در جریان این بازدید، حجت الاسلام علی اسماعیلی در جلسه ای با حضور مدیر کل و معاون قضایی اداره کل زندان های استان و رئیس زندان مرکزی مشهد خواستار راه اندازی واحد انگشت نگاری و ثبت سجل کیفری در محل زندان نظامیان، جهت تسریع در امور مربوط به ثبت سوابق زندانیان نظامی شد.
همچنین محمدرضا خاکشور دادستان نظامی استان درخواست کرد تا مددجویان بند نظامی نیز بتوانند از برنامه های فرهنگی زندان مرکزی بهره مند شوند.
موسوی مدیر کل زندان های استان اظهار داشت: بخش سجل کیفری با هماهنگی انفورماتیک زندان و فراهم نمودن زیرساخت ها توسط زندان مرکزی بزودی راه اندازی خواهد شد و در خصوص انگشت نگاری نیز هماهنگی لازم با واحد انگشت نگاری نیروی انتظامی صورت می گیرد.
گفتنی است که زندان نظامیان به صورت منفک از زندان عمومی و در محل جداگانه ای در مجاورت اداره کل زندان های خراسان رضوی قرار داشته و دارای امکانات مناسبی از جمله زمین ورزش، فضای مناسب جهت هواخوری و سالن ملاقات می باشد.
بازدید رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان رضوی *
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
barrud.rasekhoonblog.com
وبلاگ "چشمه سلطان ولی کریز"
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||