کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان
 جملات رهبري و امام در مورد انتخابات جملات رهبري در مورد انتخابات
 

 

انتخابات يكى از آزمونهاى بزرگ ملت ايران در مقابل چشم دشمنان است.

انتخابات آبروى ملى ماست؛ انتخابات يكى از شاخصهاى رشد ملى ماست.

 انتخابات وسيله‏اى براى عزت ملى است.

بهترين، آن كسى است كه درد كشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم يگانه و صميمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافيگرى خودش نباشد.

در انتخابات با كرامت رفتار كنند همه؛ چه آن‌هايي كه نامزد مي‌شوند، چه آن‌هايي كه طرفدار آن‌هايند، چه آن‌هايي كه مخالف با بعضي از نامزدها هستند، جناح‌هاي مختلف كشور، بداخلاقي و بدگويي و اهانت و تهمت و اين حرف‌ها را مطلقاً راه ندهند، اين از آن چيزهايي است كه اگر پيش بيايد، دشمن از او خوشحال مي‌شود.

در انتخابات، مردم در حقیقت به پایه‌های اعتقادی خودشان و به آنچه بر آن پایه‌ها مبتنی است، رأی می‌دهند.

انتخاب فرد اصلح و داراى تقوا و تدبير براى مقام مهم رياست جمهورى - كه در قانون اساسى جديد، داراى اختيارات وسيع در اداره‏ى كشور است - وظيفه‌ای شرعى و عقلى و انقلابى است، و كوتاهى در اين امر يا در حضور در پاى صندوقهاى رأى، خسارتهاى جبران‏ناپذيرى به بار خواهد آورد. حضور شما، پايه‏هاى انقلاب را محكم مى‏كند و به مديران آينده‏ى كشور، جرأت و قدرت كار مى‏بخشد و آينده را تضمين مى‏كند.

همچنان كه اصل انتخابات يك تكليف الهى است، انتخاب اصلح هم يك تكليف الهى است.

انتخابات سرمايه‏گذارى عظيم ملت ايران است

عظمت ملت ايران را حضور مردم در انتخابات نشان ميدهد

 انتخابات با سرنوشت مردم سر و كار دارد؛ بخصوص انتخابات رياست جمهورى كه سپردن قوه‏ى اجرائيه‏ى كشور به دست يك نفر و يك مجموعه است كه كشور را براى مدت چند سال اداره كنند؛ اينقدر انتخابات اهميت دارد.

انتخابات يك وسيله‏اى است براى بالا بردن توان كشور، براى آبرومند كردن ملت؛ انتخابات فقط ابزارى براى قدرت‏طلبى نيست.

من به مسئولين انتخابات هم سفارش و تأكيد ميكنم؛ به طور حتم بايستى انتخابات را جورى برگزار كنند كه پرشور باشد؛ دست همه‏ى نامزدها باز باشد؛ مردم آزادانه بتوانند انتخاب كنند و انتخابات، سالم و با امانت كامل ان‏شاءاللَّه انجام بگيرد و انجام خواهد گرفت.

مردم سالاری در کشور ما، یک مردم سالاری حقیقی متکی به ایمان است. مردم از روی احساس وظیفه‌ی دینی است که در عرصه‌ی انتخابات وارد می‌شوند و طبق تشخیص خود گزینش می‌کنند و رأی خود را به صندوق می‌اندازند.

برنده‌ی این انتخابات ملت است و همه‌ی کسانی که در انتخاب شرکت داشته‌اند اعم از آنها که خود یا نامزد مورد علاقه‌شان رای‌ آورده یا نیاورده‌اند، همه برنده‌اند، بازنده‌ی این انتخابات، امریکا و صهیونیسم و دشمنان ملت ایرانند همه با همدلی به یکدیگر و به دولت خدمتگزار کمک کنید تا گره‌ها یکی پس از دیگری گشوده شود.

 

جملات کمتر دیده شده از رهبر انقلاب در خصوص انتخابات

 

 

مبادا كساني وارد مجلس شوند كه آنتن‌هايشان را به آن سمت تنظيم كرده باشند؛ هر چه از آن‌جا مي‌آيد، بگيرند و در داخل به زبان ديگري منتشر و منعكس كنند! همه نگراني من از اين است.

 

 

 

 

 

مشروعيت مجلس به داشتن تفکر اسلامي

مشروعيت اين نظام به تفكّر اسلامي و به استواري بر پايه ي اسلام است؛ مشروعيت مجلس و رهبري هم بر همين اساس است. امام يك وقت فرمود: «اگر من هم از اسلام روي برگردانم، مردم مرا كنار مي گذارند.» راست هم مي گفت. مردم امام را به اسلام شناختند؛ به خاطر فداكاري و عظمت او در راه اسلام دنبالش راه افتادند، كه همه ي ما، بنده و شما هم همين طور هستيم. اگر ما از اين راه منصرف و منحرف شويم، خودمان ضرر مي كنيم؛ اما اين حركت و جريان راه افتاده و متوقّف شدني نيست. حقيقتاً نظام اسلامي به ما و امثال من و شما وابسته نيست.

(بيانات در ديدار نمايندگان مجلس شوراي اسلامي 7/3/82)

 

اگر مسئولي آرمانهاي نظام جمهوري اسلامي را قبول ندارد اشغال آن پست براي او حرام است

اگر كسى در نظام جمهورى اسلامى در مسئوليتى مشغول كار است، ولى آرمان‏هاى نظام جمهورى اسلامى را آن‏گونه كه امام بزرگوار ترسيم كرده است و در قانون‏ اساسى تجسّم پيدا كرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست براى او حرام شرعى است. آنجايى كه صحبت از مسائل اساسى نظام اسلامى است، آنجايى كه وحدت دين و سياست مطرح است، آنجايى كه اصول قانون‏ اساسى مورد نظر است، آنجايى كه الزام به تبعيّت از دين و شريعت مطرح است، اگر يك مسئول عقيده‏اى غير از اين دارد، مى‏تواند شهروند جمهورى اسلامى باشد- مانعى ندارد- اما نمى‏تواند مسئول باشد؛ بخصوص در مسئوليتهاى بالا. مديران ارشد، نمايندگان مجلس و مسئولان عالى‏مقام قوّه‏ى قضائي، درعين‏حال كه مسئوليت مهمّى در نظام جمهورى اسلامى دارند، نمى‏توانند به آرمان‏هاى نظام جمهورى اسلامى و اصول قانون‏ اساسى اعتقادى نداشته باشند؛ چون اعتقاد انسان در عمل و گفتار او اثر مى‏گذارد.

(بيانات در اجتماع بزرگ مردم اصفهان‏ 08/08/1380)

 

 

قانونى كه پول‏داران را پول‏دارتر كند، قانون‏ مملكت اسلامى نيست

نماينده بايد شجاع و باشرف و امين و طرف‏دار ضعفا و قشر ضعيف باشد. قانون‏ بايد بتواند از حقوق ضعفا دفاع كند، و الّا قانونى كه پول‏داران را پول‏دارتر كند، قانون‏ مملكت اسلامى نيست. قانون‏ بايد بتواند گره‏ها را باز كند و به دردِ دل قشرهاى محروم برسد.

(بيانات مقام معظم رهبرى در ديدار اقشار مختلف مردم‏13/ 11/ 1378)

 

 

مبادا کسي به مجلس برود که گيرنده اش به سمت غرب باشد
و اما اين روزها مسائل «انتخابات» هم مطرح است. من راجع به انتخابات، مكرّر صحبت كرده‌ام و آنچه را كه بايد گفت، گفته‌ام. همه‌ي تأكيدي كه بنده در قضيه‌ي انتخابات و براي انتخاب اصلح و غيره دارم براي همين است كه اين كشور، آسان استقلال خود را به دست نياورده است. مبادا كساني به مجلس بروند كه گيرنده‌ي آنها، منتظر فرستنده‌ي قوي امريكا و غرب باشد! مبادا كساني وارد مجلس شوند كه آنتنهايشان را به آن سمت تنظيم كرده باشند؛ هر چه از آن‌جا مي‌آيد، بگيرند و در داخل به زبان ديگري منتشر و منعكس كنند! همه نگراني من از اين است.
يانات در ديدار پرسنل و فرماندهان ارتش 28/1/75

 

 

در دوز قيامت از هر نشست و برخاست نماينده مجلس سوال خواهد شد
عزيزان من! خداي متعال از هر ساعتِ عمر شما در مجلس، از هر تصميم‌گيري شما، از هر نشست و برخاست شما - كه اكنون مهم شده است - سؤال خواهد كرد. تا چندي پيش، شما مي‌نشستيد، برمي‌خاستيد؛ حركت و گفتار شما تأثيري نمي‌گذاشت؛ اما امروز شما يك كلمه حرفتان، يك نشست و برخاستتان، يك دست بلند كردن و موضعگيريتان مؤثّر است. اين يك امكان است و اين امكان با خودش مسؤوليت سنگيني را مي‌آرود. در درجه‌ي اوّل هم خداي متعال از ما سؤال مي‌كند.
بيانات در ديدار با نمايندگان دوره‌ي ششم مجلس شوراي اسلامي 29/3/79

 

برخی از جملات و بیانات رهبر معظم انقلاب معمولا به فراخور فعالیت های سیاسی رسانه ها برجسته می شود و برخی دیگر اگرچه شاید اهمیتی مضاعف داشته باشند اما ممکن است کمتر منتشر و دیده و شنیده شوند. شیرازه طی چندین قسمت٬ تعدادی از این جملات را منتشر می کند.

 

نماينده مجلس وامدار ديگران به درد نميخورد

اگر نماينده‌اي بر سرِ كار آيد كه قبل از ورود به مجلس، خود را وامدار ديگران كرده و مجبور باشد در مجلس وام آنها را ادا كند؛ نانهايي به قرض گرفته باشد و بخواهد به مجلس كه رفت، قرض خود را ادا كند؛ به‌درد نمي‌خورد.
بيانات در خطبه‌هاي نماز جمعه (19 رمضان 1416) 20/11/74

 

اگر کسي براي نمايندگي مجلس، دهان مردم را شيرين کرد بايد رد صلاحيت شود
آدم پول پرستي؛ آدم پيشكرده‌ي خوانين و اشرار منطقه‌اي، از فقد يا ضعف نظارت استفاده كند و وارد مجلس شود و بعد بخواهد براي آن‌گونه افراد كار و تلاش كند؛ يا مثلاً - آن‌طور كه جناب آقاي جنّتي در نماز جمعه‌ي ديروز اظهار مي‌كردند - در هنگام انتخابات به او پول بدهند تا وارد مجلس شود. اگر واقعاً اين‌طور كساني را شناختيد، بي‌دريغ ردشان كنيد. اگر ديديد كساني هستند كه براي اين‌طور كارها به مردم پول مي‌دهند يا دهن مردم را شيرين مي‌كنند، بدانيد كه اين آدمها، آدمهاي نامناسبي هستند. وقتي معلوم مي‌شود كساني هستند كه به‌خاطر امور مادّي و در راه كسب متاع دنيوي مي‌خواهند مسند باارزشي را كه قانون براي مردم وضع مي‌كند، غصب كنند، بايستي جلوشان گرفته شود. معيارها هم ناظر به اين است.
بيانات در ديدار اعضاي هيأت نظارت بر انتخابات شوراي نگهبان 14/11/74

جملات قصار امام خمینی

در باب انتخابات و مجلس


مردم اگر اسلام را، استقلال و آزادى را، نبودن تحت اسارت شرق و غرب را مى‏خواهند، همه در انتخابات شركت كنند. اگر در انتخابات مسامحه كنيم، مطمئن باشيد كه از راه مجلس به ما لطمه مى‏زنند. وصيت من به ملت‏شريف آن است كه در تمام انتخابات، چه انتخابات رئيس جمهور و چه نمايندگان مجلس شوراى اسلامى، و چه انتخاب خبرگان براى تعيين شوراى رهبرى يا رهبر، در صحنه باشند.

انتخابات در انحصار هيچ كس نيست، نه در انحصار روحانيين است، نه در انحصار احزاب است، نه در انحصار گروه‏هاست، انتخابات مال همه مردم است. ملت است كه با راى خودش رئيس جمهورى تعيين مى‏كند، جمهورى اسلامى را راى مى‏دهد ؛ و با راى خودش كه متمركز است در مجلس، دولت را تعيين خواهد كرد ؛ و همه امور دست‏خود ملت است. اين تكليف آقايان است كه راجع به مسائل اسلامى كه پيش مى‏آيد، چه وكيل بخواهيد تعيين بكنيد و چه - عرض بكنم كه - رئيس جمهور بخواهيد تعيين كنيد، بايد در صحنه باشيد، عذرى نداريد كه برويد و كنار بنشينيد.

بايد توجه داشت كه هدف از انتخاب در نهايت، حفظ اسلام است. اگر درتبليغات حريم مسائل اسلامى رعايت نشود، چگونه منتخب حافظ اسلام مى‏شود همه شما، همه ما،زن و مرد، هر مكلف همان طور كه بايد نماز بخواند، همان طور كه بايد سرنوشت‏خودش را تعيين كند. عزيزان من كه اميد نهضت اسلامى به شماست! در روز تعيين سرنوشت كشور بپاخيزيد و به صندوقها هجوم آوريد و آراى خود را در آنها بريزيد.

 امروز مسئوليت به عهده ملت است، ملت اگر چنانچه كنار بنشينند، اشخاص مؤمن، اشخاص متعهد بنشينند و اشخاصى كه نقشه كشيده‏اند براى اين مملكت، از چپ و راست، آنها وارد بشوند در مجلس، تمام مسئوليت به عهده ملت است. نگذارند حتى يك عنصر خرابكار وابسته، به مجلس راه يابد.

شما وكيل نيستيد كه برويد آنجا بنشينيد و حسابهايى كه خودتان با هم داريد صاف كنيد، اگر يك همچو كارى بشود اين انحراف است، و غصب است آن محل براى شما. اگر انحراف پيدا كنيد بر خلاف ملت، خيانت كرده‏ايد به وكالتى كه داريد. انتقاد و استيضاح حق مجلس است.

بايد ملت‏شريف بدانند كه انحراف از اين امر مهم اسلامى خيانت به اسلام و كشور است، و موجب مسئوليت عظيم است. مجلس در راس همه امور واقع است. مجلس خانه واقعى ملت است. اين مجلس ماحصل خون يك جمعيتى است كه وفادار به اسلام بوده‏اند. اين مجلس فراهم آمده از الله ‏اكبرهاى مردم است.

سر تسليم به مجلس يعنى سر تسليم به اسلام. در مجلس، اسلام تنها كافى نيست، بلكه بايد مسلمانى باشد كه احتياجات و مطلع به مصالح و مفاسد كشور باشد. مملكت را بشناسد و سياست را بفهمد مجلس در راس همه ارگانها واقع است ؛ و مجلس ملت است كه متبلور شده است و تحقق پيدا كرده است در يك جاى محدود. علاقه‏مندم كه قداست مجلس معظم و وكلاى محترم محفوظ باشد تا الگويى باشند براى مجلسهاى جهان.

حيف است كه چهره نورانى مجلس، در آن يك چيزهايى واقع بشود كه مخالف زى شما آقايان است. توجه داشته باشند، رئيس‏جمهور و وكلاى مجلس از طبقه‏اى باشند كه محروميت و مظلوميت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده و در فكر رفاه آنان باشند، نه از سرمايه‏داران و زمينخواران و صدرنشينان مرفه و غرق در لذات و شهوات، كه تلخى محروميت و رنج گرسنگان و پابرهنه‏گان را نمى‏توانند بفهمند. اشخاصى كه انتخاب مى‏شوند واقعا منتخب ملت باشند.

مردم را توجه بدهيد به اين كه شما مى‏خواهيد اسلام را حفظ كنيد ؛ بايد منتخبين شما اشخاصى باشند كه توجه به اسلام داشته باشند، متعهد به اسلام باشند، بازيگر نباشند. من متواضعانه از شما مى‏خواهم كه حتى الامكان در انتخاب اشخاص با هم موافقت نماييد، و اشخاصى اسلامى، متعهد، غيرمنحرف از صراط مستقيم الهى را در نظر بگيريد. بايد درست متوجه باشيد و اشخاصى كه انتخاب مى‏كنيد سوابقشان را مطالعه كنيد، بدانيد... در زمان سابق چه جور بودند، در زمان انقلاب چه جور بودند ، از اول انقلاب تا حالا چه جور بودند و سوابق خانوادگيشان چه هست، عقايدشان چه هست و مقدار معلوماتشان چه هست.

اميد است ملت مبارز متعهد، به مطالعه دقيق در سوابق اشخاص و گروهها، آراى خود را به اشخاصى دهند كه به اسلام عزيز و قانون اساسى وفادار باشند، و از تمايلات چپ و راست مبرا باشند، و به حسن سابقه و تعهد به قوانين اسلام و خيرخواهى امت، معروف و موصوف باشند. افرادى را انتخاب كنيد كه متعهد به اسلام بوده شرقى و غربى نباشند، و بر صراط مستقيم انسانيت و اسلاميت باشند.

من انتطار دارم كه وحدت كلمه خود را حفظ، و در انتخاب وكلاى خود رضاى حق را بر رضاى خود مقدم داريد. وكيلهايى كه آراسته هستند به اخلاق خوب، متعهد هستند به اسلام، وفادار هستند به كشور خودشان، خدمتگزار هستند و شما و به كشور، آن اشخاص را انتخاب كنند و به در مجلس بفرستند.

بايد بدانيم كه اگر رئيس‏ جمهور و نمايندگان مجلس، شايسته و متعهد به اسلام و دلسوز براى كشور و ملت باشند، بسيارى از مشكلات پيش نمى‏آيد. مسئوليت مجلس به عنوان يك مرشد و هدايت كننده براى مردم، زياد است. دنبال اين باشيد كه يك مجلس قوى قانونگذارى داشته باشيم تا بتوانند مملكت را به راه راست ببرند. مجلس خوب همه چيز را خوب مى‏كند، و مجلس همه چيز را بد مى‏كند.

مجلس است كه اساس يك كشور را به صلاح مى‏كشد، يا اساس يك كشور يك مجلس را رو به فساد مى‏برد. آن روزى كه ديديد و ديدند كه انحراف در مجلس پيدا شد ؛ انحراف از حيث قدرت‏طلبى و از حيث مال‏طلبى در كشور، در وزيرها پيدا شد، در رئيس‏جمهور پيدا شد، آن روز بدانند كه علامت اين كه شكست بخوريم خودنمايى كرده ؛ از آن وقت بايد جلويش را بگيرند. آن روزى كه مجلسيان خوى كاخ‏نشينى پيدا كنند - خداى نخواسته -، و از اين خوى ارزنده كوخ‏نشينى بيرون بروند، آن روز است كه ما براى اين كشور بايد فاتحه بخوانيم.

اگر در اين نظام كسى يا گروهى - خداى ناكرده - بى‏جهت در فكر حذف يا تخريب ديگران برآيد، و مصلحت جناح و خط خود را بر مصلحت انقلاب مقدم بدارد، حتما پيش از آن كه به رقيب يا رقبان خود ضربه بزند، به اسلام و انقلاب لطمه وارد كرده است.

شما وكيل نيستيد كه برويد آنجا بنشينيد و حسابهايى كه خودتان با هم داريد صاف كنيد، اگر يك همچو كارى بشود اين انحراف است، و غصب است آن محل براى شما. اگر انحراف پيدا كنيد بر خلاف ملت، خيانت كرده‏ايد به وكالتى كه داريد. انتقاد و استيضاح حق مجلس است. فرقهاست بين نظارت و استيضاح و بين عيبجويى و انتقامگيرى، و اين فرق را همه كس پس از رجوع به وجدان خويش مى‏فهمد. هيچ كس حق ندارد كه راجع به مجلس جسارتى بكند ؛ و مجلس حقش است كه موافق و مخالف داشته باشد.

 

 






[ یک شنبه 27 دی 1394  ] [ 5:28 PM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4057306 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب