کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
 
كد خبر:24583
تاريخ انتشار:۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۹:۱۰ ق.ظ

دعاي روز سوم ماه مبارك رمضان

خدايا مرا هوشياري و بيداري در طاعتت عطا و از سفاهت و جهالت مصون بدار…

اللّهمَّ ارزُقني فيهِ الذّّهنَ وَ التَّنبيهَ
وَ باعِدني فيهِ مِنَ السَّفاهَهٍ وَالتَّمويهِ
واجعَل لي نصيباً مِن كُلِّ خَيرٍ تُنزِلُ فيهِ
بجُودِكَ يا اَجوَدَ الاَجوَدينَ
خدايا در اين روز مرا هوشياري و بيداري در طاعتت نصيب فرما
و از سفاهت و جهالت و كار باطل دور نما
و از هر خيري كه در اين روز نازل مي فرمايي مرا نصيب بخش
به اميد جود و كرمت اي بخشنده ترين بخشندگان

شرح مختصري بر دعاي روز سوم رمضان
دوري از جهالت و كارهاي باطل و بهره مندي از خير و بركات اين روز را در دعاي روز سوم ماه مبارك رمضان از خداوند متعال خواستاريم .

دوري از جهالت و سفاهت
در لغت نامه دهخدا “سفيه” نادان، كم عقل و بي خرد معني شده است .
طبيعي است كه انسان جاهل و نادان هرگز نمي تواند درست فكر و زندگي كند و همين امر نيز سعادت دنيوي و اخروي وي را به مخاطره مي اندازد .
وَلاَ تُؤْتُواْ السُّفَهَاء أَمْوَالَكُمُ الَّتِي جَعَلَ اللّهُ لَكُمْ قِيَامًا وَارْزُقُوهُمْ فِيهَا وَاكْسُوهُمْ وَقُولُواْ لَهُمْ قَوْلًا مَّعْرُوفًا؛ اموال خود را كه خداوند آن را وسيله قوام [زندگى] شما قرار داده به سفيهان مدهيد و[لى] از [عوايد] آن به ايشان بخورانيد و آنان را پوشاك دهيد و با آنان سخنى پسنديده بگوييد .( سوره نساء، آيه ۵)
هوشياري و تدبر ويژگي يك مسلمان واقعي و دوري و از جهالت و سفاهت ضرورتي مهم و انكارناپذير است .
قَالَ الْمَلأُ الَّذِينَ كَفَرُواْ مِن قَوْمِهِ إِنَّا لَنَرَاكَ فِي سَفَاهَهٍ وِإِنَّا لَنَظُنُّكَ مِنَ الْكَاذِبِينَ . سران قومش كه كافر بودند گفتند در حقيقت ما تو را در [نوعى] سفاهت مى‏بينيم و جدا تو را از دروغگويان مى‏پنداريم .(سوره اعراف، آيه ۶۶)
وَمَن يَرْغَبُ عَن مِّلَّهِ إِبْرَاهِيمَ إِلاَّ مَن سَفِهَ نَفْسَهُ وَلَقَدِ اصْطَفَيْنَاهُ فِي الدُّنْيَا وَإِنَّهُ فِي الآخِرَهِ لَمِنَ الصَّالِحِينَ . و چه كسى جز آنكه به سبك‏مغزى گرايد از آيين ابراهيم روى برمى‏تابد و ما او را در اين دنيا برگزيديم و البته در آخرت [نيز] از شايستگان خواهد بود .(سوره بقره، آيه ۱۳۰)
دعاي روز سوم ماه مبارك رمضان

بهره مندي از خيرات و بركات
اينكه ما انسانها در هر موقعيت و جايگاهي كه هستيم توفيق بهره‌مندي از خيرات و بركات را به واسطه اعمال و رفتار خود داشته باشيم، سعادتي سرنوشت ساز است كه مي بايست براي آن تلاش كرد و از خداوند نيز كمك بخواهيم.
همه بخوبي مي دانيم كه خداوند انسانهاي نيك سرشتي را كه همواره درپي اعمال شايسته بوده و براي دوري از گناه و زشتي دوري مي كنند از خيرات و بركات دنيوي و اخروي بسياري برخوردار مي كند.
در قرآن كريم آمده است: وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُواْ وَاتَّقَواْ لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَالأَرْضِ وَلَكِن كَذَّبُواْ فَأَخَذْنَاهُم بِمَا كَانُواْ يَكْسِبُونَ . و اگر مردم شهرها ايمان آورده و به تقوا گراييده بودند قطعا بركاتى از آسمان و زمين برايشان مى‏گشوديم ولى تكذيب كردند پس به [كيفر] دستاوردشان [گريبان] آنان را گرفتيم . (سوره اعراف ، آيه ۹۶)

قبل از درج ديدگاه خود، موارد زير را در نظر داشته باشيد:
۱- نظرات حاوي مسائل شخصي، توهين، تهمت و دروغ منتشر نمي‌شوند.
۲- از نوشتن نظرات خلاف واقع يا غير آشكار در مورد مسئولين و شخصيت‌ها خودداري نماييد.
۳- از نوشتن نظر با حروف انگليسي (فينگليش) خودداري كنيد.
۴ - ديدگاه هاي خود را حداكثر در دو پاراگراف مطرح كنيد.

پاسخ دهيد

www.kargaronline.ir/دعاي-روز-سوم-ماه-مبارك-رمضان/

br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: دعاي روز سوم ماه مبارك رمضان،
ادامه مطلب
 

خدايا در اين ماه به من تيزهوشى و بيدارى عنايت فرما،و از بى‏خردى و اشتباه دورم ساز،و از هر خيرى كه در اين ماه نازل مى‏كنى،برايم بهره‏ اى قرار ده،و به حق جودت اى جودمندترين جودمندان‏

يارب تومراقرين پيروزي كن*

بيداري وهوشياري ام روزي كن*

دورم گردان زشبهه وبي خردي*

امدادبه خيروتوشه اندوزي كن*

br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: دعاي روز سوم ماه مبارك رمضان،
ادامه مطلب
 

بسم الله الرحمن الرحيم

اللهمّ ارْزُقني فيهِ الذّهْنَ والتّنَبيهَ وباعِدْني فيهِ من السّفاهة والتّمْويهِ واجْعَل لي نصيباً مِنْ كلّ خَيْرٍ تُنَزّلُ فيهِ بِجودِكَ يا أجْوَدَ الأجْوَدينَ.

خدايا روزى كن مرا در آنروز هوش و خودآگاهى را و دور بدار در آن روز از نادانى و گمراهى و قرار بده مرا بهره و فايده از هر چيزى كه فرود آوردى در آن به بخشش خودت اى بخشنده‌ترين بخشندگان.

br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: دعاي روز سوم ماه مبارك رمضان،
ادامه مطلب
 

 

جمعه, 29 خرداد 1394 ساعت 14:59

امام جمعه بجنورد: ملت ايران عزت خود را با هيچ چيز ديگر سودا نمي‌كند

 

امام جمعه بجنورد: ملت ايران عزت خود را با هيچ چيز ديگر سودا نمي‌كند

امام جمعه بجنورد گفت: مردم مسلمان ايران در برابر دشمنان باج نداده و عزت خود را با هيچ چيز ديگر سودا نمي كنند.

به گزارش نسيم نيوز، حجت الاسلام ابوالقاسم يعقوبي در خطبه هاي نماز جمعه اين هفته مركز خراسان شمالي كه در محل مصلاي امام خميني(ره) بجنورد برگزار شد، با تبريك به مناسبت فرا رسيدن ماه رمضان، اظهار كرد: در اين ماه مي بايست تقوا و احتياط مؤمنان بيشتر شود به گونه اي كه تمامي حركات و سكنات وي در زمره عبادات و فضائل قرار گيرد.

وي با بيان اين كه غفلت در ماه مبارك رمضان، فضيلت هاي اين ماه را از بين مي برد، افزود: بايد در اين ماه با اندوختن توشه معنوي و عبادي، ساير ماه هاي سال را نيز با معنويت و بندگي خالصانه طي كنيم.

حجت الاسلام يعقوبي در ادامه با اشاره به حضور باشكوه و گسترده مردم در مراسم تشييع جنازه غواصان شهيد، اين حضور ميليوني در شرايط فعلي را داراي معناي بزرگي دانست و اضافه كرد: وقتي مردم در چنين شرايط منطقه اي و بين المللي كشور، به صحنه آمده و فرياد هيئات منا الذله سر مي دهند در واقع به مذاكره كنندگان هسته اي كشور پيام مي دهند كه حضور مردم پشتوانه معظمي براي محكم حرف زدن شما است.

وي ادامه داد: مردم با اين حضور خود در تشييع جنازه شهدا به تيم مذاكره كننده هسته اي كشور گفتند كه يك ملت پشت سر آنها بوده و آنان نبايد از تشرهاي آمريكا و قلدري هاي مستكبران عالم بهراسند.

قائم مقام نماينده ولي فقيه در خراسان شمالي تصريح كرد: حضور ميليوني ملت در مراسم تشييع جنازه غواصان شهيد داراي اين پيام بود كه مردم مسلمان ايران در برابر دشمنان باج نداده و عزت خود را با هيچ چيز ديگر سودا نمي كنند.

به گفته حجت الاسلام يعقوبي مردم با اين حضور خود اثبات كردند كه همانند گذشته همان حرفي را مي زنند كه رهبر آنها گفته باشد و آن اين است كه ما آمريكا را به زير پا مي گذاريم.

رييس شوراي فرهنگ عمومي خراسان شمالي تصريح كرد: حضور ميليوني مردم در تشييع جنازه شهداي غواص نشان داد كه حناي ديگران رنگي ندارد چرا كه هيچ رنگي بالاتر از رنگ شهدا نيست و مردم ما راه خود را به درستي يافته اند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به فرا رسيدن هفته قوه قضاييه، به رهنمون هاي رهبري در اين زمينه پرداخت و افزود: مقام معظم رهبري بارها فرموده اند كه در قوه قضاييه مي بايست عدالت نهادينه شده و با فساد مبارزه شود چرا كه در اين صورت جامعه نيز مشكلات كمتري خواهد داشت.

حجت الاسلام يعقوبي با تأكيد بر اين كه مي بايست نهادينه كردن عدالت در رسيدگي به پرونده هاي قضايي و مبارزه جدي با فساد اقتصادي و مفسدان دانه درشت اولويت اصلي دستگاه قضايي كشور باشد، تصريح كرد: دستگاه قضايي بايد دست هاي ناپاك را از بيت المال و حقوق مردم دور كند تا با فعاليت دست هاي پاك و دل هاي مخلص شاهد پيشرفت و توسعه روزافزون ايران اسلامي باشيم.

br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: امام جمعه بجنورد: ملت ايران عزت خود را با هيچ چيز ديگر سودا نمي‌كند،
ادامه مطلب
 
جمعه 29 خرداد 1394 زمان ارسال : 35 : 51 : 18                     

سرلشكر فيروز آبادي:


هر گونه بازرسي و دسترسي به مراكز نظامي ممنوع است/ نيروهاي مسلح با هوشياري كامل تحت فرمان رهبر انقلاب بسر مي برند
سپاه نيوز: رييس ستاد كل نيروهاي مسلح با تأكيد بر اينكه هر گونه بازرسي و دسترسي به مراكز نظامي ممنوع است گفت: همه بايد مراقب اين خط قرمز نظام باشند.


به گزارش سپاه نيوز، سرلشكر بسيجي دكتر سيدحسن فيروز آبادي رييس ستاد كل نيروهاي مسلح تأكيد كرد: منافع ملي و امنيت كشور اين چنين اقتضا مي كند كه تحت هيچ شرايطي بيگانگان و آنان كه در ضديت و دشمني با انقلاب اسلامي و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران از هيچ چيز فروگذار نيستند، تحت هر پروتكل و يا توافقنامه اي با عنوان بازرسي يا دسترسي، اجازه ورود به مراكز نظامي ما رانداشته باشند.

عضو شورايعالي امنيت ملي كشور و مجمع تشخيص مصلحت نظام تاكيد كرد : همه بايد مراقب اين خط قرمز نظام باشند.

رييس ستاد كل نيروهاي مسلح در سخناني ديگر با تشريح موقعيت حساس كنوني اظهار داشت: نيروهاي مسلح روز به روز بر آمادگي هايشان مي افزايند و گوش به فرمان هستند تا در شرايط لازم به وظيفه انقلابي و اسلامي خودشان در دفاع از ميهن، دستاوردهاي انقلاب اسلامي و ارزش هاي اين ملت بزرگ اقدام كنند.

سرلشكر فيروز آبادي گفت : امروز روزي است كه همه نيروهاي مسلح، بسيج و مردم بايد كمر بندهاي خودشان را محكم ببندند و مصمم، آماده اجراي فرامين و تدابير رهبر عزيز باشند.

وي تاكيد كرد: ما در روزهاي حساسي بسر مي بريم و در " پيچ تاريخي" ـ كه فرماندهي معظم كل قوا تصريح فرمودند ـ از گردنه هاي مهمش در حال عبور هستيم؛ بنابراين هوشياري و آمادگي نيروهاي مسلح، بسيج، ملت بزرگوار و عشاير غيور مي تواند نقش مهمي در موفقيت مسئولان نظام در انجام وظايفشان داشته باشند.

سرلشكر فيروز آبادي گفت: ملت ايران، با تجربه و حماسه هايي كه تاكنون آفريدند نشان دادند كه عبور از گردنه ها و گرداب ها براي آنها سقوط و غرق شدن ندارد و با پيروزي جلو مي روند به خاطر اينكه راهبري اين كاروان عظيم بشري به دست ولايت فقيه نايب امام عصر (ع) است كه از جانب خداوند متعال اين ملت را هدايت مي كند.
انتهاي خبر/01
   
شناسه :  beba0f07-7635-4315-9217-25b0bc8f694b   
br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: سرلشكر فيروز آبادي: هر گونه بازرسي و دسترسي به مراكز نظامي ممنوع است،
ادامه مطلب
 
شنبه 30 خرداد 1394 زمان ارسال : 11 : 33 : 12                     

رهبر معظم انقلاب اسلامي در محفل نوراني انس با قرآن كريم:


صوت خوش مقدمه القاء مفاهيم قرآني است/ قاري بايد در قرائت قرآن به مفاهيم آيات از عمق جان باور داشته باشد
سپاه نيوز: رهبر معظم انقلاب اسلامي تأكيد كردند: هنوز زمينه براي اثربخشي بيشتر قرآن در جامعه زياد است و لازمه‌ي اثربخشي قرائت قرآن نيز اين است كه خود قاري به مفاهيم آياتي كه قرائت مي‌كند، از عمق جان باور داشته باشد.

به گزارش سپاه نيوز؛ در اولين روز از ماه مبارك رمضان، ماه نزول قرآن، محفل انس با قرآن به مدت بيش از سه ساعت در حضور حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي برگزار شد.

در اين محفل نوراني كه آكنده از عطر و معنويت قرآن بود، 15 نفر از حافظان، قاريان و اساتيد قرآني از سراسر كشور آياتي از كلام الله مجيد را تلاوت كردند و گروههاي جمع خواني نيز به مدح و ثناي پروردگار پرداختند.

حضرت آيت الله خامنه‌اي در اين مراسم با تجليل از پيشرفت روزافزون و كاملاً مشهود قراء ايراني، صوت خوش را مقدمه‌ي القاء مفاهيم قرآني در دل مخاطبان دانستند و تأكيد كردند: هنوز زمينه براي اثربخشي بيشتر قرآن در جامعه زياد است و لازمه‌ي اثربخشي قرائت قرآن نيز اين است كه خود قاري به مفاهيم آياتي كه قرائت مي‌كند، از عمق جان باور داشته باشد.

ايشان در همين خصوص افزودند: قاريان قرآن براي القاء مفاهيم قرآن مي‌توانند بر روي برخي كلمات قرآن تأكيد چندباره داشته باشند.

رهبر انقلاب بر پرهيز از افراط در تأكيد چندباره آيات توجه دادند و گفتند: يكي ديگر از لوازم اثربخشي قرائت قرآن، رعايت موازين لحن به هنگام قرائت است.

حضرت آيت الله خامنه‌اي، يك توصيه ديگر هم به قاريان قرآن و همه قرآن‌دوستان داشتند: طولاني ادا كردن برخي كلمات و يا آيات لزومي ندارد، ضمن اينكه تشويق بيش از حد و خارج از عرف نيز ضرورتي ندارد.

انتهاي پيام/02
   
شناسه :  3bc89936-2a86-493a-8f1a-305dfc9d521b  
br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: رهبر معظم انقلاب اسلامي در محفل نوراني انس با قرآن كريم:،
ادامه مطلب
 

 

صفحه اصلي> اخبار سايت مركزي - جزئيات اخبار
معاون حقوقي، نظارت و امور مجلس سازمان تعزيرات حكومتي خبر داد
طرح ويژه سازمان تعزيرات حكومتي در ماه رمضان با هدف ايجاد آرامش رواني در جامعه

معاون حقوقي، نظارت و امور مجلس سازمان تعزيرات حكومتي گفت: طرح ويژه سازمان تعزيرات حكومتي براي ماه مبارك رمضان با هدف ايجاد آرامش رواني در فضاي جامعه برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني سازمان تعزيرات حكومتي، رضا ملكي گفت: طرح ويژه سازمان تعزيرات حكومتي براي ماه مبارك رمضان با هدف ايجاد آرامش رواني در فضلي جامعه با اعزام گشت هاي مشترك و رسيدگي به تخلفات در محل و پايش مستمر بازار و برنامه ريزي براي كنترل بازار از طريق برخورد سريع و قاطع با متخلفين به ويژه در مورد كالاهاي اساسي از 27 خرداد ماه آغاز و تا 27 تيرماه سال جاري ادامه خواهد داشت.
معاون حقوقي، نظارت و امور مجلس سازمان تعزيرات حكومتي در مورد اقدامات ادارات كل تعزيرات حكومتي سراسر كشور در اين طرح اظهار داشت: اين طرح با هماهنگي و همكاري دستگاه هاي نظارتي همچون سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف مجامع امور صنفي، جهاد كشاورزي، شبكه بهداشت، دانشگاه علوم پزشكي، دامپزشكي، جهاد كشاورزي، استاندارد، سازمان ميادين ميوه و تره بار و نيروي انتظامي و در قالب گشت مشترك تعزيرات حكومتي اجرايي خواهد شد.
وي افزود: همچنين از مديران اجرايي در سراسر كشور انتظار مي رود كه حضور موثر در جلسات تنظيم بازار و كميسيون هماهنگي امور تعزيرات حكومتي داشته باشند و پرونده هاي تشكيل شده در اين بازه زماني را خارج از نوبت و بت قاطعيت مورد رسيدگي و اجراي حكم قرار دهند.

    گروه خبري   :   اخبار تعزيرات
تاريخ    :   1394/03/30
ساعت    :   09:41:03
br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: معاون حقوقي، نظارت و امور مجلس سازمان تعزيرات حكومتي خبر داد،
ادامه مطلب
 

 

انتخاب نفرات برگزيده چهارمين جشنواره رأي برتر سازمان قضايي نيروهاي مسلح

1394/3/30 شنبه

 
نفرات برگزيده چهارمين جشنواره رأي برتر سازمان قضايي نيروهاي مسلح انتخاب شدند.
مديركل دفتر آموزش و پژوهش با اعلام اين خبر گفت: در اين دوره 3 رأي برگزيده به عنوان رأي برتر و يك قرار به عنوان قرار برگزيده، انتخاب شدند.
دكتر جعفر صادق منش افزود: در بخش احكام دادگاه‌ها، دادنامه‌هاي آقايان محمدجعفر شهبازي رييس دادگاه نظامي يك استان همدان، حميدرضا نعمتي دادرس دادگاه نظامي يك استان خراسان رضوي، عباس كشاورز دادرس دادگاه نظامي يك استان بوشهر و در بخش قرارهاي نهايي نيز قرار سيدسعيد موسوي داديار شعبه اول دادسراي نظامي ايلام، حائز رتبه ها‌ي اول تا چهارم شدند.
وي گفت: در مجموع 50 رأي شامل 19 دادنامه، 19 قرار، 7 كيفرخواست و 5 لايحه اعتراضيه طي 13 جلسه مورد بررسي هيئت داوران جشنواره قرار گرفت.
صادق منش بالاترين ميزان مشاركت را متعلق به استان هاي گيلان و خراسان جنوبي اعلام كرد و افزود: 67 درصد قضات اين سازمان ها در جشنواره  شركت داشتند كه جاي تشكر و تقدير دارد.
وي افزود: همچنين از حيث ميانگين نمرات قضات، استان بوشهر با نمره 83 رتبه اول، استان ايلام با نمره 5/82 رتبه دوم و استان گيلان با نمره 76 رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.
مديركل دفتر آموزش و پژوهش در خصوص فرآيند داوري آرا گفت: هر رأي حداقل توسط 5 نفر از اعضاي هيأت داوران بررسي و براي دقت هرچه بيشتر، در ذيل شاخص‌هاي كلان رأي برتر، شاخص‌هاي خردتري نيز تعريف و نمره هر شاخص كلان و خرد به طور دقيق مشخص شده است.
وي افزود: در راستاي رعايت بي‌طرفي نيز مشخصات صاحبان آرا در برگ هاي بررسي حذف و به جاي آن كدهايي براي هر رأي در نظر گرفته شده‌است.
گفتني است كه هيأت داوران جشنواره را آقايان: محمدرضا يزدانيان، خيرالله رنجگر، ايوب اديب، رضا آيت‌آللهي، سيدرضا شريف، عباس رضا پارساپور، سيدرضا حسيني و جعفر صادق منش تشكيل مي دادند كه به منظور پرهيز از هر گونه شائبه اي به طور داوطلبانه از ارائه آراي خود به جشنواره خودداري كردند.
 منبع:سازمان قضايي نيروهاي مسلح
br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: انتخاب نفرات برگزيده چهارمين جشنواره رأي برتر سازمان قضايي نيروهاي مسلح،
ادامه مطلب
 
       

بيانات امام و رهبري پيرامون شهداي هفتم تير

نويد شاهد: حضرت امام خميني(ره) درباره شهيد آيت الله بهشتي فرمودند: بهشتي يك فرد نبود بهشتي يك ملت بود يراي ملت ما. همچنين مقام معظم رهبري در خصوص اين شهيد بزرگوار فرموده اند: شهيد بهشتي يك شخصيت ممتاز بود و هيچكس را نمي شود با او مقايسه كرد."

بيانات حضرت امام خميني (ره) در خصوص فاجعه هفتم تير


* ملت ايران در اين فاجعه بزرگ 72 تن بي گناه به عدد شهداي كربلا از دست داد.

* دست آمريكا از آستين اين خائن ها بيرون آمد و يك همچو جنايتي به مسلمين وارد كردند و كساني كه جز به مصلحت مسلمين انديشه نمي كردند از وكلاي مجلس و از دولت؛ وزرايي كه بسيار انديشمند بودند، وكلايي كه انديشمند بودند و از قوه ي قضاييه هم مثل آقاي بهشتي كه از اول شكل گرفتن جمهوري اسلامي مورد هدف بود

* اين آقاي بهشتي مسلمان، متعهد، اين چه كرده بود كه توي تاكسي مي نشيني مي بيني كه دو نفر به هم مي رسند، يك حرفشان فحش به اوست، توي اجتماعات يك دسته مرگ بر كي، طالقاني را توكشتي، شما ببينيد چه ظلمي به همچنين موجود فعالي كه يك ملت بود براي ملت ما، با چه حيله هايي مي خواستند او را بيرون كنند.

* يك جرياني بود كه اين روحانيون شاخص را پيش ملت رسوا كنند، با دروغ و حيله آقاي بهشتي(قدس سره) كه يك نفر آدمي بود كه مجاهد براي اسلام بود، به درد مي خورد، فعال بود، دانشمند بود، مدبّر بود، ديديد كه در صحنه كشور چه فضاحت ها درآوردند، اشرار، مردم را منحرف كردند، مردم يك وقت بيدار شدند كه بهشتي در كار نبود

* من شهيد بهشتي را يك فرد مجتهد, متدين, علاقمند به ملت, علاقمند به اسلام و بدرد بخور براي جامعه خودمان مي دانستم."

* بهشتي يك فرد نبود بهشتي يك ملت بود يراي ملت ما."

* آنچه من راجع به ايشان متأثر هستم، شهادت ايشان در مقابل آن ناچيز است و آن مظلوميت ايشان در اين كشور است."

* من بيشتر از بيست سال است آقاي بهشتي را مي شناسم و در اين مدت حتي نديدم يك كلمه از كسي غيبت كند."

* بهشتي مظلوم زيست و مظلوم مرد و خار چشم دشمنان اسلام بود."

* آنقدري كه من آنها را مي شناسم از ابرار بودند و در رأس آنها مرحوم شهيد بهشتي (ره) است."

* شهيد بهشتي حقيقتاً مثل سنگ آسياي گراني بود كه با گردش خود، دهها كار انجام مي داد؛ توليد انرژي مي كرد، كار راه مي انداخت، پيش مي رفت و فكر توليد مي كرد."

* امروز، هم حادثه هفتم تير زنده است، هم بهشتي زنده است."

* شهيد بهشتي پايه گذار ومعمار نوين قضايي كشور است."

* شخصيت عظيم القدري مثل شهيد بهشتي را از يك انقلاب گرفتن، شوخي نيست."

* اين مرد، مردي شديداً معتقد و متعبد بود يعني دين و شريعت را به درستي از بن دندان قبول داشت.... از تظاهر و رياكاري و از كارهايي كه خلاف صميميت و خلوص است شديداً روي گردان بود."

* بهشتي مظلوم زيست و مظلوم مرد و خار چشم دشمنان اسلام بود.

* آنقدري كه من آنها را مي شناسم از ابرار بودند و در رأس آنها مرحوم شهيد بهشتي (ره) است.

* من شهيد بهشتي را يك فرد مجتهد, متدين, علاقمند به ملت, علاقمند به اسلام و بدرد بخور براي جامعه خودمان مي دانستم.

* بهشتي يك فرد نبود بهشتي يك ملت بود يراي ملت ما.

* آنچه من راجع به ايشان متأثر هستم، شهادت ايشان در مقابل آن ناچيز است و آن مظلوميت ايشان در اين كشور است.

* من بيشتر از بيست سال است آقاي بهشتي را مي شناسم و در اين مدت حتي نديدم يك كلمه از كسي غيبت كند.



بيانات مقام معظم رهبري در خصوص فاجعه هفتم تير

* شخصيت و حيثيت آقاي بهشتي در پيشگاه الهي براي انقلاب ما ذخيره شد و ما مي توانيم براي هميشه بگوييم كه چنين فردي داشتيم و انقلاب ما با وجود چنين انسان هايي شكل گرفته است.

* آقاي بهشتي به معناي حقيقي كلمه حليم بود. معادل اين واژه را مي توان جنبه داشتن و ظرفيت نفساني داشتن ذكر كرد. مرحوم بهشتي جنبه داشت و از ظرفيت روحي فوق العاده اي برخوردار بود و خيلي دير بر مي آشفت

* ظرفيت نفساني شهيد بهشتي فقط در مقابل اهانت ها نبود، بلكه ايشان در مقابل ستايش و تمجيد هم حليم بود و خود را گم نمي كرد

* ويژگي خاص ايشان به كارگيري عقل، سرعت و دقت جمع بندي مسايل بود

* آقاي بهشتي فردي اعجاب انگيز بود و توانايي هاي وافري داشت

* كساني كه در حادثه هفتم تير به شهادت رسيدند و خونشان ريخته شد، نفوس زكيه اي از افراد بشر و انسانهاي ممتاز جامعه بودند."

* در فاجعه هفتم تير، حقيقتاً شهادت آنها مظلومانه بود."

* وقتي به حادثه هفتم تير نگاه مي كنيم، معناي بزرگي در اين واقعة تلخ وجود دارد، كه با همة تلخي، آن معنا شيرين است؛ و آن عبارت است از زنده بودن، پويا بودن، بالنده بودن انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي"

* شهداي هفتم تير در موقعيت بسيار حساس هدف تهاجم كينه ورزانه دشمنان انقلاب قرار گرفتند."

* فاجعة هفتم تير حقيقتاً سند مظلوميت ملت ايران و جمهوري اسلامي بود."

* فاجعة هفتم تير نشانه اقتدار و استحكام اين نظام بود."

* فاجعه 7تير ادامه جريان پانزدهم خرداد است."

* ما هرچه به اهداف انقلاب نزديك مي شويم به آرمانهاي شهيد بهشتي (ره) نيز دست مي يابيم."

* حادثة هفتم تير مانند حادثة كربلا عكس العمل، عاطفي وسيع و عميقي بوجود آورد."

* شهيد بهشتي يك شخصيت ممتاز بود و هيچكس را نمي شود با او مقايسه كرد."

* حادثة هفتم تير باعث شناساندن هر چه بيشتر حقانيت مطلق جريان خط امام(ره) شد."

* حادثه هفتم تير ثابت كرد كه شعله انقلاب خاموش شدني نيست."

* ريشة حادثة هفتم تير را به بن بست رسيدن خط نفاق و التقاط مي بينيم."

* شهيد بهشتي پيشتاز انقلاب و معمار دستگاه قضاء اسلامي در كشور بود.

* شهيد بهشتي مظهر و نشانه خصوصيات 72 تن بود."


منبع: شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي
br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: بيانات امام و رهبري پيرامون شهداي هفتم تير،
ادامه مطلب
 
       

بيانات امام و رهبري پيرامون شهداي هفتم تير

نويد شاهد: حضرت امام خميني(ره) درباره شهيد آيت الله بهشتي فرمودند: بهشتي يك فرد نبود بهشتي يك ملت بود يراي ملت ما. همچنين مقام معظم رهبري در خصوص اين شهيد بزرگوار فرموده اند: شهيد بهشتي يك شخصيت ممتاز بود و هيچكس را نمي شود با او مقايسه كرد."

بيانات حضرت امام خميني (ره) در خصوص فاجعه هفتم تير


* ملت ايران در اين فاجعه بزرگ 72 تن بي گناه به عدد شهداي كربلا از دست داد.

* دست آمريكا از آستين اين خائن ها بيرون آمد و يك همچو جنايتي به مسلمين وارد كردند و كساني كه جز به مصلحت مسلمين انديشه نمي كردند از وكلاي مجلس و از دولت؛ وزرايي كه بسيار انديشمند بودند، وكلايي كه انديشمند بودند و از قوه ي قضاييه هم مثل آقاي بهشتي كه از اول شكل گرفتن جمهوري اسلامي مورد هدف بود

* اين آقاي بهشتي مسلمان، متعهد، اين چه كرده بود كه توي تاكسي مي نشيني مي بيني كه دو نفر به هم مي رسند، يك حرفشان فحش به اوست، توي اجتماعات يك دسته مرگ بر كي، طالقاني را توكشتي، شما ببينيد چه ظلمي به همچنين موجود فعالي كه يك ملت بود براي ملت ما، با چه حيله هايي مي خواستند او را بيرون كنند.

* يك جرياني بود كه اين روحانيون شاخص را پيش ملت رسوا كنند، با دروغ و حيله آقاي بهشتي(قدس سره) كه يك نفر آدمي بود كه مجاهد براي اسلام بود، به درد مي خورد، فعال بود، دانشمند بود، مدبّر بود، ديديد كه در صحنه كشور چه فضاحت ها درآوردند، اشرار، مردم را منحرف كردند، مردم يك وقت بيدار شدند كه بهشتي در كار نبود

* من شهيد بهشتي را يك فرد مجتهد, متدين, علاقمند به ملت, علاقمند به اسلام و بدرد بخور براي جامعه خودمان مي دانستم."

* بهشتي يك فرد نبود بهشتي يك ملت بود يراي ملت ما."

* آنچه من راجع به ايشان متأثر هستم، شهادت ايشان در مقابل آن ناچيز است و آن مظلوميت ايشان در اين كشور است."

* من بيشتر از بيست سال است آقاي بهشتي را مي شناسم و در اين مدت حتي نديدم يك كلمه از كسي غيبت كند."

* بهشتي مظلوم زيست و مظلوم مرد و خار چشم دشمنان اسلام بود."

* آنقدري كه من آنها را مي شناسم از ابرار بودند و در رأس آنها مرحوم شهيد بهشتي (ره) است."

* شهيد بهشتي حقيقتاً مثل سنگ آسياي گراني بود كه با گردش خود، دهها كار انجام مي داد؛ توليد انرژي مي كرد، كار راه مي انداخت، پيش مي رفت و فكر توليد مي كرد."

* امروز، هم حادثه هفتم تير زنده است، هم بهشتي زنده است."

* شهيد بهشتي پايه گذار ومعمار نوين قضايي كشور است."

* شخصيت عظيم القدري مثل شهيد بهشتي را از يك انقلاب گرفتن، شوخي نيست."

* اين مرد، مردي شديداً معتقد و متعبد بود يعني دين و شريعت را به درستي از بن دندان قبول داشت.... از تظاهر و رياكاري و از كارهايي كه خلاف صميميت و خلوص است شديداً روي گردان بود."

* بهشتي مظلوم زيست و مظلوم مرد و خار چشم دشمنان اسلام بود.

* آنقدري كه من آنها را مي شناسم از ابرار بودند و در رأس آنها مرحوم شهيد بهشتي (ره) است.

* من شهيد بهشتي را يك فرد مجتهد, متدين, علاقمند به ملت, علاقمند به اسلام و بدرد بخور براي جامعه خودمان مي دانستم.

* بهشتي يك فرد نبود بهشتي يك ملت بود يراي ملت ما.

* آنچه من راجع به ايشان متأثر هستم، شهادت ايشان در مقابل آن ناچيز است و آن مظلوميت ايشان در اين كشور است.

* من بيشتر از بيست سال است آقاي بهشتي را مي شناسم و در اين مدت حتي نديدم يك كلمه از كسي غيبت كند.



بيانات مقام معظم رهبري در خصوص فاجعه هفتم تير

* شخصيت و حيثيت آقاي بهشتي در پيشگاه الهي براي انقلاب ما ذخيره شد و ما مي توانيم براي هميشه بگوييم كه چنين فردي داشتيم و انقلاب ما با وجود چنين انسان هايي شكل گرفته است.

* آقاي بهشتي به معناي حقيقي كلمه حليم بود. معادل اين واژه را مي توان جنبه داشتن و ظرفيت نفساني داشتن ذكر كرد. مرحوم بهشتي جنبه داشت و از ظرفيت روحي فوق العاده اي برخوردار بود و خيلي دير بر مي آشفت

* ظرفيت نفساني شهيد بهشتي فقط در مقابل اهانت ها نبود، بلكه ايشان در مقابل ستايش و تمجيد هم حليم بود و خود را گم نمي كرد

* ويژگي خاص ايشان به كارگيري عقل، سرعت و دقت جمع بندي مسايل بود

* آقاي بهشتي فردي اعجاب انگيز بود و توانايي هاي وافري داشت

* كساني كه در حادثه هفتم تير به شهادت رسيدند و خونشان ريخته شد، نفوس زكيه اي از افراد بشر و انسانهاي ممتاز جامعه بودند."

* در فاجعه هفتم تير، حقيقتاً شهادت آنها مظلومانه بود."

* وقتي به حادثه هفتم تير نگاه مي كنيم، معناي بزرگي در اين واقعة تلخ وجود دارد، كه با همة تلخي، آن معنا شيرين است؛ و آن عبارت است از زنده بودن، پويا بودن، بالنده بودن انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي"

* شهداي هفتم تير در موقعيت بسيار حساس هدف تهاجم كينه ورزانه دشمنان انقلاب قرار گرفتند."

* فاجعة هفتم تير حقيقتاً سند مظلوميت ملت ايران و جمهوري اسلامي بود."

* فاجعة هفتم تير نشانه اقتدار و استحكام اين نظام بود."

* فاجعه 7تير ادامه جريان پانزدهم خرداد است."

* ما هرچه به اهداف انقلاب نزديك مي شويم به آرمانهاي شهيد بهشتي (ره) نيز دست مي يابيم."

* حادثة هفتم تير مانند حادثة كربلا عكس العمل، عاطفي وسيع و عميقي بوجود آورد."

* شهيد بهشتي يك شخصيت ممتاز بود و هيچكس را نمي شود با او مقايسه كرد."

* حادثة هفتم تير باعث شناساندن هر چه بيشتر حقانيت مطلق جريان خط امام(ره) شد."

* حادثه هفتم تير ثابت كرد كه شعله انقلاب خاموش شدني نيست."

* ريشة حادثة هفتم تير را به بن بست رسيدن خط نفاق و التقاط مي بينيم."

* شهيد بهشتي پيشتاز انقلاب و معمار دستگاه قضاء اسلامي در كشور بود.

* شهيد بهشتي مظهر و نشانه خصوصيات 72 تن بود."


منبع: شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي
br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: بيانات امام و رهبري پيرامون شهداي هفتم تير،
ادامه مطلب
 
       

بيانات امام و رهبري پيرامون شهداي هفتم تير

نويد شاهد: حضرت امام خميني(ره) درباره شهيد آيت الله بهشتي فرمودند: بهشتي يك فرد نبود بهشتي يك ملت بود يراي ملت ما. همچنين مقام معظم رهبري در خصوص اين شهيد بزرگوار فرموده اند: شهيد بهشتي يك شخصيت ممتاز بود و هيچكس را نمي شود با او مقايسه كرد."

بيانات حضرت امام خميني (ره) در خصوص فاجعه هفتم تير


* ملت ايران در اين فاجعه بزرگ 72 تن بي گناه به عدد شهداي كربلا از دست داد.

* دست آمريكا از آستين اين خائن ها بيرون آمد و يك همچو جنايتي به مسلمين وارد كردند و كساني كه جز به مصلحت مسلمين انديشه نمي كردند از وكلاي مجلس و از دولت؛ وزرايي كه بسيار انديشمند بودند، وكلايي كه انديشمند بودند و از قوه ي قضاييه هم مثل آقاي بهشتي كه از اول شكل گرفتن جمهوري اسلامي مورد هدف بود

* اين آقاي بهشتي مسلمان، متعهد، اين چه كرده بود كه توي تاكسي مي نشيني مي بيني كه دو نفر به هم مي رسند، يك حرفشان فحش به اوست، توي اجتماعات يك دسته مرگ بر كي، طالقاني را توكشتي، شما ببينيد چه ظلمي به همچنين موجود فعالي كه يك ملت بود براي ملت ما، با چه حيله هايي مي خواستند او را بيرون كنند.

* يك جرياني بود كه اين روحانيون شاخص را پيش ملت رسوا كنند، با دروغ و حيله آقاي بهشتي(قدس سره) كه يك نفر آدمي بود كه مجاهد براي اسلام بود، به درد مي خورد، فعال بود، دانشمند بود، مدبّر بود، ديديد كه در صحنه كشور چه فضاحت ها درآوردند، اشرار، مردم را منحرف كردند، مردم يك وقت بيدار شدند كه بهشتي در كار نبود

* من شهيد بهشتي را يك فرد مجتهد, متدين, علاقمند به ملت, علاقمند به اسلام و بدرد بخور براي جامعه خودمان مي دانستم."

* بهشتي يك فرد نبود بهشتي يك ملت بود يراي ملت ما."

* آنچه من راجع به ايشان متأثر هستم، شهادت ايشان در مقابل آن ناچيز است و آن مظلوميت ايشان در اين كشور است."

* من بيشتر از بيست سال است آقاي بهشتي را مي شناسم و در اين مدت حتي نديدم يك كلمه از كسي غيبت كند."

* بهشتي مظلوم زيست و مظلوم مرد و خار چشم دشمنان اسلام بود."

* آنقدري كه من آنها را مي شناسم از ابرار بودند و در رأس آنها مرحوم شهيد بهشتي (ره) است."

* شهيد بهشتي حقيقتاً مثل سنگ آسياي گراني بود كه با گردش خود، دهها كار انجام مي داد؛ توليد انرژي مي كرد، كار راه مي انداخت، پيش مي رفت و فكر توليد مي كرد."

* امروز، هم حادثه هفتم تير زنده است، هم بهشتي زنده است."

* شهيد بهشتي پايه گذار ومعمار نوين قضايي كشور است."

* شخصيت عظيم القدري مثل شهيد بهشتي را از يك انقلاب گرفتن، شوخي نيست."

* اين مرد، مردي شديداً معتقد و متعبد بود يعني دين و شريعت را به درستي از بن دندان قبول داشت.... از تظاهر و رياكاري و از كارهايي كه خلاف صميميت و خلوص است شديداً روي گردان بود."

* بهشتي مظلوم زيست و مظلوم مرد و خار چشم دشمنان اسلام بود.

* آنقدري كه من آنها را مي شناسم از ابرار بودند و در رأس آنها مرحوم شهيد بهشتي (ره) است.

* من شهيد بهشتي را يك فرد مجتهد, متدين, علاقمند به ملت, علاقمند به اسلام و بدرد بخور براي جامعه خودمان مي دانستم.

* بهشتي يك فرد نبود بهشتي يك ملت بود يراي ملت ما.

* آنچه من راجع به ايشان متأثر هستم، شهادت ايشان در مقابل آن ناچيز است و آن مظلوميت ايشان در اين كشور است.

* من بيشتر از بيست سال است آقاي بهشتي را مي شناسم و در اين مدت حتي نديدم يك كلمه از كسي غيبت كند.



بيانات مقام معظم رهبري در خصوص فاجعه هفتم تير

* شخصيت و حيثيت آقاي بهشتي در پيشگاه الهي براي انقلاب ما ذخيره شد و ما مي توانيم براي هميشه بگوييم كه چنين فردي داشتيم و انقلاب ما با وجود چنين انسان هايي شكل گرفته است.

* آقاي بهشتي به معناي حقيقي كلمه حليم بود. معادل اين واژه را مي توان جنبه داشتن و ظرفيت نفساني داشتن ذكر كرد. مرحوم بهشتي جنبه داشت و از ظرفيت روحي فوق العاده اي برخوردار بود و خيلي دير بر مي آشفت

* ظرفيت نفساني شهيد بهشتي فقط در مقابل اهانت ها نبود، بلكه ايشان در مقابل ستايش و تمجيد هم حليم بود و خود را گم نمي كرد

* ويژگي خاص ايشان به كارگيري عقل، سرعت و دقت جمع بندي مسايل بود

* آقاي بهشتي فردي اعجاب انگيز بود و توانايي هاي وافري داشت

* كساني كه در حادثه هفتم تير به شهادت رسيدند و خونشان ريخته شد، نفوس زكيه اي از افراد بشر و انسانهاي ممتاز جامعه بودند."

* در فاجعه هفتم تير، حقيقتاً شهادت آنها مظلومانه بود."

* وقتي به حادثه هفتم تير نگاه مي كنيم، معناي بزرگي در اين واقعة تلخ وجود دارد، كه با همة تلخي، آن معنا شيرين است؛ و آن عبارت است از زنده بودن، پويا بودن، بالنده بودن انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي"

* شهداي هفتم تير در موقعيت بسيار حساس هدف تهاجم كينه ورزانه دشمنان انقلاب قرار گرفتند."

* فاجعة هفتم تير حقيقتاً سند مظلوميت ملت ايران و جمهوري اسلامي بود."

* فاجعة هفتم تير نشانه اقتدار و استحكام اين نظام بود."

* فاجعه 7تير ادامه جريان پانزدهم خرداد است."

* ما هرچه به اهداف انقلاب نزديك مي شويم به آرمانهاي شهيد بهشتي (ره) نيز دست مي يابيم."

* حادثة هفتم تير مانند حادثة كربلا عكس العمل، عاطفي وسيع و عميقي بوجود آورد."

* شهيد بهشتي يك شخصيت ممتاز بود و هيچكس را نمي شود با او مقايسه كرد."

* حادثة هفتم تير باعث شناساندن هر چه بيشتر حقانيت مطلق جريان خط امام(ره) شد."

* حادثه هفتم تير ثابت كرد كه شعله انقلاب خاموش شدني نيست."

* ريشة حادثة هفتم تير را به بن بست رسيدن خط نفاق و التقاط مي بينيم."

* شهيد بهشتي پيشتاز انقلاب و معمار دستگاه قضاء اسلامي در كشور بود.

* شهيد بهشتي مظهر و نشانه خصوصيات 72 تن بود."


منبع: شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي
br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: بيانات امام و رهبري پيرامون شهداي هفتم تير،
ادامه مطلب
 
سرويس: سياسي ، تاريخ: ۱۴/خرداد/۱۳۹۴ - ۱۰:۰۷ ، شناسه خبر: ۷۵۹۷۴۳
رهبري مشروح/سخنان امام خامنه‌اي در حرم امام راحل

فرمايشات بسيار مهم رهبر انقلاب درباره "تحريف امام"

خبرگزاري تسنيم: رهبر معظم انقلاب اسلامي بيانات بسيار مهمي را در سالگرد ارتحال بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي با موضوع "تحريف امام" بيان كردند.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري تسنيم، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در مراسم بيست و ششمين سالگرد ارتحال رهبر كبير انقلاب اسلامي در حرم مطهر ايشان سخنراني بسيار مهمي با موضوع "تحريف امام" بيان كردند.

سخنان امام خامنه‌اي به شرح ذيل است:

در آغاز عرايضم عرض ارادتي به حضرت صاحب عصر، ارواحنا فداه لازم است، بكنيم.

منجي آخرالزمان مورد اتفاق همه اديان ابراهيمي است. اينكه كسي خواهد آمد و جهان را از منجلاب ظلم و جور نجات خواهد داد. در ميان اديان ابراهيمي مورد قبول همگان است. در اسلام ناب اين منجي هم مشخص شده است.

اين انسان بزرگ فوق‌العاده را در همه مذاهب اسلامي به نام "مهدي" مي‌شناسند.

شايد در بين فرق اسلامي هيچ فرقه‌اي را نتوان سراغ داد كه معتقد نباشد كه مهدي عليه‌السلام ظهور خواهد كرد و او از ذريه پيغمبر است. حتي نام و كنيه آن حضرت را هم مشخص مي‌كنند.

خصوصيتي كه در اعتقاد شيعه وجود دارد اين  است كه اين شخصيت را به صورت مشخص و معين معرفي مي كند. او را فرزند امام يازدهم از ائمه اهل بيت حضرت امام حسن عسگري عليه السلام مي‌داند.

‫بعضي استبعاد كرده اند كه چگونه ممكن است انساني متولد بشود و در اين زمان طولاني زنده بماند‬؛ اين تنها استبعادي است كه در قضيه امام مهدي مخالفان مطرح و تكرار كرده‌اند. لكن قرآن كريم با نص صريح خود اين استبعاد را برطرف مي‌كند. يعني درباره حضرت نوح پيغمبر عليه السلام مي فرمايد نوح در ميان قوم خود 950 سال زندگي كرده است. نه اينكه عمر او اين مقدار بود، ظاهر مطلب اين است كه دوران دعوت آن بزرگوار 950 سال است. بنابراين اين استبعاد جايي ندارد. اين اعتقاد در ميان شيعيان بزرگترين خاصيتش اميدآفريني است. جامعه تشيع فقط به برجستگي‌هاي تاريخ خود در گذشته متكي نيست. چشم به آينده دارد.  در سخت‌ترين شرايط يك نفر معتقد به مسئله مهدويت، طبق اعتقاد تشيع دل خالي از اميد نمي‌داند. شعله اميد همواره وجود دارد. مي داند كه اين دوران تاريكي، اين دوران ظلم، اين دوران تسلط ناحق و باطل، قطعاً سپري خواهد شد.

اين يكي از مهمترين آثار و دستاوردهاي اين اعتقاد است. البته اعتقاد تشيع نسبت به مسئله مهدويت به همينجا محدود نمي‌شود. اين شعله فروزان و اين فروغ تابان در جوامع شيعي، در طول قرن هاي گذشته وجود داشته است و همچنان وجود خواهد داشت و انشاءالله دوران انتظار منتظران سر خواهد آمد.ديروز روز سالگرد ولادت آن بزرگوار بود؛ اين مختصر عرض ارادت به مناسبت اين ميلاد مسعود در جمع شما برادران و خواهران عزيز به عرض رسيد.

اما مطلبي كه به مناسب چهاردهم خرداد براي برادران و خواهران عزيزي كه در اين جلسه عظيم و با شكوه حضور دارند و نيز براي ملت ايران آماده  كرده  ام، طبق معمول بحثي درباره امام بزرگوار ماست. سخن در اين باره زياد گفتيم اما همچنان جاي سخن درباره اين مرد بزرگ باقي است. 

آنچه كه امروز به شما عرض مي‌كنم تحت عنوان "تحريف امام(ره)" است. تحريف شخصيت امام. آيا شخصيت‌ها هم قابل تحريف هستند؟ معمولاً عنوان تحريف را و اين اصطلاح را درباره تحريف متون به كار مي بريم. آيا شخصيت‌ها را هم مي‌شود تحريف كرد؟ بله.  تحريف شخصيت‌ها به اين است كه اركان اصلي شخصيت آن انسان بزرگ يا مجهول بماند يا غلط معنا شود يا به صورت انحرافي و سطحي معني شود. همه اينها برمي‌گردد به تحريف شخصيت. شخصيتي كه الگوست، امام و پيشواست و رفتارش براي نسلهاي بعد از خود او راهنما و رهنمود است. اگر تحريف شود زيان بزرگي به وجود خواهد آمد. امام را نبايد به عنوان صرفاً يك شخصيت محترم تاريخي مورد توجه قرار داد. بعضي اينجور مي‌خواهند.

امام يك شخصيت محترمي است در تاريخ اين كشور، روزگاري بود، فعال بود، مفيد بود و بعد هم از ميان جمعيت رفت و روزگار او تمام شد. بعضي مي خواهند امام را اينجور بشناسند و بشناسانند. اين غلط است.

امام مظهر عيني حركت عظيمي است كه ملت ايران آغاز كرد و تاريخ خود را متحول كرد. امام بنيانگذار يك مكتب فكري و سياسي و اجتماعي است. ملت ايران اين مكتب را اين راه را اين نقشه را پذيرفت و در آن مشغول حركت شد. ادامه اين راه بستگي دارد به اين كه اين نقشه راه درست شناخته شود. بدون اينكه امام را درست بشناسيم به معناي شناخت اصول امام، اين نقشه راه شناخته نخواهد شد. بديهي است بحث ما بر مباني فكري امام است. بحث بر سر تصميم‌هاي مقطعي و مربوط به زمان يا مكان نيست. بحث بر سر آن شاكله اصلي تفكر امام بزرگوار ماست. اين را مي خواهيم درست بشناسيم. 

امام البته يك فقيه بزرگ بود؛ هم فقيه بود، يك فقيه برجسته و بزرگ؛ هم فيلسوف بود و هم صاحب نظر در عرفان نظري بود. در اين مسائل بخش‌هاي فني و علمي يك سرآمد به حساب مي آمد لكن شخصيت برجسته امام به هيچكدام از اينها وابسته نيست. بلكه شخصيت اصلي امام در تحقق مضمون آيه وجاهدوا في الله حق جهاده است. امام بزرگوار با داشتند آن زمينه‌هاي برجسته‌ علمي وارد ميدان مجاهدت في سبيل الله شد و اين مجاهدت را تا آخر عمر خود ادامه داد. و حركت عظيمي را به وجود آورد، نه فقط در كشور خود بلكه در همه منطقه ما و در همه دنياي اسلام و به يك اعتبار در همه جهان. محصول اين حركت يك محصول بي نظير بود.

دو كار بزرگ و بي سابقه در تاريخ كشور ما به وسيله امام تحقق پيدا كرد. يكي برانداختن بناي سلطنت موروثي ظالمانه و غيرعاقلانه؛ كه چند هزار سال در كشور ما سابقه داشت؛ اين بناي پوسيده كهنه غلط را كه حكومت كشور به دست انسانهايي باشد و به صورت موروثي از كسي به كسي برسد، يا با شمشير و زور نظامي حكومت به دست بيايد، و بعد نسل به نسل از يكي به ديگري به ارث برسد، اين يك سنت غلط و بي منطق در كشور ما بود در طول چند هزار سال. كار اول امام اين بود كه اين بناي غلط را برانداخت و كار را به دست مردم كشور سپرد. 

كار بزرگ دومي كه امام بزرگوار انجام داد، ايجاد يك حكومت و نظام بر اساس اسلام بود، كه اين هم در تاريخ كشور ما بلكه بعد از صدر اسلام در تاريخ كل اسلام بي سابقه بود. اين جهاد بزرگ امام بزرگوار ما يك چنين محصول ارزشمندي داشت و لذا جا دارد واقعا گفته شود كه جاهدت في الله حق جهاده. همچناني كه در قرآن هست كه جاهدوا في الله حق جهاده و همچنان كه درباره اولياي دين گفته مي شود، اين مرد بزرگ هم مصداق جاهد في الله حق جهاده است. البته در حاشيه اين صحبت عرض كنم كه جهاد اين مرد بزرگ صرفاً جهاد سياسي و اجتماعي يا جهاد فكري نبود، بلكه همراه با همه اين جهادها، جهاد دروني، جهاد با نفس، پايبندي به ارتباط مستمر و دائم با خداي متعال هم بود. اين هم درس است؛ اينجور نيست كه اگر ما در ميدان جهاد فكري يا علمي يا جهاد سياسي يا نظامي وارد شديم حق داشته باشيم كه از اين بخش از جهاد صرف نظر كنيم. امام بزرگوار اهل خشوع بود، اهل بكاء بود، اهل دعا و توسل و تضرع بود. در همين ماه مبارك شعبان مكرر اين فقره مناجات شعبانيه را در سخنراني خود تكرار مي كرد. 

اين رفتار او بود، گريه سحرگاهان او، مناجات و دعاي او، ارتباط دائمي او كه اين  حالت پشتوانه معنوي تداوم و استمرار جهاد اين مرد بزرگ را تشكيل مي داد. اين را هم در حاشيه جهاد في سبيل الله امام بزرگوارمان به ياد داشته باشيم.

خب منظومه فكري امام داراي خصوصيات كامل يك "مكتب فكري و اجتماعي و سياسي" است. اولا متكي و مبتني بر يك جهان بيني است كه اين جهان بيني عبارت است از توحيد. همه فعاليت او، همه منطق او مبتني بود بر توحيد كه زيربناي اصلي همه تفكرات اسلامي است. خصوصيات ديگر اين منظومه فكري كه آن را به صورت يك مكتب به معناي واقعي كلمه درمي‌آورد اين است كه منظومه فكري امام به روز بود. مسائل مورد ابتلاي جوامع بشري و جامعه ايراني را مطرح مي‌كرد. مخاطبان آن را حس مي‌كردند. در مكتب فكري امام ضديت با استبداد و استكبار حرف اول را مي زند. اين آن چيزي است كه ملت ايران هم آن را حس مي كرد و ملت هاي مسلمان ديگر بلكه ملتهاي غيرمسلمان آن را حس كردند؛, براي همين اين دعوت گسترش پيدا كرد.

خصوصيت ديگر اين مكتب فكري آن بود كه زنده و پويا و پرتحرك و عملياتي بود. مثل بعضي از انديشه پردازي ها و تئوري سازي هاي روشنفكرانه نبود كه در محفل بحث حرفهاي زيبا و قشنگي است  اما در ميدان عمل كارآيي ندارد. منطق امام، فكر امام، راه امام، عملياتي بود. قابل تحقق در ميدان عمل بود؛ به همين دليل هم به پيروزي رسيد و پيش رفت. اين حركت مسير تاريخ كشور ما را عوض كرد. ما ملت ايران ملتي بوديم زيردست، غرقه در بي هدفي و نااميدي. ما ملتي بوديم وابسته كه به عمد ما را عقب نگهداشته بودند. هم فكر خود را بر ما تحميل مي كردند. هم فرهنگ خود را. هم منابع اقتصادي ما را مي بردند. و هم كاروان لجن‌زاري از عادت هاي زشت را به سوي كشور ما سرازير مي كردند. ما يك چنين ملتي بوديم. امام ما را تبديل كرد به يك ملت پرانگيزه، پراميد، پرتحرك، ملت داراي هدفهاي بزرگ. امروز ملت ايران پرتحرك است، پرانگيزه است، اميدوار است و به سمت هدفهاي بزرگ روانه است.

br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: فرمايشات بسيار مهم رهبر انقلاب درباره "تحريف امام"،
ادامه مطلب
 
كد خبر: ۲۱۰۲۶۲
تاريخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۶
 
گاهي رنج و زحمتِ زنده نگهداشتن خون شهيد، از خود شهادت كمتر نيست

گزيده اي از بيانات مقام معظم رهبري درباره ي بزرگداشت ياد شهيدان

 

پايگاه خبري تحليلي انتخاب (Entekhab.ir) :


پايگاه اطلاع رساني KHAMENEI.IR به مناسبت بازگشت و تشييع پيكر 270 شهيد دفاع مقدس، گزيده اي از بيانات رهبر انقلاب اسلامي درباره ي بزرگداشت ياد شهيدان را منتشر مي كند.

به گزارش دفتر حفظ و نشر آثار آيت الله العظمي خامنه اي ، اين گزيده بيانات به شرح ذيل است:

* گاهي رنج و زحمتِ زنده نگهداشتن خون شهيد، از خود شهادت كمتر نيست

شهيد، چيز عظيم و حقيقت شگفت آوري است. ما چون به مشاهده شهدا عادت كرده ايم و گذشتها و ايثارها و عظمتها و وصايا و راهي كه آنها را به شهادت رساند، زياد ديده ايم، عظمت اين حقيقت نوراني و بهشتي برايمان مخفي ميماند؛ مثل عظمت خورشيد و آفتاب كه از شدّت ظهور، براي كساني كه دائم در آفتابند، مخفي ميماند.

در دوران گذشته، وقتي كه يك نمونه از اين نمونه هاي شهداي امروز ما، از تاريخ صدر اسلام انتخاب و معرفي ميشد و شرح حال او بيان ميگرديد، تغيير واضح و شگفت آوري در دلها و جانها و حتي در همها و نيّتها به وجود ميآورد. هر يك از اين ستارگان درخشان، ميتواند عالمي را روشن كند. بنابراين، حقيقت شهادت حقيقت عظيمي است.

اگر اين حقيقت، به وسيله كساني كه امروز در قبال شهيدان مسؤوليت دارند، زنده بماند، حفظ و تقديس گردد و بزرگ نگاه داشته شود، هميشه تاريخ آينده ما، از اين ايثار بزرگي كه آنان كردند، بهره خواهد برد. همچنان كه تاريخ بشريّت، هنوز از خون به ناحق ريخته سرور شهيدان تاريخ، حضرت ابي عبدالله الحسين عليه الصّلاة والسّلام بهره مي برد؛ چون كساني كه وارث آن خون بودند، مدبّرانه ترين و شيواترين روشها را براي زنده نگهداشتن اين خون به كار بردند.

گاهي رنج و زحمتِ زنده نگهداشتن خون شهيد، از خود شهادت كمتر نيست. رنج سي ساله امام سجّاد عليه الصّلاة والسّلام و رنج چندين ساله زينب كبري عليهاسلام از اين قبيل است. رنج بردند تا توانستند اين خون را نگه بدارند. بعد از آن هم همه ائمّه عليهم السّلام تا دوران غيبت، اين رنج را متحمّل شدند. امروز، ما چنين وظيفه اي داريم. البته شرايط امروز، با آن روز متفاوت است. امروز بحمداللَّه حكومت حق - يعني حكومت شهيدان - قائم است. پس، ما وظايفي داريم.

بيانات در ديدار جمعي از خانواده هاي شهدا 1376/02/17

* نگذاريد غبارهاي فراموشي روي اين خاطره هاي گرامي را بگيرد

ياد شهيدان نبايد در جامعه ي ما از ذهنيتها خارج شود. شهيدان را بايد زنده نگه داشت. ياد شهيدان را بايد گرامي بداريد و زنده نگه داريد؛ در همه ي استانهاي كشور اين معنا وجود دارد. بيست و سه هزار شهيد استان خراسان بزرگ - شامل سه استان كنوني - يكي از برجسته ترين و بزرگترين رقمهاي افتخارآفرين است. نگذاريد غبارهاي فراموشي - كه عمداً گاهي اين غبارها را ميخواهند بر روي اين خاطره هاي گرامي بپاشند و قرار بدهند - روي اين خاطره هاي گرامي را بگيرد؛ زنده نگه داريد. مسئولان هم بايستي اين كار را بكنند؛ مسئولان بنياد شهيد هم موظفند؛ مسئولان دستگاههاي ديگر دولتي و عمومي هم وظيفه دارند. خود خانواده ها هم در محيطهائي كه شعاع نفوذ و سلطه ي آنهاست، اين كار را انجام بدهند. از نام شهيد و از افتخار به شهيد هرگز غفلت نكنيد. تبليغات عنادآميز دشمنان سعي كرده اند كه ارزشهاي شهيد را بتدريج كم كنند و در مواردي به ضد ارزش تبديل كنند! اين در كشور ما اتفاق افتاد؛ اين سعي انجام گرفت؛ البته خنثي شد. اما عده اي اين قدر وقاحت ورزيدند كه نام شهدا و اصل شهادت را زير سئوال ببرند.

شما ببينيد توطئه هاي دشمن تا كجا از لحاظ فرهنگي و سياسي نفوذ ميكند و چقدر من و شما بايد هشيار باشيم كه جلو اين توطئه ها را بگيريم. معيار اسلامي، «شهيد» را از زمره ي مردم معمولي بيرون ميبَرد و در كنار اوليا و صديقين قرار ميدهد؛ آن يك نگاه والائي است كه به عقل ما هم درست نميگنجد. حتّي با نگاه هاي مادي معمولي، شهيد آن كسي است كه جان خود را براي نجات شرف و استقلال ملتش فدا كرده. هيچ وجدان و شرفي، هيچ دل بيدار و غير بيماري ميتواند اين را انكار كند؟ در كشور ما، در ايران اسلاميِ ما در يك برهه اي از زمان سعي كردند اين را انكار كنند. فرزندان شهدا به نام پدرانشان افتخار كنند. آنها كساني بودند كه نه در راه تهاجم به يك كشور بيگانه و به يك همسايه، در راه مقابله ي با تهاجم يك دشمن، در راه حفظ ميهن، حفظ استقلال، حفظ شرف ملي ايستادگي كردند

... ياد شهدا، افتخارات شهدا، عزت شهدا را همه بايد نصب العين خودشان قرار بدهند؛ نگذاريد فراموش بشود. شما غفلت كنيد، نيروهاي انقلاب غفلت كنند، نيروهاي مؤمن غفلت كنند، نفوذيهاي دشمن از آن طرف وارد ميشوند و چيزي هم طلبگار ميشوند. «فاذا ذهب الخوف سلقوكم بالسنة حداد اشحّة علي الخير اولئك لم يؤمنوا فاحبط اللَّه اعمالهم»؛ وقتي كه روز خطر است، در لانه ها خزيدند و نفسشان در نيامد. وقتي خطر برطرف شد؛ مردان خطرپذير در مقابل خطر سينه سپر كردند و خطر را برطرف كردند، اينها از لانه هاشان بيرون مي آيند؛ زبانهاي دراز، زبانهاي تيز، طلبگار هم ميشوند! مگذاريد دشمنان انقلاب، دشمنان امام، دشمنان خط جهاد، دشمنان خط ايمان باللَّه، طلبگار بشوند.

بيانات در ديدار خانواده هاي شهدا و ايثارگران خراسان 1386/02/2

* روزبه روز بايد نكته يابي و نكته سنجي زندگي شهدا در جامعه ما رواج پيدا كند

جلسات بزرگداشت، ادامه ي حركت جهادي و ادامه ي شهادت است. اگر نام شهيدان ما تكرار نميشد، تجليل نميشدند و احترام به آنها و خانواده هاي آنها در جامعه ي ما به صورت يك فرهنگ درنمي آمد - كه خوشبختانه به صورت فرهنگ درآمده - امروز بسياري از اين يادهاي ارزشمند و گرانبها فراموش شده بود؛ اين ارزشگذاري عظيمي كه با حركت شهادت در يك جامعه به وجود مي آيد، به فراموشي سپرده شده بود. نبايد بگذاريد اين اتّفاق بعد از اين هم بيفتد؛ روزبه روز بايد ياد شهدا و تكرار نام شهدا و نكته يابي و نكته سنجي زندگي شهدا در جامعه ي ما رواج پيدا كند. و اگر اين شد، آن وقت مسئله ي شهادت كه به معناي مجاهدت تمام عيار در راه خدا است، در جامعه ماندگار خواهد شد. و اگر اين شد، براي اين جامعه ديگر شكست وجود نخواهد داشت و شكست معنا نخواهد داشت؛ پيش خواهد رفت. عيناً مثل ماجراي حسين بن علي (عليه السّلام)؛ امروز 1300 سال يا بيشتر از شهادت حضرت اباعبدالله (عليه السّلام) ميگذرد و روزبه روز اين داستان برجسته تر و زنده تر شده. اين داستان در بطن خود داراي يك مضاميني است كه اين مضامين براي حيات اسلامي جامعه ضروري است. اگر اين مضامين گسترش پيدا نميكرد، از اسلام و از قرآن و از حقايق معارف اسلامي هم امروز خبري نبود. اينجا هم همين جور است؛ نگذاريد نام شهدا و ياد شهدا فراموش بشود يا در جامعه ي ما كهنه بشود؛ و البتّه با ابتكارات؛ اين جلسات بزرگداشتي كه آقايان به وجود مي آوريد - كه خيلي باارزش است - صرفاً يك جلسه ي ترحيم باشكوه نيست؛ اين جلسات، داراي مضامين ويژه ي خودش است؛ بايستي شهادت را معنا كند، شهيد را معرّفي كند، فرهنگ شهادت را در جامعه ماندگار كند.

... من عقيده ي راسخ دارم بر اينكه يكي از نيازهاي اساسي كشور، زنده نگه داشتن نام شهدا است؛ اين يك نيازي است كه ما - چه آدمهاي مقدّس مآب و متديني باشيم؛ چه آدمهايي باشيم كه خيلي هم مقدّس مآب نيستيم، امّا به سرنوشت اين كشور و به سرنوشت اين مردم علاقه منديم - هرجور كه فكر بكنيد، بزرگداشت شهدا براي آينده ي اين كشور، حياتي و ضروري است. فرهنگ شهادت يعني فرهنگ تلاش كردن با سرمايه گذاري از خود براي اهداف بلندمدّت مشترك بين همه ي مردم؛ كه البتّه در مورد ما آن اهداف، مخصوص ملّت ايران هم نيست، براي دنياي اسلام بلكه براي جهان بشريت است.

بيانات در ديدار اعضاي ستادهاي «كنگره شهداي امور تربيتي»، «كنگره شهداي دانشجو»، و «كنگره شهداي هنرمند «1393/11/27



* هدفتان نفوذ معارف شهادت در دل مخاطبين باشد

بسيار كار خوب و شايسته اي است اين كاري كه شما براي بزرگداشت شهيدان استانتان انجام داديد(2) و ان شاءالله انجام خواهيد داد. مسئله ي جنگ تحميلي و عوارض آن - كه از جمله، همين فداكاري ها و ايثارها و شهادتها است - يك مسئله ي عادي نيست؛ يك مسئله ي متعارف و معمولي نيست؛ يك مسئله ي فوق العاده است. اگر درست نگاه كنيم، مجموعه ي حوادثي كه در اين سالها اتّفاق افتاد و اين فداكاري هايي كه جوانهاي ما كردند، ميتواند يك ذخيره ي ماندگاري باشد براي هميشه ي انقلاب. نبايد بگذاريم كه اين ذخيره بلااستفاده بماند؛ راهش هم همين است كه ياد شهيدان زنده باقي بماند.

... هم ضبط خاطرات اينها و تجليل از ياد اينها و نام اينها، ترويج تصاوير اينها يا كلماتي كه از اينها نقل ميشود، كارهاي بسيار خوبي است. اين فهرستي كه شمرديد در مورد اقداماتي كه انجام گرفته، خيلي خوب است منتها هدفتان اين باشد كه معارف مربوط به شهادت و همان معناي ايثار و ايمان در مخاطبين امروز شما به معناي عميق كلمه نافذ باشد.

... نگاه كنيد ببينيد كه چه چيزي است كه ميتواند دل اين جوان را درگير كند با مسئله ي ايمان، با مسئله ي ايثار، پايبندي او را عميق تر و وابستگي او را به اين فكر مستحكم تر كند، اين را مطالعه كنيد؛ اين چيزي نيست كه به آساني انسان بتواند به آن دست پيدا كند. هم مخاطب را بايد شناخت كه امروز مخاطبين ما ده ها ميليون هستند كه بسياري جوانند؛ اعم از آنهايي كه در دانشگاهند يا در دبيرستانند يا در فضاهاي ديگري زندگي ميكنند؛ اينها همه مخاطبان ما هستند، هم مخاطب را بايد شناخت، ظرفيّتهاي او را بايد دانست؛ هم چگونگي حرف زدن با مخاطب را بايد ياد گرفت. اين خيلي مهم است؛ ببينيد چه چيزي را بايد بگوييد. شماها نيّتهايتان خيلي خوب است، در اين ترديدي نيست؛ هم نيّتتان خوب است، هم تلاش و توانتان خوب است منتها بعضي از كارها هست كه احتياج دارد به اينكه انسان با متخصّصين كار، با كساني كه در اين زمينه ها تجربه دارند مشورت بكند؛ اين را از ياد نبريد و ببينيد چه جور ميتوانيد؛ حالا فعلاً شما در محيط استان فكر كنيد؛ ايشان فرمودند استان كوچكي است، خيلي هم كوچك نيست؛ يعني از لحاظ گستردگي، استان كوچكي نيست؛ حالا ممكن است كم جمعيّت باشد - خيلي پرجمعيّت نيست - امّا استان كوچكي نيست. مناطق اين استان از لحاظ فرهنگ با هم متفاوتند؛ يعني فرض كنيد سمنان و شاهرود يك جور نيستند؛ شماها كه اهل استانيد، بهتر از من ميدانيد، من هم با استان شما آشنا هستم. شما ببينيد با اين مخاطبي كه اهل اين استان است و با تنوّع فرهنگي اي كه در استان وجود دارد، چه جور ميتوانيد حرف بزنيد و آن حرفي كه بايد بزنيد چيست تا آن حرف تأثير بگذارد؛ آن وقت اين كنگره ي شما اگر اين نتايج را بتواند به دست بياورد، واقعاً يك كار برجسته خواهد شد؛ يعني كار بزرگي خواهد شد. از آقايان علما استفاده كنيد، از كساني كه تجربه ي مسائل ارتباطي دارند استفاده كنيد و از بين اين مسائلي كه وجود دارد گزينش كنيد. از هنر حدّاكثر استفاده را بايد كرد؛ اشاره كرديد به سرود؛ اين خيلي مهم است. اگر بتوانيد يك سرود زيباي اثرگذار خوش مضمون درست كنيد، جوري كه بچّه ها وقتي در كوچه راه ميروند، از خانه به مدرسه ميروند، زير لبشان آن را زمزمه كنند، يك كار بسيار بزرگي كرده ايد؛ يعني استفاده ي از هنر به شكل صحيح؛ اين كار شما را آسان ميكند، تسهيل ميكند. به هرحال بايد تلاش كرد، بايد كار كرد.

بيانات در ديدار اعضاي ستاد كنگره ي بزرگداشت سه هزار شهيد استان سمنان 1394/02/14

* خورشيد فروزان شهادت، همه حجابهاي تحريف و فريب را خواهد شكافت

شهيدان ما نيز مانند بانوي بزرگوار اسلام در راه حقِ درخشاني به شهادت رسيدند، كه براي كتمان و اخفاء آن، از همه ي ابزارها و وسائل زمان، استفاده مي شد.

سنت لايتغير الهي نگذاشت، كه زهراي مرضيه، در پشت حجاب غليظ اوهام پنهان بماند، و آن ستاره درخشان خونين، در گذشت زمان به خورشيدي تابان بدل شد. و امروز نام او و ياد مظلوميت او، از همه ي حصارهاي كتمان، عبور كرده است، و به اعتماد دلها و جانها رسيده است. و اين درخشندگي و فزايندگي، ادامه خواهد داشت: انا اعطيناك الكوثر ... نام و ياد شهيدان عزيز ما نيز، همانند سيده ي عالميان، با گذشت زمان نوراني تر و نافذتر خواهد شد.

امروز، دستهاي مجرم، كه از آغاز انقلاب و بخصوص در دوران دفاع مقدس همه سعي شان اين بود، كه حقانيت درخشان و مظلومانه ي ياوران خميني عزيز را، كتمان كنند در كار آنند كه خاطره هاي دوران جنگ را، به دست تندبادهاي تبليغات مغرضانه بسپرند، و آنها را در وادي فراموشي رها كنند، ولي بي شك موفق نخواهند شد. همت و غيرت و ايمان صادقانه ي خيل عظيم مؤمنان انقلاب و اسلام بخصوص جوانان غيور و صالح كه بدنه ي عظيم ملت ايران را تشكيل مي دهند، يكبار ديگر در تاريخ تجربه ي احياء نام و ياد آن حق مظلوم را، تكرار خواهند كرد. و به توفيق الهي خورشيد فروزان شهادت، همه ي حجابهاي تحريف و فريب را، خواهد شكافت.
br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: گزيده اي از بيانات مقام معظم رهبري درباره ي بزرگداشت ياد شهيدان،
ادامه مطلب
 
   
 

گزيده سخنان شهيد بهشتي در مورد انقلاب اسلامي

انقلاب ما انقلاب آرمانهاست.انقلاب ما انقلاب ارزشهاست. همه تلاش ملت مبارز ما بايد در راه ايجاد جامعه اسلامي كه در آن حق و اخلاق توحيدي و الهي حاكم باشد، متمركز گردد.
 
‌انسان با عمل صالح ساخته مي‌شود و ايمان با عمل صالح محكم‌تر مي‌گردد.

‌حسينيان همواره با يزيديان در ستيزند.

بگذاريد مردم در برابر هرچيزي كه بر خلاف موازين اسلامي مي‌بينند، حساس بمانند.

يك ملت زنده حتي يك لحظه هم در دفاع از خودش و تلاش براي به زانو در آوردن دشمن نبايد درنگ كند.

اسلام به ما آموخته است كه نسبت به دشمنان دروغ نگوييم، تهمت و افتراء نزنيم و فحش ندهيم.

ما پيروان حسين(عليه‌السلام) مرگ خونين را بر زندگي ذلت‌بار با يزيديان ترجيح مي‌دهيم.

يكايك شما برادرها و خواهرها، بايد حسابرس و حساب‌كش خودتان و جامعه‌تان و حكومتتان باشيد.

اميدوارم ملت خوشحال باشد كه در نظامي زندگي مي‌كند كه اگر از رئيس جمهور شكايت داشت، دستگاه قضايي همانگونه عمل مي كند كه از يك فرد عادي شكايت داشت.

‌تشكل انحصار طلب و انحصار انديش از جانب هر فرد و هر گروه و هر جمع باشد، شيطاني از آب در مي‌آيد.

كساني را انتخاب كنيد كه تشنه قدرت نباشند. تشنگان قدرت حق حكومت كردن ندارند.

‌در زمينه رعايت معيارهاي اسلامي، سازش مصلحت جويانه را حرام مي‌دانم.

من برخورد تلخ صادقانه را به برخورد شيرين منافقانه ترجيح مي‌دهم.

تا زنده‌ايم، تحت هيچ شرايطي تسليم آمريكا و اقمار اروپاي‌اش نمي‌شويم.

ما نبايدبه استعمارگران غرب و شرق اجازه دهيم كه براي ما مهره‌سازي كنند.

اي انسان، تو سازنده تاريخ و آينده هستي، تو قيامتت را هم خودت مي‌سازي، حتي بهشت و دوزخ به دست تو ساخته مي‌شود.

تا زماني كه كاري انجام ندهيم، براي مردم بازگو نمي‌كنيم.

اگر شما به حال مردم سودمند واقع شويد، ماندني خواهيد بود.

انتقاد از خويشتن را جزء برنامه‌هاي خود قرار دهيد.

شيوه‌هاي صحيح برخورد با دشمن و مخالف را ياد بگيريد.

سؤالاتي كه بعد مكتبي را نشان دهد، تفتيش عقايد نيست.

ارتباطات خود را با يكديگر قوي كنيد.

حافظان استقلال بايد بهاي آن را بپردازند.

جامعه اسلامي، بايد جامعه‌اي رو به شادابي، تندرستي و تحرك باشد.

جامعه بايد به سمت موضع‌گيري‌هاي وحدت‌زا برود.

انقلاب ما انقلاب آرمانهاست.

انقلاب ما انقلاب ارزشهاست.

منافقين سمبل استبدادهاي استاليني هستند.

ما شيفتگان‌خدمتيم، نه تشنگان قدرت.

جاذبه در حد اعلا و دافعه در حداقل ضرورت.

من درد دلم را با خدا مي‌كنم. خدا خودش درست مي‌كند همه اين كارها را.

من بايستي مثل حضرت محمد(ص) بردبار باشم، پيغمبر هم در مقابل اين همه شكنجه، اين همه ناراحتي‌ها را تهمت‌هاي ناروا كه به او زدند، صبور بود.

ما يك جان بيشتر نداريم كه اين بايد در راه خدا باشد. شما مرا از مرگ نترسانيد.

من هر لحظه منتظرم كه تيري برقلبم بنشيند يا ديواري بر سرم خراب شود.

‌ما راست قامتان، جاودانه تاريخ خواهيم ماند.

ملت ايران در برابر يزيديان راهي را مي‌رود كه حسين رفت.

انسان به دنبال ساختن خويش مي‌تواند محيط اجتماعي خويش را بسازد.

نسل‌هاي جوان و انقلابي ملتهاي مسلمان، بايد عرصه را بر امپرياليسم جهانخوار تنگ كنند.

ما راهي را انتخاب كرده‌ايم به عنوان راه بهتر و ممكن است طول بكشد تا دنيا بپسندد.

يك ملت انقلابي و زنده حتي يك لحظه هم در دفاع از خودش و تلاش براي به زانو در آوردن دشمن نبايد درنگ كند.

انقلاب كفر ستيز و ظلم ستيز ما با هيچ قدرت سلطه‌گر نمي‌تواند در سازش در آيد.

آمريكا همه دنيا را مي‌خواهد. جواب او را نيز وقتي كه لازم باشد، ملت خواهد داد.

انقلاب اسلامي به معناي برآشفتن خواب همه كشورهاي جهان سوم و ملتهاي مستضعف است.

همه تلاش ملت مبارز ما بايد در راه ايجاد جامعه اسلامي كه در آن حق و اخلاق توحيدي و الهي حاكم باشد، متمركز گردد.

ما ايمانمان را، اخلاصمان را، عملمان را درست مي‌كنيم و با اسلام منطبق مي‌كنيم، اين را داشته باشيم ياري خدا، تضمين شده است.

برخورد آراء و افكار، نيازي به استفاده از چماق ندارد.

هر كس خط دارد، دشمن دارد.

شهيد بدهيد و قويدل باشيد.

مرگ بر آمريكا، مرگ بر سازشكار.

ما روزي به دست مي‌آييم كه شهيد شويم.

ما شهيدان را از دست نداده‌ايم، بلكه آنها را بدست آورده‌ايم.

پيروزي اصيل، حركت در راه حق است.



منبع :موسسه آموزش عالي اقبال لاهوري
br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: گزيده سخنان شهيد بهشتي در مورد انقلاب اسلامي،
ادامه مطلب
 

سخنان امام خميني (ره)در مورد شهيد بهشتي

مخالفين انقلاب، افرادي[را] كه بيشتر متعهدند، مؤثرتر در انقلاب‌‏اند، آنها را بيشتر مورد هدف قرار داده‌‏اند.

 حضرت امام خميني (ره) در خصوص شخصيت و خصوصيت شهيد بهشتي در زمان شهادت ايشان فرمودند: "شهيدان 7 تير از اشخاص متعهد بوده‌‏اند كه در رأس آنها مرحوم شهيد بهشتي است.

ايشان را من بيست سال بيشتر مي‏‌شناختم. مراتب فضل ايشان و مراتب تفكر ايشان و مراتب تعهد ايشان بر من معلوم بود و آنچه كه من راجع به ايشان متأثر هستم، شهادت ايشان در مقابل او ناچيز است و آن مظلوميت ايشان در اين كشور بود.

مخالفين انقلاب، افرادي[را] كه بيشتر متعهدند، مؤثرتر در انقلاب‌‏اند، آنها را بيشتر مورد هدف قرار داده‌‏اند. ايشان مورد هدف اجانب و وابستگان به آنها در طول زندگي بود. تهمت‌ها؛ تهمت‌هاي ناگوار به ايشان مي‏‌زدند! از آقاي بهشتي اينها مي‏‌خواستند موجود ستمكار ديكتاتور معرفي كنند، در صورتي كه من بيش از بيست سال ايشان را مي‏‌شناختم و بر خلاف آنچه اين بي‏‌انصاف‌ها در سرتاسر كشور تبليغ كردند و «مرگ بر بهشتي» گفتند، من او را يك فرد متعهد، مجتهد، متعهد، متدين، علاقه‏مند به ملت، علاقه مند به اسلام و به درد بخور براي جامعۀ خودمان مي‏دانستم." ((صحيفه امام خميني(ره)جلد 14))


منبع :باشگاه خبرنگاران(به نقل از تسنيم) 
br نوشته شده در تاريخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ توسط احمداسماعيلي كريزي نظرات (0)
برچسب‌ها: سخنان امام خميني (ره)در مورد شهيد بهشتي،
ادامه مطلب
 

 






[ جمعه 23 مرداد 1394  ] [ 9:53 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4082023 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب