کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

چشمه سلطان ولی کریز
چشمه سلطان ولی کریز
 
نويسندگان

 

 

بازدید رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از زندان جدید نظامیان اصفهان

1394/11/10 شنبه

 
حجت الاسلام والمسلمین بهرامی در سفر به استان اصفهان از زندان جدید الاحداث نظامیان و زندان نسوان بازدید کرد.

در این بازدید، مدیرکل زندان های استان اصفهان اظهار داشت: هر قدم و حرکتی که در مجموعه زندان های استان رخ می دهد از برکت خون شهدا و صداقت و پاکی دل های کارکنان و مجموعه خیرین بوده است.

امیری پس از ارائه گزارش کوتاهی از روند فعالیت های مختلف در سطح استان، نگاه و حمایت های قوه قضائیه، سازمان زندان ها و برخی دستگاه های اجرایی و قضایی استان را از محورهای اصلی رشد و سربلندی استان اصفهان دانست و اجتماعی محور شدن زندان ها و تغییر نگاه مردم و مسئولین به زندان را از جمله دستاوردها عنوان کرد.

 مدیرکل زندان های استان اصفهان، در گزارشی به روند احداث  زندان جدید نظامیان اشاره کرد و گفت: مراحل احداث و تکمیل این زندان از محل اعتبارات دولتی و کمک های خیرین صورت گرفته است.

وی افزود: این زندان در زیربنایی به مساحت۱۸۰۰ مترمربع احداث و ظرفیت ۱۵۰ نفر زندانی را دارد و ۹۸ درصد آن تکمیل شده است.

امیری اظهار کرد: به دلیل موافقت با اجرا و تکمیل این پروژه به صورت امانی در بسیاری از هزینه ها صرفه جویی و این مجموعه تنها با ۱۵ میلیارد ریال احداث شده در حالی که اجرای آن به صورت پیمانی بیش از ۳۰ میلیارد ریال اعتبار را به خود اختصاص می داد.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح نیز پس از بازدید از خوابگاه ها و مراکز مختلف این زندان از تلاش ها و خدمات مسئولین و دست اندرکاران مجموعه زندان های استان قدردانی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین بهرامی گفت: تفکیک زندان ها و احداث زندان نظامیان در سراسر کشور از جمله برنامه های آتی سازمان قضایی نیروهای مسلح که استان اصفهان با احداث این زندان، در کشور پیش قدم است.

 وی با اشاره به دقتی که در احداث این پروژه صرف شده است، افزود: تفکیک خوابگاه ها و درنظرگرفتن مراکز فرهنگی و رفاهی ویژه مددجویان نظامی، در ایجاد فضایی مناسب به منظور اصلاح مددجویان مؤثر است.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان اصفهان نیز در این بازدید، با اشاره به تلاش های صورت گرفته در احداث این پروژه، از خدمات مدیرکل و مجموعه کارکنان زندان های استان قدردانی کرد و اجرای فعالیت های مختلف اصلاحی و تربیتی در استان اصفهان را تحولی مهم برشمرد.

ابراهیم مهرانفر، تکمیل این پروژه را مرهون دقت و دغدغه های مدیرکل زندان های استان عنوان و اظهار امیدواری کرد که بزودی این پروژه به بهره برداری کامل برسد.

در ادامه، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح و هیئت همراه از زندان نسوان نیز بازدید کردند.

 

 

 

 






[ یک شنبه 11 بهمن 1394  ] [ 5:20 AM ] [ احمد ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


استان خراسان رضوی:شهرستان مشهدمقدس

آمار سايت
كل بازديدها : 4182600 نفر
تعداد نظرات : 49 عدد
تاريخ ايجاد وبلاگ : پنج شنبه 14 خرداد 1394  عدد
كل مطالب : 13380 عدد
آخرين بروز رساني : یک شنبه 3 فروردین 1399 
کد موزیک آنلاین برای وبگاه
امکانات وب