل و بی‌رحم می‌گویند. در مقابل آن، رقت و نرمی و خشوع قلب است که از غم دیگران غمگین می‌شود و دل وی نیز آماده پذیرش اندرز و عبرت و حکمت است و در این حالت به آن دل رحم و مهربان می‌گویند. (درس‌هایی از اخلاق ص 259 و معراج‌السعاده ص 256)
قرآن قساوت و سنگدلی قوم بنی‌اسرائیل را خاطرنشان می‌سازد که این‌گونه معجزات دل هر انسانی را به سوی خود جلب می‌کند، آنها به چشم خود دیدند که چگونه مرده زنده شد و قاتل خود را معرفی کرد ولی دلشان نه‌تنها نرم نشد که بسیار سخت شد.
انسانی که در مقابل حقیقت، عناد بورزد و انعطاف‌پذیر نباشد، دل او از سنگ نیز سختتر است. چرا که اگر بر سنگی آبی چکه کند پس از مدتی سنگ گودی پیدا می‌کند و یا سنگهایی که از دل آنها آب می‌جوشد و چشمه جاری می‌شود و یا سنگ‌هایی که از ترس خدا از کوه به پایین می‌افتد. اما قلب‌های شما با همه این معجزات هیچ تکانی نمی‌خورد. (بقره 74)
شکی نیست که منشأ این صفت، غلبه درنده‌خویی و حیوانیت است که آن هم سرچشمه بسیاری از اعمال زشت همچون ظلم و قتل و... است.
علاج این بیماری روحی بسیار دشوار است زیرا در نفس آدمی رسوخ کرده و پایدار می‌ماند. شخص قسی‌القلب باید به تدریج خود را ازاعمالی که موجب سنگدلی است دور کند و بر آنچه موجب دل‌رحمی است مواظبت نماید تا کم‌کم نفس آماده آن شود که خداوند به او عنایت ویژه کند. (همان ص 256-257)
عوامل سنگدلی
براساس آیات و روایات، از عوامل اصلی ایجاد سنگدلی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
1)
فزونی گناهان: همان‌طور که درصدر این مقاله از امیرالمؤمنین(ع) نقل شد، گناهان علاوه بر ایجاد قساوت قلب، موجب خشک شدن اشکهای چشمان می شود.
شخصی از علی(ع) پرسید: چرا توفیق نافله شب پیدا نمی‌کنم؟ فرمود: گناه سبب این بی‌توفیقی است. قد قیدتک ذنوبک- معاصی، تو را زمین‌گیر کرده است. از امام رضا(ع) سؤال شد: چرا خدا را نمی‌بینم؟ فرمود: با چشم ظاهر نمی‌توان او را دید و چشم باطن تو نیز براثر گناه بیمار است. (نسیم حیات ج 5 ص 222)
2)
پرحرفی در غیر از یاد خدا: عیسی(ع) فرمود: بدون ذکر خدا زیاد حرف نزنید که موجب قساوت قلب است و قلب چنین انسانی از خدا دور است. به گناهان مردم، ارباب گونه نگاه نکنید بلکه به گناهان خویش همچون بنده‌ای در برابر مولای خود نگاه کنید و به گرفتاران ترحم نمایید. (همان ج 8 ص 38)
3)
شنیدن سخنان بیهوده
4) شکار حیوانات
5) رفت و آمد به دربار سلاطین و حاکمان
6) مال و ثروت زیاد
7) نگاه کردن به چهره انسان بخیل
8) لجاجت و عناد ورزیدن
9) نقض عهد و پیمان
10) عادت به پرخوری
11) داشتن آرزوهای طولانی
خداوند به موسی(ع) خطاب کرد: ای موسی در دنیا آرزوی خود را دراز مکن که در نتیجه دلت سخت می‌شود و آدم سنگدل از من دور است. (درس‌هایی از اخلاق ص 260- میزان الحکمه ج 2 ص 853- نسیم حیات ج 5 ص 219- نهج‌الفصاحه ص 529 و 530- مائده 12 و 13)
عوامل نرمی دل
همچنین عواملی که می‌توان در نرمی و لطافت دل مؤثر افتد، عبارتند از: 1) اطعام به افراد مستمند 2) دست‌نوازش بر سریتیم کشیدن 3) از خوف خدا گریه کردن 4) استغفار کردن 5) مداومت درعبادت خدا 6) یاد مرگ و قیامت 7) تلاوت قرآن 8) ذکر خدا را زیاد کردن در خلوت؛ نقل می‌کنند: فضیل بن عیاض در آغاز راهزن خطرناکی بود. روزی از نزدیکی یک آبادی می‌گذشت، دختری را دید و به او علاقه‌مند شد. لذا شب از دیوار خانه او بالا رفت، همان لحظه صدای تلاوت قرآن شنید: الم یان للذین آمنو ان تخشع قلوبهم لذکر‌الله- آیا وقت آن نرسیده که دلهای مؤمنان با یاد خدا خاشع گردد... (حدید 16) این آیه همچون تیری بر قلب او اثر کرد و قسم خورد که وقت آن رسیده است. و گفت: خدایا توبه کردم و درد مرا درمان کن و مرا ببخش. خدا دعایش را مستجاب کرد. او به مکه آمد و سالها در آنجا به عبادت پرداخت و از اولیاء الهی شد و در همانجا روز عاشورا فوت کرد. (میزان‌الحکمه ج 2 ص 855 و 853- نسیم حیات ج 8 ص 38)
همچنین انجام تکالیف الهی و اطاعت و بندگی خداوند عامل طهارت روح و گشایش قلب است. (تسنیم ج 5 ص 222)

منبع:کیهان


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:54 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

کد خبر: ۷۳۴۹۹
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۸

   نیت خوب و پاک در کلام مرحوم دولابی

 

مرحوم میرزا اسماعیل دولابی می فرمود: خدا غذا را برای شما می‌خواهد. وقتی شما آماده و طالب هستید غذای خوب می‌فرستد، زیبا و فشنگ و با برکت. این به نیّت‌ها مربوط است. البته گوینده هم وظیفه‌ای دارد. باید نیّت کند که خدایا من چیزی ندارم.

عقیق: مرحوم میرزا اسماعیل دولابی می فرمود: قلب شما هرکجا هست من هم همان‌جا هستم. شما هر چه دوست دارید برایتان می‌گویم. هر چه مطالبی بهتر و عالی‌تر بشنوید مربوط به خود شماست. قشنگ وضو می‌گیری. نیّت قشنگی هم که داری. یعنی هر چه بخواهی زیباست. خداوند به شما مرحمت کرده است. خوش به حال نیت‌های شما و خوش به حال من که دچار نیت‌های شما هستم. نیّت خوب گوینده را همان جا می‌برد که دوست دارید. با ادب به مجلس بیایید. گوینده در اختیار مستمع است. اگر مستمع با ادب بنشیند و طالب خیر باشد، خدا گوینده را بر می‌گرداند.
 

از وعّاظ بپرسید: چه شد امشب منبر خوبی داشتید؟ می‌گوید: اتفاقا راجع به موضوعی مطالعه کرده بودم، اما تا آمدم بسم‌ا... بگویم همه یادم رفت و خدا مرا این جا آورد. اگر دیدید منبری غیر عادی شد و چیز خوب و عالی از کار در آمد با این که خوب از کار در نیامد، هر دو مربوط به مستمعین است. مستمعین او را به این جا کشانده‌اند. مستمع هرچه قشنگ‌ترف زیباتر و با ادب‌تر باشد، گوینده به همان سو می‌رود. ریش گوینده به دست مستمع است.


خدا غذا را برای شما می‌خواهد. وقتی شما آماده و طالب هستید غذای خوب می‌فرستد، زیبا و فشنگ و با برکت. این به نیّت‌ها مربوط است. البته گوینده هم وظیفه‌ای دارد. باید نیّت کند که خدایا من چیزی ندارم. هر چه خیر است برای بندگانت مرحمت کن. ولی شما هم آماده باش. از خدا بخواه که چیزهای خوب نصیبت کند.

 

پی نوشت:

کتاب طوبی محبت – ص 160
مجالس حاج محمد اسماعیل دولابی

منبع:تسنیم


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:53 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۷۳۴۵۳
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۴
 

قدیمی ترین سنگ قبر امام رضا(ع)+عکس  

قدیمی ترین سنگی که بر مزار حضرت رضا علیه السلام دیده شده ، سنگ مرمری با ابعاد 20 در 40 و قطر 6 سانتی متر است.
عقیق:قدیمی ترین سنگی که بر مزار حضرت رضا علیه السلام دیده شده ، سنگ مرمری با ابعاد 20 در 40 و قطر 6 سانتی متر است که در اوایل قرن ششم بر مزار امام نصب شده است.

 

این سنگ از نفایس بسیار ارزشمند موزه ی آستان قدس رضوی است که از نظر تاریخی و نوع خط ، کوفی شکسته و اهمیت فوق العاده ای دارد. بر سطح این سنگ جدید علاوه بر کلمات مقدس و الهام بخش تاریخ ولادت و شهادت امام هشتم علیه السلام نقش بسته است.

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:52 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۷۳۴۳۲
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۴
 

هشت خصلت که برای قبولی نماز لازم است  

امام صادق(ع) فرمود: خداوند تبارک و تعالی فرمود، همانا نماز را از کسی قبول می‌کنم که هشت خصلت داشته باشد...

عقیق:امام صادق(ع) فرمود: خداوند تبارک و تعالی فرمود، همانا نماز را از کسی قبول می‌کنم که هشت خصلت داشته باشد:

 
1- در پیشگاه عظمت من تواضع کند.         
2- روز را به ذکر من بگذراند.          
3- به بندگانم بزرگی نفروشد.           
4- گرسنه را سیر کند.         
5- برهنه را بپوشاند.         
6- نفسش را به خاطر من از شهوات باز دارد.       
7- بر مصیبت زده رحم کند.           
8- غریب را جای دهد.
 
پس چنین بنده‌ای نورش مانند خورشیدی می تابد، به او در تاریکی ها نور می بخشم، و در سرگردانی ها علم می‌دهم، با عزت خود حفظش می‌کنم، فرشتگانم را به حفاظتش می‌گمارم، چون مرا بخواند جوابش دهم، و چون در خواست کند عطا می‌کنم، و مثل این بنده در نزد من مانند باغ‌های بهشت است که میوه هایش خشک نمی‌شوند و تغییر حالت نمی دهد.
 
 
پی نوشت:
احادیث الطلاب، ح3064
وسائل الشیعه، جلد15، ص 210
مستدرک الوسائل، جلد3، ص86
محاسن، جلد1، ص15
بحارالانوار، جلد69، ص391
تحف العقول، ص490
منبع:باشگاه خبرنگاران
 

ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:51 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۷۳۴۱۸
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۹
 

چهارده پند حکیمانه از امام علی(ع)  

کسى که زیاد سخن مى گوید، زیاد هم اشتباه دارد، و هر کس که بسیار اشتباه کرد، شرم وحیاء او اندک است.
عقیق:امیرالمومنین امام علی علیه السلام: آن کس که در عیب خود بنگرد از عیب جویى دیگران باز ماند، و کسى که به روزى خدا خشنود باشد بر آنچه از دست رود اندوهگین نباشد.

و کسى که شمشیر ستم بر کشد با آن کشته شود و آن کس که در کارها خود را به رنج اندازد خود را هلاک سازد.

و هر کس خود را در گردابهاى بلا افکند عرق گردد، و هر کس به جاهاى بدنام قدم گذاشت متهم گردید.

و کسى که زیاد سخن مى گوید، زیاد هم اشتباه دارد، و هر کس که بسیار اشتباه کرد، شرم وحیاء او اندک است.

و آن که شرم او اندک، پرهیزکارى او نیز اندک خواهد بود، و کسى که پرهیزکارى او اندک است دلش مرده، و ان که دلش مرده باشد، در آتش جهنم سقوط خواهد کرد.

و آن کس که زشتى هاى مردم را بنگرد، و آن را زشت بشمارد سپس همان زشتى ها را مرتکب شود، پس او احمق واقعى است.

قناعت، مالى است که پایان نیابد، و آن کس که فراوان به یاد مرگ باشد در دنیا به اندک چیزى خشنود است.
و هر کس بداند که گفتار او نیز از اعمال او به حساب مى آید جز به ضرورت سخن نگوید.
متن حدیث:

وَ قَالَ [علیه السلام] مَنْ نَظَرَ فِى عَیْبِ نَفْسِهِ اشْتَغَلَ عَنْ عَیْبِ غَیْرِهِ وَ مَنْ رَضِیَ بِرِزْقِ اللَّهِ لَمْ یَحْزَنْ عَلَى مَا فَاتَهُ وَ مَنْ سَلَّ سَیْفَ الْبَغْیِ قُتِلَ بِهِ وَ مَنْ کَابَدَ الْأُمُورَ عَطِبَ وَ مَنِ اقْتَحَمَ اللُّجَجَ غَرِقَ وَ مَنْ دَخَلَ مَدَاخِلَ السُّوءِ اتُّهِمَ وَ مَنْ کَثُرَ کَلَامُهُ کَثُرَ خَطَؤُهُ وَ مَنْ کَثُرَ خَطَؤُهُ قَلَّ حَیَاؤُهُ وَ مَنْ قَلَّ حَیَاؤُهُ قَلَّ وَرَعُهُ وَ مَنْ قَلَّ وَرَعُهُ مَاتَ قَلْبُهُ وَ مَنْ مَاتَ قَلْبُهُ دَخَلَ النَّارَ وَ مَنْ نَظَرَ فِى عُیُوبِ النَّاسِ فَأَنْکَرَهَا ثُمَّ رَضِیَهَا لِنَفْسِهِ فَذَلِکَ الْأَحْمَقُ بِعَیْنِهِ وَ الْقَنَاعَةُ مَالٌ لَا یَنْفَدُ وَ مَنْ أَکْثَرَ مِنْ ذِکْرِ الْمَوْتِ رَضِیَ مِنَ الدُّنْیَا بِالْیَسِیرِ وَ مَنْ عَلِمَ أَنَّ کَلَامَهُ مِنْ عَمَلِهِ قَلَّ کَلَامُهُ إِلَّا فِیمَا یَعْنِیهِ.

منبع:تسنیم

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:49 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

کد خبر: ۷۳۶۰۶

بدترین کسب کدام است؟  

رسول خدا صلی الله علیه وآله، بدترین کسب و درآمد را معرفی کردند.

عقیق: متن حدیث را از کتاب الکافی شیخ کلینی منتشر می کند.

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص): «... شَرُّ الْكَسْبِ كَسْبُ الرِّبَا..»

رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمود: بدترین درآمد، از راه ربا به دست می آید.

 

پی نوشت:

الكافي (ط - الإسلامية)، ج‏8، ص:82

منبع:حوزه


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:48 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
   کد خبر: 86402 پنجشنبه، 2 اردیبهشت 1395 - 22:32
 
 
برخی سیاسیون به آرمان‌ انقلاب بی‌توجه‌‌اند/توصیه فرمانده سپاه به سرلشکر سلیمانی
 
برخی سیاسیون به آرمان‌ انقلاب بی‌توجه‌‌اند/توصیه فرمانده سپاه به سرلشکر سلیمانیشهیدخبر(شهیدنیوز): فرمانده کل سپاه با بیان اینکه تهدیدات پس از برجام و توافقات علیه ایران جدی‌تر شده است، گفت:‌ متأسفانه برخی افراد در عرصه سیاسی به آرمان‌های انقلابی و دستاوردهای خون شهیدان بی‌توجهی می‌کنند.
  

سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگویی متفاوت با بخش خبری 20:30 به مناسبت دوم اردیبهشت سالروز تأسیس سپاه اظهار داشت:‌ بنده در ابتدای جنگ به عنوان یک بسیجی وارد جبهه شدم و در سال 60 به عضویت سپاه پاسداران درآمدم.

وی در پاسخ به این سؤال که چه احساسی دارید که یک رسانه آمریکایی شما را جزو 500 قدرتمند جهان قرار داده است، گفت: من هیچ احساس خاصی ندارم چون این تحلیل‌ها معمولاً غلط است و ما قدرت‌مان را از مردم، نظام اسلامی و رهبری انقلاب می‌‌‌گیریم.

سرلشکر جعفری همچنین در خصوص اینکه نام وی در میان کسانی است که مورد تحریم قرار گرفته و حساب‌های مالی آنها در کشورهای خارجی مسدود شده است، اظهار داشت: ما در بانک‌های داخلی هم هیچ حسابی نداریم چه برسد به خارج از کشور و این تحریم‌ها را بیشتر در راستای عملیاتی روانی دشمن می‌دانیم.

فرمانده کل سپاه در خصوص رابطه‌اش با سرلشکر سلیمانی و راز محبوبیت وی در میان جوانان گفت: رابطه ما با ایشان یک رابطه عاشقانه، دوستانه و صمیمی است و با توجه به اینکه در طول بیش از سه دهه بعد از جنگ ایشان همیشه در عرصه جهاد و دفاع از انقلاب و امنیت کشور و جبهه مقاومت عمل می‌کند طبیعی است که محبوب همه باشد و من همیشه به ایشان توصیه کردم که مراقب خودش باشد.

وی با بیان اینکه امروز امنیت کشور ما وابسته به سلاح و تجهیزات نیست، گفت: همه این تجهیزات را بیشتر و پیشرفته‌تر دشمن در اختیار دارد اما نگرانی‌ آنها از نیروی انسانی مؤمن، انقلابی و معتقد به نظام اسلامی است که این سلاح‌ها را در دست دارند.

سرلشکر جعفری در خصوص توانمندی موشکی ایران پس از شهادت شهید طهرانی‌مقدم گفت: خاصیت خون شهیدان این است که حرکتی که آنها شروع کرده‌اند پس از شهادت‌شان محکم‌تر، عمیق‌تر و سریع‌تر دنبال می‌شود چرا که همه سعی می‌کنند تا راهی که آن شهید شروع کرد به نتیجه برسد.

فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از این گفت‌وگو در خصوص تهدیدات علیه انقلاب اسلامی اظهار داشت: این تهدیدات پس از موضوعاتی نظیر برجام جدی‌تر شده و باید بیشتر مراقبت کرد اما متأسفانه امروز برخی افراد در عرصه سیاسی نسبت به آرمان‌ها، خون شهیدان و دستاوردهای آنها بی‌توجه‌اند که امیدواریم این بی‌توجهی رفع شود.

وی در خصوص جنجال کشورهای غربی به خصوص آمریکا در زمینه توانمندی موشکی ایران گفت: آنها موشک‌های بسیار بیشتری حتی با سرجنگی‌های (کلاهک) اتمی دارند اما به آنها اشاره‌ای نمی‌شود. اینکه از توانمندی موشکی ما نگرانند برای آن است که این توانمندی را بازدارنده می‌دانند و نمی‌خواهند این قدرت افزایش یابد تا هرگاه که خواستند به ما فشار بیاورند.

سرلشکر جعفری گفت: متأسفانه برخی در داخل نیز آگاهانه یا ناآگاهانه با دشمن همراهی کرده و توجهی به اهداف آنها ندارند.

فرمانده کل سپاه در خصوص برخی جوسازی‌های اقتصادی علیه سپاه مأموریت این نهاد را حفاظت از انقلاب و دستاوردهای ایران دانست و گفت:‌ اقدامات سازندگی که سپاه انجام می‌دهد هیچ‌گاه با هدف اقتصادی نبوده و ما علی‌رغم اینکه میلیاردها تومان از دولت طلبکاریم با هدف انجام کار این اقدامات را صورت می‌دهیم اما متأسفانه فضاسازی‌های زیادی علیه سپاه صورت می‌گیرد که همه آنها اشتباه است.

وی در خصوص رابطه سپاه و دولت نیز گفت: ما همیشه خود را حامی دولت‌ها می‌دانیم چرا که آنها وظیفه سنگینی برعهده دارند و اگر از توانمندی سپاه و بسیج که یک انرژی و پتانسیل عظیم است استفاده کنند می‌توانند در حوزه اقتصاد مقاومتی مؤثر باشند.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه البته اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با دولت در برخی حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی داریم، افزود: هیچ‌کدام از اینها دلیل بر عدم همکاری و حمایت از دولت نیست.

سرلشکر جعفری مهم‌ترین چالش منطقه را در عرصه سیاسی دانست و گفت:‌ متأسفانه برخی کشورها نظیر عربستان با سیاست‌های اسرائیل هماهنگ هستند اما مطمئنیم بیداری و مقاومت مردم منطقه جدی است و همه اینها را خنثی می‌کند.

وی در خصوص عملکرد سپاه در حوزه محرومیت‌زدایی نیز اظهار داشت: بسیج در این حوزه توانمندی‌های بسیاری را از خود نشان داده و شاهد بودیم که سال قبل اعلام شد 12 هزار پروژه محرومیت‌زدایی صورت گرفته که امسال به این میزان نیز اضافه خواهد شد.

فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد:‌ اگر این اقدامات هماهنگ با دولت باشد و دولت از سپاه و بسیج درخواست همکاری کند این اقدامات اثر بیشتری خواهد داشت.

سرلشکر جعفری تصریح کرد:‌ از آنجا که سپاه در مقابل دشمنان ملت و انقلاب ایستاده جوسازی‌هایی علیه آن صورت می‌گیرد و متأسفانه برخی مسئولین نیز به دلیل اطلاعات غلط و مشاوره‌های اشتباه و یا تحت تأثیر تبلیغات و نفوذی‌ها مطالبی می‌گویند که اینها درست نیست و این جوسازی‌ها با هدف تخریب سپاه انجام می‌شود.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگوی متفاوت و صمیمی در پاسخ به اینکه آیا شما جزو شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی هستید یا خیر، گفت:‌من عضو این شبکه‌ها نیستم اما آنها را نگاه می‌کنم و اگرچه برخی مطالبی از طرف فرمانده سپاه منتشر می‌کنند اما بنده در این گروه‌ها عضویت ندارم.

فرمانده کل سپاه در خصوص مفید بودن این شبکه‌ها نیز گفت: اگر از تبعات منفی آن دوری شود، می‌تواند خوب باشد.

سرلشکر جعفری اظهار داشت: اخیراً در یکی از همین برنامه‌های موبایلی دلقک‌‌بازی‌های مسئولین آمریکایی را دیدم که خنده‌ام گرفت.

فرمانده کل سپاه در پاسخ به سؤال مجری برنامه که پرسید وی اهل فوتبال است یا نه، بیان داشت: تا اندازه‌ای فوتبالی هستم اما در این سن خیلی نمی‌توانم بازی کنم.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی براینکه شما طرفدار کدام تیم فوتبالی هستید، اظهار داشت: چند روز قبل حتی بخش‌هایی از دربی را هم دیدم اما نمی‌توانم بگویم آبی هستم یا قرمز.

   

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:46 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

   کد خبر: 85527 دوشنبه، 30 فروردین 1395 - 14:43
 
شباهت دو نسل
سربندهای حماسی + تصویر
 
سربندهای حماسی + تصویرشهیدخبر(شهیدنیوز): شهدای مدافع حرم و سربازانی که اقلب بزرگ شده ی نسل انقلابمان هستند را وقتی که میبینم برایم خیلی آشنا هستند تیپ هایشان اهدافشان و حتی سربندهای "لبیک یا زینب" و "لبیک یا زهرا"یی که بر سر خود می بندند رزمندگان خمینی (ره) هم همینطور بودند قبل از اعزام به جبهه ی جهاد حتما این سربندها را با دعای مادر و به دستان او به سر می بستند گویا راضی در این «سربندهای حماسی »است.راضی که رزمندگان می دانند و صاحبان این سربندها.
  

امنیت آفریان دیروز

 

سربندهای حماسی + تصویر

امنیت آفرینان امروز شهید مدافع حرم

سربندهای حماسی + تصویر

   

 

 

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:45 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
   کد خبر: 85802 سه شنبه، 31 فروردین 1395 - 19:47
 
 
عامل شهادت عجیب!
 
شهیدخبر(شهیدنیوز): یادمان نمی رود شهید آیت الله شیخ نمر را چگونه گردن زدند و به شهادت رساندند.این شهید شیعه بخاطر سخنرانی هایش و بخاطر حرفهای حقش بود که سعودی ها نتوانستند او را تحمل کنند و سرش را از بدنش به ناحق مثل اربابش حسین (ع) جدا کردند.
  

photo_2016-04-18_12-51-01

   
  

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:44 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
   کد خبر: 86242 پنجشنبه، 2 اردیبهشت 1395 - 04:18
 
دلنوشته های فرزندان شهدا برای پدرانشان /۷/
فرزند شهید همت:پدر، جای تمام دست های ترحمی که سرم را لمس کرده اند درد می کند
 
فرزند شهید همت:پدر، جای تمام دست های ترحمی که سرم را لمس کرده اند درد می کندشهیدخبر(شهیدنیوز): محمد مهدی همت، فرزند فرمانده شهید سپاه محمد رسول الله در آستانه میلاد باسعادت حضرت امیرالمومنین و گرامیداشت مقام پدر ، در یادداشتی نوشت: پدر، جای تمام دست های ترحمی که سرم را لمس کرده اند درد می کند، جای تمام نگاه ها، جای تمام طعنه ها، پدر! حتی جای کاغذ کادوهای پاره ای که فردا دور ریخته می شوند درد می کند و...
  


قد کشیده ام پدر، مثل ساقه ای که از شکاف سنگی بیرون بزند. همه نگاه ها را خرد کردم، حرف ها را، طعنه ها را

من تمام سنگ های محکم روی سرم را شکافتم تا قد بکشم. آنقدر بزرگ شده ام که مادر می گفت چهره ام برایش آشناست، می گفت انگار یک جای تاریخ، پای یک درخت مرا دیده است

پدر، حالا بعد از این همه سال زیر دردهای مادرم بزرگ شده ام، روی شانه های مادرم گریه کردم و در سایه نگاهش پدر، مادر، کارمند، دکتر، مهندس، معلم و از همه مهمتر آبدیده شدم.

میبینی؟ این همه سال که نبودی چقدر قد کشیده ام و حالا که توی خانه ام ایستاده ام چقدر پدر-مادر شدن به من می آید، لباس تدریس به من می آید، لباس تحصیل به من می آید، لباس کار به من می آید، اما این خانه چطور به من می آید وقتی تو به خانه نمی آیی؟

پدر، جای تمام دست های ترحمی که سرم را لمس کرده اند درد می کند، جای تمام نگاه ها، جای تمام طعنه ها، پدر! حتی جای کاغذ کادوهای پاره ای که فردا دور ریخته می شوند درد می کند، جای قاب عکس ات روی دیوار، جای خالی چشم هایت روی صورتم، حتی جای حرف های پشت سرت درد می کند، پدر! تمام زندگی ام درد می کند... حالا، برای بوسیدن ات ای سنگ صبور، تنها باید سجده کرد، حتی قاب لباس هایت هم بوی سنگ مزارت را نمی دهند. روزت مبارک پدرم

پی نوشت
ما فرزندان شهدا به واسطه خون پدران مان با هم خواهر و برادر خونی هستیم، این خانواده از هم نخواهد گسست، ان شاءالله

پیش نوشت
میلاد امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام و روز پدر مبارک باد

فرزند شهید همت:پدر، جای تمام دست های ترحمی که سرم را لمس کرده اند درد می کند

 

   
  

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:40 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
کد خبر: ۵۶۲۲۳۳
گام عملی آمریکا برای تجزیه سوریه:

کماندوهای آمریکایی در نبردهای شهر شدادی سوریه+عکس  

شبکه تلویزیونی فرانس 24 با انتشار تصاویری از حضور گسترده نیروهای ویژه ارتش آمریکا در نبردهای محور جنوبی شهر "شدادی" واقع در استان حسکه (شمال شرقی) این کشور خبر داده است.
گروه بین الملل مشرق- شبکه تلویزیونی فرانس 24 با انتشار تصاویری از حضور گسترده نیروهای ویژه ارتش آمریکا در نبردهای محور جنوبی شهر "شدادی" واقع در استان حسکه (شمال شرقی) این کشور خبر داده است.
 
کماندوهای آمریکایی در نبردهای شهر شدادی سوریه+عکس
 
بنابر این گزارش، در تصاویر منتشر شده نیروهای آمریکایی همراه با عناصر دو گروه تروریستی "پ.ک.ک و ی.پ.گ" در حال نبرد با داعش هستند. انتشار این تصاویر سندی بر تجاوز نظامی رسمی آمریکا به کشور مستقل سوریه و برخلاف قوانین حقوقی بین المللی می باشد. شهر شدادی دارای دهها حلقه چاه نفت بوده و ترکیب قومیتی آن نیز عرب، ترک، کرد است. آمریکا با حمایت از گروههای تروریستی جدایی طلب کرد در صدد تجزیه کشور سوریه می باشد.
 
کماندوهای آمریکایی در نبردهای شهر شدادی سوریه+عکس
 
کماندوهای آمریکایی در نبردهای شهر شدادی سوریه+عکس
 
کماندوهای آمریکایی در نبردهای شهر شدادی سوریه+عکس
 
کماندوهای آمریکایی در نبردهای شهر شدادی سوریه+عکس
 
کماندوهای آمریکایی در نبردهای شهر شدادی سوریه+عکس
 
کماندوهای آمریکایی در نبردهای شهر شدادی سوریه+عکس
 
کماندوهای آمریکایی در نبردهای شهر شدادی سوریه+عکس
 
کماندوهای آمریکایی در نبردهای شهر شدادی سوریه+عکس
 
کماندوهای آمریکایی در نبردهای شهر شدادی سوریه+عکس
 
 

ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:38 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 بنام خدا

 

 

       تصویرکمتردیده شده /سرهنگ پاسدارحاج نعمت الله راد فرزندحاج میرزامحمد/

 

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان کاشمر/

 

استان خراسان رضوی/ 

 

img_20160424_050334.jpg

 

23959895121572533657.jpg

 

 

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  ] [ 5:32 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 75 :: 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4070249 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب