استان خراسان رضوي ،شهرستان كاشمربررودكريز
|
آيت الله آملي لاريجاني: استقبال قوه قضائيه از انتقادهاي سازنده و صحيح
تهران / خبرگزاري صدا و سيما / اجتماعي 1111 1394/04/03
رئيس قوه قضائيه مسئولان، قضات و كاركنان دستگاه قضايي را به استمرار انجام وظايف قانوني خود همراه با صلابت و قاطعيت و پرهيز از توجه به فشارها و برخي اعمال نفوذها فراخواند.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما به نقل از پايگاه اطلاع رساني قوه قضائيه، آيت الله صادق آملي لاريجاني در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي با تبريك فرا رسيدن هفته قوه قضائيه، ياد و خاطره شهداي هفتم تير به ويژه شهيد دكتر بهشتي و مرحوم آيت الله محمدي گيلاني را گراميداشت.
وي با اشاره به نقش شهيد آيت الله بهشتي در ساماندهي و ايجاد تشكيلات قضايي و نقش عمده آن شهيد در تدوين قانون اساسي و مجاهده توأمان در حيطه هاي عملي و نظري بر ضرورت بروز رساني عملكردها، برنامه ها و ساماندهي انجام امور تأكيد كرد.
رئيس دستگاه قضا گفت: بزرگاني همچون شهيد بهشتي كه با وجود همه ظلم هايي كه از سوي معاندان و مخالفان انقلاب بر ايشان رفت به حمايت و پشتيباني حضرت امام (ره) در سنگر جهاد و مبارزه باقي ماندند، الگويي براي همه آناني هستند كه قصدشان خدمت به مردم و مجاهدت و ايثار در راه خداست.
رئيس قوه قضائيه آيت الله محمدي گيلاني را از ديگر الگوها و اسوههاي دستگاه قضايي خواند و صلابت آن مرحوم در برخوردهاي قضايي را نمونه اي قابل توجه براي عملكرد امروز دستگاه قضايي در برخوردهاي با قاطعيت و صلابت برشمرد.
سخنان روشنگر مقام معظم رهبري؛
آيت الله آملي لاريجاني در ادامه با تقدير از بيانات روز گذشته مقام معظم رهبري در روشنگري نسبت به برخي مسائل مهم كشور از جمله پرونده هسته اي تأكيد كرد: انصافاً مقام معظم رهبري همچون هميشه در زماني كه گرد و غبار و فضاي مه آلود در مقابل برخي رويه ها و روندهاي جاري شكل گرفته بود در سخناني صريح، صادقانه و عالمانه مسير را براي مردم و مسئولان روشن كردند و سخنانشان درباره اقتصاد مقاومتي و مهمتر از آن درباره پرونده هسته اي و حمايتشان از تيم مذاكره كننده پاسخ روشني به برخي افراط و تفريط ها در مسير پرونده هسته اي و تعيين تكليفي در اين مسير بود.
رئيس قوه قضائيه با تأكيد بر اينكه تيم مذاكره كننده هسته اي بايد حمايت شود و در عين حال در چارچوب خطوط قرمز نظام حركت كند از حركت مجلس شوراي اسلامي در تعيين چارچوب قانوني براي مذاكرات هسته اي نيز تقدير كرد.
آيت الله آملي لاريجاني گفت: تيم مذاكره كننده هسته اي نيز بايد به پشت گرمي اين حمايت ها بتوانند در پرونده هسته اي با مجاهدت و ايثار، اهداف و برنامه هاي نظام اسلامي را محقق كنند و با پايمردي در اين مذاكرات كه به تعبير مقام معظم رهبري مهمتر از شروع مذاكرات است به فضل الهي به توفيق دست يابند.
ضرورت تبيين عملكرددستگاه قضا؛
رئيس دستگاه قضا در ادامه با تأكيد بر ضرورت استفاده از ظرفيت هفته قوه قضائيه در تبيين عملكرد دستگاه قضايي از سوي مسئولان قوه قضائيه و اطلاع رساني درباره حجم كارهاي انجام شده در دستگاه قضايي اظهار كرد: بسياري از مردم از حجم كارها و تلاش هاي انجام شده در قوه قضائيه مطلع نيستند و آنچه مي دانند حاصل مراجعه خود به دستگاه قضايي و برخوردشان با تراكم مراجعه كنندگان و گاهي مواجهه با برخي برخوردهاي ناصواب است كه در ذهنشان باقي مي ماند و چه بسا اگر حجم انبوه تلاش هاي صورت گرفته در قوه قضائيه و مشكلات اين دستگاه براي مردم تبيين و اطلاع رساني شود تا حدودي عملكردها توجيه و نگاهشان به قوه قضائيه همدلانهتر شود.
آيت الله آملي لاريجاني گفت: بر حسب آمار مركز آمار و فناوري اطلاعات قوه قضائيه نزديك به 15 ميليون پرونده در سطوح و مراجع مختلف دستگاه قضايي رسيدگي مي شود و اين حجم از رسيدگي ها علاوه بر خدمات ساير سازمان هاي تابعه قوه قضائيه از جمله ارايه 57 ميليون خدمت در سال 94 از سوي سازمان ثبت است.
وي تأكيد كرد: هرچند تمام اين 15 ميليون از پروندههاي سنگين و حجيم نيست اما بسياري از پرونده ها نيازمند صدها ساعت كار كارشناسي و حجم انبوه رسيدگي است و جا دارد كه از تلاش چشمگير همه قضات و كاركنان و مسئولان عالي قضايي تشكر كنم و طبيعي است كه اگر به حجم كارها و تلاش هاي انجام شده و خدمت به مردم در قوه قضائيه منصفانه نگاه كنيم، انتقادها كمتر مي شود.
رئيس قوه قضائيه با تأكيد بر ضرورت بررسي حجم پرونده هاي وارده به دستگاه قضايي و ريشه ها، دلايل و چرايي جامعه شناختي و روانشناختي اين مسئله افزود: بايد بررسي شود كه چرا اين ميزان از دعوا و كشمكش در جامعه وجود دارد و راه حلي يافت كه بسياري از اين دعاوي با صلح و سازش ختم شود و حتي به شوراهاي حل اختلاف هم وارد نشود.
آيت الله آملي لاريجاني گفت: در بسياري موارد با بروز يك تصادف و يا درگيري چند كودك كه در همسايگي هم قرار دارند، دعواها و نزاع هايي شكل مي گيرد و دهها پرونده در محاكم تشكيل مي شود كه چه بسا بتوان با ترويج فرهنگ صلح و سازش و گذشت از تشكيل چنين پرونده هايي جلوگيري شود.
رئيس قوه قضائيه از معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم و معاونت فرهنگي قوه قضائيه خواست براي بررسي علمي نحوه بهبود و ارتقاي اين وضع تلاش كنند.
اعتماد مردم به قوه قضائيه؛
آيت الله آملي لاريجاني وجه مثبت رسيدگي به 15 پرونده در دستگاه قضايي را اعتماد مردم به قوه قضائيه اعلام كرد و افزود: مردم اگر به دستگاه قضايي اعتماد نداشتند خودشان مسائلشان را حل و فصل مي كردند همانطور كه در برخي كشورها ميزان مراجعه به دستگاه قضايي بسيار كم است نه به اين معنا كه در آن كشورها نزاعي نيست و يا جرمي اتفاق نمي افتد بلكه به اين علت است كه مردم اين كشورها اعتمادي به دستگاه قضايي خود ندارند اما در كشور ما آسان ترين مسير براي حل و فصل دعاوي، مراجعه به دستگاه قضايي است.
رئيس قوه قضائيه استجابت اعتماد مردم به دستگاه قضايي را از طريق تلاش و مجاهدت بيشتر مسئولان، قضات و كاركنان قوه قضائيه خواستار شد و گفت: مسئولان قضايي بايد به فكر رويكردها و راههاي جديدي براي حل مشكلات مراجعان به قوه قضائيه و پرهيز از اطاله دادرسي و مراجعه هاي پي درپي از يك مرجع قضايي به مرجع ديگر بدون يافتن پاسخ مناسب باشند.
آيت الله آملي لاريجاني با اشاره به اينكه رسيدگي به مشكلات مردم در قوه قضائيه فرصتي براي خدمت رساني و مجالي براي مجاهده و عبادت است افزود: توقع اين است كه همه مسئولان دستگاه قضايي براي وصول نتايج بهتر در خدمت به مردم و جلب رضايت آنان گام بردارند و اگر در روز 10 ساعت كار مي كنند در صورت توان 11 ساعت كاركنند تا با جلب رضايت مردم مسير رشد و تعالي معنوي خود را نيز فراهم كنند.
احاطه به قانون، تسلط به فناوريهاي نوين؛
رئيس قوه قضائيه توجه به تحولات جديد در عرصه فناوري و استفاده از آن در عرصه خدمت رساني به مردم را راهي براي پيشرفت و گشايش امور دانست و تصريح كرد: استفاده از ظرفيت ابزارهايي مانند رايانه و فناوريهاي نوين اطلاعات اكنون از وظايف دستگاه قضايي محسوب مي شود و ابعاد نظارتي قوه قضائيه را نيز گسترش مي دهد.
آيت الله آملي لاريجاني در ادامه سخنان خود آگاهي و احاطه به قانون و مقررات و تحولات قانوني صورت گرفته در دستگاه قضايي را ضرورت ديگر پيش روي قضات و كاركنان قوه قضائيه اعلام كرد.
وي گفت: آگاهي به قانون و تحولات صورت گرفته در قوانين حقوقي و قضايي از جمله آئين دادرسي جديد و قانون مجازات اسلامي بسياري از گره ها را باز مي كند و بر اين اساس بايد معاونت هاي مربوطه در قوه قضائيه براي ارتقاي سطح دانش قضات و آگاهي و احاطه بيشتر آنان نسبت به قوانين جديد تلاش و برنامه ريزي كنند.
رئيس دستگاه قضا به تغييرات قانوني در اعمال ماده 18 قديم كه در آئين دادرسي جديد به ماده 477 تغيير يافته است اشاره كرد و افزود: پيش از اين براي اعمال ماده 18، پرونده به همان مرجع صادركننده رأي يا شعبه هم عرض ارجاع مي شد اما اكنون براساس ماده 477، پرونده به ديوان عالي كشور ارسال مي شود و در آن مرجع به صورت شكلي يا ماهوي حسب مورد رسيدگي مي شود.
آيت الله آملي لاريجاني قوانين مربوط به كنترل هاي مخابراتي را يكي ديگر از تغييرات قانوني صورت گرفته اعلام كرد و بر لزوم آگاهي و احاطه قضات به اين قوانين تأكيد كرد.
ضرورت رعايت اخلاق حرفهاي قضا؛
رئيس قوه قضائيه در ادامه همه قضات و كاركنان دستگاه قضايي را به رعايت بيش از پيش اخلاق اسلامي در مواجهه با مراجعه كنندگان دعوت كرد و گفت: حتي كمترين ميزان از برخوردهاي نامناسب و توهين آميز با افراد مراجعه كننده به دستگاه قضايي هم زياد است و بايد براي پرهيز از چنين رفتارهايي بحث اخلاق حرفه اي در قوه قضائيه جدي گرفته شود و مسئولان مربوطه در دستگاه قضايي براي كمك به ارتقاي ابعاد فرهنگي اخلاق حرفه اي تلاش كنند.
آيت الله آملي لاريجاني توجه به ابعاد پيشگيري از وقوع جرم را يكي ديگر از رويكردها و محورهاي عمده مورد توجه مسئولان قضايي دانست و گفت: تأسيس معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم مويد توجه قوه قضائيه به اين موضوع است.
وي افزود: توجه به ابعاد پيشگيري از وقوع جرم براي قوه قضائيه بسيار مهم است و در كاستن جرايم و پرونده ها نقش مهمي دارد و بايد اين موضوع ابعاد مختلف آن همواره از سوي مسئولان قضايي تكرار و تبيين شود.
استقبال از انتقادهاي صحيح؛
رئيس دستگاه قضا بر ضرورت صلابت و قاطعيت دستگاه قضايي در مواجهه با مشكلات، رسيدگي به پرونده ها و انجام وظايف قانوني و با اشاره به برخي از انتقادهاي صورت گرفته نسبت به عملكرد قوه قضائيه بر رسيدگي قاطعانه و عادلانه به پرونده ها بدون درنظر گرفتن جايگاه ها و مسئوليت هاي افراد تاكيد كرد.
آيت الله آملي لاريجاني گفت: قوه قضائيه همواره از انتقادهاي سازنده و صحيح استقبال مي كند چرا كه موجب اصلاح دستگاه قضايي مي شود اما ريشه بسياري از اين انتقادها به چرايي برخورد قاطعانه و با صلابت قوه قضائيه با تخلفات و جرايم و رسيدگي به پرونده ها بر مي گردد و قطعاً وارد نيست.
صلابت و قاطعيت دستگاه قضايي؛
آيت الله آملي لاريجاني برخي از انتقادهاي وارده به دستگاه قضايي را از سوي افراد غيرمطلع و ناآگاه نسبت به پرونده ها و مسير رسيدگي ها و با هدف اعمال فشار بر دستگاه قضايي توصيف كرد..
وي تأكيد كرد: قوه قضائيه ركن ركين و شمشير انقلاب اسلامي است، نبايد آن را كند كرد و جاي تعجب است كه چگونه افرادي كه از پرونده چند هزار صفحه اي اطلاعي ندارند به راحتي نحوه رسيدگي و نتايج پرونده را زير سوال ميبرند و انتقاد مي كنند.
رئيس قوه قضائيه فشارهاي وارده درباره رسيدگي به پرونده سه هزار ميلياردي را نمونه اي از فشارها و انتقادهاي بي پايه و بدون اطلاع از كم و كيف رسيدگي به پرونده ها برشمرد.
آيت الله آملي لاريجاني افزود: مديران و مسئولان دستگاه قضايي و قضات بايد بدانند كه اگر دستگاه قضايي در برخورد با جرايم اقتصادي، جرايم خشن و جرايم افراد ذي نفوذ با صلابت عمل كرد، اعتماد مردم جلب مي شود و آن ها خواهند دانست كه بناي قوه قضائيه برخورد عادلانه بدون توجه به فشارها و انتقادهاي بي پايه است.
وي با تأكيد براينكه دادرسي توأم با قاطعيت و صلابت منافاتي با متانت رفتار و گفتار قضايي و دادرسي عادلانه ندارد گفت: در رسيدگي به پروندهها نبايد اسير فشارها شد تا مسير پرونده عوض شود، همان طور هم نبايد طوري رسيدگي صورت گيرد كه موجب اجحاف شود؛ در واقع بايد با پرهيز از افراط و تفريط در رسيدگي به پروندهها عدالت را مدنظر قرار داد و آخرت خود را به خاطر دنياي ديگران نفروخت.
در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي پس ازگزارش رئيس سازمان ثبت اسناد و املاك كشور از عملكرد اين سازمان و همچنين گزارش معاونت فرهنگي قوه قضائيه از نشست با نمايندگان اقليت هاي ديني مجلس شوراي اسلامي، رئيس كل دادگستري استان تهران از چگونگي اجراي آئين دادرسي كيفري جديد گزارشي را به مسئولان عالي قضايي ارايه كرد كه در هر بخش از سوي رئيس قوه قضائيه دستورات لازم صادر شد.
در ادامه اين جلسه نيز درباره نحوه اجراي بندهايي از آئين دادرسي كيفري جديد بحث و بررسي شد.
صدا و تصوير دارد.

ادامه مطلب
خبرگزاري فارس: مرحوم آيتالله مجتهدي تهراني، شرح كوتاهي بر دعاهاي روزانه ماه مبارك رمضان دارد. اين عالم رباني در بخشي از شرح دعاي روز هفتم ميگويد: در نيتهايتان بگوييد «خدايا؛ من روزه خاص ميگيرم» يعني اعضاء و جوارحتان هم روزه باشد.


ادامه مطلب
دعاي روز هفتم | |||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ اعنّي فيهِ على صِيامِهِ وقيامِهِ وجَنّبني فيهِ من هَفَواتِهِ وآثامِهِ وارْزُقْني فيهِ ذِكْرَكَ بِدوامِهِ بتوفيقِكَ يا هاديَ المُضِلّين.
خدايا يارى كن مرا در اين روز بر روزه گرفتن و عبـادت و بركنارم دار در آن از بيهودگى و گناهان و روزيم كن در آن يادت را براى هميشه به توفيق خودت اى راهنماى گمراهان.
شرح دعاي روز هفتم ماه رمضان
«اللهم اعني فيه علي صيامه و قيامه و جنبني فيه من هفواته و اثامه و ارزقني فيه ذكرك بدوامه، بتوفيقك ياهادي المضلين» اي خدا مرا در اين روز به روزه و اقامه نماز ياري كن و از لغزشها و گناهان دور ساز و ذكر دائمي نصيبم فرما به توفيق بخشي خود اي راهنماي گمراهان.
روزه چيست و چه فوايدي دارد؟! روزه طبق آنچه در لغت و رسالههاي عمليه آمده است، عبارت است از: خودداري كردن شخص از خوردن و آشاميدن و ديگر مبطلات روزه (كه در رسالههاي عمليه ذكر گرديده است) و نيز پرهيز از گناهان اعضا و جوارح و در نهايت هرگونه خودداري قلبي شخص روزهدار از توجه به غير خداوند.
براي روزه فوايد و آثار زيادي ذكر گرديده است كه به بعضي از آنها اشاره ميگردد. 1- يكي از فوائد روزه در اسلام تندرستي است. چنانچه پيامبر گرامي اسلام(ص) فرمودند: «روزه بگيريد تا سالم بمانيد.» (بحار، ج 93، ص 255) و هرچه كه علم بيشتر پيشرفت ميكند، ابعاد مختلفي از فوايد روزهداري معلوم ميگردد. 2- سپر در برابر آتش جهنم است. حضرت رسول اكرم(ص) ميفرمايند: «الصوم جنه من النار»؛ روزه سپري در مقابل آتش جهنم است. (وسائل، ج 7، ص 285) 3- مايه اجابت دعا. رسول خدا(ص): «لا ترد دعوه الصائم؛ دعاي روزهدار رد نميشود» (بحار، ج 93، ص 256) 4- باعث بخشيده شدن گناهان. رسول خدا(ص) ميفرمايند: هركس ماه رمضان را براي خدا روزه بدارد، تمام گناهانش آمرزيده ميشود. (تفسير مراغي، ج2، ص 69) 5- باعث ميشود فرشتگان برايش دعا كنند. رسول گرامي اسلام(ص) دراينباره ميفرمايند: خداوند فرشتگان خود را موظف كرده است كه براي روزهداران دعا كنند. (بحار، ج 93، ص 285) البته اينها و دهها فايده ديگر كه در آيات و روايات ذكر گرديده، اشارهاي بود به فوايد و آثار فردي روزه. براي روزه فوايد اجتماعي فراواني ذكر گرديده كه به بعضي از آنها اشاره ميشود؛
1- روزه باعث تحريك انسانها نسبت به همنوع خود ميشود! چنانكه در روايتي آمده است: خداوند روزه را واجب كرد تا ثروتمندان و فقرا را همسان سازد. (وسائل، ج 7، ص 2) روزه باعث ميشود تا ثروتمندان طعم تشنگي و گرسنگي را چشيده و به ياد فقرا و مستمندان بيفتند تا بدينوسيله عاطفه آنها تحريك شده و بخشي از درآمد خود را به آنان اختصاص دهند.
2- روزهداري باعث خودداري شخص از خيلي از جرائم و صفات زشت اخلاقي و اجتماعي ميگردد. از جمله آنها: دروغ، مجادله و درگيري، غيبت، تهمت، فحش، سرزنش و خشم، مردمآزاري، معاشرت با مفسدان، سخنچيني، حرامخواري و... است بيترديد هر يك از اين گناهان كه كنترل شود، باعث جلوگيري از آسيبهاي فراوان اجتماعي شده و باعث آرامش آن ميگردد. «و ذكر دائمي را نصيبم فرما» بايد دانست قرآن كريم علاوه بر ذكر زباني، ذكر قلبي و ياد دروني را ميستايد. ذكر و فكر، همراه يكديگر ارزش است. متأسفانه كساني كه ذكر ميگويند، ولي اهل فكر نيستند و كساني اهل فكر هستند ولي اهل ذكر نيستند! ذكر يكي از نمونههاي روشن عبادت است و ذكر خدا و نعمتهاي او، زمينه شكر و سپاس است، چنانكه غفلت از ياد خدا، مايه كفران است. ذكر يك نوع حضور قلبي است كه اثرات زيادي براي ذاكر دارد، از جمله؛ باعث توكل، معرفت، شكر، توجه دائمي به خداوند و جلوگيري از لغزش و گناه، محبت نسبت به قلب هستي يعني خداوند، اميد و رجاء و... ميشود. ذكر مقام انسان را تا جايي بالا ميبرد كه ميفرمايد: تو ياد من باش، تا من هم ياد تو باشم. (فاذكروني اذكركم - بقره آيه 152)
بانك ملي*

ادامه مطلب
عكس ديده نشده از سيد احمد خميني و فرزندش (عكس)


ادامه مطلب
عكس ديده نشده از سيد احمد خميني و فرزندش (عكس)


ادامه مطلب
محل شهادت دكتر چمران (عكس)


بعدها به كوشش بنياد حفظ آثار دفاع مقدس، يادماني در آن جا بنا شد و روستاييان نيز به آنجا برگشتند و خانه هايشان را دوباره ساختند.

ادامه مطلب
محل شهادت دكتر چمران (عكس)


بعدها به كوشش بنياد حفظ آثار دفاع مقدس، يادماني در آن جا بنا شد و روستاييان نيز به آنجا برگشتند و خانه هايشان را دوباره ساختند.

ادامه مطلب
دعاي روز ششم ماه مبارك رمضان
دعاي روز ششم ماه مبارك رمضان
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ لا تَخْذِلْني فيهِ لِتَعَرّضِ مَعْصِيتِكَ ولا تَضْرِبْني بِسياطِ نَقْمَتِكَ وزَحْزحْني فيهِ من موجِباتِ سَخَطِكَ بِمَنّكَ وأياديكَ يا مُنْتهى رَغْبـةَ الرّاغبينَ.
خدايا در اين روز مرا به نفس سركشم, وامگذار تا پي طغيان و نارضايتي تو روم و مرا با تازيانه خشم و غضبت ادب مكن، مرا از موجبات ناخرسنديت, بر كنار بدار، به حق مهرباني و نعمت نوازيت، اي نهايت آرزوي مشتاقان

ادامه مطلب
دربخشي از اين دعا بنده به خدا عرض ميكند: خدايا در اين روز مرا به نفس سركشم, وامگذار تا پي طغيان و نارضايتي تو روم.
در دعاي روز ششم ماه مبارك رمضان بنده به خدا عرض ميكند: خدايا در اين روز مرا به نفس سركشم, وامگذار تا پي طغيان و نارضايتي تو روم و مرا با تازيانه خشم و غضبت ادب مكن، مرا از موجبات ناخرسنديت, بر كنار بدار، به حق مهرباني و نعمت نوازيت، اي نهايت آرزوي مشتاقان
متن اين دعا به شرح ذيل است:
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ لا تَخْذِلْني فيهِ لِتَعَرّضِ مَعْصِيتِكَ ولا تَضْرِبْني بِسياطِ نَقْمَتِكَ وزَحْزحْني فيهِ من موجِباتِ سَخَطِكَ بِمَنّكَ وأياديكَ يا مُنْتهى رَغْبـةَ الرّاغبينَ.
snn.ir/detail/News/420500/9013

ادامه مطلب
ماه مبارك رمضان در كشور هفتاد و دو ملت (عكس)






















ادامه مطلب
پرونده رئيس جمهور سابق در حال رسيدگي است

به گزارش ايران مطلب به نقل از فارس ، غلامحسين اسماعيلي رئيس دادگستري استان تهران در رابطه با سوالي مبني بر وضعيت پرونده رئيس جمهور سابق، گفت: پرونده وي در حال رسيدگي است و طي مراحل قانوني دارد انجام ميشود.
وي همچنين در پاسخ به سوالي در رابطه با موضوع تجاوز ۶ نفر كه گفته ميشود معتاد هستند به يك دختربچه ۱۲ ساله، گفت: چنين گزارشي از داديار به من نرسيده است و ابهاماتي از جمله اينكه محل وقوع جرم كجاست وجود دارد.
اسماعيلي در پاسخ به سوالي مبني بر حضور وكلا در مراحل اوليه پرونده مبني بر تبصره ماده ۴۸ اين قانون كه در جرايم امنيتي وكلا با نظر رئيس قوه انتخاب ميشوند، گفت: آنچه كه گفته شده است وكلا با نضر رئيس قوه تعيين ميشوند براي مراحل مقدماتي و كشف جرم است كه در اين مرحله در بسياري از نظامهاي حقوقي اصلاً وكيل پذيرفته نميشود ولي ما در مراحل رسيدگي به پروندهها در دادسراها از زماني كه كيفرخواست صادر ميشود محدوديتي نداريم.
وي افزود: در مورد اينكه در مرحله مقدماتي وكيل بپذيريم يا خير، گفت: بايد از وكلاي خاصي استفاده كنيم كه موجب خراب شدن پروندهها نشود.
اسماعيلي گفت: بنابراين حد وسطي انتخاب شد كه در مراحل مقدماتي وكلايي انتخاب شوند كه در مرحله دادسرا نياز بود كه اصلاً وكيلي نباشد ولي در اين نوع پروندهها بنا براين شد كه از وكلاي خاصي با نظر رئيس قوه انتخاب شود.

ادامه مطلب
پرونده رئيس جمهور سابق در حال رسيدگي است

به گزارش ايران مطلب به نقل از فارس ، غلامحسين اسماعيلي رئيس دادگستري استان تهران در رابطه با سوالي مبني بر وضعيت پرونده رئيس جمهور سابق، گفت: پرونده وي در حال رسيدگي است و طي مراحل قانوني دارد انجام ميشود.
وي همچنين در پاسخ به سوالي در رابطه با موضوع تجاوز ۶ نفر كه گفته ميشود معتاد هستند به يك دختربچه ۱۲ ساله، گفت: چنين گزارشي از داديار به من نرسيده است و ابهاماتي از جمله اينكه محل وقوع جرم كجاست وجود دارد.
اسماعيلي در پاسخ به سوالي مبني بر حضور وكلا در مراحل اوليه پرونده مبني بر تبصره ماده ۴۸ اين قانون كه در جرايم امنيتي وكلا با نظر رئيس قوه انتخاب ميشوند، گفت: آنچه كه گفته شده است وكلا با نضر رئيس قوه تعيين ميشوند براي مراحل مقدماتي و كشف جرم است كه در اين مرحله در بسياري از نظامهاي حقوقي اصلاً وكيل پذيرفته نميشود ولي ما در مراحل رسيدگي به پروندهها در دادسراها از زماني كه كيفرخواست صادر ميشود محدوديتي نداريم.
وي افزود: در مورد اينكه در مرحله مقدماتي وكيل بپذيريم يا خير، گفت: بايد از وكلاي خاصي استفاده كنيم كه موجب خراب شدن پروندهها نشود.
اسماعيلي گفت: بنابراين حد وسطي انتخاب شد كه در مراحل مقدماتي وكلايي انتخاب شوند كه در مرحله دادسرا نياز بود كه اصلاً وكيلي نباشد ولي در اين نوع پروندهها بنا براين شد كه از وكلاي خاصي با نظر رئيس قوه انتخاب شود.

ادامه مطلب
![]() |
دوشنبه 1 تير 1394 زمان ارسال : 54 : 51 : 16 | |
رييس ستاد انتفاضه و قدس خبر داد: ![]() راهپيمايي روز جهاني قدس جمعه 19 تير ماه برگزار مي شود سپاه نيوز: رمضان شريف از برگزاري مراسم و راهپيمايي روز جهاني قدس در جمعه 19 تير ماه مصادف با بيست و سوم ماه مبارك رمضان خبر داد. به گزارش سپاه نيوز؛رمضان شريف رييس ستاد انتفاضه و قدس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي در حاشيه نشست تخصصي و هماهنگي سازمانها و موسسات مردم نهاد پيرامون برگزاري مراسم روز جهاني قدس سال 1394 گفت:روز جهاني قدس يادگار ارزشمند و ميراث راهبردي حضرت امام خميني (ره) براي حمايت از مردم مظلوم و مسلمان فلسطين و اعلام انزجار و برائت از رژيم اشغالگر،جلاد و جعلي صهيونيستي است كه در هر سال به فرصتي براي اعلام مواضع امت اسلامي عليه ظلم و اقدامات ضد بشري قدرتهاي استكباري و سكوت مجامع بين المللي در قبال آن تبديل شده است. وي در ادامه با اشاره به وضعيت خاص تقويمي ماه مبارك رمضان در سال جاري افزود:شرايط خاص تقويم كشور و تلاقي جمعه آخر ماه مبارك رمضان امسال با شب عيد فطر و احتمال اختلاف در اعلام روز عيد در كشورهاي اسلامي ،بررسي چگونگي برگزاري روز جهاني قدس در سال جاري را ضروري مي نمود. وي افزود: پس از بررسي هاي لازم و دريافت نظرات شخصيتها و نهادهاي مرجع و مرتبط با اين موضوع مقرر گرديد كه جمعه 19 تير ماه مصادف با بيست و سوم ماه مبارك رمضان به عنوان روز جهاني قدس اعلام و مراسم و راهپيمايي حمايت از ملت فلسطين و محكوميت رژيم صهيونيستي در اين روز برگزار گردد. رييس ستاد انتفاضه و قدس با تاكيد بر اهميت بازنمايي و معرفي راهبردها و راه كارهاي مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) در حل مسأله فلسطين بعنوان مسأله اصلي جهان اسلام گفت: با توجه به تحولات و رخدادهاي منطقه اي و فتنه هاي جديد نظام سلطه و صهيونيسم عليه امت اسلامي و ايجاد اختلاف و درگيري در جغرافياي كشورهاي اسلامي ،آحاد مسلمانان بويژه ملت مومن و انقلابي ايران باحضور گسترده و كوبنده در روز جهاني قدس و نمايش وحدت و يكپارچگي خود همچنان آزادي قدس شريف و نجات ملت هاي مسلمان و حمايت از مقاومت اسلامي را آرمان و وظيفه تعطيل ناپذير خود مي داند. انتهاي خبر /02 |
|
شناسه : de87d2f5-3e3b-4a39-88bd-efa752de5520 |

ادامه مطلب
![]() |
دوشنبه 1 تير 1394 زمان ارسال : 54 : 51 : 16 | |
رييس ستاد انتفاضه و قدس خبر داد: ![]() راهپيمايي روز جهاني قدس جمعه 19 تير ماه برگزار مي شود سپاه نيوز: رمضان شريف از برگزاري مراسم و راهپيمايي روز جهاني قدس در جمعه 19 تير ماه مصادف با بيست و سوم ماه مبارك رمضان خبر داد. به گزارش سپاه نيوز؛رمضان شريف رييس ستاد انتفاضه و قدس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي در حاشيه نشست تخصصي و هماهنگي سازمانها و موسسات مردم نهاد پيرامون برگزاري مراسم روز جهاني قدس سال 1394 گفت:روز جهاني قدس يادگار ارزشمند و ميراث راهبردي حضرت امام خميني (ره) براي حمايت از مردم مظلوم و مسلمان فلسطين و اعلام انزجار و برائت از رژيم اشغالگر،جلاد و جعلي صهيونيستي است كه در هر سال به فرصتي براي اعلام مواضع امت اسلامي عليه ظلم و اقدامات ضد بشري قدرتهاي استكباري و سكوت مجامع بين المللي در قبال آن تبديل شده است. وي در ادامه با اشاره به وضعيت خاص تقويمي ماه مبارك رمضان در سال جاري افزود:شرايط خاص تقويم كشور و تلاقي جمعه آخر ماه مبارك رمضان امسال با شب عيد فطر و احتمال اختلاف در اعلام روز عيد در كشورهاي اسلامي ،بررسي چگونگي برگزاري روز جهاني قدس در سال جاري را ضروري مي نمود. وي افزود: پس از بررسي هاي لازم و دريافت نظرات شخصيتها و نهادهاي مرجع و مرتبط با اين موضوع مقرر گرديد كه جمعه 19 تير ماه مصادف با بيست و سوم ماه مبارك رمضان به عنوان روز جهاني قدس اعلام و مراسم و راهپيمايي حمايت از ملت فلسطين و محكوميت رژيم صهيونيستي در اين روز برگزار گردد. رييس ستاد انتفاضه و قدس با تاكيد بر اهميت بازنمايي و معرفي راهبردها و راه كارهاي مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) در حل مسأله فلسطين بعنوان مسأله اصلي جهان اسلام گفت: با توجه به تحولات و رخدادهاي منطقه اي و فتنه هاي جديد نظام سلطه و صهيونيسم عليه امت اسلامي و ايجاد اختلاف و درگيري در جغرافياي كشورهاي اسلامي ،آحاد مسلمانان بويژه ملت مومن و انقلابي ايران باحضور گسترده و كوبنده در روز جهاني قدس و نمايش وحدت و يكپارچگي خود همچنان آزادي قدس شريف و نجات ملت هاي مسلمان و حمايت از مقاومت اسلامي را آرمان و وظيفه تعطيل ناپذير خود مي داند. انتهاي خبر /02 |
|
شناسه : de87d2f5-3e3b-4a39-88bd-efa752de5520 |

ادامه مطلب

ادامه مطلب