کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

 

 

 

 

 

تقدیر فرماندهان از مدیران سازمان قضایی خراسان رضوی

به مناسبت هفته قوه قضائیه، فرماندهان نظامی و انتظامی خراسان رضوی با مدیران سازمان قضایی نیروهای مسلح استان دیدار کردند.

در این دیدار، فرماندهان استان از فعالیت‌های سازمان قضایی نیروهای مسلح در جهت رفع مشکلات حقوقی کارکنان و برگزاری کلاس‌های آگاه‌سازی در نیروهای مسلح تشکر و قدردانی کردند.
در پایان این دیدار، فرماندهان حاضر با اهدای لوح تقدیر، از مدیران سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تجلیل به‌عمل آوردند.
 
 
 

****************************

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 

 

احمداسماعیلی کریزی /خراسان


ادامه مطلب



[ یک شنبه 11 تیر 1396  ] [ 4:51 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

1396/4/8 پنجشنبه

 

دیدار رئیس دیوان عدالت اداری با مدیران سازمان قضایی استان خراسان رضوی

به مناسبت هفته قوه قضائیه، رئیس دیوان عدالت اداری با مدیران سازمان قضایی نیروهای مسلح استان خراسان رضوی دیدار کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدکاظم بهرامی در جریان سفر به شهر مقدس مشهد با حجت الاسلام علی اسماعیلی رئیس سازمان قضایی استان خراسان رضوی دیدار کرد.
در این دیدار، مسائل و مشکلات حقوقی موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
 

****************************

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 

 

احمداسماعیلی کریزی /خراسان

 

 

 

 

 

 

 


ادامه مطلب



[ یک شنبه 11 تیر 1396  ] [ 4:25 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
به مناسبت هفته قوه قضاییه، وزیر دادگستری گزارش عملکرد سالانه قوه قضاییه را ارایه کرد.
 
 
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی به نقل از روابط عمومی وزارت دادگستری، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری، صبح امروز و به مناسبت هفته قوه قضاییه، گزارش عملکرد سالانه قوه قضاییه را در حضور سران قوا و سایر مسئولین کشوری و لشکری، ارایه کرد.
بنابر این گزارش، بخشی از سخنرانی وزیر دادگستری در مورد حقوق شهروندی و گسترش فضای کسب و کار در سالن اجلاس سران به شرح زیر است:
تعامل قوا و حقوق شهروندی
ساختار نظام قضایی جمهوری اسلامی ایران، به اعتبار ابتنای آن بر شرع مقدس اسلام، ساختاری است پویا، مستقل و در راستای صیانت حداکثری از حقوق عامه که تحقق آن در گرو اقتدار قضایی و تعامل سازنده قوا و همکاری فرابخشی آنها است. اقتدار دستگاه قضا به استقلال قضات آن بستگی دارد؛ قضاتی که رکن اصلی قوه قضاییه را تشکیل می دهند و تصمیماتشان تضمین کننده حقوق و آزادی های قانونی است. برای دستیابی به صلابت و اقتدار واقعی دستگاه قضایی باید چالش های فراروی آن را شناخت و با پژوهش و تحقیق و نگاه کارشناسی، راه برون رفت از آنها را یافت. به نظر می رسد یکی از مهم ترین چالش های فراروی دستگاه قضایی که مانع تحقق اهداف بلند آن در زمینه احیای حقوق عامه و تحقق عدالت می شود و نارضایتی مردم را به دنبال دارد، حجم انبوه پروندهها و اطاله دادرسی است.
مسیر صحیح برای رهایی از این مشکل را باید در قضا زدایی، پیشگیری از وقوع جرم، حذف عناوین مجرمانه، گسترش نهادهای مدنی نظیر میانجی گری و داوری، مبارزه با فساد، حمایت از امنیت اقتصادی، اصلاح قوانین ناکارآمد و آموزش همگانی قوانین و مقررات و ترویج حقوق شهروندی جستجو کرد. در حالی که نزدیک به دو هزار عنوان مجرمانه حجم انبوهی از پرونده ها را به دستگاه قضایی سرازیر می کند.
بنابراین، در ورای این چالش هاست که تعامل قوا و همگرایی و هم افزایی می تواند نقش آفرین باشد و تهدیدها را به فرصت تبدیل کند. بر اساس آموزه های قانون اساسی جمهوری اسلامی، کشور از ارکانی تشکیل شده که در پرتو آن همه قوا باید یکپارچه عمل کنند. نظام در صورتی موفق و کارآمد است که بتواند رضایت مردم را جلب کند. مردم همه قوا را ارکان نظام می دانند. استقلال قوای سه گانه در ساختار حاکمیتی ایران، اگر بدون در نظر گرفتن ضرورت تعامل بین این نهادها تعریف شود، هر یک از قوا را به جزیره ای مستقل تبدیل می کند که آثار ناشی از آن توان حرکت و پویایی را از نظام اسلامی و خود قوا می گیرد.
از این رو کارآمدی نظام، در گرو ارتباط نظام مند و تعریف شده میان قوای سه گانه است. تردیدی نیست که قوه قضاییه ضامن اجرای عدالت درکشور است، اما نیل به این هدف، نیازمند بسترسازی مناسب برای قضاوت و عدالت است که در پرتو همگرایی و تعامل سازنده قوا رقم میخورد. مصادیق عملی این تعامل، تلاش برای کاهش ورود پرونده ها به دستگاه قضایی از طریق رایزنی و تعامل مستقیم مدیریتی، علمی و پژوهشی با ارگان هایی است که عملکرد آنها منشأ ایجاد دعاوی و تولید پرونده های قضایی است.
اهتمام به تعامل با سایر وزارتخانه ها به منظور تدوین سازوکارهای پیشگیرانه و تشکیل هیأت ها و کمیسیون های حل اختلافِ درون سازمانی (با عنایت به ورود سالانه میلیون ها پرونده به دستگاه قضایی و هزاران شکایت از اقدامات و آیین نامه های دولتی به دیوان عدالت اداری)، پشتیبانی و ارتقای سطح فعالیت های نهادهای شبه قضایی که در قوه قضاییه و خارج آن مشغول فعالیت هستند، حضور مستمر در فرآیند تدوین لوایح قضایی و همچنین کمیسیون های مربوط، برقراری همکاریهای حقوقی و قضاییِ بین المللی، نظارت بر اتقان حقوقی مصوبات و آیین نامه های مصوب دولت و همچنین سایر دستگاه ها از جمله این اقدامات است.
بستر شکل گیریِ بسیاری از مشکلات قوه قضاییه در خارج از این قوه است؛ از این رو به نظر می رسد آموزش و ترویج حقوق شهروندی در نظام اداری، ارتقای دانش حقوقی شهروندان و آگاهی بخشی به آنان درباره حقوق خود، نظارت پیشگیرانه، بازرسی مستمر و اجرای دقیق نظام تشویق و تنبیه می تواند نقش اساسی در جلوگیری از تشکیل پرونده های قضایی ایفا کند.
اقتصاد مقاومتی، امنیت اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار
به منظور بهره گیری از تمام ظرفیت های کشور برای شکوفایی فعالیت های اقتصادی و فرصتهای داخلیِ تولید و اشتغال و مقابله با تهدیدات خارجی و به حداقل رساندن اثرات تحریم ها بر اساس رهنمودهای مقام معظّم رهبری، اقتصاد مقاومتی در ادبیات سیاسی و اقتصادی کشور تبلور یافت. اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتیِ ابلاغی رهبر انقلاب نیز بی شک نیازمند توسعه حمایتهای حقوقی و قضایی و مبارزه با فساد است. از این رو، این قوه در راستای حمایت از سرمایه گذاری و تقویت امنیت اقتصادی و تسهیل فضای کسب و کار، اقدامات زیر را انجام داده است:
ـ تشکیل کمیته و دبیرخانه پیگیری اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ و پایش مستمر سیاست ها؛
ـ تشکیل معاونت اقتصادی در دادستانی کل کشور؛
ـ تهیه طرح جامع تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی و ابلاغ آییننامه اجرایی آن؛
ـ تشکیل ستاد مرکزی پیگیری اجرایی سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه تحت مدیریت معاون اول قوه قضاییه و نیز ستاد اجرایی اقتصاد مقاومتی در استان ها تحت نظر رئیس کل دادگستری استان؛
ـ توسعه و ارتقای فرهنگ داوری در دعاوی اقتصادی؛
ـ ایجاد دادگاه های تخصصی امور تجاری و شعب ویژه جرایم اقتصادی؛
ـ تسریع در رسیدگی به پرونده های مربوط به تسویه امور ورشکستگی و نیز جلوگیری از اطاله دادرسی پرونده های کلان اقتصادی در دادسرا ها و دادگاه ها؛
ـ اهتمام به مقررات زدایی و ظرفیت سازیِ قانونی در تعامل با هیأت موضوع ماده ۵۷ قانون «رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور» برای تسهیل شرایط کسب و کار و حمایت حقوقی و قضایی از تولید و سرمایه گذاری.
ـ انعقاد تفاهم نامه بین ثبت شرکت ها و اتاق بازرگانی برای تکمیل بانک های اطلاعاتی و ارائه آموزش های تخصصی در راستای قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار؛
ـ فراهم آوردن زیرساخت به منظور تبادل برخط اطلاعات در بانک سوء پیشینه مؤثر اشخاص با تشکیل سامانه جامع ثبت شرکت ها.
 
 
 
 
احمداسماعیلی کریزی/خراسان
 
 

ادامه مطلب



[ یک شنبه 11 تیر 1396  ] [ 4:19 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
   دیدار رئیس دیوان عدالت اداری با قضات و کارکنان به مناسبت عید سعید فطر

 

 

 

شنبه 10 تير 1396 ساعت 10:45

به گزارش روابط عمومی دیوان عدالت اداری، حجت الاسلام و المسلمین محمد کاظم بهرامی صبح امروز (شنبه) در جمع کارکنان دیوان به مناسبت عید سعید فطر ضمن تبریک این عید بزرگ گفت: امیدوارم بعد از یک ماه بندگی خداوند و راز و نیاز با پروردگار متعال توانسته باشیم از توفیق و برکات این ماه بهره مند شویم.
 
رئیس دیوان عدالت اداری در ادامه با اشاره به اینکه ماه رمضان زمانی است برای پاکیزه کردن روح و روان  و پرهیز از اخلاق و رفتار های ناپسند می باشد گفت: اخلاق ناپسند مانند سلولهای سرطانی در وجود انسان گسترش می یابد و ماه مبارک رمضان زمان مناسبی برای جلوگیری از رشد این صفت ناپسند می باشد.
 
حجت الاسلام بهرامی با اشاره به اینکه اجر و ثواب مختص نماز و روزه نیست و اسلام به ابعاد ثواب اجتماعی هم پرداخته است، یادآور شد: از طریق دستگاه قضائی در دیوان عدالت اداری در صحنه اجتماع هستیم و توانسته ایم از بار اجتماعی کاسته و در روند بهبود آن با رسیدگی به پرونده ها ، کوتاه شدن زمان رسیدگی و دقت بیشتر در این امر، تاثیر بسزایی داشته باشیم و از اجر و ثواب  اجتماعی بهره مند شویم.

 

****************************

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 

 

احمداسماعیلی کریزی /خراسان

 

 

 

ادامه مطلب



[ یک شنبه 11 تیر 1396  ] [ 4:17 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

باسمه تعالیصلواتنتیجه تصویری برای خواص صلوات

 

نتیجه تصویری برای خواص صلوات

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یکی از سنت های اصیل و ارزشمند الله، صلوات بر پیامبر وآل او(صلی الله علیه و اله)است . صلوات بهترین ذکر برای برآوردن حاجات ، درمان امراض و رفع گرفتاری ها ست . مسلمانان هر روز، حداقل 9 مرتبه در نماز های یومیه آن را بر زبان جاری می کنند. بیایید با ذکر صلوات ، خود را بیمه نماییم و ذکر صلوات را نصب العین خود قرار دهیم تا دعاهایمان مستجاب شود .
حضرت علی (علیه السلام) فرمود : دعایی مستجاب است که در اول و آخر آن، بر محمد و آل او (صلی الله علیه و اله) صلوات فرستاده
شود .
1 . پند های صلواتی

صلوات، بهترین هدیه از طرف خداوند برای انسان است .
صلوات، تحفه ای از بهشت است .
صلوات، روح را جلا می دهد .
صلوات، عطری است که دهان انسان را خوشبو می کند .
صلوات، نوری در بهشت است .
صلوات، نور پل صراط است .
صلوات، شفیع انسان است .
صلوات، ذکر الهی است .
صلوات، موجب کمال دعا و استجابت آن می شود .
صلوات، موجب کمال نماز می شود .
صلوات، موجب تقرب انسان است .
صلوات، رمز دیدن پیامبر در خواب است .
صلوات، سپری در مقابل آتش جهنم است .
صلوات، انیس انسان در عالم برزخ و قیامت است .
صلوات، جواز عبور انسان به بهشت است .
صلوات، انسان را در سه عالم بیمه می کند .
صلوات، از جانب خداوند رحمت است و از سوی فرشتگان پاک کردن گناهان و از طرف مردم دعا است .
صلوات، برترین عمل در روز قیامت است .
صلوات، سنگین ترین چیزی است که در قیامت بر میزان عرضه می شود .
صلوات، محبوب ترین عمل است .
صلوات، آتش جهنم را خاموش می کند .
صلوات، زینت نماز است .
صلوات، گناهان را از بین می برد .
صلوات، فقر و نفاق را از بین می برد .
صلوات، بهترین داروی معنوی است .

چه خوب است که انسان همیشه اهل صلوات، باشد . چرا که پیامبر نیز دائم الصلوات ، بوده است.
چه خوب است که همیشه زبان انسان مشغول ذکر صلوات، باشد و فضای جامعه و محیط کار خود را معطّر به صلوات نمائیم. با ذکر صلوات، غم واندوه و حزن را از خود دور کنید .

با یک صلوات، نوری در بهشت برای خود بیا فرینید .
با یک صلوات گناهان خود را پاک وتولدی دیگر برای خود به وجود آورید .
با یک صلوات پاداش هفتادودو شهید را برای خود ثبت کنید .
حال ای برادران و خواهران گرامی ، حیف نیست که بجای صلوات با این همه ثواب و خواص خود را به اعمال بد وگفتاری که ادعا میکنیم حق است ولی نه تنها حق نیست بلکه باعث تیره شدن دلهایمان گردیده و ما را از مسیر اهل بیت دور کرده مانع روزی ودوری از خداوند می گردد .

 

 

 

 

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/

احمداسماعیلی کریزی/خراسان


ادامه مطلب



[ جمعه 9 تیر 1396  ] [ 6:36 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
 
 

باسمه تعالی

 

 

نتیجه تصویری برای خواص صلواتنتیجه تصویری برای خواص صلواتصلوات

رسول خدا ، حضرت محمد (صلوات الله علیه) فرمودند :
« مَن نَسَي الصَلاة عَليَ اخطَا طَريقَ الجنَةِ »
« کسي که صلوات بر من را فراموش کند راه بهشت را گم کرده است

 

**************************

 اثر هزار صلوات در روز جمعه
 رسول خدا - (صلى الله عليه و آله و سلم ) - فرمود :

((هر كس هزار بار در روز جمعه بر من صلوات فرستد خطاياى هشتاد ساله اش ‍ آمرزيده شود))

**********************************

بهترين عمل در روز جمعه
 امام صادق - (عليه السلام ) - فرمود :
 ما من عمل افضل يوم الجمعة من الصلاة على محمد واهل بيته ؛
((هيچ عملى در روز جمعه برتر از صلوات بر محمد و آل محمد - (صلى الله عليه و آله و سلم ) - نيست))

 

**************************

 

 

 

 

صلوات ، رمز خواب ديدن پيامبر :
در حاشيه مصياح كفعمی است كه در كتاب خواص القرآن ديدم ، هر كه شب جمعه ، پس از نماز شب هزاربار سوره كوثر بخواند و هزاربار صلوات بر محمد و آلش بفرستد، پيغمبر - صلى الله عليه و آله - را در خواب ببيند .
بخيل ترين مردم:
رسول خدا - صلى الله عليه و آله - فرمودند :
ان ابحل الناس من ذكرت عنده ولم يصل على ؛
بخيل ترين مردم ، كسى است كه نام من نزد او برده شود. بر من درود نفرست .

بوى بهشت را استشمام نخواهد كرد:
پيامبر اكرم - صلى الله عليه و آله - فرمود :
من صلى على و لم يصل على آلى لم يجد ريح الجنة
كسى كه بر من صلوات بفرستد؛ ولى بر آل من ، صلوات نفرستد، بوى بهشت را استشمام نخواهد كرد .

*************************************

 

 

 

 

درباره آثار و فواید صلوات، روایات بی شماری نقل شده که برخی از آنها عبارتند از :

الف(آثار اخروی صلوات)

۱- آمرزش گناهان
رسول خدا(ص) فرمود: «هر کس، هر روز از روی شوق و محبت به من سه مرتبه صلوات بفرستد، خدا گناهان او را در همان روز یا همان شب می آمرزد.»
۲- میزان در قیامت

از پیامبر اعظم(ص) روایت شده است که: «روز قیامت من میزان اعمال هستم؛ یعنی هر کسی که کفه گناهانش سنگین تر از کفه حسناتش باشد، من صلواتهایی را که برایم فرستاده، می آورم و در کفه حسناتش می گذارم، تا آن که کفه حسناتش سنگین تر شود.»
۳- دیدن بهشت
پیامبر(ص) فرمود:«هر کس در هر روز هزار صلوات بر من بفرستد، از دنیا نخواهد رفت تا جای خود را در بهشت ببیند.»
۴- واجب شدن شفاعت
در وصیت رسول ا...(ص) به امیر مؤمنان(ع) آمده: «یا علی !هر کس به من هر روز و هر شب صلوات بفرستد، شفاعتم بر او واجب می شود، اگرچه گناهانش از گناهان بزرگ باشد.»
۵- رفع عطش قیامت
خداوند به حضرت موسی (ع) وحی کرد: ای موسی !دوست داری که عطش قیامت تو را فرانگیرد و در مواقف آن روز تشنه نباشی؟ عرض کرد. بلی، ای پروردگار جهانیان. خطاب رسید امروز در دنیا بر حبیب من صلوات بفرست تا فردا از تشنگی قیامت ایمن باشی.»

ب( آثار دنیوی صلوات)

۱- دعای محجوب
از امام صادق(ع) نقل شده که «همیشه میان دعا و اجابت آن، حجاب و پرده ای می آید و حایل می شود. تا بر محمد(ص) صلوات فرستاده نشود، آن حجاب و حایل برطرف نمی شود.»
۲- ادای حاجت
در روایتی پیامبر(ص) فرمودند: «صلوات فرستادن شما بر من، باعث روا شدن حاجتهای شماست و خدا را از شما راضی می گرداند و اعمال شما را پاک و پاکیزه می کند.»
۳- رفع فقر
رسول ا...(ص) فرمود: «صلوات فرستادن، فقر را برطرف می کند.»(۷)
۴- رفع فراموشی
رسول خدا(ص) فرموده اند که: «هر کس چیزی را فراموش کرد، بر من صلوات بفرستد، تا آن موضوع یادش بیاید.»
۵- عافیت
و باز حضرت فرمود: «هر کس یک مرتبه صلوات بفرستد، خدا عافیت را بر او می گشاید»

 

****************************

 

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 

 

احمداسماعیلی کریزی /خراسان


ادامه مطلب



[ جمعه 9 تیر 1396  ] [ 6:30 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

"بنام خدا"

 

فواید صلوات بقدری زیاد است که به قلم و زبان ناید هم فواید دنیوی دارد و هم فواید اخروی.

یعنی صلوات فرستنده هم در دنیا ثواب می برد و حوائج دنیائی او بواسطه صلوات برآورده می شود و هم در آخرت موجب خلاصی از عذاب و نجات از هول قیامت می گردد.اینک به چند نمونه از آن فواید اشاره می کنیم:

فواید دنیوی صلوات

فایده اول:در اصول کافی است که، رسول خدا(ص) فرموده اند در مقابل صد صلوات حق تعالی صد حاجت را برآورده می نماید.1

فایده دوم:با صدای بلند صلوات فرستادن نفاق را برطرف می سازد.2

فایده سوم:صلوات فرستادن موجب پاکیزه شدن عمل هاست.

فایده چهارم:هر کس یک صلوات بفرستد حق تعالی در عافیت را بر روی او می گشاید.

فایده پنجم:صلوات فرستادن فقر را برطرف می کند.

فایده ششم:هر گاه چیزی از یاد انسان برود و آدمی آن را فراموش کند صلوات موجب می شود که به خاطر آید.3

فایده هفتم:صلوات،دشمن دیرین و همیشه در کمین انسان یعنی ابلیس لعین را ذلیل و خوار می کند.

خلاصه اینکه صلوات آتش جهنّم را خاموش می کند.آری وقتی که آتش هوی و هوس و آتش سوزان نفس سرکش به واسطه صلوات بر محمّد و آل محمّد خاموش شد و ظلمات نفس به نور صلوات محو و نابود گردید آن وقت است که انسان از آتش جهنم رهائی یافته و به حریم امن الهی داخل و «لیخرجکم من الظلمات الی النور» را شامل خواهد شد و غایت امر در سایه رحمت خاصّ الهی مأوا کند «و کان بالمؤمنین رحیماً».«طوبی لهم و حسن مأب؛خوشا به حال آنان و حسن عاقبت شان».

فواید اخروی صلوات

فواید صلوات را در ظاهر دانسته ای و بدان رسیده ای اما فواید آن را در باطن که در نهایت صعوبت و دشواری است، عقل می خواهد تا بدانی،چشم بصیرت تا ببینی، دلی پاک تا یقین نمائی.

فایده اوّل:امام صادق(ع) می فرمایند:«هر کس ده مرتبه صلوات بفرستد حق تعالی صد مرتبه بر او صلوات می فرستد» و فرموده اند:«هر کس ده مرتبه صلوات بفرستد خدا و ملائکه هزار بار بر او صلوات می فرستد و هر که حق بر او هزار صلوات بفرستد هرگز او را به آتش،عذاب نخواهد کرد و در مقابل هر صلوات ده حسنه به او عطا می فرمایند و هر کس ده مرتبه صلوات بفرستد حق تعالی ده صلوات بر او می فرستد و ده گناه او را می آمرزد و ده درجه او را بلند می گرداند و از اهل بهشت خواهد شد».4

فایده دوم:سزاوارترین و نزدیک ترین مردم در روز قیامت به رسول خدا(ص) کسی است که در دنیا بر آن حضرت بیشتر صلوات فرستاده باشد.5

فایده سوم:رسول خدا(ص)به علی مرتضی (ع) می فرماید:«هرکس بر من صلوات بفرستد شفاعت من برای او واجب می شود».6

فایده چهارم:حضرت رضا(ع) فرموده اند:«صلوات فرستادن نزد خدا برابراست با تسبیح و تهلیل و تکبیر».7

فایده پنجم:حضرت علی بن موسی الرّضا(ع) می فرماید:«هر کس قادر بر کفاره گناهان نباشد صلوات بسیار بفرستد که صلوات بر محمّد و آل محمّد(ص) گناهان را می ریزاند».8

فایده ششم:امیرالمؤمنین علی(ع) می فرمایند:«صلوات فرستادن در محو کردن گناهان شدیدتر است از فرو نشاندن آب، آتش را».9

فایده هفتم:صلوات فرستادن در روز قیامت به صورت نوری در آمده در سر،طرف راست،طرف چپ و بالا، و جمیع اعضاء آدمی دیده می شود.10

فایده هشتم:هر که بگوید:«اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد(ص) خدا به او ثواب هفتاد و دو شهید عنایت می فرماید».

فایده نهم:سنگین ترین چیز در یوم الحشر(روز قیامت) صلوات است و صلوات، قبر را نورانی می کند.11

فایده دهم:فرستنده صلوات داخل آتش جهنّم نمی شود.

فایده یازدهم:برای فرستنده صلوات تلخی مرگ و هول و عطش روز قیامت نیست.

 

1. اصول کافی معرب،ص 493.

2. همان،ص 492.

3. جلاء الانهام،ص 255.

4.اصول کافی معرب،ص 493.

5.جامع الاخبار، ص 67.

6.همان.

7.عیون الاخبار، ج 1، ص 294.

8.جامع الاخبار،فصل 28.

9.ثواب الاعمال، ص 184.

10.جامع الاخبار، ص 68.

11. قرب الاسناد، ص 12.

 

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 

احمداسماعیلی کریزی/خراسان


ادامه مطلب



[ جمعه 9 تیر 1396  ] [ 6:27 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

خواص شگفت‌انگیز صلوات

 
 
صلوات
نتیجه تصویری برای خواص صلوات
نتیجه تصویری برای خواص صلوات
 

صلوات نشانه محبت به حبیب خداست .

صلوات باعث تقرب به خدا و رسول خدا می‌شود .

صلوات موجب شفاعت است .

با صلوات حاجات برآورده می‌شود .

صلوات باعث آمرزش گناهان می‌شود .

صلوات موجب عافیت و شفای امراض می‌شود .

صلوات حافظه را تقویت می‌کند .

صلوات موجب توانگری است .

صلوات موجب روشنایی قبر و قیامت است .

صلوات باعث تشریف فرمایی پیامبر به موقع مرگ است .

صلوات نور صراط است .

صلوات باعث نجات از آتش جهنم و داخل شدن در بهشت است .

 

معنای صلوات

صلوات در لغت به معنی «دعاست» و نماز را به جهت این که شامل دعا می‌شود «صلاة» می‌گویند.

اما صلوات در میان عرف مردم شامل دو چیز می‌شود:

معنای اول: سلام و درود بی‌کران خداوند و فرشتگان و کسانی که ایمان به رسول خدا آوردند، به جهت عظمت، مقام و منزلت آن حضرت صلوات بر محمد (صلی الله علیه و آله)  و آلش می‌فرستند .

معنای دوم: صلوات به معنای نماز است .

عده‌ای هم صلوات پروردگار عالم را به پنج معنی تقسیم می‌کنند .

1) به معنای رحمت

2) به معنای مغفرت

3) به معنای شفاء

4) به معنای تزکیه

5) به معنای کرامت

 

معنای حروف صلوات از دیدگاه علمای دین

بعضی از علمای دین حروف صلوات را به معنای خاصی به کار برده‌اند که عبارت‌اند از:

«صاد» در صلوات از «صمد» است که از اسماء خداوند است .

«لام» در صلوات از «لطیف» است که از اسماء خداوند است .

«واو» در صلوات از «واحد» است که از اسماء خداوند است .

«هاء» در صلوات از «هادی» است که از اسماء خداوند عالم است .

 

فضایل صلوات در روایات

رسول اكرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند:

«هر کس صد بار بر محمد و آل محمد (صلی الله علیه و آله) صلوات بفرستد، خداوند صد حاجت او را برآورده می‌سازد.»

حضرت علی (علیه السلام) می‌فرماید:

«هیچ دعایی به آسمان نمی‌رسد مگر این که دعا کننده بر محمد و آل او صلوات بفرستد.»

 

منبع:

کتاب خواص شگفت انگیز صلوات

http://barrud.rasekhoonblog.com/

 

احمداسماعیلی کریزی/خراسان


ادامه مطلب



[ جمعه 9 تیر 1396  ] [ 6:19 PM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

 
 
 
 
 

"بسم الله الرحمن الرحیم " "

بهشتی یک ملت بودبرای ملت ما"

امام خمینی(ره)

 

"ماشیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت"

 

شهیدمظلوم آیت الله دکتربهشتی

 

مراسم یادواره شهدای هفتم تیر

 

آیت الله دکتربهشتی وهفتادودوتن

 

ازیاران وفاداروصدیق حضرت امام

 

خمینی (ره)/مسجدامام رضا(ع)

 

شهرستان بجنوردمرکزاستان

 

خراسان شمالی/هفتم تیرماه

 

  1396همزمان بانمازمغرب

 

وعشاءتاساعت ده شب22/

 

احمداسماعیلی کریزی/خراسان

 

barrud.rasekhoonblog.com



 
 

 

 
 
 
 
 

"بسم الله الرحمن الرحیم " "

بهشتی یک ملت بودبرای ملت ما"

امام خمینی(ره)

 

"ماشیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت"

 

شهیدمظلوم آیت الله دکتربهشتی

 

مراسم یادواره شهدای هفتم تیر

 

آیت الله دکتربهشتی وهفتادودوتن

 

ازیاران وفاداروصدیق حضرت امام

 

خمینی (ره)/مسجدامام رضا(ع)

 

شهرستان بجنوردمرکزاستان

 

خراسان شمالی/هفتم تیرماه

 

  1396همزمان بانمازمغرب

 

وعشاءتاساعت ده شب22/

 

احمداسماعیلی کریزی/خراسان

 

barrud.rasekhoonblog.com



 


ادامه مطلب



[ جمعه 9 تیر 1396  ] [ 10:48 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
 

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی:

دستگاه قضا با اقتدار توانسته دست متجاوزان را کوتاه کند

اعضای شورای قضایی استان خراسان رضوی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه مشهد دیدار کردند.

آیت الله سیداحمد علم الهدی در این دیدار گفت: قوه قضائیه مظهر اقتدار و عدل است.
وی افزود: عدل و عدالت در انقلاب اسلامی در کنار مردم سالاری دینی آن، در دنیا بی نظیر است.
امام جمعه مشهد گفت: دستگاه قضا با اقتدار خود توانسته است دست متجاوزان و خاطیان را کوتاه کند به طوری که کسی به راحتی جرات اخلال در امنیت و تعدی به حقوق دیگران را در جامعه ندارد.
در این دیدار که رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، دادستان نظامی و دیگر مسئولان قضایی استان حضور داشتند، رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با ارائه گزارشی از پرونده های قضایی گفت: پرونده های قتل به صورت ویژه رسیدگی می شود و در بسیاری از جرایم، شاهد کاهش آمار وارده می باشیم و جایگاه دستگاه قضایی نیز در این چند سال در استان ارتقاء یافته است.
 
 
barrud.rasekhoonblog.com
 
 
 
 
احمداسماعیلی کریزی/خراسان
 

ادامه مطلب



[ جمعه 9 تیر 1396  ] [ 1:16 AM ] [ احمد ]
نظرات 0

 

 

 

شادی روح مرحوم مغفورحاج غلامحسین

 

 

اسماعیلی کریزی فاتحه وصلوات

 

 

اللهم صل علی محمدوآل محمد

 

وعجل فرجهم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

احمداسماعیلی کریزی /خراسان

 

 

 

 

 احمداسماعیلی کریزی /خراسان


ادامه مطلب



[ پنج شنبه 8 تیر 1396  ] [ 11:35 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

تعداد کل صفحات : 20 :: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4062154 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب