کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
هزینه حج وهدیه : از کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی
 

هزینه کردن در حج

http://www.pro.uploadpa.com/?file=1430937240166900_i%20007.JPG


یکی از مواردی که از قدیم الایام مطرح بوده هزینه سنگین سفر حج است ،واین موضوع بقدری جدی است که درقرآن کریم مورد توجه خداوند قرار گرفته است ویکی از شروط وجوب این سفررا استطاعت مالی قرار داده است وتوان مالی جزء لا ینفک این فریضه عظیم است ، لکن درهزینه کردن اموال برای این سفر معنوی خداوند برکاتی قرار داده است که به برخی از آنها اشاره می شود:امیر المؤمنین (ع) : هزینه کردن یک درهم در حج معادل هزینه کردن هزار درهم (درراه خدا) است.
 در روایت دیگری،از امام صادق( ع) نقل شده است که فرمودند :" اگرهریک از شما ثروتی همانندکوه ابی قبیس داشته باشدو آنرادر راه خدا انفاق نمایدباثواب حج برابری نخواهدکرد،وهردرهمی که حاجی هزینه نماید پاداش آن معادل دوهزارهزاردرهم است
( دو میلیون)که درراه خدا پرداخت شود .
 
هدیه جزء نفقه حج است
 یکی ازسنت های حسنه درسفر زیارتی حج  آوردن سوقاتی وهدیه برا ی دوستان واقوام وبستگان است،که موجب خوشحالی آنها وخیر وبرکت زندگی می شود،البته هدیه باید در حد متعارف ومعمولی باشد وسعی شود بیشتر از هدایای معنوی استفاده نمائیم، وطوری نباشد که تهیه آن وقت زیارت وتوفیق عبادت را از ما سلب نماید،لکن اگر در این رابطه هزینه ای انجام شود، خداوند برکتش را چندین برابر وشاید دومیلیون برابر  خواهد داد، زیرا ،ازمعصوم (ع)روایت شده است،که فرمودند:هدیه حج ازنفقه حج محسوب می شود.
منبع : کتاب حرمین شریفین نوشته حجت الاسلام علی اسماعیلی کریزی






[ دوشنبه 26 مرداد 1394  ] [ 4:55 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4050018 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب