امام خميني(ره): «شهيد بهشتي در رأس ابرار است»
ابرار كيانند؟ انسان هايي كه از خودخواهي ها، خودپرستي ها، قدرت طلبي ها، سلطه جويي ها و.. بري باشند و به دنبال حق و حقيقت باشند. علي عليه السلام كه مظهر صفات خدا و اسوه ابرار بود؛ چرا در محراب عبادت خدا شهيد شد؟ ابرار در هر زماني بودند و كم هم نبودند ولي هميشه به جرم ابرار بودنشان مورد غضب و هجوم اشرار بودند؛ راستي بهشتي چه گناهي داشت؟ او همان گناهي را مرتكب شده بود كه امامش علي عليه السلام مرتكب شده بود.گناه دفاع از اسلام.
امام خميني(ره): «بهشتي مظلوم زيست و مظلوم مرد و خار در چشم دشمنان بود»
چرا مظلوم؟؟
چون بهشتي را به انحصار طلبي متهم كردند، در حالي كه او مي گفت مديريت انقلاب اسلامي در دست و در انحصار كساني باشد كه به اسلام تعهد دارند. بهشتي را به ديكتاتوري متهم كردند، در حالي كه او بيشترين ايستادگي را در مقابل ديكتاتوري به عمل آورد. بهشتي را به داشتن ارتباط با آمريكا متهم كردند، در حالي كه او محكم ترين ضربه ها را به آمريكا وارد كرد. بهشتي را به داشتن گرايشات كمونيستي متهم كردند، در حالي كه او بيشترين تلاش ها را براي اثبات پوچي كمونيسم به عمل آورد. بهشتي را به گرايشات غير شيعي و تعصبات ضد سني متهم كردند، در حالي كه او همواره براي ترويج تشيع و اتحاد ميان شيعه و سني عليه استكبار جهاني تلاش ميكرد. بهشتي را به استفاده از كاخ ها و گرفتن حقوق هاي كلان متهم كردند، در حالي كه او يك ريال از بيت المال برداشت نكرد و هرگز جز در خانه اي كه با دسترنج خود تهيه كرده بود سكونت ننمود ... مظلوميت او از اين باب بود كه او را نشناختند و قدرش را ندانستند!
امام خميني(ره): «بهشتي يك ملت بود»
براستي چرا؟؟
خون بهشتي، پيكره انقلاب اسلامي را از رسوبات به جاي مانده غربي و شرقي شستشو داد.
خون بهشتي، داشتن يك تشكيلات اسلامي را كه دشمنان اسلام با سرمايه گذاري هاي كلان كوشيدند آن را ضد ارزش جلوه دهند به عنوان يك ارزش والا در ذهن مردم ما جاي داد.
خون بهشتي، ياران امام را از هاله ابهامي كه در اثر تبليغات دشمنان اسلام دور آنها را گرفته بود بيرون آورد.
خون بهشتي، سبب شد مردم جريانهاي انحرافي را كه مي خواستند در انقلاب اسلامي نفوذ كنند به خوبي بشناسند.
خون بهشتي، مردم را به پاي صندوق هاي رأي برد تا رئيس جمهور خود را علي رغم تبليغات منفي دشمنان برگزينند.
خون بهشتي، ملت ما را زنده كرد و اين معناي آن سخن امام است كه فرمود:«بهشتي يك ملت بود»
منبع: كتاب او به تنهايي يك امت بود! (با تلخيص و تصرف)